Alles over Crypto Review

Is een training volgen via allesovercrypto.nl verstandig?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Leer alles over Crypto

AllesOverCrypto is een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrency’s en blockchain. Ze bestaan sinds 2017 en trekken momenteel maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over de crypto.

Maar wie zitten allemaal achter de website van Allesovercrypto.nl? Wat is de crypto masterclass? Welke cryptomunten zijn er en moet je nemen?

De oprichters van Alles over Crypto

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de oprichters van de website Allesovercrypto.nl. Op deze website vind je het laatste nieuws over Crypto. Meer dan 10.000 bezoekers per maand komen er wel op de website terecht, en dan vooral natuurlijk om de “bitcoin”.

Het zijn ook in mijn ogen de ‘experts’ op het gebied van cryptocurrency. Patrick en Derek kwamen beide in 2013 voor het eerst in aanraking met blockchain en crypto. Ze delen daarom graag hun ervaring(en) op de website.

Wil je meer informatie over Patrick en Derek? Lees het op deze pagina.

Bekijk hier een kleine inkijk bij Alles over Crypto.nl

Alles over Cryptomunten


De experts Patrick Suiker en Derek Westra hebben al eerder succes gehad met het vinden van kleine kansrijke munten. Zo waren zij een van de eersten die AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO) hebben ontdekt. Een investering van 100 euro had je al €100.000 kunnen opleveren, klinkt overdreven en toch is het de realiteit.

Ze hebben nu weer nieuwe munten ontdekt en deze zijn samengevoegd tot de Crypto Portfolio. Het product wordt voortdurend geüpdatet, zonder extra kosten te betalen. Het portfolio is zeer populair. Het product wordt dagelijks verkocht en mensen zijn erg enthousiast over het feit dat ze hier direct ook het portfolio voor de aankomende jaren mee kopen.

In het portfolio worden de 10 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten die nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan. Lees voor meer informatie en ervaringen over de Crypto Portfolio op deze pagina.

Ik mag namens Allesovercrypto.nl de portfolio met flinke korting aanbieden. Dus als je eventueel interesse hebt, mis dit dan niet!

alles over cryptomunten

Alles over Crypto Cursus

Ze hebben al hun kennis samengevoegd tot de masterclass cursus. Nadat mensen deze cursus hebben gevolgd kunnen ze zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snappen ze ook de achterliggende technologie ervan.

Dat de cursus momenteel in trek is, is wel duidelijk.
Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan. Maar wat houdt de cursus allemaal in?

Alles over Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass bestaat uit de Cryptocurrency Cursus, Crypto Portfolio én een stapel extra e-boeken!

Met deze online cursus leren mensen om te investeren en te traden in cryptomunten.
De experts van AllesOverCrypto hebben meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain.

De Crypto Masterclass online video training bestaat uit 11(!) Modules, 106 paragrafen waarvan 30 video’s. Alles bij elkaar opgeteld ben je zeker wel een dag mee bezig, als je het compleet gaat volgen achter elkaar. Maar met deze cursus is dit prima te volgen wanneer het jou uitkomt!

Of je nou man, vrouw, werkloos of een student bent, iedereen die een beetje de cryptowereld in de gaten houdt kan beginnen met deze cursus.

Stap-voor-stap wordt je meegenomen door Patrick en Derek in de wereld die crypto heet.

Lees meer over de Crypto Masterclass in mijn uitgebreide review.

Alles over Crypto – The Zone

Als je de Masterclass aanschaft, kan je gratis lid worden van de (Facebook) community ‘The Zone’.

In deze online community vind je mensen die ook de cursus aangeschaft hebben en die ook alles willen leren wat de cryptowereld te brengen heeft. Van experts tot beginners. Ga naar de link om in te loggen

alles over crypto the zone

Alles over Crypto Ervaringen

Lees hieronder van klanten die de Crypto Masterclass hebben aangeschaft:

alles over crypto ervaringen
alles over crypto ervaringen

Mijn beoordeling over Alles over Crypto

Derek en Patrick leggen je stap-voor-stap uit hoe je beste Crypto’s kunt gaan kopen en verkopen. Hierin wordt het zeer uitgebreid uitgelegd in de video’s. Je hoeft absoluut geen kennis of ervaring nodig te hebben, wil je in de crypto-wereld in gaan stappen.

In deze tijd is het beste moment om in te stappen, maak kennis met bitcoin en wie weet maak je te gekke sprongen!

Lees nogmaals als je meer wilt weten over de masterclass op deze pagina.

Ga naar de gratis Bitcoin training, die momenteel heel in is, van Patrick en Derek. Je zit nergens aan vast en je ontvangt 3 E-Books gratis!

coinmerce review

Ook leren geld verdienen met Crypto?

Schrijf je in voor de Gratis online Bitcoin Training + Ontvang 3 Gratis E-Books

Ja! Ik wil graag die Gratis Training volgen!
Allesovercrypto.nl
Allesovercrypto.nl

Beoordeling door Simon Tol,

10 jan 2021
5

Zeer betrouwbare Cryptoplatform, vooral om met crypto mee te gaan beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *