Andy de Wit & Business Mine Review

Wie is Andy de Wit eigenijk? En wat houdt de 'Bol.com Kickstart' cursus in?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Welkom bij de pagina van Andy de Wit & Business Mine review. Wil jij je eigen online bedrijf opzetten en bijvoorbeeld producten gaan verkopen via Bol.com? Dan is het een goed idee om je van tevoren in te lezen en te laten informeren over hoe je zo’n online bedrijf het beste kunt opzetten.

Andy de Wit heeft het platform Business Mine opgezet, waar jij direct kunt starten met bouwen aan je eigen winstgevende online onderneming. Deze review gaat over de bedenker en oprichter Andy de Wit en zijn Business Mine, maar ook de gratis Bol.com Kickstart Cursus die aan een membership op Business Mine gekoppeld zit.

Wie is Andy de Wit eigenlijk?

Andy de Wit is een succesvol online ondernemer die samen met een zorgvuldig samengesteld team Business Mine heeft opgericht. Hij heeft veel ervaring in verkopen via Bol.com, maar ook in het opzetten van je eigen online bedrijf.

Je kunt heel veel leren van deze jonge succesvolle ondernemer leren. Hij is een goede leermeester en heeft al zijn kennis in een cursus en uitgebreid platform gestoken. Je kunt ervoor kiezen om een maandelijks abonnement af te sluiten zodat je toegang krijgt tot Business Mine en de Bol.com Kickstart Cursus.

andy de wit
Andy de Wit

Wat kun je verwachten van Business Mine?

Andy de Wit wordt gezien als een soort regime op het gebied van verkopen via bol.com. Hij verkoopt al sinds 2017 en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt.

Daardoor is Business Mine ontstaan, het is een platform, bedacht door Andy de Wit en zijn team, waar beginnende online ondernemers met elkaar in contact kunnen komen. Los daarvan leer je op dit platform hoe je een winstgevend online bedrijf kunt starten.

Andy onderneemt vanuit zijn pand Millionaires Mine, waarin hij gezamenlijk met andere bol.com verkopers in de afgelopen 2 jaar meer dan €10 miljoen heeft omgezet. Daardoor is Andy altijd up-to-date op het gebied van de nieuwste tips & tricks om een succesvolle bol.com business te runnen.

Door een handig stappenplan te volgen, kun je binnen no-time met je eigen merk aan de slag. Je krijgt daarnaast gratis toegang tot de Bol.com Kickstart Cursus. Hier leer je hoe je succesvol producten kunt verkopen via Bol.com.

business mine andy de wit
Het platform ‘Business Mine’

Welke voordelen zitten eraan Business Mine?

Business Mine brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Je leert er onder andere verkopen op Bol.com, waardoor jij je eigen winstgevende online bedrijf kunt opstarten.

De Bol.com Kickstart Cursus leert je stap voor stap hoe jij je eigen geld kunt gaan verdienen. Daarnaast leer je op welke manier je zoveel mogelijk werkzaamheden kunt automatiseren. Hoe meer er automatisch geregeld wordt, des te minder uren je dagelijks of wekelijks hoeft te werken om serieuze bedragen te verdienen.

Verder zorgt toegang tot de community ervoor dat je in contact komt met andere beginnende online ondernemers. Dit is zowel waardevol als leerzaam. Je kunt alle vragen die je hebt in de community stellen. Er is altijd wel iemand online die je wil en kan helpen met waar jij tegenaan loopt.

voordelen business mine

De community van Business Mine

Business Mine wordt online goed ontvangen. Er zijn veel positieve reviews terug te vinden over het platform. Klanten noemen het platform waardevol, boordevol belangrijke informatie, sterk business gerelateerd en uitgebreid.

Je wordt gekoppeld aan coaches die je helpen om je eigen online bedrijf op te zetten. De community is een warm bad en je kunt alle vragen die je hebt met andere online ondernemers delen. Je kunt successen samen vieren en je kunt anderen maar ook jezelf motiveren om door te gaan met je online ondernemingsavontuur.

business mine community
De community van ”Business Mine’

Ontdek de gratis Bol.com Kickstart cursus van Andy de Wit!

Andy de Wit heeft met het team van Business Mine een uitgebreide en waardevolle Bol.com Kickstart Cursus opgezet. Deze cursus wordt als beste Bol.com cursus van dit moment bestempeld. Je leert hoe je winstgevende producten op Bol.com kunt ontdekken en je krijgt zelfs toegang tot het CIRS-model.

Deze cursus bestaat uit ruim 50 modules, meer dan 25 PDF’s en ook nog eens 240 quizvragen. Je kunt er kant en klare templates vinden en je hebt helemaal geen ervaring nodig om je eigen Bol.com online bedrijf te starten. De Bol.com Kickstart Cursus bestaat uit 10 verschillende onderdelen. Hieronder lees je per onderdeel terug wat je ervan kunt verwachten.

bol.com kickstart cursus gratis
aanmelden bol.com kickstart cursus

1. Introductie

Dit onderdeel geeft je een kijkje in verkopen op Bol.com. Je ziet voorbeelden van verkoopresultaten die andere cursisten behaald hebben, zodat je een beeld krijgt bij wat je mogelijkheden zijn.

2. Fundering

Je leert op welke manier je een eigen online business kunt starten. Je maakt kennis met de essentials van ondernemen en je leert de hele basis over verkopen op Bol.com.

3. Product Research

Je krijgt toegang tot het CIRS-model, dat normaal €1997 euro kost om aan te schaffen. Je leert meteen hoe je dit model gebruikt en op welke manier je winstgevende producten kunt vinden voor je eigen Bol.com winkel.

4. Branding Basics

Je leert in dit onderdeel van de cursus hoe jij je eigen merk kunt opzetten. Je krijgt meer informatie over wat een Private Label is en je kunt handige stappen volgen om je eigen brand op te zetten.

5. Inkopen

Dit onderdeel geeft je tips over het vinden van de beste leveranciers. Je kunt kant- en klare template gebruiken voor het contact leggen met interessante leveranciers. Je krijgt ook een overzicht met de regels waar jij voor de inspectie aan dient te voldoen.

6. Listing Creation & Optimization

Je leert in dit onderdeel van de cursus hoe jij je producten online kunt zetten. Je krijgt handige tips waarmee je snel je eerste sales kunt gaan maken.

7. Verkopen & Verzenden

Heb jij je eerste aankoop binnen bij je online bedrijf? Dan is het belangrijk dat je het product zo snel mogelijk bij de klant krijgt. Je leert alles wat je moet weten over het moment dat je een sale maakt tot het moment dat je het naar de klant verstuurt.

8. Aftersales

In dit onderdeel van de cursus leer je op welke manier je een geoliede klantenservice kunt samenstellen. Hoe blijer jij je klanten maakt, hoe eerder zij fan van je merk worden en des te vaker zij terugkomen om vervolgaankopen bij je te doen. Je leert daarna meer over retourneren en het opzetten van klachtenprocedures.

9. Merkregistratie

Het is belangrijk dat jij je merk officieel registreert. Op die manier kun jij je eigen online business beschermen en zorg je ervoor dat je betrouwbaar en professioneel overkomt op je klanten. Deze module legt je uit op welke manier je merkregistratie het beste kunt aanpakken.

10. Automatisering

Hier leer je op welke manier je verzendingen, mailcampagnes, klantenservice, verzendingen en voorraadbeheer kunt automatiseren. Je krijgt handige tips waardoor je zelf steeds minder tijd aan en in je online business hoeft te spenderen. Hoe beter jij je processen automatiseert, hoe vrijer jij je leven kunt inrichten en hoe minder tijd je dagelijks aan werk dient te besteden.

Hoe kun je toegang krijgen tot de Bol.com Kickstart Cursus?

Zodra jij je aanmeldt bij Business Mine plus krijg je direct gratis toegang tot de Bol.com Kickstart Cursus. Houd er dus rekening mee dat je eerst een membership dient aan te gaan, aangezien de Bol.com Kickstart Cursus niet los verkocht wordt door Andy de Wit.

Het interessante aan deze online cursus is dat je stap voor stap uitgelegd krijgt op welke manier je winstgevend op Bol.com kunt verkopen. Je leert hoe jij je eigen bedrijf kunt opzetten en je krijgt ook toegang tot de community. In de community kun je al je vragen stellen en met andere cursisten in contact komen.

Andy de Wit heeft als missie dat hij voor een goede prijs zoveel mogelijk cursisten wil helpen om hun eigen online onderneming op te starten. Vandaar dat hij de Bol.com Kickstart Cursus niet los wil verkopen.

De waarde van de cursus is zo hoog, dat hij er dan €2000 tot €3000 euro voor zou moeten vragen. Je krijgt gratis toegang tot de cursus als jij je als member aanmeldt bij de Business Mine. Je betaalt daarvoor maandelijks een vast laag bedrag en je houdt de hele tijd toegang tot de cursus, de community en het platform zo lang je abonnement loopt.

toegang krijgen bol.com kickstart cursus

Wat zijn de (klant)ervaringen van de Bol.com Kickstart Cursus?

Online vind je over het algemeen veel positieve reacties terug over de Bol.com Kickstart Cursus van Andy de Wit. Zo hebben sommigen heel veel baat gehad aan de informatie en konden zij hun eigen online bedrijf stap voor stap opzetten.

De informatie wordt als duidelijk, goed te begrijpen en waardevol ervaren. Het is dus zeker de moeite waard om deze cursus te doen. Je krijgt gratis toegang tot deze cursus als je member wordt van het Business Mine platform. Bekijk hier voor meer ervaringen over deze cursus.

bol.com kickstart cursus ervaringen

Is Andy de Wit betrouwbaar?

Op deze vraag is maar één antwoord te verzinnen. Andy de Wit is zeker betrouwbaar! Hij is een succesvol online ondernemer die anderen helpt om een winstgevende online business op te zetten.

Zijn team bestaat uit harde werkers en samen zorgen zij ervoor dat er een waardevolle community op het Business Mine platform is ontstaan. Alles wat er op het platform gedeeld wordt is waardevol, handig om te weten en helpt je om je eigen online bedrijf op te zetten.

Zodra je de code hebt gekraakt, kun je serieus geld gaan verdienen. Je ervaart vrijheid, kunt werken wanneer en waar je maar wil en je verdient ook nog eens een flink maandelijks bedrag als je er al je tijd, aandacht en moeite in steekt.

Het ligt natuurlijk helemaal aan jezelf of jij je bedrijf wel of niet laat slagen. Maar met de Business Mine heb je een hele goede start en een grote kans op een winstgevend bedrijf voor jezelf. Dus laat jezelf niet tegenhouden en schrijf je gratis in, want wees snel, anders: vol=vol!

andy de wit betrouwbaar

Veelgestelde vragen

Jij als bezoeker zit natuurlijk nog vol met vragen en onzekerheden. Dat is helemaal niet gek natuurlijk! Ik heb hieronder de meeste gestelde vragen op een rijtje gezet:

Hoef ik echt niets te betalen?

Klopt, jij hoeft helemaal niets te betalen. Hoe komt dat? Je krijgt van de Rijksoverheid, iedere Nederlander, jaarlijks maximaal €1.000 om te besteden aan een cursus. Dat noemen ze het ‘STAP-budget’. Als jij je aanmeld voor deze cursus, betaalt de overheid voor jou. Bekijk meer informatie over het ‘STAP-budget’ op deze pagina.

Hoe werkt het dan eigenlijk met aanmelden?

Meld je gratis aan op deze pagina, dit noemen we de ‘vooraanmelding’. Je moet de aanmelding definitief maken door in te loggen bij het UWV en het STAP-budget voor de cursus aan te vragen.

Uiteraard wordt je daar zeker bij geholpen! Je ontvangt duidelijke instructies per e-mail en WhatsApp, en je kunt altijd je vragen stellen in de community.

Maar wat als ik er echt niet uitkom?

De cursus is echt ontzettend uitgebreid en makkelijk te begrijpen. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan kun je altijd terecht in de BM Community: ze staan echt voor je klaar!

Ik heb nog geen eigen bedrijf. Is deze cursus wel geschikt voor mij?

Ja, absoluut! Ze leggen je stap voor stap uit hoe je een eigen bedrijf start en wat daarbij komt kijken. Kom je ergens niet uit? Dan kun je je vragen stellen in de community.

Ik heb al een E-Commerce business. Heb ik hier dan nog wat aan?

Zeker weten! De cursus is ontzettend uitgebreid en bevat veel onderwerpen waar je nog nooit aan had gedacht als bestaande verkoper. En: je krijgt toegang tot het bewezen CIRS™-Model, waarmee je verborgen winstgevende producten kunt vinden. Daarbovenop ontvang je ook nog eens 1-op-1 coaching.

Kan ik in aanmerking komen voor het STAP-budget?

Je komt in aanmerking als je:

  • 18 jaar of ouder bent, en:
  • Dit kalenderjaar nog geen STAP-budget hebt aangevraagd, en:
  • Geen AOW (pensioen) ontvangt, en:
    • De afgelopen 24 maanden voor minimaal 6 maanden in Nederland hebt gewoond

Vrijwel iedere Nederlander kan hier dus aan meedoen. Voor meer info over STAP-budget, bekijk dan deze pagina.

Kan je met deze cursus makkelijk en snel geld verdienen?

Nee. Dit is geen “Get Rich Quick”-programma. Deze cursus is van hoge kwaliteit waardoor jij je kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Hun helpen je van A tot Z om op een gestructureerde manier jouw eigen e-commerce bedrijf te starten. Daarbij werken ze niet met dropshipping.

Voor wie is deze cursus gemaakt?

Voor iedereen die het leuk lijkt om:

  • Een eigen bedrijf te starten
  • Je eigen uren te bepalen
  • Klanten blij te maken met waardevolle producten
  • Op termijn vanaf overal ter wereld te kunnen werken

Het maakt daarbij niet uit of je nu full-time werkt of geen vaste baan hebt. Met e-commerce ben je heel flexibel!

Wie of wat is Stapwijz® eigenlijk?

Stapwijz® is een initiatief van HOBP. HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt.

Zij bieden een compleet leertraject aan waar de Bol.com Kickstart Cursus een onderdeel van is. Je krijgt ook toegang tot een persoonlijkheidstest, praktische opdrachten, Live Q&A’s (Live Leren) én persoonlijke feedback. Je ontvangt dus een ontzettend uitgebreid pakket, en dat volledig kosteloos!

Wil jij ook beginnen met het verkopen van producten op Bol.com?

Meld je dan gratis aan bij de ‘Bol.com Kickstart cursus’ van Andy de Wit en wordt ook zo succesvol!

Ja, ik ben benieuwd!
Bol.com Kickstart Cursus
Bol.com Kickstart Cursus

Beoordeling door Simon Tol,

06 okt 2022
4

Deze cursus is zeker een aanrader, wil jij beginnen met het verkopen van producten op Bol.com.

Alleen een klein minpuntje is dat als je aanmeldt via STAP-budget niet meteen weet of jij uitgekozen wordt voor de cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *