Bas Urlings Review

Deze 6 feitjes moet je weten over hem!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Ben je van plan om een carrièreswitch te maken en wil je voor jezelf beginnen? Dan is het wel zo fijn om hier en daar geholpen te worden met handige tips, informatie en een cursus die je klaarstoomt voor je online ondernemerschap.

Tegenwoordig is het steeds populairder om een online business op te zetten. Het fijne hieraan is dat je zelf bepaalt wanneer en waar vandaan je werkt.

Een online onderneming runnen biedt je de mogelijkheid om veel te reizen en vanuit het buitenland aan je successen te werken. Dit is vooral voor de jongere en net beginnende ondernemers erg interessant.

Zoek je naar een coach, een platform of een aantal interessante cursussen die je helpen om meer winst en omzet te behalen? Dan is Bas Urlings een interessante ondernemer op dit gebied.

In deze review lees je wie hij is, wat zijn bedrijf Plazatalk.nl inhoudt en wat zijn vermogen is. Verder kom je erachter uit welke cursussen je op Plazatalk.nl kunt kiezen en lees je meer over het boek dat Bas Urlings heeft geschreven.

bas urlings review
Bas Urlings

Wie is Bas Urlings nou eigenlijk?

Bas Urlings is een online ondernemer die sinds hij klein was al droomde van eigen baas zijn en de wereld over reizen, terwijl hij geld verdiende. Het mooie is dat zijn droom werkelijkheid is geworden.

Bas Urlings heeft meerdere winstgevende online ondernemingen, een kantoor in Amsterdam en personeel in dienst. Doordat hij van een digital nomad is uitgegroeid tot business owner, kan hij zijn tijd nu indelen zodat hij maar vier uur per dag hoeft te werken.

De rest van de tijd steekt hij in zijn gezin en dingen die hij leuk vindt om te doen. Wil jij ook een succesvolle online ondernemer worden? Dan helpt Bas Urlings je graag op weg.

Met zijn bedrijf Plazatalk.nl heeft Bas Urlings voor een waardevolle en unieke community gezorgd, waar je zowel als beginnend als ervaren ondernemer veel aan zal hebben. Verderop in de review lees je hier meer over. De bijnaam van Bas Urlings is ook wel de ondernemer op slippers aangezien hij met zijn vrouw twee jaar lang een wereldreis maakte.

In totaal heeft hij meer dan 50 landen bezocht en daar inspiratie opgedaan om zijn e-commerce business te starten. Zijn succes is bekroond met de CrossBorder award, wat aan het snelst groeiende online bedrijf van Nederland wordt uitgekeerd. Als je van iemand wil leren, moet je bij Bas Urlings zijn.

Bas Urlings die een presentatie geeft

Bas Urlings, de oprichter van Plazatalk.nl

Wil jij je aanmelden bij Plazatalk.nl dan is het goed om te weten dat je na de registratie van vele extra’s kunt genieten. Deze community helpt je ten eerste om te groeien als online ondernemer.

Je kunt er zoveel informatie op vinden, dat je in ieder geval een start kunt maken met je eigen online onderneming. Verder kun je er zowel gratis informatie en tips als betaalde cursussen in terug vinden.

Eens in de zoveel tijd worden er Plazatalk-evenementen georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kickstart event om je een vliegende start te geven tijdens je online ondernemers avontuur?

Er vinden zowel kickstart evenementen als masters plaats voor het verkopen via Amazon. Je kunt je hiervoor aanmelden als je dit interessant vindt.

Wanneer je het Amazon masters event bijwoont, kun je 1-op-1 tijd met Bas Urlings krijgen. Dit is mega waardevol aangezien je dan direct met de grote baas kunt sparren over je eigen idee en strategie.

Het vermogen van Bas Urlings

Online kun je weinig over het totale vermogen van Bas Urlings terugvinden. Wanneer je denkt aan hoe succesvol hij is, welke awards hij wint en op welke manier hij een vier-urige werkweek voor zichzelf weet te plannen zegt al genoeg.

In een interview met het AD vertelde hij al eens dat er drie dingen zijn die hij het allerbelangrijkste vindt in het leven. Op nummer één staat bij hem gezondheid, zowel voor hemzelf als alle mensen waar hij om geeft. Nummer twee is de vrijheid die hij heeft en nooit meer wil opgeven.

Het leven draait voor hem om avonturen met zijn familie en vrienden beleven. Je leeft maar één keer en daarom dien je er alles uit te halen dat erin zit.

Met zijn vrouw en twee kinderen reist hij de wereld rond, dit vindt hij prachtig en alle ervaringen die zij samen opdoen zijn onbetaalbaar. Op de derde plaats zet hij voldoening neer.

Zonder voldoening te voelen of te krijgen vindt hij het leven maar saai. Hij doet er ook alles aan om de medewerkers bij zijn bedrijf te bedanken voor hun inzet. Zonder hen was het nooit gelukt om er een groot succes van te maken.

Bas Urlings heeft grote plannen met zijn onderneming, hij hoopt deze ooit wereldwijd uit te rollen.

Bekijk hieronder een video hoe jij ook eventueel net zoveel geld kunt gaan verdienen:

Welke cursussen heeft Bas Urlings tot je beschikking?

Op dit moment kun je op Plazatalk.nl uit vier verschillende cursussen kiezen. En houdt er rekening mee dat dit ook echt vier totaal verschillende cursussen zijn. Bas Urlings leert je namelijk graag verschillende businessmodellen aan, die je uiteindelijk allemaal in kunt zetten om inkomsten uit te genereren.

Mocht het één een maand tegenvallen, dan is de kans groot dat het ander die maand juist heel lekker loopt. Op die manier loop je minder financieel risico en bouw je betrouwbare inkomstenbronnen op.

Eén van de cursussen op Plazatalk.nl gaat over verkopen op Amazon. Wanneer je deze cursus volgt wordt je stap voor stap meegenomen in het opzetten van je eigen verkoopaccount op Amazon.

De succesvolle cursus ‘Amazon Kickstart Event’Je krijgt videotrainingen, templates, checklists en nog veel meer om je verkopen op Amazon te verbeteren en uit te breiden. Deze cursus bestaat uit zes interessante modules en als aanvulling hierop kun je het boek ”Nu of Nooit op Amazon” kopen.

het boek van Bas Urlings ”Nu of nooit op Amazon”

De tweede cursus gaat over verkopen via Bol.com. Dit lijkt erg op de cursus waar je leert verkopen op Amazon, maar is net veen anders aangezien Bol.com een Nederlands bedrijf is en Amazon niet. Wanneer je voor deze cursus kiest leer je alles over automatiseren, content optimalisatie, adverteren en nog veel meer.

cursus verkopen op bol.com
cursus ”Verkopen op Bol.comDe derde cursus gaat over het starten van je eigen White Label. Deze cursus bestaat uit vijf modules, waardoor je leert wat een White Label merk is, hoe je product sourcing kunt aanvliegen, wat het orderproces bij Alibaba is, op welke manier jij je merk kunt verkopen via Amazon en hoe je de beste marketing en sales strategie kunt toepassen.

De vierde cursus gaat over producten inkopen in China om zelf door te verkopen. Deze cursus bevat twee interessante modules waardoor je geïnformeerd aan de slag kunt gaan.

Je leert meer over de invoerrechten en plichten, zodat je aan de regels van de douane voldoet. Ook leer je waarom het belangrijk is om stil te staan bij het CE-keurmerk.

cursus inkopen in china
cursus ”Inkopen in China

De vijfde en meest recente cursus van Bas Urlings is de Crypto Mastermind. Hierin gaat die jou stap-voor stap leren hoe je zeer succesvol gaat zijn in de wereld van crypto.

bas urlings crypto
Hierin een screenshot in zijn cursus de ‘Crypto Mastermind’

Het boek van Bas Urlings

Het boek dat Bas Urlings heeft geschreven heet ‘Nu of Nooit op Amazon’. Dit boek is erg interessant voor iedereen die van plan is om via Amazon producten te gaan verkopen. Je leest er onder andere in welke verkoop- en lanceerstrategieën het beste werken.

Verder staat er een onmisbare checklist in, die iedere beginnende verkoper op Amazon helpt om een vliegende start te maken. Er worden valkuilen besproken die je dient te voorkomen om zo snel mogelijk succes te kunnen boeken.

Ook kom je er in het boek achter op welke manier je meer uit je Amazon listings kunt halen. Weet jij al wat PPC adverteren op Amazon is? Nee? Mooi, want dit leer je ook door dit boek aandachtig door te lezen.

Daarnaast kun je er ook in teruglezen op welke manier je een Private Label product kunt creëren en op welke manier jij je klantenservice op Amazon het beste kunt inrichten.

Als je dit boek koopt en leest leer je op welke manier je het meeste uit je verkopen op Amazon kunt halen. Wanneer je de code kraakt, kun je succesvol worden en mooie bedragen gaan verdienen.

Houd er wel rekening mee dat dit boek een handleiding is vol tips en waardevolle informatie. Het harde werk dien je zelf te leveren. Geef vooral niet op en stort je volledig op je ondernemersdroom als je die hebt! 

Bas Urlings Boek
De bestseller van Bas Urlings

Wanneer is Plazatalk.nl interessant voor je?

Ben je van plan om je eigen e-commerce of online business te starten? Dan zou je voor een lidmaatschap op Plazatalk.nl kunnen kiezen. Deze community geeft je de mogelijkheid om met andere online ondernemers te netwerken.

Je kunt er vragen stellen, advies geven, samenwerkingen starten en interessante cursussen aanschaffen. Hoe fijn is het om je bij een groep mensen aan te sluiten die hetzelfde willen als jij!

Je kunt nieuwe inspiratie opdoen, meerdere ideeën voor je onderneming krijgen en testen en nog veel meer. Het maakt niet uit of je net begint, of dat je al een tijdje bezig bent.
Iedereen met dezelfde interesse om online te werken kan zich op Plazatalk.nl aanmelden.

Lees eerst een aantal reviews door om te weten of het bij je past. Zo ja, dan kun je direct een account aanmaken en aan de slag. Er is zowel gratis als betaalde informatie op het platform terug te vinden.

Heb je nog meer eventuele vragen? Stel ze dan onderaan de formulier!

Ontdek de Gratis opleiding ‘E-Commerce Marketplace Mastery’

Schrijf je vandaag nog in en pak de gratis cursus t.w.v. €1997,-

Ja, ik ben benieuwd!
Bas Urlings
Bas Urlings

Beoordeling door Simon Tol,

20 okt 2021
4

Bas is een succesvol en uiterst betrouwbaar persoon die weet waar die over praat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *