Bitcoin Meester Review

Deze 8 punten moet je echt weten over Bitcoin Meester!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Tegenwoordig kun je op veel verschillende manieren beleggen. De technologie is in de loop der jaren flink aan verandering en ontwikkelingen onderhevig geweest, waardoor zelfs in de bankenwereld veranderingen zijn ontstaan. Geld is handig en fijn om te hebben, maar om het alleen maar op je spaarrekening te laten staan is ook zo zonde.

Vandaar dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun geld te beleggen. Een nieuwe en interessante vorm van beleggen is het kopen en later weer verkopen van cryptomunten.

In deze Bitcoin Meester review staat de broker centraal. Je komt erachter wat Bitcoin Meester is, hoe het precies werkt, welke voordelen eraan vastzitten, wat de kosten zijn, op welke manier Bitcoin Meester uitbetaald, hoe je kunt inloggen, wat de meerwaarde van de app is én of Bitcoin Meester betrouwbaar is.

bitcoin meester review

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een Nederlandse broker, die het voor beleggers mogelijk maakt om cryptomunten te kopen en later hopelijk met een mooie winst weer te verkopen. Bitcoin Meester timmert hard aan de weg en mag zich vanaf 2017 vol trots één van de meest populaire cryptobrokers van Nederland noemen.

De kans is groot dat Bitcoin Meester al die populariteit te danken heeft aan het feit dat dit bedrijf van 100% Nederlandse bodem is. Wanneer je net begint of veel vragen hebt, is dit heel handig omdat hun website, app en klantenservice in het Nederlands is.

De geschiedenis van Bitcoin Meester is begonnen in 2008, hetzelfde jaar als waarin de cryptomunten opeens aan het licht kwamen. De cryptomunten werden steeds interessanter, waarbij de populariteit van deze munten in 2017 het toppunt bereikte. Bitcoin Meester startte de onderneming in augustus 2017 en had direct verschillende cryptomunten in de aanbieding.

wat is bitcoin meester
De oprichters; Mitchell Zandwijken en Boyd Meuleman

Hoe werkt Bitcoin Meester?

Wanneer je Bitcoin Meester wil gebruiken, dien je eerst een account aan te maken. Vul al je gegevens in en zorg ervoor dat je het mailadres verifieert. Als dit allemaal is gelukt, kun je via iDeal geld op je account zetten. Met dit geld kun je cryptomunten kopen.

Zorg er altijd voor dat je saldo voldoende is om de cryptomunt naar keuze mee aan te kunnen schaffen. Als de betaling is gelukt, verschijnt de cryptomunt in je digitale portemonnee. Hierna is het tijd om rustig af te wachten en de koers in de gaten te houden.

Wordt de munt meer geld waard? Dan kun je hem later weer doorverkopen. Het geld wat je ervoor terugkrijgt kun je weer in een nieuwe cryptomunt investeren, of je kunt ervoor kiezen om dat geld naar je persoonlijke rekening over te laten maken. Bekijk hieronder de video hoe het ongeveer werkt bij Bitcoin Meester.

Wat zijn de voordelen van Bitcoin Meester?

Voordat je besluit of je deze Nederlandse broker in wil zetten om in cryptomunten te gaan beleggen en handelen, is het wel zo fijn om te weten wat de voordelen ervan zijn. Wanneer je voor Bitcoin Meester kiest, kun je uit 200 verschillende cryptomunten kiezen.

Het ruime aanbod is zeker een voordeel van deze broker. Daarnaast is Bitcoin Meester geheel in het Nederlands te gebruiken. De website, app en klantenservice is in het Nederlands, waardoor je makkelijk kunt communiceren op het moment dat je vragen hebt.

Wil je bepaalde cryptomunten kopen? Dan betaal je makkelijk en snel via iDeal, dat scheelt weer gedoe met creditcards en andere betaalmethoden. Het laatste fijne voordeel aan deze crypto exchange is dat je cryptomunten en geld altijd goed wordt beveiligd en dat alle transacties die je doet, met SSL-technologie worden uitgevoerd.

Een nadeel is wel dat er niet net als Bitvavo een welkomstbonus (€1000,-) zonder dat je handelskosten hoeft te betalen. Lees mijn uitgebreide review over Bitvavo op deze pagina.

Wat zijn de Bitcoin Meester kosten?

Het mooie aan Bitcoin Meester is, dat het een relatief voordelige broker is. Je hoeft niet direct grote bedragen in te leggen en per transactie betaal je een standaardtarief van 1,5%. Iedere keer dat je geld op je account wil zetten, dien je minimaal €10,- euro te storten. Wanneer je bepaalde VIP-levels behaalt, kun je een nog interessanter tarief voor jezelf creëren.

Deze broker houdt je account goed in de gaten en bekijkt iedere 30 dagen hoeveel geld je hebt geïnvesteerd en verdient. Hoe meer geld je erin om laat gaan, des te lager het tarief dat je per transactie betaalt voor je wordt.

Helaas behoort Bitcoin Meester niet tot de goedkoopste brokers, maar hoe meer en des te vaker je via hen handelt, des te meer korting je uiteindelijk ontvangt. Dat is vooral interessant op het moment dat je veel tijd en moeite in het handelen in crypto’s wil steken.

Hoe kun je Bitcoin Meester laten uitbetalen?

Wanneer je mooie bedragen bij elkaar trade, is het soms fijn om wat geld aan jezelf uit te keren. Bitcoin Meester biedt je de mogelijkheid om crypto’s om te wisselen in geld. Je dient dan wel eerst je bankrekening aan je account te koppelen.

Om dit te verifiëren, dien je dan eenmalig €0,10 cent over te maken. Wanneer alles in orde is, kun je een bedrag uitkiezen wat je naar je bankrekening over wil laten maken. Dit gaat niet via een zogenaamde flitsbetaling, dus het kan minstens één werkdag duren, voor je het geld uiteindelijk op je rekening hebt staan. Bekijk hieronder de instructievideo over de ‘wallet’ vertificatie:

Hoe kun je op Bitcoin Meester inloggen?

Voordat je van Bitcoin Meester gebruik kunt maken, dien je een persoonlijk account aan te maken. Wanneer jij je hebt aangemeld voor een account, dien je eerst nog je mailadres te verifiëren. Hierna kun je wekelijks al €100 euro in cryptomunten steken. Je zet geld op je account door dit met iDeal naar je account over te maken.

Zorg er altijd voor dat je alleen geld investeert, wat je niet in je dagelijkse leven nodig hebt. Investeren brengt risico’s met zich mee en kan uiteindelijk tot vervelende financiële problemen leiden. Zorg er dus voor dat je een bepaald bedrag investeert wat je ook écht kunt missen.

Wil je meer dan €100 euro per week in crypto’s steken? Dan dien je eerst door een check bij hun heen te komen. Ze vragen je dan om wat meer gegevens op te sturen. Denk hierbij aan een kopie van je ID, een selfie van jezelf met je ID én een brief waarop Bitcoin Meester en de aanvraagdatum genoteerd staat.

Daarnaast heb je ook een foto van een verzonden pakketje of brief naar je adres nodig, zodat je kunt laten zien dat je echt op dat adres woonachtig bent. Je telefoonnummer moet ook geverifieerd worden, dit kan door middel van een SMS-code gedaan worden. Wanneer je identiteit is vastgesteld en je aanvraag voor een hoger limiet is goedgekeurd, kun je maximaal €100.000 euro per week investeren.

Wil je graag meer dan €100.000 euro per week besteden, dan dien je eerst met een medewerker te bellen, een videocall in te plannen en jezelf fysiek bij bij de broker te identificeren.

Waaruit bestaat de Bitcoin Meester app?

Wil je Bitcoin Meester op al je devices kunnen gebruiken? Download dan de gratis Bitcoin Meester app. De app zorgt ervoor dat je altijd en overal bij je cryptomunten kunt en dat je ze zowel kunt kopen als verkopen, wanneer je maar wil. In het begin was de de Bitcoin Meester app alleen voor Android toestellen geschikt is.

Op 3 april 2020 heeft het bedrijf ook voor IOS een makkelijke app gelanceerd. Net zoals op de website, dien je in de app in te loggen met 2-factor authenticatie. Dit bevordert de veiligheid van je account, je geld en de cryptomunten.

De app is eigenlijk net zo uitgebreid als de website, alleen zorgt de app ervoor dat je bij je Bitcoin Meester account kunt op je smartphone. Alle functies zijn hetzelfde, maar dan helemaal smartphonevriendelijk gemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste klanten van hun toch het meest op de app inloggen, dit komt omdat je er dan snel en makkelijk bij kunt, zonder eerst een laptop of computer op te starten.

bitcoinmeester app
Bitcoin Meester App

Is Bitcoin Meester wel betrouwbaar?

Wanneer je geld investeert in cryptomunten en je van een broker gebruikmaakt, wil je natuurlijk 100% zeker weten, dat de partij waarmee je werkt betrouwbaar is. Sommige brokers zijn oplichters of komen puntje bij paaltje hun afspraken niet na.

Dat is erg vervelend en daar zit je als klant niet op te wachten. Bitcoin Meester is een erkend bedrijf wat zich in de Nederlandse KvK heeft ingeschreven. Hun klantenservice is tijdens kantooruren goed bereikbaar en men staat je professioneel en vriendelijk te woord.

Daarnaast wordt zowel de website als de app streng beveiligd, waardoor je cryptomunten zonder problemen in je virtuele portemonnee kunnen worden bewaard. Wanneer je op de website of app wil inloggen, moet je eerst een 2-factor authenticatie doorstaan.

Dit betekent dat je identiteit eerst grondig wordt gecontroleerd, voor je toegang krijgt tot al je cryptomunten. Wanneer iemand je account wil hacken, kan diegene er niet bij komen, omdat ze de 2-factor authenticatie niet kunnen doorstaan.

Wanneer je zelf zorgvuldig met je account en inloggegevens omgaat, kan er niets fout gaan en is Bitcoin Meester zeker een betrouwbare partij, bij wie je cryptomunten kunt aanschaffen en verkopen.

bitcoin meester betrouwbaar
bitcoin meester review

Ook interesse in Crypto?

Ontdek dan Bitcoin Meester en Start vandaag nog!

Ja, ik ben benieuwd!
Bitcoin Meester
Bitcoin Meester

Beoordeling door Simon Tol,

15 jun 2022
3

Bitcoin Meester is een aardige Crypto Exchange bureau, maar ik zal als voorkeur Bitvavo nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *