Crypto Mastery Review – Alles over Crypto

Kun je een passief inkomen realiseren met Crypto?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Welkom op mijn ‘Crypto Mastery’ Review van de oprichters van de Alles over Crypto. Ook benieuwd wat deze software inhoudt?

Op deze pagina ga ik het hebben over wie de oprichters zijn van Alles over crypto. Wat de ‘Crypto Mastery’ is en wat het precies inhoudt. Ontdek ook (echte) klantervaringen van deze cursus en wat is de prijs van deze ‘Crypto Mastery’ abonnement?

Wie zijn de oprichters van de ‘Crypto Mastery’?

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de oprichters van de ‘Crypto Mastery’ en tevens van de website Alles over Crypto.nl.
Op deze website houden ze het laatste nieuws bij in de wereld van ‘crypto’.

Meer dan 500.000 (!) bezoekers per maand komen op de website terecht. Het zijn ook niet voor niets de experts op het gebied van cryptocurrency. Patrick en Derek kwamen beide in 2013 voor het eerst in aanraking met blockchain en crypto. Ze delen daarom graag hun ervaringen in de wereld van crypto.

derek westra en patrick suiker review
Derek Westra (links) & Patrick Suiker (rechts)

De oprichting van Alles over Crypto.nl

De website ‘Alles over Crypto’ is opgericht in 2017 en is op dit moment een zeer populaire website/platform als het gaat om het laatste nieuws over cryptocurrency’s en blockchain.

Volgens Derek en Patrick is dit het moment om geld te gaan verdienen met cryptocurrency’s. De prijzen zijn laag, terwijl de toekomst voor deze markt nog altijd zeer groot is.

Het wordt nog steeds gezien als de revolutie van het (digitale) geld. Bekijk hieronder de mini-documentaire over Allesovercrypto.nl. Gemaakt door VICE en daarin komt Westra in voor. Video duurt 12:21. Lees meer over Derek en Patrick op deze pagina.

Wat zijn Crypto signalen eigenlijk?

Crypto signalen zijn eigenlijk (koers)patronen die gelijk aangeven op welke momenten je een cryptovaluta moet inkopen, wanneer je stop-loss moet zetten en wanneer je meteen moet verkopen.

Dus in plaats van zelf de koerspatronen te volgen, doet iemand anders dit voor je, namelijk Martijn Houttuin, daarover later meer. Deze signalen worden in besloten groepen gegeven op Discord. Hieronder heb ik een screenshot voorbeeld van een ‘crypto signal’.

Voorbeeld van een ‘Crypto Signal’

Wat is de ‘Crypto Mastery’ eigenlijk?

Het trend-abonnement Crypto Mastery zal, net als het abonnement op de “Crypto Signals (lees mijn uitgebreide review ook daarover op deze pagina), voor een groot deel bestaan uit signalen.

Daarbij kan je denken aan signalen voor aankomende hypes, airdrops, IDO’s (Initial DEX Offering), het kopen van een First Edition Polkamon, unieke kansen binnen DeFi, NFTs en yield farming. Kortom: allerlei handige manieren om passief geld te verdienen met ‘crypto’.

Er is dus een wezenlijk verschil met de Crypto trading signalengroep, waar er alleen signalen worden gegeven voor het kopen en verkopen van een bepaalde cryptomunt. Je gaat hier een stuk dieper in op de waanzinnige mogelijkheden met crypto.

De lessen zelf is iets ingewikkelder dan bijvoorbeeld het opvolgen van de crypto trading signalen. Om ervoor te zorgen dat je toch altijd precies weet hoe alle signalen werken bij Crypto Mastery, hebben ze ook ervoor gekozen om het abonnement ook nog aan te vullen met andere elementen, zoals de educatievideo’s en de livestreams.

Wie gaat jou daarbij helpen? Martijn Houttuin

Martijn Houttuin is diegene die jou gaat helpen met o.a.: onderzoeken en je op de hoogte stelt van alle onmisbare kansen omtrent crypto. Hij is immers ook het brein achter het ‘Crypto Mastery’.

Martijn is full-time crypto expert vanaf 2016 en is ook afgestudeerd socioloog. En heeft zo ze eigen tactiek: passief inkomen opbouwen door vooraf uitgebreid onderzoek te doen.

Misschien heb je hem al eerder gezien of ken je hem al van zijn lessen in de Crypto Masterclass, of een van zijn livestreams op het YouTube-kanaal. Hij zal zijn signalen doorgeven via een Discord-groep, zodat je ze op elk moment van de dag, ook op je mobiel binnenkrijgt. 

crypto mastery martijn houttuin
Martijn Houttuin

Wat houdt de ‘Crypto Mastery’ in en wat krijg je eigenlijk?

Ook ik heb de ‘Crypto Mastery’ aangeschaft en kan ik je bepaalde onderdelen informatie laten delen. Helaas mag ik tot een bepaalde gedeelte informatie blootgeven. Ik ga belichten wat je te wachten staat.

Dashboard omgeving van de ‘Crypto Mastery’

1. Signalen


Hier komt de specialiteit van Martijn te pas. Hij weet dankzij zijn jarenlange ervaring in de cryptowereld precies wanneer je uit zulke winstgevende, maar tegelijkertijd ook risicovolle, kansen moet in gaan stappen. 

Als je lid wordt van de ‘Crypto Mastery‘ zal je dan ook continu op de hoogte gehouden van lopende (live) signalen. De signalen zijn dus niet alleen instapmomenten, maar ook uitstapmomenten, zodat je niet alleen rendement behaald, maar het ook daadwerkelijk weet uit te cashen! 

De signalen zullen dus altijd bestaan uit dit soort handigheden, waar je vaak met de crypto die je al bezit extra crypto bij kan verdienen en zo een passief inkomen kan opbouwen.

Normaal gesproken ben je als leek niet op de hoogte van zulke kansen, maar de full-time toewijding en expertise van Martijn zorgen ervoor dat jij altijd als eerste bij een nieuwe trend bent.

Wanneer Martijn een nieuwe trend of kans heeft gevonden stelt hij je hier meteen op een duidelijke en overzichtelijke manier op de hoogte van. Ook geeft hij hierbij een actie aan en eventuele extra uitleg via een livestream of opgenomen les. Check hieronder een voorbeeldvideo:

2. Educatie (lesvideo’s)

Als aanvulling op de signalen en livestreams (hieronder meer over) zullen er ook nog ondersteunende educatievideo’s ter beschikking gesteld worden. Hierin geeft Martijn uitgebreide, diepgaande videolessen over bepaalde onderwerpen, zoals over:

  • Passief inkomen met crypto
  • DeFi
  • Farming
  • IDO
  • NFTs
  • Alle trends en hypes die nog op ons staan te wachten. Dankzij Martijn weet je precies waar het geld momenteel te verdienen is.

Martijn zoomt met zijn educatievideo’s van Crypto Mastery dus extra ver in, zodat je precies weet hoe je de signalen gaat volgen. Deze ondersteunende educatievideo’s zullen worden aangeboden via YouTube, maar zullen alleen toegankelijk zijn voor Crypto Mastery-leden. Bekijk hieronder een voorbeeld:

3. Livestreams

De exclusieve livestreams zijn een belangrijk onderdeel van het Crypto Mastery-pakket. Veel van de signalen vereisen een bepaalde kennis om goed uit te kunnen voeren.

De livestreams zijn dus ook echt bedoeld als extra uitleg over de kansen en trends die Martijn doet ontdekken, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Naast de reguliere uitleg van bepaalde onderwerpen, kun je ook al je vragen kwijt aan Martijn.

Zo zou je Martijn bijvoorbeeld om zijn mening kunnen vragen over een bepaalde cryptomunt of een yield farming-strategie. Dankzij de brede kennis en expertise van hem maximaliseer je dus niet alleen je passieve inkomen, maar vergroot je je crypto-kennis ook nog eens.

Het is belangrijk om te weten dat deze livestreams echt exclusief zijn, dus alleen als je de Crypto Mastery gaat aanschaffen zal deze je livestreams kunnen bekijken. Hun willen wel garanderen dat jij waar voor je geld gaat krijgen.

crypto mastery community

4. Community

Om het Crypto Mastery-pakket af te ronden is er een Discord kanaal opgericht waar Martijn zijn signalen zal geven, maar waar je ook met andere Crypto Mastery abonnee’s kennis, meningen en ervaringen kunt gaan delen, discussiëren, filosoferen en zelfs met elkaar kunt gaan afspreken.

Je komt hier in een groep terecht met andere gedreven en leergierige cryptofanaten. Het maakt niet uit of je wat bij te dragen hebt of niet, je kan beslissen je alleen te focussen op de signalen, maar je kan natuurlijk ook het gesprek aangaan als dat je zint!

Het is zelfs mogelijk om een cryptomunt review aan te vragen bij Martijn, waarna hij een fundamentele analyse van desbetreffende munt zal geven!

Crypto Mastery bestaat uit deze vier onderdelen.

crypto mastery kosten

Wat zijn de abonnementsprijzen van de ‘Crypto Mastery’?

Zij bieden Crypto Mastery aan in de vorm van een abonnement dat op ieder moment opzegbaar is, met een lage maandelijkse prijs.

Je hebt 2 mogelijkheden om te betalen voor de Crypto Mastery:

  • Maandelijks abonnement: €47,- per maand en maandelijks opzegbaar
  • Jaarlijkse abonnement: €497,- per jaar en jaarlijks opzegbaar

Ik mag namens Martijn jou een geweldige aanbieding geven. Benieuwd? Check het dan op deze pagina.

Crypto Mastery reviews en ervaringen van echte klanten

Ik heb een aantal (echte!) ervaringen gevonden van klanten onder een rijtje gezet van de website Trustpilot.nl

crypto mastery ervaringen

Crypto Mastery… aanrader!

”Voor 1 euro een maand proef draaien bij de Crypto Mastery club….ze hebben er een lid bij hoor!
Geweldig interessante wereld kwam ik binnen… nooit geweten.
Aanrader!”

crypto mastery ervaringen review

Geweldig”

”Ik zit nu een week of 3 in de mastery-class van AllesOverCrypto. Dit is voor mij één van de beste beslissingen ooit in mijn leven…écht. Maandag nieuwe signalen en woensdags een zeer leerzame livestream van onze topper Martijn. Bedankt, AllesOverCrypto”

crypto mastery trustpilot

Crypto Mastery? Jazeker!

Sinds twee maanden ben ik lid van de Discord Crypto Mastery van AOC.
Ik ben enigszins sceptisch eraan begonnen ‘ik probeer het een maand en dan zie ik wel’, maar kan je nu laten weten een blijver te zijn en kan het iedereen aanraden.

Waarom?

Het gaat zeer diep in op het praktische gebruik van crypto. De crew heeft veel kennis van zaken en legt het in zeer begrijpelijke taal uit.
Een fijne bijkomstigheid is dat men ook actief is in de weekenden en avonden. Dat zijn tijdstippen waarop ik dat zelf ook ben.

Naast de kennis van farmen, pools joinen en munten met veel potentie in een vroegtijdig stadium te kunnen kopen (of gewoon als ‘rente’ ontvangen), boost het ook je algemene kennis over Crypto.

Twijfel je over het nut van deze Discord? Probeer het en laat de ongekende mogelijkheden jezelf overtuigen.”

Voor meer ervaringen, check dan deze pagina.

crypto mastery beoordeling

Mijn ervaring en conclusie met de ‘Crypto Mastery’

De bedoeling van de Crypto Mastery is om mij een heleboel tijd, moeite en fouten te besparen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat ik de grote kansen pak in de cryptowereld.

Om uiteindelijk een passief inkomen op te gaan bouwen en makkelijk cryptomunten bij te verdienen door enkel de crypto signalen te volgen. Klinkt heel mooi, maar is het die 49 euro per maand of 497 euro per jaar waard?

Die vraag kan je meer veranderen in: Gaat Crypto Mastery jou meer dan 49 euro per maand of 497 euro per jaar opleveren? Je kan Crypto Mastery namelijk ook zien als een investering, en die investering is het waard als die meer oplevert dan het kost.

Niks is gegarandeerd in crypto en aan een investering zit altijd risico, maar ik ben zeker overtuigd dat met Martijn’s signalen, expertise, tijd en toewijding, jij die 49 euro er zeer makkelijk uithaalt.

Daarbij komt ook dat de tijd die je bespaart door zelf alles uit te vinden ook zeer kostbaar is. De crypto wereld is zéér complex en uitgebreid en ook Martijn heeft jarenlang zijn kennis moeten opbouwen om op dit punt te komen.

De tijd die je hiermee gaat besparen gaat dus niet om dagen of weken, maar om jaren. Een leerproces waar je u tegen zegt dus en misschien zou je die tijd toch liever met vrienden of familie doorbrengen.

Een investering in Crypto Mastery bespaart dus ook een heleboel tijd en ergernis.

Tot slot zal je door het volgen van de crypto trend-signalen niet alleen je passief inkomen maximaliseren, maar vergroot je je kennis op het gebied van cryptocurrency ook enorm.

Door het in de praktijk brengen van de signalen en educatievideo’s, weet je goed hoe crypto-projecten in elkaar steken, en kan jou vervolgens in de toekomst weer helpen. Je weet wat ze zeggen: ‘kennis is macht’. 

starten met de crypto mastery?

Wil jij ook starten met de ‘Crypto Mastery’?

Dankzij de enorm snel ontwikkelende markt, is het ook van belang om continu op de hoogte te blijven van nieuwe trends en mogelijkheden, en daar is deze Crypto Mastery voor ontwikkeld.

Crypto Mastery is hét abonnement voor iedereen die als eerste bij alle trends, unieke kansen en bronnen van passief inkomen wil zijn.

Kortom, het is het proberen zeker waard!

Heb je eigenlijk geen idee hoe crypto in elkaar steekt? Bekijk dan eens deze pagina. Hierin ga je in de praktijk leren hoe je geld kan verdienen met crypto.

Nogmaals, ik mag jouw als bezoeker de hoogste kortingsgarantie aanbieden voor de Crypto Mastery. Als je nog vragen hebt, stel ze dan onderaan de formulier. Veel succes!

Wil jij ook een passief inkomen opbouwen met crypto?

Ontdek dan de Crypto Mastery!

Ja, ik ben benieuwd!
Crypto Mastery
Crypto Mastery

Beoordeling door Simon Tol,

12 okt 2021
5

Martijn legt het zeer goed uit, en weet altijd het laatste nieuws over de wereld van crypto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *