Crypto Signals Review – Alles over Crypto

Is deze abonnement je geld waard?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Welkom op de Crypto Signals review van Alles over Crypto. Blijkbaar ben je ook benieuwd hoe en wat deze ’tradingabbonement’ inhoudt.

Ik ga je uitleggen wie de mensen zijn bij Alles over Crypto, wat de Crypto Signals is en wat het precies inhoudt. Ook (echte) ervaringen van deze cursus en wat is de prijs van deze ‘Crypto Signals’ abonnement?

Wie zijn de oprichters van Alles over Crypto?

Derek Westra en Patrick zijn de oprichters van de inmiddels succesvolle website Allesovercrypto.nl. Op deze website vind je het laatste nieuws over Crypto. Meer dan 300.000 bezoekers per maand komen er wel op de website terecht, en dan vooral natuurlijk om de “bitcoin”.

Het zijn ook in mijn ogen de ‘experts’ op het gebied van cryptocurrency. Patrick en Derek kwamen beide in 2013 voor het eerst in aanraking met blockchain en crypto. Ze delen daarom graag hun ervaring(en) op de website.

Wil je meer informatie over Patrick en Derek? Lees het op deze pagina.

derek westra en patrick suiker crypto signals
Derek Westra (links) en Patrick Suiker (rechts)

Momenteel is dit het moment om geld te gaan verdienen met cryptocurrency’s. De prijzen zijn laag, terwijl in de toekomst voor de valutamarkt nog altijd even groot blijft. Het is momenteel de revolutie van het ‘echte’ geld. Wil je meer informatie over Alles over Crypto? Check dan deze pagina.

Wat zijn ‘Crypto Signals’ nou eigenlijk?

Crypto trading signalen zijn eigenlijk koerspatronen die aangeven op welke momenten je een cryptovaluta moet inkopen, waar je je stop-loss moet zetten en wanneer je moet verkopen.

Dus in plaats van zelf de koerspatronen te volgen, doet iemand anders dit voor je en diegene geeft jou signalen. Deze signalen worden in besloten groepen gegeven op Discord. Hieronder heb ik een screenshot voorbeeld van een ‘crypto signal’:

Voorbeeld van een ‘Crypto Signal’

Wat houdt de ‘Crypto Signals’ abonnement in?

Om daadwerkelijk succesvol te worden als cryptotrader, is het nodig om heel veel te oefenen en dingen uit te proberen. Gemiddeld maakt maar liefst 80 tot 90 procent van de traders (dikke) verlies, met name in de cryptowereld. Daar zijn een aantal redenen voor, maar de belangrijkste reden is dat ze handelen uit emotie.

Er wordt gehandeld zonder plan en er is een gebrek aan ervaring en geduld. In deze signalengroep krijg je 24/7 de exacte signalen op je telefoon, laptop of tablet. Doordat de traders van AllesoverCrypto jarenlange ervaring hebben met een bewezen strategie kunnen zij emotieloos traden en signalen spotten. De trades die zij aangaan, kun je gemakkelijk overnemen zonder dat er emotie aan te pas komt.

Met een signalengroep krijg je dus eenvoudig een melding wanneer je een trade kan plaatsen, zonder dat je zelf uren tijd kwijt bent aan het leren en doen van technische analyse. Jij volgt letterlijk wat de Crypto Experts van AllesOverCrypto doen. Belangrijk om te weten is dat dit geen financieel advies is. Zij delen hun eigen trades en jij kan voor jezelf bepalen of je deze volgt of niet.

 • Nooit meer kansen hoeft te missen dankzij de koop- en verkoopsignalen
 • Zelf niet urenlang achter de computer of smartphone hoeven te staren
 • Signalen ontvang je eenvoudig op je telefoon, tablet en computer
 • Geld verdienen zonder enige kennis of ervaring
 • Lage maandelijkse prijs en op elk moment opzegbaar
 • Zelf tradingexpert worden dankzij de feedback van professionals
 • Maximaal profiteren van de Bull Market
Crypto signals review - alles over crypto

Wat krijg je binnen de ‘Crypto Signals’ abonnement?

Binnen de ‘Crypto Signals’ heb je naast de gratis kanalen ook betaalde kanalen.

Hier krijg je veel meer signalen, kan je jouw eigen trades delen zodat je feedback krijgt van de AllesoverCrypto experts en kan je deelnemen aan de waardevolle livestreams waar je terecht kan met al jouw vragen.

De volgende onderdelen gaan uiteindelijk ervoor zorgen dat jij zo winstgevend mogelijk kan handelen in crypto.

crypto signals trades

1. Trades

Ten eerste krijg je trade signalen van cryptotraders met jarenlange ervaring. Deze technische (crypto)analisten houden 24/7 de markt in de gaten. Aan de hand van technische analyse en on-chain analyses vinden zij potentiële winstgevende trades. Jij volgt de trades die zij persoonlijk aangaan en kan daarmee jouw eigen trades plaatsen.

 • Koop- en verkoopsignalen
 • Stop-Loss
 • Spot trades (middellange termijn)
 • Leverage/scalp trades (korte termijn)
 • Swing trades (lange termijn)
crypto signals feedback

2. Feedback

Je krijgt niet alleen crypto trading signalen, maar ook nog een individuele feedback op jouw analyses van gecertificeerde handelaren.

Op die manier benut je niet alleen veel meer kansen in de markt aan de hand van trade signalen, maar leer je ook hoe je zelf kansen ziet en benut en winstgevende trades maakt.

In de Discord-groepschat kun jij al je vragen kwijt aan de trade experts en krijg je feedback op je analyses. Zo kun je bijvoorbeeld verzoeken indienen voor een technische analyse van een bepaalde cryptomunt.

Bekijk hieronder een voorbeeld van de traders:

crypto signals educatie

3. Educatie

Om jou nog beter op weg te helpen kun je om de week marktupdates verwachten in de vorm van een livestream. Hierin bespreken zij de afgelopen prijsactie en bekijken ze de huidige kansen in de markt.

Ook kun je lesvideo’s en -content verwachten zodat je de markt leert te begrijpen. Zo leer je zelf prijsactie herkennen en hoe je er op kunt inspelen als een professionele handelaar.

 • Continue feedback van trade-experts
 • Vragen stellen aan ervaren traders
 • Ideaal voor beginners en gevorderden
 • Livestreams
 • Marktanalyses
crypto signals community

4. Community

Met de ‘Crypto Signals’ groep kom je in een gezellige, winstgevende community van mensen die ook de cursus hebben aangeschaft.

Een gezellige sfeer en persoonlijk contact is voor hun heel belangrijk en daarom is er binnen de groep ook genoeg ruimte voor discussies over gerelateerde en niet-gerelateerde onderwerpen. Deze community zal zich op onze Discord-Server bevinden.

 • Community met crypto-liefhebbers
 • Maak deel uit van een winnend team
 • 24/7 op de hoogte van de cryptomarkt
 • Persoonlijk contact met professionele traders
crypto signals prijs

Wat is de prijs van de ‘Crypto Signals’?

Voor een lidmaatschap kun je gemakkelijk betalen via iDeal. De abonnementsprijs wordt iedere maand afgeschreven en is op ieder moment opzegbaar. Dus als je op de één of andere manier niet tevreden bent met je lidmaatschap dan kun je gemakkelijk op elk moment opzeggen per e-mail.

Crypto Signals werkt met een maandelijks abonnement van € 27,- of een jaarlijks abonnement van € 300,-. Naast de lage maandelijks prijs is het abonnement op elk moment opzegbaar mocht het je toch niet bevallen.

Naast de signalen kun je om de week een livestream volgen met daarin de recente marktontwikkeling op het gebied van crypto. Ook krijg je toegang tot een community en kun je individuele feedback krijgen.

Ik mag namens AllesoverCrypto jou wel een aanbieding geven voor deze cursus. Benieuwd? Check het dan.

crypto signals prijs

Crypto Signals reviews en ervaringen op Trustpilot

Ik heb een aantal reviews onder een rijtje gezet van ‘uitstekend’ naar ‘zeer slecht’. Het kan dus enorm verschillen hoe deze abonnement ervaren wordt.

crypto signals ervaringen

”Overzicht in de rollercoaster”

”De cryptowereld is een rollercoaster; het gaat op en neer. Dit zorgt voor veel emotie en spanning. Op dat soort momenten ben ik erg blij met AllesOverCrypto. Mede dankzij de Masterclass lukt het me dan om rationeel te kunnen blijven en aan je gedegen plan te blijven houden. Dank jullie wel!”

crypto signals ervaringen trustpilot

”Spot on!”

”Ik heb de laatste 4 jaar voornamelijk als het komt tot aandelen in Etfs and option getraded omdat ik nooit echt zeker was over crypto in het algemeen. Maar hoe AllesOverCrypto het heeft uitgelegd om zo clearcut helder manier heeft het mij gemotiveerd om meteen mijn portfolio uit te breiden en mijn persoonlijk kennis verder te ontwikkelen . Nogmaals onwijs bedankt voor deze geweldige video.” 

crypto signals reviews trustpilot

‘Vallen en (altijd weer) opstaan”

Voor beginnende, oudere cursist teveel engelse termen.

”Daarnaast wordt teveel kennis voorondersteld en in te hoog tempo geswitcht in tekst en niet altijd heldere beeldschermen. Blijf wel nieuwsgierig en zet door. ”’

Voor meer ervaringen, check dan deze pagina.

mijn ervaring met crypto signals

Mijn ervaring met de Crypto Signals

De crypto trading signalengroep is meer dan puur de signalen. Als premium groepslid kun je binnen hun Discord groep feedback krijgen op jouw analyses en kun je technische analyse verzoeken doen van specifieke altcoins.

Iedere dag word je in de groep op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de markt aan de hand van technische analyse en on-chain analyse. Daarnaast kun je ook exclusieve lescontent verwachten in de vorm van video’s en livestreams.

Het betaalde abonnement zal 27 euro per maand zijn en is maandelijks opzegbaar. Je kan ook direct voor een jaar betalen waardoor je maar 25 per maand betaalt.

Kortom, het is het proberen zeker waard!

Heb je eigenlijk geen idee hoe Crypto in elkaar steekt? Bekijk dan eens deze pagina. Hierin ga je leren hoe je geld kan verdienen met Crypto. Ik heb ook nog een gratis online crypto training voor je:

coinmerce review

Wil je maximaal profiteren van de cryptomarkt en geen kansen meer missen?

Ontdek dan de Gratis Crypto Training video

Ja, ik ben benieuwd!
Crypto Signals
Crypto Signals

Beoordeling door Simon Tol,

26 jun 2021
5

AllesoverCrypto zijn op dit moment de beste op het gebied van Crypto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *