Derek Westra en Patrick Suiker Review

Wie zijn die 2 oprichters? Wat zijn hun vermogen? Lees alles over de Cursus!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Op deze pagina gaan we het hebben over Derek Westra en Patrick Suiker. Wie zijn die twee eigenlijk? Wat zijn hun vermogen? Zijn ze wel betrouwbaar? De oprichting over Alles over crypto en over de cursus ‘Crypto Masterclass’.

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker eigenlijk?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de makers van de cursus Crypto Masterclass.
Derek Westra en Patrick Suiker zijn ze de oprichters van de website Allesovercrypto.nl. Op deze website houden ze het laatste nieuws bij in de ‘cryptowereld’.

Meer dan 500.000(!) bezoekers per maand komen op de website terecht.
Het zijn dan ook de ‘experts’ op het gebied van cryptocurrency. Derek en Patrick kwamen beide in 2013 voor het eerst in aanraking met crypto en blockchain. Ze delen graag hun ervaringen op de website

wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker eigenlijk?
Derek Westra (links) & Patrick Suiker (rechts)

Wie is Derek Westra?

Derek Westra heeft in 2013 zijn master ‘Gedragseconomie & Speltheorie’ behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij kwam dus ook in aanraking met crypto, waarvan hij dacht dat het een ‘revolutie’ zal gaan betekenen.

Want zegt Derek Westra: ‘Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie. “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom.” 

Sindsdien is hij vanaf 2013 full-time aan de slag gegaan met cryptocurrency en blockchain, en met de huidige kennis van wat die opgedaan heeft wil die graag delen in zijn cursus.

derek westra betrouwbaar
Derek Westra

Wie is Patrick Suiker?

Patrick Suiker heeft (ook) in 2013 zijn master ‘Entrepeneurship’ behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is een ondernemer in hart en nieren en is dankzij Litecoin helemaal ingestort op crypto.

Met zijn website Allesovercrypto.nl wil hij al z’n kennis en ervaringen graag delen aan de rest van Nederland.
Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie.

Patrick Suiker: ”Om deze reden hebben wij deze ‘Crypto Masterclass’ voor jou gemaakt. We willen jou als cursist een kickstart geven om direct van start te kunnen gaan in de cryptowereld. Door het volgen van deze cursus weet ik zeker dat je jezelf een hoop tijd bespaard en niet de fouten zal maken die wij reeds hebben gemaakt.”

patrick suiker betrouwbaar
Patrick Suiker

De oprichting van Alles Over Crypto

AllesOverCrypto is momenteel een zeer populaire website als het gaat om cryptocurrency’s en blockchain. Ze bestaan sinds 2017 en trekken momenteel maandelijks tienduizenden bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in het leren over de crypto.

Je leest en vindt het laatste nieuws en blogs over crypto en blockchain.

Want, volgens Derek en Patrick is dit hét moment om geld te gaan verdienen met cryptocurrency’s. De prijzen zijn laag, terwijl de toekomst voor deze markt nog altijd even groot is. Het wordt nog steeds gezien als de revolutie van geld momenteel.

“Het is nu vele malen interessanter om te investeren dan tijdens de hype van 2017.”

>Lees meer over Alles over crypto in mijn review<

patrick suiker crypto

De Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker

De Crypto Masterclass is momenteel de crypto cursus van dit moment in de Benelux. Of je nou man, vrouw, student of werkloos bent, iedereen die een beetje de cryptowereld in de gaten houdt kan beginnen met deze crypto cursus. Stap-voor-stap wordt je meegenomen door Derek en Patrick in de wereld van Cryptocurrency.

Je kan volledig in je eigen tempo de cursus doorlopen, na elke module moet je een quiz maken waarin je kennis van die module wordt getest.

Dit vindt plaats in een online Dashboard omgeving waarin je precies ziet hoeveel lessen en video’s je nog moet volgen.

Ik heb hem ook aangeschaft en als je meer informatie wilt hebben over de Crypto Masterclass, lees dan mijn uitgebreide review over de cursus. Welke lessen en bonussen krijg je? Ervaringen van kopers van de Crypto Masterclass.

De Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker

Derek Westra en Patrick Suiker, wat zijn hun vermogen?

Momenteel timmeren ze aardig op de weg met hun website allesovercrypto.nl. Al vanaf 2017 is de website in de lucht gegaan en bekijken dagelijks tienduizenden bezoekers op de website.

Op dit moment is er niks bekend over het vermogen van Derek en Patrick. Het zijn geen mensen die op de voorgrond optreden om te laten zien wat ze hebben.

Dus daar is niks over bekend, op dit moment. De cursussen worden wel heel veel verkocht!

Bekijk hieronder de mini-documentaire over Crypto, gemaakt door VICE en daarin komt Derek Westra in voor, de video duurt 6:19:

Zijn Derek Westra en Patrick Suiker betrouwbaar?

Ik heb ook de cursus aangeschaft en getest, en ik kan je vertellen dat ze zeker betrouwbaar zijn! Maar 100% garantie dat je geld gaat verdienen is absoluut niet waar! Derek en Patrick helpen je alleen maar hierbij, je moet het uiteindelijk zelf doen!

Dit is ook geen ‘get-quick-rich’ cursus. Maar wil je starten in crypto, dan raad ik je deze cursus zeker aan!

Nogmaals: lees mijn review over de Crypto Masterclass op deze pagina.

Mocht je nog vragen hebben over deze cursus, stel je vragen onderaan de formulier!

derek westra en patrick suiker betrouwbaar
coinmerce review

Ook geld leren verdienen met Crypto?

Schrijf je in voor de Gratis online Bitcoin training + Ontvang 3 Gratis E-Books

Ja, ik ben benieuwd!
Derek Westra en Patrick Suiker
Derek Westra en Patrick Suiker

Beoordeling door Simon Tol,

12 apr 2021
5

Op dit moment hebben Derek en Patrick de beste Crypto cursus gemaakt in de Benelux!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *