Eelco de Boer Review

Hoe is hij zo succesvol geworden? Wat is zijn vermogen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Ben je benieuwd hoe experts in hun vakgebied hun leven leiden? Wil je meer weten over succesvolle Nederlanders, om te kijken of je er zelf nog iets van kunt opsteken? Dan zit je goed, want in deze review wordt aandacht besteed aan online marketing expert Eelco de Boer.

Je komt erachter wie hij precies is, waar je hem van kunt kennen, wat hij heeft bereikt gedurende zijn carrière en welke ervaringen mensen met hem hebben. Daarnaast wordt zijn coaching en podcast ook uitgelicht.

Wanneer je deze review hebt doorgelezen, heb je een beter beeld bij Eelco de Boer en hopelijk vind je hem dan interessant genoeg om te blijven volgen of één van zijn trainingen, E-books of boeken te kopen.

Wie is Eelco de Boer eigenlijk?

Wil je weten wie Eelco de Boer is, waar hij voor staat en waar je hem van kunt herkennen? Dan is het goed om bij het begin te beginnen. Eelco de Boer is geboren in Drachten en is van kinds af aan al over twee dingen erg enthousiast geweest, namelijk muziek en later ondernemen. Zijn ondernemersverhaal begon in 2001, toen hij zijn eerste online hiphop LP- winkel startte. Hij verkocht op één zondagmiddag opeens duizenden LP’s naar mensen van over de hele wereld. Zijn bedrijf RecordBuddy verkocht hij in 2007, maar hij had de ondernemer smaak toen goed te pakken.


Eelco de Boer merkte dat je online spullen kon verkopen en dat hier veel vraag naar was. Hij kocht producten in bij eBay en marktplaats, om ze vervolgens weer te verkopen. Hij besloot een E-book over dit onderwerp te schrijven en voor zover hij het kon nagaan, was hij de tweede persoon ooit in Nederland die een E-book wist te verkopen. Verder heeft Eelco de Boer vooral bedrijven opgezet, omdat hij zelf tegen bepaalde zaken aan bleef lopen waar hij graag een oplossing voor wilde vinden.

wie is Eelco de Boer?
Eelco de BoerIn 2005 startte hij met Enormail, omdat hij van mening was dat er een goed werkend Nederlandstalig email-systeem ontbrak. Hij verdiepte zich in emailmarketing en zag daarna dat er nog geen goedwerkende betaalsystemen voor online aankopen in Nederland bestonden. Hierdoor kwam hij op het idee van PayPro. Dit bedrijf stamt uit 2006 en helpt ondernemers om op een simpele manier online producten te verkopen. Je kunt er ook affiliates mee werven en voor je aan de slag laten gaan.

Doordat Eelco de Boer zo goed bezig was, werd hij regelmatig als spreker uitgenodigd op grote evenementen. Hij begon seminars te geven en wilde mensen inspireren om een eigen onderneming op te zetten. Later besloot hij om een bedrijf te starten waardoor je makkelijk een webshop kunt opzetten. Luondo webwinkels wordt vandaag de dag door veel mensen gebruikt.

Lees mijn uitgebreide review over de Crypto Masterclass van Derek Westra & Patrick Suiker

Eelco de Boer – Winst.nl

Winst.nl is het eerste fysieke boek dat Eelco de Boer in 2012 heeft gepubliceerd. De ondertitel is Succesvol Dankzij Internet. Dit boek is een aantal keer herschreven, omdat de wereld van online ondernemen aan veel veranderingen onderhevig is.

Vandaag de dag stort Eelco de Boer al zijn aandacht en passie op het vooruithelpen van andere ondernemers. Hij heeft er zijn levensfilosofie van gemaakt om werk te doen dat je oprecht leuk vindt, waar je succesvol mee kunt worden en waardoor je meer tijd overhoudt dat je in je geliefden en het maken van mooie herinneringen kunt steken.

Winst.nl is niet alleen een boek, hij heeft er ook een website van gemaakt. Hij leert je graag hoe je kunt leven van het internet. Op de website kom je allerlei interessante informatie tegen, krijg je tips en tricks en kun je trainingsprogramma’s volgen om zelf een succesvolle internetonderneming op te zetten.

Er wordt een blog bijgehouden waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste interessante ontwikkelingen op het gebied van online ondernemen. Wil je inspiratie opdoen of gewoon meer leren over werken via het internet? Dan is de website zeker een bezoekje waard.

eelco de boer winst.nl
De website Winst.nl

Eelco de Boer – Vermogen

Wanneer je wil weten wat het vermogen van Eelco de Boer exact is, zal je van een koude kermis thuiskomen. Hij heeft deze informatie namelijk niet bekend gemaakt. Eigenlijk maakt het ook helemaal niet uit hoe vermogend iemand is. Wat heb je aan die informatie? Eelco de Boer ziet zijn vermogen liever op een andere manier terug.

Hij heeft namelijk vaker aangegeven dat hij zich graag omringt met de mensen waar hij van houdt. Zoals zijn gezin en familie en vrienden. Door de jaren heen heeft hij meerdere bijzondere connecties opgedaan, waardoor hij over de hele wereld vrienden heeft zitten.

Het vermogen uitgedrukt in geld wat Eelco de Boer op de bank heeft staan, vertaalt hij liever in een vol leven. Hij vindt een mooi en fijn leven zo belangrijk, dat hij er een boek over heeft geschreven.

eelco de boer vermogen
Eelco de Boer (rechts) met zijn goede vriend en voorbeeld Richard Branson (links(

Eelco de Boer – Ervaringen

Als je online naar ervaringen van mensen zoekt die met Eelco de Boer hebben samengewerkt, zijn boek hebben gelezen of één van zijn trainingen hebben gevolgd, zie je vaak terugkomen dat de lessen van Eelco de Boer hun levens hebben veranderd.

Het mooie is dat hij een inspirerende man is, met veel kennis over wat hij doet. Je kunt veel van hem leren en velen zien hem dan ook als hun mentor. Zijn tips werken in de praktijk, waardoor je zelf als online ondernemer betere resultaten kunt behalen. Het is net of Eelco de Boer je uitlegt wat je eigenlijk altijd al wist.

Aangezien hij gedurende zijn carrière als zoveel mensen heeft geholpen, is hij betrouwbaar en zal je zeker een positieve ervaring hebben als je besluit om met hem in contact te komen, zijn boek te lezen of om een training van hem te volgen.
Bekijk hieronder de ervaringen van Eelco de Boer:

Eelco de Boer – Coaching

Tegenwoordig geeft Eelco de Boer ook persoonlijke coaching sessies. Dit doet hij door middel van een E-learningprogramma dat hij heeft ontwikkeld. Je kunt je daarvoor aanmelden om zijn beste strategieën voor online marketing en ondernemen via het internet in te kunnen zien.

Hij neemt je mee op een reis door interessante en belangrijke informatie, zodat jij net als hij succesvol kunt worden met je eigen internetonderneming. Verder kun je 1-op-1 coaching bij hem aanvragen.

Hij helpt je graag om het verborgen goud in je onderneming te vinden en alles uit je bedrijf te halen wat erin zit. Houd er wel rekening mee dat de 1-op-1 coaching erg waardevol is en dat je daar ook voor betaald.

Eelco met een van zijn ‘klanten’

Eelco de Boer – Podcast

Vind je het leuk om meer informatie te krijgen over online ondernemen? Dan is het interessant om de podcasts van eens te luisteren. Er komen vaak nieuwe afleveringen online, waarin de meest recente ontwikkelingen op het gebied van online ondernemen onder de loep worden genomen.

Hij deelt ook graag zijn nieuw opgedane inzichten met de luisteraars, zodat iedereen daarvan kan leren. Soms kun je een interview of een stukje uit één van zijn seminars luisteren. De podcast biedt je een kijkje in de wereld van Eelco de Boer en hoe hij denkt en op welke manier hij nieuwe strategieën uitprobeert.

Ontdek de Gratis Training van de Crypto Masterclass

Hoe jij enorm succesvol gaat worden in de wereld van Crypto!

Ja, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *