Harm van Wijk Review

Is Harm van Wijk de Expert in beleggen?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Hallo, en welkom op Harm van Wijk review pagina. Wie is Harm van Wijk eigenlijk? Wat is zijn vermogen? Wat houdt de cursus Trading Navigator Software in? De klantervaringen over Harm van Wijk? En waar is die bekend om geworden? Lees het allemaal hieronder.

Tip: Ontvang de gratis handleiding van Harm van Wijk, hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen kunt maken:

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is een bekende persoon in de financiële wereld en dan met name op het gebied van beleggen. Met meer dan 25 jaar ervaring kent hij dit vakgebied tot in het kleinste detail. Harm van Wijk is doctorandus in de economie en werkte in het verleden als adviseur voor onder meer Telegraaf, SNS Bank, ABN, Bank en BinckBank.

Zijn ervaring én zijn eigen succes in de beleggingswereld heeft hij gebundeld in de Trading Navigator Methode. Daarnaast is hij de oprichter van het platform Beleggen.com, schrijft hij boeken en komt hij regelmatig in de media.

wie is harm van wijk?

Trading Navigator Software – Harm van Wijk

De Trading Navigator Software is ontwikkeld door Harm van Dijk. Deze software helpt jou bij het beleggen in aandelen en opties. Met de adviezen en aanbevelingen van de Trading Navigator Software beleg je veilig en verstandig met een laag risico.

Daarnaast is het rendement bij de Trading Navigator Software ongekend hoog: gemiddeld tussen de 18% en 22%. Bij de reguliere indexfondsen ligt dit percentage veel lager, gemiddeld tussen de 5% tot 8%. De Trading Navigator Software maakt beleggen voor iedereen mogelijk en is dus ideaal als je wilt beginnen met beleggen.

Lees ook mijn uitgebreide review over de Trading Navigator Methode (software) hier

Harm van Wijk Vermogen

Natuurlijk heeft Harm van Wijk zijn sporen verdiend in de beleggingswereld. Zo helpt hij zijn cliënten bij het beleggen met een rendement van 7,4% tot wel 20,6%. In 2019 verdiende hij alleen al met opties 107% en staat er nog een winst van 118% in Turbo’s open. Door het investeren in bedrijven maakt hij veel winst.

Onlangs kocht hij het bedrijf Canpoy Growth Corp aan, dat hij met een dikke 500% winst verkocht. Ook kocht hij de Nederlandse uitgeverij Wolters Kluwer op, dat zijn positie op de markt daarna ongeveer verdubbelde. Het is niet bekend wat het vermogen van Harm van Wijk precies is, maar het wordt zeker boven de miljoen geschat.

Harm van wijk vermogen

Harm van Wijk Ervaringen

Harm van Wijk heeft al duizenden mensen geholpen bij het beleggen. Hij deelt zijn kennis en ervaring in boeken, cursussen en online trainingen. Harm is een beleggingsexpert, die veel positieve feedback krijgt vanwege zijn deskundigheid en transparantie. Lees de enthousiaste reviews er maar eens op na.

Op zijn website plaatst hij met grote regelmaat belangrijke beleggingsinformatie, die voor iedereen toegankelijk is. Hij is een betrouwbare adviseur op het gebied van beleggen en gebruikt zijn expertise maar al te graag om anderen te helpen.

Bekijk hieronder een klantervaring over Harm van Wijk

Harm van Wijk in de Media

Harm verschijnt met grote regelmaat in de media, zoals bij Eenvandaag, Netwerk, BNR Nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Businessclass en Finance Television. Dat geeft wel aan dat hij een goed verhaal te vertellen heeft dat iedereen moet horen.

Harm wordt beschouwd als specialist in de beleggingswereld en is daarom een graag geziene gast bij programma’s over financiële en economische thema’s. Niemand anders kan zo eenvoudig en duidelijk uitleggen wat beleggen is en hoe je dat op de beste manier kunt doen. 

Harm van Wijk in Kassa

In 2015 is Harm van Wijk te gast in het programma Kassa. Daarin vertelt hij over de stijgende kosten van vermogensbeheer. Dat thema is nog steeds uiterst actueel.

Op de bank brengt je vermogen niets op. Sterker nog: sparen gaat je juist geld kosten. Daarom belicht Harm bij Kassa de mogelijkheden om je geld te beleggen, zodat het een fors rendement oplevert. 

Bekijk hieronder het fragment in Kassa:

Beoordeling over Harm van Wijk

Harm van Wijk is vrijwel de beleggingsexpert van Nederland. Hij legt alles heel deskundig en professioneel uit en is absoluut geen oplichter! Harm heeft enorm veel van zijn fouten geleerd en dat legt die ook allemaal uit. En de Trading Navigator Software is de ideale systeem voor de beginnende belegger. Het systeem geeft precies aan om op het juiste moment te gaan kopen en te verkopen. Lees nogmaals meer over de Trading Navigator Software op deze pagina.

Je hebt mijn Harm van Wijk review gelezen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Volg de gratis training van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk en ik hoor wel wat je ervan vindt of niet!

Veel succes en denk er goed over na!

Groet,
Simon Tol

Ontvang gratis de handleiding van Harm van Wijk

Hoe jij binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen kunt kopen.

Ja, ik ben benieuwd naar die gratis handleiding!
Harm van Wijk
Harm van Wijk

Beoordeling door Simon Tol,

16 jan 2021
5

Harm is een absolute kenner in de wereld van beleggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *