Het NLP College Review

Deze 10 feitjes moet je weten over het NLP College

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Ben je een coach of trainer en merk je dat je meer voor je klanten wil betekenen? Dan kun je ervoor kiezen om je in de NLP-methode te verdiepen. Wanneer je hier voor het eerst over hoort, gaat er vast een wereld voor je open.

Het NLP College is een complete website, waarop je allerlei informatie over de methode, maar ook over live trainingen, theater-events, doe-boeken, audio’s en noem het maar op bij elkaar terug kunt vinden.

In deze review kom je erachter wat NLP is, wie de oprichter van het NLP College is, wat dit college doet, wat het aanbiedt, hoe jij je gratis kunt aanmelden en nog veel meer!

nlp college logo
Het NLP College logo

Wat is NLP in het kort?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en heeft alles te maken met op welke manier wij mensen de wereld waarnemen. Los van waarneming, gaat het ook over de reactie die wij op de waarnemingen in de wereld geven.

NLP is een methodiek die ontstaan is uit studies naar mensen met bijzondere kwaliteiten en talent, die als succesvol worden gezien. Door de NLP-methodiek toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je beter kunt communiceren, beïnvloeden, coachen of motiveren. Het is vooral interessant voor coaches en trainers die alles uit de consulten met hun klanten willen halen.

Bij NLP gaat het erom dat je leert op welke manier je zaken waarneemt, hoe je daar vervolgens op reageert en op welke manier je dit indien nodig zou kunnen verbeteren of veranderen. Wanneer je opzoekt wat de essentie van NLP is, lees je terug dat het gaat om de techniek van je mind en dat het een studie is naar succes en wat dat precies inhoudt.

Wat is nlp?
Neuro Linguistisch Programmeren

Wie is de oprichter van het NLP College?

Ben je benieuwd naar wie de personen zijn achter het oprichten van het NLP College? Dan hoeft het niet lastig te zijn om een duidelijk antwoord op deze vraag te vinden. De oprichter van deze website is Rubin Alaie.

Hij is erg geïnteresseerd in de medemens, wil niet alleen maar zenden, integendeel, hij wil ook graag ontvangen. Volgens hem staat NLP voor het ontdekken van anderen en hun ervaringswereld.

Dit kan de ander helpen om in hun kracht te komen staan. Wanneer je erover na gaat denken waarom je doet wat je doet en wat de reden is achter op welke manier je dat doet, kun je heel veel in het leven bereiken.

Wie is rubin alaie
Rubin AlaieVolgens Rubin moet er niks, kan alles en is niets te gek. Hij gelooft er heilig in dat NLP een tool is om vrede en respect mee te bereiken. Rubin heeft alles over NLP geleerd van Saskia en Peter van Vidarte.

De ontwikkelaars van de tools die bij NLP komen kijken, James Grinder en Tad James zijn daarnaast een grote kennis- en inspiratiebron van Rubin. Hij hoop dat NLP in Nederland ooit mainstream wordt en probeert hier naartoe te werken met zijn website over het NLP College. Bekijk hieronder de interview van Hugo Bakker met Rubin Alaie:

Wat doet het NLP College zoal?

Het NLP College zorgt ervoor dat je de meest complete en goed aangeschreven live trainingen over zelfontwikkeling kunt terugvinden. Het NLP College is een website die jaarlijks ruim 2 miljoen bezoekers krijgt, waardoor het de grootste NLP-website van heel Nederland genoemd kan worden.

Het maakt ook mogelijk om tools van ontwikkelaars en onderzoekers over te dragen aan coaches en trainers die er zakelijk succes mee mogen behalen. Het is een website waarop alle tips, kennis, tools en de methode op zichzelf bij elkaar komt. Wanneer je op zoek bent naar een compleet overzicht, ben je bij het NLP College aan het juiste adres! Bekijk hieronder de video over de inhoud van de cursus:

Wat biedt NLP College allemaal aan?

Het NLP College werkt maandelijks met meer dan 150.000 mensen aan het verbeteren van hun coaching- en trainerssucces. Er worden live trainingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen gegeven.

Verder kun je ervoor kiezen om theater-events bij te wonen. De bekendste hierin is Droom, Leef, Geniet. Het NLP College stelt daarnaast werkboeken, audio’s, online programma’s en coachspel ter beschikking.

Op de website van het NLP College vind je ook nog eens meer dan 700 blogartikelen terug die interessant zijn om door te lezen. Hieruit kun je handige tips halen en verdiep jij direct je kennis. Je kunt deze website het beste zien als één grote verzamelplek waarbij je terecht kunt als NLP je interesseert. Je kunt ook je gratis inschrijven voor de nieuwsbrief van de NLP College:

nlp college nieuwsbrief

Het NLP Praktijk Doe-Boek

Ben je van plan om NLP-technieken tijdens je coaching- of trainingssessies naar voren te laten komen? Dan is het belangrijk dat je de theorie in de praktijk leert brengen. Dit kun je op een laagdrempelige manier doen door het NLP Praktijk Doe-Boek aan te schaffen.

Dit werkboek lijkt op de online cursus en sluit daar ook zeker op aan. Het interessante aan het Doe-Boek is dat je wekelijkse praktijkopdrachten kunt uitvoeren.

Op die manier blijf je gemotiveerd om alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen. De weekmissies helpen je om gelukkiger en succesvoller te leven. Het Doe-Boek is een E-book, waardoor je het online kunt lezen.

Het mooie aan dit product van het NLP College is dat je zelf je leertempo bepaalt. Jij weet zelf het beste op welke dagen of in welke maanden je tijd hebt om het Doe-Boek te doorlopen.

Er zit geen haast bij, het is daarom de ideale manier om theorie in de praktijk te brengen. Het Doe-Boek motiveert je om stappen te maken in je eigen ontwikkeling en in de ontwikkeling van anderen.

NLP College doe boek
NLP College Doe-Boek

Online NLP Cursus

De online cursus van het NLP College zorgt ervoor dat je veel kennis kunt opdoen. De cursus wordt in het Nederlands aangeboden, waardoor de lesstof makkelijk eigen te maken is. Tijdens het doorlopen van de cursus leer je meerdere NLP-technieken kennen.

Verder krijg je exclusieve toegang tot audio’s, modellen, video’s en scripts. De online training is compleet, leerzaam en van geweldige kwaliteit. Om de hele training te doorlopen, heb je zo’n 14 weken de tijd nodig. Hierna heb je wel meteen alles geleerd wat je nodig hebt om jouw klanten via de NLP-methode verder te helpen.

nlp college doe cursus
NLP College Praktijk Doecursus
nlp college doe cursus info

NLP Scheurkalender

Ben je op zoek naar dagelijkse motivatie en inspiratie om met de NLP-methode aan de slag te gaan? Dan kun je ervoor kiezen om de NLP Scheurkalender aan te schaffen. Deze kalender kun je in de keuken, woonkamer, op je kantoor of het toilet ophangen.

Je scheurt iedere dag een bladzijde af. Op de NLP Scheurkalender staat voor 365 dagen aan informatie, tools, technieken en tips voor persoonlijke groei verwerkt.

Het leuke aan de NLP Scheurkalender is dat je in een jaar tijd leert op welke manier je jezelf en anderen kunt ondersteunen tijdens de reis naar persoonlijke ontwikkeling. Het maakt niet uit wanneer je begint, het hoeft niet perse op 1 januari.

Je leert in 365 dagen hoe jij de NLP-technieken in je dagelijkse leven kunt implementeren. Iedere dag staat er een andere tip, meer informatie, een tool of mooie quote centraal.

Op die manier kun je langzaam, maar gestaag steeds beter je eigen gedrag en dat van anderen positief beïnvloeden. Je leert hoe je bemoedigend, gemotiveerd en energiek kunt communiceren. >Ga naar de speciale kortingspagina van de scheurkalender<

nlp scheurkalender korting
NLP College Scheurkalender
NLP college scheurkalender korting

NLP Audiopakket

Zoals de naam al verklapt, gaat het bij dit product om verschillende audiobestanden waar je toegang tot krijgt. De audio’s helpen je om je eigen gedrag aan te passen en kennis die je opdoet meteen bij jezelf in de praktijk te brengen.

Er worden zowel bekende als minder bekende NLP-technieken besproken. Het audiopakket is erg uitgebreid, want je kunt tot wel 42 uur aan leerzaam materiaal beluisteren. De audio’s helpen je om efficiënt met NLP aan de slag te gaan.

NLP College audiopakket korting
NLP College Audiopakket
nlp college audiopakket info

NLP Community

De NLP Community is mega waardevol. Je leert daar namelijk gelijkgestemden, medecoaches en trainers en andere geïnteresseerden kennen. De community is een plek waar je vragen kunt stellen, informatie uit kunt wisselen en met anderen in contact kunt komen.

Dit is een verlengde van de producten en diensten die het NLP College aanbiedt. De community zorgt ervoor dat je de kennis die je opdoet nog beter in de praktijk kunt brengen. 

Klantervaringen van het NLP College

Wanneer je online op NLP-ervaringen zoekt, lees je veel positieve ervaringen terug. De trainingen die je via het NLP College kunt volgen leren je hoe je meer kunt genieten, hoe je positiever in het leven kunt staan en op welke manier je geluk kunt ervaren.

Het gaat allemaal om persoonlijke ontwikkeling, waardoor je uiteindelijk gelukkiger in het leven staat dan voordat je met jezelf aan de slag ging. De trainingen zijn populair en gewild. De resultaten liegen er niet om en de positieve klantervaringen laten zien dat dit een betrouwbare partij is om mee in zee te gaan.

nlp college ervaringen
nlp college klantervaring
nlp college beoordeling

Contact nemen met het NLP College

Mocht je geinteresseerd zijn en wil je meer weten over een persoonlijk counselinggesprek, wil je (studie)advies of ben je geïnteresseerd in een training of een internationaal erkende opleiding van onze opleider UNLP, neem dan gerust en vrijblijvend contact op met ze op.

Community & Kennisbank Het NLP College

E-mail: secretariaat@hetnlpcollege.nl
Telefoon: 06 39888109
Postadres: Middelste Dubbe 6 | 5674 CN | Nuenen

KVK: 63389770
BTW: NL221085191B01

Schrijf je gratis in bij het NLP College

Ben je overtuigd van de meerwaarde die het NLP College je kan bieden? Dan kun jij je gratis inschrijven om van nieuwe informatie, kennisartikelen, live-trainingen en dergelijke op de hoogte te worden gehouden. Wanneer je aan de slag wil met diensten en producten die deze website je te bieden heeft, dien je lid te worden.

Je krijgt meer informatie over de kosten op het moment dat je een bepaalt product of dienst af wil nemen en jij je daarvoor aanmeldt. Vaak worden er interessante kortingen gehanteerd, waardoor je betaalbaar met NLP aan de slag kunt gaan.

Ook interesse in een cursus van het NLP College?

Schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingen van alle trainingen en cursussen!

Ja, ik ben benieuwd!
NLP College
NLP College

Beoordeling door Simon Tol,

15 okt 2022
5

Rubin is een vakman op het gebied van NLP. Hij heeft zeer veel ervaring en weet echt waar de probleem zit waar je tegen opkijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *