Jelline Brands Review

Deze 8 feiten moet je echt weten over haar!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Ben je geïnteresseerd in online ondernemen en wil je leren op welke manier of met welke verdienmodellen jij je eigen succes kunt genereren? Dan is het een goede eerste stap om Jelline Brands beter te leren kennen.

Deze jonge online onderneemster heeft in korte tijd een geweldig imperium opgebouwd en leert andere startende online ondernemers op welke manier je online geld kunt verdienen.

Deze dame wordt met de week succesvoller, dus het is het zeker waard om haar te volgen en kennis van haar aan te nemen. In deze review lees je meer informatie over Jelline Brands, welke online cursussen zij aanbiedt en of zij betrouwbaar is of niet.

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een jonge onderneemster die in 2019 haar eerste eigen bedrijf heeft opgestart. Zij volgde een studie rechten, maar merkte al snel dat zij een manier had gevonden om online geld te verdienen. Haar eerste bedrijf heet Brandsverkopen.

Dit bedrijf hielp andere ondernemers om zichtbaar te worden op het internet, zodat zij meer succes zouden krijgen. In 2020 stortte Jelline Brands op een online methode om geld met YouTube te verdienen.

Zij richtte namelijk haar eigen Cashcow YouTube channel in. Doordat zij zoveel geld verdiende, besloot zij te stoppen met haar studie en haar eigen succes uit te breiden.

Wie is Jelline Brands?
Jelline Brands

Haar bedrijf Brandsverkopen

Brandsverkopen wisselde qua dienst van het bouwen van websites en online ondernemers helpen online zichtbaarder te worden, in het ontwikkelen van een Cashcow Academy.

Door haar eigen Cashcow channels uit te breiden en daar veel geld mee te verdienen én haar cursus te verkopen aan mensen die ook hun eigen Cashcow channels willen beginnen, stroomt het geld bij Jelline Brands letterlijk binnen. Ondertussen heeft Jelline al meer dan 2000 studenten geholpen om hun eigen Cashcow channels op te zetten.

Los van deze cursus, heeft Jelline Brands besloten om de Money Mastermind cursus te ontwikkelen. Je leert in deze cursus op welke manier je verschillende online verdienmodellen kunt inzetten om geld te verdienen.

Jelline Brands weet als geen ander dat er veel verschillende online verdienmodellen bestaan, die ondernemers zich eigen kunnen maken. Door een complete cursus op dit gebied aan te bieden, kan Jelline Brands andere ondernemers ondersteunen in het opbouwen van online imperiums. Bekijk hieronder de video:

Cashcow Academy

De Cashcow Academy is de eerste online cursus die Jelline Brands ooit heeft uitgebracht. Je leert in deze cursus op welke manier je bakken met geld kunt verdienen door een YouTube channel te managen, dat goed bekeken filmpjes plaatst.

De cursus bestaat uit meerdere modules en je kunt meer dan 60 video’s vol met informatie bekijken. Je leert op welke manier jij je eigen Cashcow channel opzet, onderhoud en winstgevend maakt. Lees ook mijn uitgebreide review over de Cashcow Academy op deze pagina.

Wanneer je dit op de juiste manier aanpakt, kun je met je eigen Cashcow channels een passief inkomen verdienen. Dit houdt in dat je eerst veel tijd steekt in het opzetten en werkend krijgen, waarna je daarna maandenlang de vruchten kunt blijven plukken zonder er nog naar om te hoeven kijken.

‘Cashcow Academy’
Vul de kortingscode ‘onlinegeld200’ voor de hoogste kortingsgarantie!

Money Mastermind

Naast de Cashcow Academy, heeft Jelline Brands ook de Money Mastermind cursus opgezet. Deze cursus leert je welke online verdienmodellen je allemaal kunt inzetten om een succesvol imperium op te bouwen.

De cursus biedt je allemaal blueprints, waardoor je meteen aan de slag kunt met het uitbouwen van je eigen online verdienmodellen. Doordat je uit veel verschillende opties kunt kiezen, zitten er altijd wel een paar verdienmodellen tussen die bij je passen.

Je leert hoe je affiliate marketing kunt inzetten, hoe je TikTok of Instagram rendabel kunt maken en nog veel meer. Deze cursus is interessant als je meerdere projecten wil opzetten, die je allemaal geld gaan opleveren. 

‘Money Mastermind’

Het vermogen van Jelline Brands

Het exacte vermogen van Jelline Brands is online niet terug te vinden. Wanneer er een cijfer genoemd zou worden, is de kans groot dat zij dit binnen een paar maanden alweer enorm omhoog heeft weten te krikken. Online deelt Jelline informatie over wat zij verdient.

Je kunt terugzien dat zij prachtige auto’s, een koopwoning, dure designertassen en nog veel meer luxegoederen koopt. Dit zou bewijs kunnen zijn om te concluderen dat Jelline Brands voldoende geld verdient om lekker van te kunnen leven.

In een interview met Magazine &C heeft zij een keer gedeeld dat zij in een goede maand tot wel €300.000 euro kan verdienen. Dat zijn bizarre bedragen, dus met haar vermogen zal het wel goed zitten!

De reden dat Jelline Brands zoveel geld per maand kan verdienen met haar online verdienmodellen, is dat zij verschillende verdienmodellen onder de knie heeft weten te krijgen.

Wanneer je niet één, twee of drie, maar meerdere online verdienmodellen op de juiste manier weet in te zetten, is het een kleine stap om miljonair te worden. Dit vereist veel kennis, kunde en vooral ook doorzettingsvermogen. Jelline Brands laat haar cursisten zien dat de sky the limit is en je groots moet durven dromen en werken.

De klantervaringen van Jelline Brands

Online zijn veel verschillende reviews, ervaringen en aanbevelingen over Jelline Brands terug te vinden. Jelline Brands wordt door tevreden klanten positief in beeld gebracht.

Daarnaast zijn er grote mediabedrijven die haar bij het grote publiek aanbevelen en haar een podium bieden. Wanneer je een cursus van Jelline Brands volgt, leer je op welke manier je grip krijgt op je eigen leven.

Je leert op welke manier je voldoende geld kunt verdienen om voor jezelf te werken, waardoor je meer vrijheid, geluk en waardering voor jezelf zal ervaren. Ze krijgt ook enorm veel positieve beoordelingen op Trustpilot.com, bekijk alle beoordelingen op deze pagina.

Jelline Brands op Youtube

Jelline Brands heeft veel verschillende lucratieve Cashcow channels op YouTube opgestart. De kunst hierachter is dat zij geld verdient zonder haar eigen gezicht te hoeven laten zien. Je kunt haar op YouTube vinden onder Cashcow Academy.

Verder verschijnt Jelline als graag geziene gast op YouTube kanalen van andere bekende YouTubers, denk hierbij aan IMU BV, Lotgenoten Podcast, Real Estate Masterclass en nog veel meer.

Jelline Brands op Instagram

Op Instagram vind je Jelline Brands terug door op @jellinebrands te zoeken. Hier deelt zij waardevolle gratis content, waardoor je alvast stukjes van haar kennis eigen kunt maken. Je krijgt een kijkje in haar leven, leert haar beter kennen en komt erachter waaruit haar cursussen precies bestaan.

Door Jelline Brands op Instagram te volgen kom je er al snel achter of de cursussen die zij aanbiedt bij je passen of niet. Het is een goede eerste stap om haar online profiel te bekijken, om daarna na te denken over of je de cursus koopt of niet. Helaas zijn er wel veel nep profielen op Instagram zichtbaar.

Jelline Brands Instagram

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Jelline Brands is een betrouwbaar persoon die haar waarde voor startende online ondernemers al op meerdere manieren heeft bewezen. Zij wordt veel geïnterviewd, komt op tv, is in magazines terug te vinden en heeft veel volgers op haar Instagram en YouTube.

Zij deelt daarnaast haar eigen leefstijl met haar volgers en is overal erg open en eerlijk over. Jelline Brands beantwoord vragen en staat altijd voor haar cursisten klaar.

Jelline brands betrouwbaar?

Geïnteresseerd in de cursussen van de Money Mastermind?

Probeer vandaag nog een van de cursussen uit en ga online financieel goed verdienen!

Ja, ik ben benieuwd!
Jelline Brands
Jelline Brands

Beoordeling door Simon Tol,

12 dec 2022
5

Jelline Brands is betrouwbaar en legt het duidelijk uit en is zeer gedreven in haar vakgebied!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *