Joshua Kaats Review

Is Joshua Kaats koning dropshipping?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Hallo en welkom op de Joshua Kaats review pagina. We gaan het hebben over: Wie is Joshua Kaats eigenlijk? Wat is zijn leeftijd? Hoe heet zijn bedrijf en zijn succesvolle cursus? Wat is zijn vermogen? Wat zijn de KVK gegevens van Joshua? Joshua Kaats en de media, en de ervaringen van cursisten over Joshua Kaats!

Wie is Joshua Kaats eigenlijk?

Joshua Kaats is een bekende naam binnen de wereld van dropshipping, een digital nomad en jonge internetondernemer. Tijdens zijn studie commerciële economie kwam hij voor het eerst in aanraking met dropshopping. Wat begon als een bijbaantje, veranderde al snel in een daverend succes.

Zijn kennis, ervaring en succes bundelde hij dan ook in een training: de Dropship Academy. Daarnaast zie je deze jonge man ook vaak voorbij komen op de verschillende online kanalen. Zo is hij actief op Instagram, YouTube, LinkedIn en heeft hij een eigen Podcast. 

Joshua Kaats Leeftijd

Veel mensen vragen ernaar maar Joshua Kaats is geboren op 15 december 1995.  Dit betekent dat de jonge ondernemer halverwege de twintig is. Er kan dan ook niets anders gezegd worden dan dat het verbazingwekkend knap is wat Joshua op zijn leeftijd allemaal al heeft weten te bereiken.

Dit bewijst tevens dat leeftijd slechts een getal is en er veel mogelijk is zolang je maar in jezelf gelooft en beschikt over een groot doorzettingsvermogen.

joshua kaats leeftijd
Joshua Kaats

Joshua Kaats – Dropship Academy

Zie je de naam Joshua Kaats voorbij komen dan zal dit hoogstwaarschijnlijk in combinatie zijn met de ‘Dropship Academy‘. Deze Academy is namelijk gestart door Kaats nadat hij de vrijheid ontdekte die dropshipping met zich meebracht.

Zo heeft hij trainingen opgezet om andere mensen te kunnen helpen ook een succesvolle online business te creëren middels e-commerce. Alle aspecten worden hier in meegenomen. Zoals de benodigde mentaliteit en het tevoorschijn komen in zoekmachines.

Zijn cursus wordt ondersteund door leerzame video’s die er voor zorgen dat de gegeven informatie beter begrepen wordt. 

Lees mijn uitgebreide review over de ‘Dropship Academy’

joshua kaats dropship academy
Joshua Kaats en zijn onderneming de ‘Dropship Academy’

Joshua Kaats Vermogen

 Dat Joshua flink geld heeft verdient met dropshipping mogen duidelijk zijn. Zo geeft de website van zijn Academy aan dat Kaats vanaf 2017 verschillende online miljoenenbedrijven heeft opgezet. Daarnaast steekt Joshua Kaats zijn succes niet onder stoelen of banken.

Op zijn kanalen pronkt hij dan ook regelmatig met zijn nieuwste aankopen en luxueuze tripjes. Het kopen van Ferrari ´s en Lamborghini´s  is inmiddels de normaalste zaak van de wereld geworden voor Kaats. Wat zijn exacte vermogen is, is niet helemaal duidelijk. Volgens schattingen zou dit echter rond de €4.000.000(!) liggen.  

Joshua Kaats vermogen
Joshua Kaats, die ze eigen wel graag ’trakteert’

Joshua Kaats – KVK

De Dropship Academy is keurig aangemeld bij de Kamer van Koophandel wat het bedrijf dan ook volkomen legitiem maakt. Op de site van de KVK zijn de gegevens van de Academy gemakkelijk terug te vinden:

Bestaande handelsnaam: Dropship Academy B.V.
Bijbehorend KvK nummer: 73735884
Adres: Jan de Kuijerstraat 20, 3404GH IJsselstein

joshua kaats kvk
De KVK inschrijving van Joshua Kaats

Joshua Kaats Opgelicht?

Zoals vaak te zien is bij succesvolle mensen zijn er zowel fans als haters. Zo kwam Joshua Kaats in de media terecht omdat hij door heel wat mensen werd uitgemaakt als oplichter. Het is dan ook moeilijk te geloven dat je als twintiger zo succesvol kunt zijn.

De beweringen dat Joshua een oplichter zou zijn, zijn overigens onterecht en niet waar. Alles wat Kaats namelijk doet is volkomen legaal. Het is een oprechte jonge man die niet enkel maar mooi weer speelt.

Zo is hij ook open over zijn gemaakte fouten die hem heel wat geld hebben gekost. Daarnaast is het een zeer gedreven coach die echt zijn best doet voor zijn leerlingen. 

Alleen Youness Ouaali denkt er anders over:

Joshua Kaats Ervaringen

Dat Joshua Kaats geen oplichter is, blijkt ook uit de alom positieve ervaringen die er over hem en zijn Dropship Academy te vinden zijn. Zo valt vaak terug te lezen dat hij een transparante, hard werkende coach is. Ook krijgen zijn training erg veel positieve reviews.

Met wat scrolwerk kom je veel beoordelingen tegen als waardevol, goede uitleg en uitstekend in elkaar gezet. Inmiddels heeft Kaats niet alleen onwijs veel ervaring opgedaan binnen dropshipping maar heeft hij door zijn eigen succes en kennis ook al duizenden leerlingen geholpen met starten van een eigen online business.

joshua kaats ervaringen

Lees voor nog meer ervaringen op deze pagina

Joshua Kaats en de media

Joshua is best aanwezig op social media. Natuurlijk om mensen over te halen die zijn cursus wil gaan kopen. Joshua wil graag mensen helpen met het opstarten van een dropshipping webshop.

Lees hieronder waar die allemaal actief is:

Joshua Kaats op Youtube

Als echter ondernemer zijnde weet Kaats uiteraard exact hoe hij gebruik moet maken van de juiste kanalen. Zo heeft hij een eigen YouTube kanaal met bijna 30.000 abonnees. In zijn video’s laat Joshua onder meer zien hoe hij succesvol is geworden en hoe hij hier van geniet.

Dit doet hij vaak in combinatie met bruikbare tips rondom het dropshippen. Tevens upload Kaats regelmatig video’s waarin hij in gesprek gaat met leerlingen die de Dropship Academy hebben gevolgd. Hierin wordt veelal besproken hoe het met hun eigen online business gaat die ze met behulp van Joshua’s trainingen hebben opgezet. 

joshua kaats youtube
Joshua Kaats zijn Youtubekanaal

Joshua Kaats op Instagram

De koning van de dropshipping is het meest actief op zijn Instagram account @joshuakaats. Hier kun je vooral genieten van vele jaloersmakende foto’s. Zo komen er onder meer plaatjes voorbij van zijn bolides.

Ook zijn er foto’s van Joshua te zien aan verschillende zwembaden en stranden. Als succesvolle jonge ondernemer reist hij dan ook heel wat af. Kaats zou geen echte e-commerce man zijn als hij ook niet regelmatig wat dropship content zou droppen om zijn volgers nieuwsgierig te maken en te inspireren.

Mijn Beoordeling

Heb een aantal lessen meegekeken bij de ‘Dropship Academy’. Het is pittig, maar zeker te doen. Joshua is een vakspecialist in dropshipping. Ik kan niks anders zeggen. Wel moet je zeker discipline hebben, want ondernemen is niet ‘eventjes’ dat gaan doen.

Ga het ook doen als je er voor de volle 100% gaat. Want hier gaan ook cursisten sneuvelen! Je kunt altijd je geld terug vragen na 30 dagen.

Maar als je wilt gaan beginnen met dropshippen is de cursus van Joshua zeer zeker een aanrader.


Ik mag namens Joshua een flinke korting aanbieden voor 1 van z’n cursussen, pak die kans en laat het niet liggen! Maak ook nog eens kans op flinke prijzen als je ingeschreven hebt!

Veel succes en denk er goed over na!

Groet,

Simon Tol

Ontdek de Gratis Webinar van de ‘Dropship Academy’

Schrijf je in en win prijzen, zoals: een Audi, Rolex en een vakantie t.w.v. €2000,-!

Check snel die pagina!
Dropship Academy
Dropship Academy

Beoordeling door Simon Tol,

03 feb 2021
5

Joshua is een specialist op het gebied van dropshippen!

Ga naar de Homepage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *