Wat is Litecoin? (LTC)

Deze 3 punten moet je weten over Litecoin

Een van de eerste altcoins ter wereld is Litecoin. Naast Bitcoin is Altcoin de benaming voor iedere andere cryptomunt. Deze munt is ontwikkeld in 2011 door Charlie Lee, een ex-medewerker van Google. 

Charlie Lee had als doel, om een goedkopere en snellere cryptocurrency op de markt te brengen. Net als Bitcoin is deze munt speciaal bedoeld om snel digitaal waarde over te boeken van persoon tot persoon. Een bank komt er als derde partij niet aan te pas.

wat is litecoin?

Wat zijn de verwachtingen van Litecoin?

Ga er van uit dat er niemand is die de koers van Litecoin(LTC) precies weet te voorspellen.

Mocht dat wel zo zijn, dan liggen we nu zeker op de Mallediven of Bahama’s, en zijn we in het bezit van een dure auto in de garage zoals een Ferrari.

Pogingen worden zeker wel gewaagd, door verschillende partijen. Wees voorzichtig en doe altijd je eigen onderzoek en neem de voorspellingen niet al te serieus.

Wil jij investeren in Litecoin?

Men kan via het Nederlandse cryptoplatform Bitvavo, en behalve Litecoin-LTC, ook een hele reeks andere cryptovaluta aangekocht worden. 

Het grote voordeel van Bitvavo is dat op het handelsplatform de wallet zit dus tot een eenheid behoort. 

Het is heel eenvoudig om geld te storten en te beginnen met kopen van Litecoin(LTC) en vele andere cryptomunten. Deze handeling hoeft niet moeilijk te zijn met codes en wallets. Voor de ervaren cryptotraders.