Wat is Polkadot? (DOT)

Ook investeren in Polkadot? Ontdek Bitvavo!

Zoals hij dat in het verleden ook was bij Ethereum, is Gavin Wood de grote man achter deze cryptomunt. Door Wood en Polkadot in het zonnetje te zetten besloot Huobi door de video op social media kanalen te delen. 

Polkadot is ontworpen door Gavin Wood, en om te proberen een nog betere versie van Ethereum te ontwikkelen. Met de “Kusama”. Polkadot lanceerde dit jaar zijn genesisblok, en uiteindelijk worden er naar verwacht 100 parachains simpelere vormen bij gekoppeld. 

wat is polkadot?

Wat zijn de verwachtingen van Polkadot?

Neem in ieder geval aan dat er niemand is die exact de koers van deze munt kan voorspellen. Zou dat wel zo zijn dan rijden we nu al lang in een dure auto, of reizen we af naar de warmste landen.

Ga altijd eerst op onderzoek uit en of belicht je bij personen die er verstand van hebben.

Wil jij investeren in Polkadot?

Het is mogelijk om eenvoudig en snel bij Bitvavo een Polkadot munt te kopen of te verkopen. Een account is het enige wat u hiervoor nodig heeft, en die je binnen enkele minuten kunt aanmaken. 

Als dat klusje geklaard is kun je aan de slag met DOT-token kopen. DOT is achter het Polkadot netwerk de drijfveer en heeft binnen het Polkadot ecosysteem, verschillende functies. 

>Op zoek naar meer cryptomunten? Ga naar deze pagina<