Wat is Tron? (TRX)

Deze 3 punten moet je weten over Tron (TRX)

Tron is opgericht door Justin Sun, in het jaar 2017. In eerste instantie was het doel om een peer-to-peer netwerk aan te bieden, waarbij contentmakers en entertainers in de branche, de tussenpersonen kunnen vermijden. 

Door middel van de blockchain kunnen tekstmakers van Tron hun content publiseren. Voor toegang tot het inhoudelijke, kunnen consumenten de auteur rechtstreeks betalen.

En dit kan allemaal zonder dat partijen zoals Netflix en Spotify daar tussenkomen. 

Dat was plan 1, want in het Whitepaper 2.0, valt daar helemaal niets meer over terug te vinden. Vooral lijkt Tron nu te willen concurreren met coins zoals Ethereum en Chainlink.

wat is tron?

Wat zijn de verwachtingen van Tron?

Geloof het of niet maar er is niemand die de koers van Tron(TRX) precies kan voorspellen. Kunnen we dat wel, staat er allang een Rolls Royce voor de deur en liggen we languit op de mooiste plekken der “aarde”.

Verschillende partijen die een poging wagen, zijn er altijd. Maar doe vooral een eigen onderzoek en neem de voorspellingen dan ook met een korreltje zout.

Wil jij investeren in Tron?

Behalve deze munt kan er via het Nederlandse cryptoplatform Bitvavo ook andere diverse cryptomunten aangekocht worden. 

Het grote voordeel van Bitvavo is dat de wallet reeds op het handelsplatform aanwezig is, dus tot een eenheid behoort. 

Het is heel makkelijk en eenvoudig om geld te storten en te beginnen met kopen van Tron(TRX) en een variatie van cryptomunten. Het is niet moeilijk met codes en wallets.  Voor de betere ervaren Cryptotraders.