Kevin Timmer Review

Is hij een goede belegger? Wat is zijn vermogen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Op deze pagina gaan we het hebben over Kevin Timmer, want wie is hij eigenlijk? Hoe is hij zo succesvol geworden met daytraden? En wat houdt zijn cursus ‘Daytrading Masterclass in? Wat is zijn vermogen en op welke social media kanalen is hij actief? Check het allemaal hieronder!

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is een hardwerkende jonge ondernemer die bekend is geworden door zijn behaalde successen middels daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Toen Kevin zichzelf nog in de IT-wereld bevond, kwam hij voor het eerst in aanraking met deze vorm van geld verdienen via YouTube.

Hij stortte zich volledig op het daytraden en de rest is geschiedenis. Inmiddels heeft Kevin de vrijheid opgebouwd om vanuit de gehele wereld zijn werk te kunnen doen en is hij veelal in Azië te vinden. Met behulp van zijn eigen masterclass helpt Timmer tevens graag andere mensen om een levensstijl vol vrijheid te creëren.

wie is kevin timmer?
Kevin Timmer

Kevin Timmer Daytraden

In 2014 is Kevin Timmer begonnen met daytrading. De missie die hij hierbij voor ogen had, was vervanging vinden voor zijn baan en levensstijl van destijds. Het begin was extreem moeilijk door gebrek aan goede informatie. Kevin is dan ook vanaf nul begonnen en heeft zichzelf alles aangeleerd.

Na 2,5 jaar bereikte hij zijn doel waardoor hij nu full-time trade over de hele wereld. De nieuwe missie van Kevin is om daytrading voor iedereen toegankelijk te maken. Bij daytrading worden er aandelen ingekocht voor een zo’n laag mogelijke koers om ze vervolgens binnen een dag weer voor een zo’n hoog mogelijke koers te verkopen. 

kevin timmer daytraden
Kevin Timmer als full-time Daytrader

Kevin Timmer Daytrading Masterclass

Timmer heeft kennis en ervaring gebundeld in zijn Daytrading Masterclass. In deze cursus leert Kevin je onder meer vier van zijn succesvolle daytrading strategieën waarmee hij inmiddels een full-time inkomen verdient en leeft zoals hij altijd heeft willen leven. Daarnaast bevat de masterclass een 12-uur durende videocursus die voorzien is van alle benodigde informatie om te kunnen starten.

En dat is overigens niet het enige: zo deelt Kevin dagelijks tussen 15.00 en 22.00 uur zijn scherm met zijn leerlingen waardoor ze samen via een live verbinding met hem kunnen mee traden.

kevin timmer daytrading masterclass

Kevin Timmer Vermogen

Het vermogen van Kevin is niet bekend. Dit komt vooral door het feit dat hij privé en werk graag gescheiden houdt. Toch kun je er vanuit gaan dat Timmer zich financieel nergens zorgen over hoeft te maken. Zo leeft hij al enkele jaren in gehele vrijheid en reist hij de hele wereld over. Daarbij trade Kevin inmiddels al heel wat jaar op de Amerikaanse beurs dus kun je rustig concluderen dat hij goed is in wat hij doet.

Ook genereerd hij ook een aardig inkomen met zijn masterclass. Zo rekent elke leerling een paar honderd euro af, dat tikt toch lekker snel aan! Reken daar ook nog wat inkomsten van YouTube bij en je zult begrijpen waarom Timmer zoveel vrijheid heeft.

kevin timmer vermogen
Kevin Timmer en 1 van z’n luxe tripjes..

Kevin Timmer Ervaringen

Kevin heeft al veel mensen geholpen om te leren daytraden op de Amerikaanse beurs. Zo deelt hij zijn kennis in zijn masterclass en op zijn verschillende kanalen. Kevin is een expert in zijn vakgebied en krijgt veel lof over zijn expertise.

Ook zijn de reviews over de Daytrading Masterclass erg positief. Zo wordt de cursus vooral geprezen om zijn simpele uitleg en worden de live trading sessies erg gewaardeerd. Kevin is een betrouwbare coach die zijn kennis en ervaring graag gebruikt om anderen te kunnen helpen. 

Check hieronder de ervaring van Antonie Lokhorst. Die zich 600% winst maakte binnen 3 weken:

Kevin Timmer en de Media

Kevin is regelmatig te vinden op social media. Op deze kanalen is die het meest op te vinden:

Kevin Timmer op Youtube

Op YouTube voorziet Kevin zijn abonnees van veel video’s die geheel in het teken staan van daytraden. Zo zijn er onder meer mini-cursussen te zien en filmpjes waarin hij zijn volgers voorziet van tips. De video’s die Kevin Timmer post worden goed bekeken.

Zo behaalt hij per geposte video gemakkelijk duizenden weergaven. Ook is er een grote kans dat je Kevin Timmer in de media voorbij hebt horen komen. Hij is namelijk te gast geweest bij BNR Nieuwsradio in het onderdeel BNR’s Big Five (van de Beurs). Dit laat zien dat Kevin als expert wordt beschouwd in zijn vakgebied.

Ga naar zijn Youtubekanaal.

kevin timmer youtube
Kevin Timmer z’n ‘echte’ Youtube kanaal

Kevin Timmer op Instagram

Op Instagram is Kevin te vinden onder de gebruikersnaam @kevintimmerhk. In vergelijking met andere succesvolle jonge ondernemers is Timmer niet echt een fanatieke Instagrammer te noemen.

Zo zie je af en toe een kiekje voorbij komen waarop hij geniet van mooie auto’s of kun je hem druk zien traden vanuit plekken over de gehele wereld. Toch heeft de daytrading expert meer dan 10.000 volgers die maar al te nieuwsgierig zijn waar Timmer zich mee bezig houdt.

Ga naar zijn Instagram profiel.

kevin timmer instagram
Kevin Timmer’s Instagram account

Beoordeling

 Ik heb al eerder kennisgenomen met Harm van Wijk, die ook al een succesvol belegger is. Maar Kevin Timmer is zeker ook een aanrader! Hij gaat jou een op een zeer laagdrempelige manier uitleggen om te leren daytraden in de amerikaanse markt.

Je gaat live meekijken hoe hij doet daytraden en wanneer je gaat inkopen en gaat verkopen. En bovendien, mocht je niet tevreden zijn over de aanschaf van de cursus kun je altijd binnen 14 dagen je geld terug vragen.

kevin timmer betrouwbaar

Wil jij ook leren Daytraden in de Amerikaanse markt?

Check dan deze pagina!

Ja, ik ben benieuwd!
Kevin Timmer
Kevin Timmer

Beoordeling door Simon Tol,

24 feb 2021
4

Kevin Timmer is zeer betrouwbaar en legt het op een laagdrempelige manier uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *