Madelon Vos Review

Deze 8 punten moet je echt weten over haar!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Madelon Vos is al jaren actief op socials en in de media als econoom, crypto expert, financiële marktkenner en nog veel meer. Alle onderwerpen die met geld te maken hebben, vindt zij interessant om aan ons toe te lichten. Van deze powervrouw kun je dan ook veel leren.

Op deze pagina lees je meer informatie over Madelon Vos. Je komt erachter wie zij is, wat voor type ondernemer zij is en welke community’s zij aanstuurt. Verder is er informatie over haar vermogen te lezen, maar ook over de betrouwbaarheid van haar account, informatie en de community die ze heeft.

Madelon Vos komt vaak in de media terug, op een positieve manier, dus hier lees je ook meer over. Als laatste kun je meer informatie over haar socials lezen.

madelon vos gratis cursus
madelon vos crypto academy info

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos, een geboren en getogen Groningse, is een ondernemer die je misschien vanuit de media of uit je socials kunt kennen. Zij is erg geïnteresseerd in de economie, de financiële markt, crypto en alles wat hiermee te maken heeft.

Met haar informatieve kanalen en video’s leert zij jongeren, ouderen en de rest van de wereld graag nieuwe dingen en trends bij over crypto’s en in aandelen beleggen. Ze is ook nog columniste, geeft les op hogescholen, heeft haar eigen Moneytalks community opgezet en is bitcoin-analist op haar eigen website MadelonVos.nl.

Op de hogeschool van Amsterdam werkt zij als docent technische analyse, dus deze dame heeft veel kennis te delen en is niet bang om dit op verschillende manieren te doen. 

madelon vos review
Madelon Vos

De vriend van Madelon Vos

De vriend van haar is Vilijam. Hij werkte al een hele tijd samen met Madelon en zij hebben elkaar dan ook op het werk ontmoet. De twee zijn een leuk stel en zorgen ervoor dat er telkens veel nieuwe content op haar socials geplaatst kan worden.

Vilijam houdt zich voornamelijk bezig met de marketing en branding voor Madelon zelf, maar ook voor haar website en de Moneytalks community.

Het stel maakt samen ook documentaires en video’s voor op het YouTube kanaal van Madelon. Samen zijn zij een goed team en Vilijam is ook de affiliatie manager voor Madelon Vos. Hun werk en hun privéleven is dus helemaal met elkaar verweven. 

madelon vos vriend
Vilijam

Madelon Vos als ondernemer

De onderneemster heeft een eigen website, waarop zij veel informatie deelt. Verder is zij de Moneytalks community begonnen en verkoopt zij haar eigen Crypto en Trading cursus. Verder is zij veel en vaak actief op haar socials, waar je verder in deze review meer over leest hieronder.

madelon vos website
De logo van haar website: Madelonvos.nl

Crypto en Trading Academy

Madelon Vos leert je graag op welke manier je geld kunt investeren in crypto’s via haar Crypto en Trading Academy. Dit is een online cursus, waar jij je voor kunt aanmelden.

Je leert op welke manier je geld meer waard wordt, op welke manier je het beste in crypto kunt traden en waar je vooral op moet letten als je hiermee begint. Je leest veel informatie en kunt handige video’s bekijken in deze cursus. PS: Probeer deze cursus gratis!

madelon vos crypto en trading academy
De ‘Crypto & Trading Academy’

Moneytalks Community

Doordat Madelon Vos doorheeft dat haar aantal volgers maar blijft toenemen, is zij de Moneytalks community gestart om nog meer kennis met haar volgers te kunnen delen.

De community is ook bedacht om volgers met elkaar in contact te brengen, zodat iedereen van elkaar kan leren op die manier. De Moneytalks community heeft ook een eigen Instagram. PS: Schaf de Moneytalks Community met gratis aan!

madelon vos moneytalks community
De ‘Moneytalks Community

Madelon Vos en haar vermogen

Madelon Vos is een bezige bij en een interessante ondernemer om te volgen. Haar vermogen zal dan ook best groot zijn, aangezien zij als een succesvol onderneemster wordt bestempeld. Verder verdient ze niet alleen geld met haar website, cursussen, community en socials.

Ze heeft ook geld geïnvesteerd en ze bezit Bitcoins. Haar exacte vermogen is niet bekend, maar ze zal in ieder geval geld genoeg op haar rekening hebben staan. Bekijk hieronder de interview video met Jay-Jay Boske.

Is Madelon Vos wel betrouwbaar?

Ja! ze is erg betrouwbaar, zij laat zichzelf en haar bedrijven en cursussen volop op haar socials en in de media zien. Verder werken Nederlandse tv-zenders ook gewoon met haar samen.

Zij houdt niets achter, is recht door zee en de reviews die je online terugleest zijn ook erg positief. Deze onderneemster is zeker het volgen waard als je geïnteresseerd bent in beleggen, de economie en crypto’s.

madelon vos betrouwbaar

Madelon Vos en de media

Madelon Vos komt vaak terug in de media, denk hierbij aan NPO, RTLZ, VIDEOLAND, de Quote, BNR, DFT en nog veel meer andere platformen. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare ondernemer die cursussen verkoopt, moet je bij haar zijn. 

madelon vos en de media

Twitter

Op Twitter deelt ze vaak korte en snelle nieuwtjes over haar community, de economie, de financiële markt, beleggingen en crypto’s. Je kunt hier voor korte informatieve stukjes van haar terecht. Als je meer uitgebreide content wil zien of lezen, kun je beter op haar Instagram of YouTube kanaal kijken.

madelon vos twitter
De ‘echte’ twitteraccount van Madelon Vos

Youtube

Madelon Vos heeft haar eigen YouTube kanaal waar zij interessante en vooral erg leerzame video’s deelt. Dit komt doordat zij veel kennis heeft dat zij met anderen wil delen.

Ze maakt informatieve video’s, nodigt andere economen en experts vaak uit voor interviews en maakt zelfs haar eigen mini-docu’s. Je kunt op haar YouTube voor uren aan beeldmateriaal terecht.

madelon vos youtube

Instagram

Op Instagram worden vaak nepaccounts gemaakt van grote accounts die veel volgers hebben. Dit is erg vervelend voor de bekende personen, maar zeker ook voor de volgers die dit niet in de gaten hebben. De nepaccounts kunnen de volgers namelijk oplichten door links met virussen door te sturen of bankgegevens van klanten op te vragen om zogenaamd een abonnement of prijzengeld af te sluiten of over te maken.

De enige echte Instagram van haar is: @madelonvos_ en je kunt er ook een geverifieerde vink achter zien die Instagram uitgeeft aan bekende personen waarvan de identiteit is gecontroleerd. Alle accounts die hierop lijken of die een andere accountnaam hebben zijn nep.

Op Instagram deelt Madelon Vos veel interessante informatie over beleggen, crypto’s en informatie over de financiële markt. Het is waardevol om haar hier te volgen aangezien je van gratis content gebruik kunt maken en je hier ook best veel van kunt leren.

madelon vos instagram

Voor als je nog meer vragen hebt over Madelon Vos, stel ze dan onderaan de formulier!

Volg de Crypto & Trading Academy Gratis!

Meld je hieronder gratis aan!

Ja, ik ben benieuwd!
Madelon Vos
Madelon Vos

Beoordeling door Simon Tol,

08 mei 2022
5

Madelon Vos is een van de succesvolste onderneemsters van Nederland en weet absoluut waar ze over praat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *