Martijn van den Berg Review

Is hij een expert in Vastgoed?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Hallo en welkom op de Martijn van den Berg review pagina. Wie is Martijn van den Berg eigenlijk? Wat houdt de masterclass ‘Vastgoed Academy’ die hij ontwikkeld heeft? Wat zijn de klantervaringen over Martijn van den Berg?

Wie is Martijn van den Berg eigenlijk?

Martijn van den Berg is een gepassioneerde vastgoedbelegger en tevens spreker op publiekelijke evenementen. Hij geeft enorm veel tips & tricks over vastgoedbeleggen, persoonlijke ontwikkeling en mindset.

Hij helpt mensen om meer uit het leven te halen door het te leren en inspireren over beleggen in vastgoed op de Nederlandse markt en om mensen financieel vrij te krijgen.

wie is martijn van den berg?

Martijn van den Berg – Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy is daarom in het leven geroepen door Martijn van den Berg. Hij startte in de zomer van 2018 met zijn eerste pand en heeft inmiddels samen met zijn vrouw 10 panden in de verhuur, was na 16 maanden financieel vrij en heeft een vermogen van meer dan 1,5 miljoen euro.

Zelf volgde hij allerlei cursussen en workshops die hij kon vinden op vastgoedgebied. Ondanks dat hij heel veel leerde vond hij dat er veel dingen miste en wilde hij de cursus praktischer maken en vooral veel meer nazorg bieden. 

De Vastgoed Academy is de eerste online vastgoed cursus in Nederland en heeft al vele klantsuccessen voortgebracht. De motto van Martijn is daarom ook: “We zijn zo goed als de resultaten van onze studenten!”

De Vastgoed Academy is daarom gemaakt voor maar één doel: zoveel mogelijk Nederlanders/Belgen financieel onafhankelijk maken.

In de Vastgoed Academy draait het om de praktijk en leer je precies wat je moet doen om zo snel mogelijk stappen te zetten en jouw doelen te halen zodat jij dingen kan doen die jij graag wilt doen!

Lees mijn uitgebreide review over de ‘Vastgoed Academy’

martijn van den berg vastgoed academy

Wat krijg je bij de Vastgoed Academy?

De Vastgoed Academy is op dit moment de meest praktische en complete vastgoed cursus van Benelux en dat voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. In modules van meer dan 20 uur aan videomateriaal leer je stap voor stap, van A tot Z alles wat je moet weten om te kunnen starten als vastgoedbelegger in Nederland of als je al wat vastgoed hebt verder te kunnen bouwen aan je vermogen. 

Al meer dan 100 hebben deze cursus gevolgd. Het mooie aan deze cursus is dat het voor iedereen weggelegd is, ook wanneer je nu nog geen enkele kennis van vastgoed hebt en zelfs wanneer je nu een klein of geen startkapitaal hebt.

De (online) trainingen zijn allemaal van te voren opgenomen op video en zijn in een online dashboardomgeving beschikbaar. Hierdoor kan jij ze op jouw eigen tempo volgen wanneer het jouw uitkomt. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop, mobiel of Ipad, overal en wanneer jij wilt. Je kan de video’s onbeperkt terug kijken.

vastgoed academy
vastgoed academy martijn van den berg

Martijn van den Berg Ervaringen

Martijn van den Berg heeft al meer dan 100 mensen financieel geholpen in het beleggen van vastgoed. Hij deelt daarom ook zijn kennis en ervaring op publiekelijke evenementen en online trainingen.

Ik heb hieronder een paar klantervaringen:

Tim: “Mijn visie is na deze cursus compleet veranderd. De cursus is goed verzorgd en zeer professioneel ingericht, en een zeer leuke groep!

martijn van den berg ervaringen

Jedidja: “Deze cursus is een enorme investering in mijzelf en voor in de toekomst. Deze cursus helpt mijn van het leven te genieten en mentaal goede keuzes te maken”

Orbejinto & Pascal: “Deze cursus is de perfecte start om met vastgoed te gaan beleggen. Bij deze training leer je echt de basis wat je eigenlijk wel moet weten voordat je hieraan begint.”

Beoordeling over Martijn van den Berg

Martijn van den Berg is de vastgoed belegexpert van Nederland op dit moment. Hij gaat jou stap-voor stap uitleggen hoe jij binnen een jaar financieel helemaal goed zit. Ook al heb jij geen kennis, ervaring of een startkapitaal, geen probleem! En op dit moment is het juiste tijd om in te stappen.

Martijn gaat je ook 3 cruciale stappen uitleggen om 20% meer rendement uit te kunnen halen. Crisisproof, en waarom cashflow zo belangrijk is.

Martijn van den Berg is absoluut geen oplichter, wel is dit geen get-quick-rich methode. Je zult er wel met je hoofd bij de les moeten blijven!

En is deze vastgoed cursus absoluut je geld waard!

Ik mag namens Martijn de ‘Vastgoed academy’ cursus voor meer dan 50% aanbieden aan je. Als je geïnteresseerd bent, kijk dan hieronder.

Succes! En als je nog vragen hebt, hoor ik het graag van je!

Groet,

Simon Tol

vastgoed academy

Start nog vandaag met Beleggen in Vastgoed

Zodat jij binnen een jaar een leven vol vrijheid kan genieten!

Ja, ik ben benieuwd!
Martijn van den Berg
Martijn van den Berg

Beoordeling door Simon Tol,

19 jan 2021
5

Martijn is een absolute kenner in beleggen met Vastgoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *