NLP Academie Review

Wat kun je allemaal volgen bij de NLP Academie? En is het allemaal goed?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Ben je geïnteresseerd in de NLP-methodiek en zou jij NLP willen leren? Dan kun je in Nederland bij een aantal gespecialiseerde scholingsinstituten terecht. Eén ervan is de NLP Academie.

Hier kun je verschillende NLP-opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Om je een beter beeld te geven van wat de NLP Academie aanbiedt en inhoudt, kun je de review op deze pagina doorlezen. Je komt erachter wat eerdere klanten hebben ervaren en op welke manier jij je bij de NLP Academie kunt inschrijven.

Wat is NLP in het kort?

NLP is een methode die zorgt voor een krachtige zelfontwikkeling en je leert om effectief te communiceren. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Je leert ermee wat de drijfveren zijn van je eigen gedrag, maar ook dat van anderen.

Je komt erachter wat je motivaties zijn voor je handelen en op welke manier jij jezelf kunt ontwikkelen. NLP is ooit bedacht door hoogleraar linguïstiek John Grinder en een student computerwetenschappen Richard Bandler.

Zij kwamen er tijdens hun onderzoeken achter dat men communicatieprocessen kan beïnvloeden. NLP is wetenschappelijk officieel niet bewezen, maar de positieve ervaringen van leerlingen en cursisten wereldwijd zijn het bewijs dat NLP zéker effectief is.

wat is nlp

Wie zijn de oprichters van het NLP Academie?

De oprichters van de NLP Academie noemen zichzelf een enthousiast team vol trainers en coaches die anderen de NLP-methode willen aanleren. Het team bestaat uit verschillende professionele NLP Practitioners die er alles aan doen om hun leerlingen naar een hoog niveau te tillen.

De persoonlijke ontwikkeling van de cursisten staat centraal. De trainers geven op eigenzinnige wijze les en zijn soms aardig, soms ludiek en soms provocatief. De NLP Academie heeft als motto dat zij de leukste opleidingen aanbieden in Nederland en België. De twee mastertrainers bij de NLP Academie zijn Eric Sijbesma en Karin Luis.

Eric is een gecertificeerd NLP- en Hypnose Master Trainer die internationaal lesgeeft. Eric is een gedreven en open trainer die gelooft dat iedereen positief kan veranderen. NLP helpt mensen volgens hem om bewuster te worden van hun gedrag en omgeving.

Karin is een internationaal gecertificeerd NLP Master Trainer. Zij richt zich er vooral op om de kern van NLP op een natuurlijke manier aan het licht te brengen. Ook is ze analist en manager en ziet het belang van het feit dat iedereen uniek is. Zij gelooft dat NLP je niet alleen in je persoonlijke leven meer kan brengen, maar ook op zakelijk vlak. Bekijk op deze pagina voor meer NLP trainers bij de academie.

nlp academie oprichters

Wat doet de NLP Academie eigenlijk?

De NLP Academie biedt een aantal soorten trainingen en cursussen aan die alles met NLP te maken hebben. Je leert er wat NLP inhoudt, wanneer je dit in je dagelijkse of professionele leven kunt inzetten en wat je er allemaal mee kunt bereiken.

De NLP Academie heeft persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je leert onder andere inzicht te vergaren in je eigen gedrag en denkwijze. Wanneer dit je lukt, kun je bewust worden van je gedrag, leer jij jezelf beter kennen en kun jij jezelf ontwikkelen.

Daarnaast helpt NLP je om effectiever te communiceren met anderen. Je leert op welke manier jij je boodschap op anderen kunt overbrengen, door gebruik te maken van interessante tools.

Nadat jij jezelf hebt ontwikkeld, kun je leren op welke manier jij jezelf en anderen kunt gaan coachen. NLP helpt je op welke manier jij jezelf en anderen richting een mooie toekomst kunt begeleiden.

Zelfs wanneer je bijvoorbeeld wil leren om je emoties beter te reguleren, komt NLP van pas. NLP kan je namelijk leren om met sterke emoties om te gaan, die je weleens kunnen overvallen op onverwachte momenten.

Daarnaast krijg je tools aangeleerd die je helpen om een succesvol leven te leiden. NLP leert je hoe je succesvoller wordt en blijft. Hieronder lees je welke trainingen de NLP Academie allemaal aanbiedt. Bekijk hieronder de video waarin Eric een uitleg geeft over NLP:

Wat biedt de NLP Academie allemaal aan?

Het mooie aan de NLP Academie is dat je hier van A tot Z terecht kunt en je zowel een beginners- of gevorderdenprogramma kunt volgen. De NLP Academie biedt een gratis NLP-workshop aan.

Deze workshop kun je volgen om erachter te komen of de methode NLP iets is dat bij je past. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je beginnen met één van de NLP Basis trainingen. Hieronder vallen drie verschillende trainingen, cursussen of opleidingen, namelijk:

NLP 2 Day
Practitioner opleiding
NLP Coach Opleiding

nlp 2 day opleiding
Bekijk voor meer informatie over deze workshopWanneer je meer uit je NLP kennis en kunde wil halen, kun je doorgaan met de NLP Master. De trainingen, cursussen of opleidingen die hieronder vallen zijn als volgt:

NLP Master Practitioner
Trainers Training
NLP Master Coach Opleiding
Coachen met Hypnose

nlp academie online nlp practitioner

NLP Academie zakelijk en professioneel


Wil jij NLP vooral zakelijk en dus professioneel inzetten? Dan kun je één van de Business Opleidingen volgen. De trainingen, cursussen of opleidingen die hieronder vallen zijn:

NLP Business Practitioner
Business Master Practitioner
NLP voor zzp-ers
Het geheim van non-verbale communicatie

NLP Academie online trainingen


Naast alle interne trainingen waarbij je persoonlijk contact hebt met de coaches, trainers en je medecursisten, kun je ook voor verschillende online trainingen kiezen. Dit zijn er mega veel, waardoor het te veel is om op te noemen. Hieronder lees je een kleine samenvatting van mogelijke online trainingen terug:

NLP online Introductie Cursus
NLP Associate Practitioner
Online NLP Practitioner
Coachen met NLP
Leren luisteren naar intuïtie
NLP in 6 avonden
En nog veel meer. Bekijk de website van NLP Academie voor meer (online) trainingen.

NLP Academie over

NLP in 6 avonden

NLP in 6 avonden is een online kennismaking met deze methodiek. Tijdens deze avonden (maandagen) worden verschillende onderwerpen behandeld. Je leert hoe communicatie werkt, op welke manier je succesvol kunt worden binnen je gezin en/of je werk, hoe je beter leert communiceren en hoe je negatieve gedachten positief kunt maken.

Leer tijdens deze 6 avonden hoe je meer uit je leven kunt halen. Het maakt niet uit als je een avond mist, alles wordt opgenomen, zodat je het later terug kunt kijken.

nlp in 6 avonden

NLP 2 Day

Wil je op korte termijn kennis maken met NLP? Dan kun je de 2-daagse cursus volgen. Je leert op welke manier je succesvol kunt worden binnen je gezin of werk en op welke manier je effectiever kunt communiceren.

Aangezien dit allemaal heel praktisch is, kun je snel resultaten behalen. Mentaal leer je weerbaarder te worden en je krijgt handvaten om beter met je emoties om te gaan. Wanneer je klaar bent, kun je met meer kracht en overtuiging met anderen communiceren.

NLP Online Practitioner trainingsprogramma

Wanneer je dit online trainingsprogramma volgt, krijg je na afloop een erkend certificaat. Met dit certificaat kun je doorstromen naar de NLP Master Pactioner opleiding. Wanneer je deze online training volgt, leer je anders te kijken naar de wereld om je heen.

Je leert directer, maar vooral effectiever met anderen te communiceren. Na afloop van de training kun jij je leven positief beïnvloeden en zal je succesvoller worden binnen je gezin en je werk. De tools die je aanleert, helpen je om positief in het leven te staan en meer uit jezelf en je omgeving te halen.

nlp online practitioner

NLP Associate practitioner

Deze online training leert je in 12 weken om NLP toe te passen in je werkveld. Ook kun je de training overal volgen waar je internet hebt en de lesstof doorloop je op je eigen tempo.

Ook krijg je de mogelijkheid om wekelijks door 2 NLP Master trainers begeleidt te worden. Je leert hoe je NLP toepast in de praktijk, wat het inhoudt en wat je ermee kunt bereiken.

Klantervaringen van NLP Academie

Wanneer je online zoekt naar reviews over de NLP Academie, kom je een hoop tevreden en positieve klanten tegen. Doordat je verschillende trainingen en cursussen kunt volgen, kun jij je kennis en kunde op het gebied van NLP blijven verbreden.

De trainingen en cursussen worden waardevol, geweldig, uitgebreid, compleet en prikkelend genoemd. Wanneer je zoekt naar reviews die over de organisatie, trainers en personen achter de NLP Academie gaan, kom je ook niets meer dan lof tegen.

De trainers zijn zeer professioneel, medelevend en klanten hebben ook een goede sfeer gemerkt met hun medecursisten. Je leert onwijs veel in korte tijd en dat maakt dit een uitdagend en leerzaam traject. Bekijk hier voor klantervaringen.

nlp academie klantervaringen

Contact opnemen met NLP Academie

Mocht je geinteresseerd zijn en wil je meer weten over een persoonlijk counselinggesprek, wil je (studie)advies of ben je geïnteresseerd in een training of een internationaal erkende opleiding van de opleider NLP Academie, neem dan gerust en vrijblijvend contact op met ze op.

NLP Academie

Molenstraat 18A

2513 BK Den Haag

klantenservice@nlpacademie.nl

+31853012007

BTW nummer: NL853732024B01

KvK nummer: 60014539

Nederland

Ontdek de mogelijkheden bij NLP Academie

Ben je geïnteresseerd in een opleiding, training of cursus bij de NLP Academie? Dan kun jij je heel makkelijk en snel online inschrijven via hun website. Heb je nog vragen over bepaalde opleidingen, cursussen of trainingen?

Dan kun je ze bellen, mailen of op de website met het team chatten. Wanneer je niet goed weet welke opleiding, training of cursus het beste bij je past, kun je het team vrijblijvend om advies vragen.

Ook geïnteresseerd in de NLP Academie?

Ontdek dan een van de vele mogelijkheden van de Academie!

Ja, ik ben benieuwd!
NLP Academie
NLP Academie

Beoordeling door Simon Tol,

17 okt 2022
3

Persoonlijk ben ik meer overtuigd van NLP College

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *