Online Marketing Tornado Review

Welke Hoofdstukken worden behandeld? En hoeveel Paragrafen per hoofdstuk?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Ben je geïnteresseerd in alles dat met online marketing te maken heeft en werk je als SEO-expert, social mediamanager of in de marketingwereld? Dan is het goed om je kennis telkens te blijven uitbreiden en vernieuwen. In deze review kom je meer te weten over de schrijvers van het boek ‘Online Marketing Tornado’.

Verder lees je alvast wat het boek precies inhoudt en krijg je een beeld bij de informatie die alle hoofdstukken je kunnen geven. Je kunt hierdoor bepalen of het boek wel of niet bij je past. Ben je overtuigd en wil je dit boek aan je verzameling toevoegen? Dan kun je onderaan de review lezen op welke manier je voordelig aan dit boek kunt komen. Investeer vooral in jezelf en zorg ervoor dat jij je telkens blijft ontwikkelen. Lees ook mijn uitgebreide review over de IMU.

IMU online marketing tornado
Het boek is geschreven door de oprichters van IMU

Wie zijn de auteurs van het boek? (Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren)

De online marketing tornado is geschreven door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Beide heren zijn eigenaar van de IMU, ook wel de Internet Marketing Unie genoemd. Dit is een bedrijf of eigenlijk een instituut dat sinds 2010 bestaat en veel ondernemers en werknemers in de marketingwereld steeds kennis bijbrengt.

Tonny Loorbach is de oprichter van de IMU en werkt al sinds 2007 als marketingspecialist. In het begin hielp hij ondernemers om converterende websites te bouwen. Het beviel hem zo goed om anderen nieuwe skills aan te leren, dat hij besloot om online cursussen en informatie te gaan verkopen. Daarnaast ontwikkelt en verkoopt Tonny ook zijn eigen softwareproducten.

Converteren is voor de IMU een erg belangrijk begrip, het gaat er in essentie om dat men leert om zoveel mogelijk klanten te bereiken en over te halen tot een aankoop. Op die manier kunnen ondernemers groeien en zorgen zij ervoor dat er meer omzet en uiteindelijk ook winst wordt gedraaid.

Martijn van Tongeren begon als medewerker bij de IMU en Tonny. Na verloop van tijd heeft hij zichzelf opgewerkt en is hij in 2017 mede-eigenaar van de IMU geworden.

tonny loorbach en martijn van tongeren online marketing tornado

Wat houdt het boek Online Marketing Tornado in?

Het boek Online Marketing Tornado is eigenlijk meer een stappenplan, waarmee jij een goedlopend online bedrijf kunt starten. Het is een online marketing gids, boordevol informatie over SEO, conversie, landingspagina’s, copywriting, affiliate marketing, memberships, community building en productlanceringen. Het boek heeft 325 pagina’s.

Er worden veel voorbeelden gegeven uit de praktijk, waardoor je de kennis die je opdoet, meteen in actie kunt zien. Hoe meer informatie jij tot je neemt en hoe eerder je dit zelf in de praktijk test, hoe groter de kans is dat je op korte termijn al flinke stappen kunt maken met je eigen online business. Het gaat er vooral om dat je de basis voor het starten van je eigen online bedrijf onder de knie krijgt.

online marketing tornado review

Hoeveel hoofdstukken heeft dit boek?

Als je het boek van Tonny en Martijn koopt, kun jij je opmaken voor een flinke portie informatie en uitleg. Het boek is makkelijk geschreven, als in dat je er goed doorheen komt en de uitleg niet in lastige taal omschreven wordt. In totaal heeft het boek 6 hoofdstukken. Hieronder wordt een samenvatting van ieder hoofdstuk gegeven, zodat je een idee krijgt van wat je allemaal kunt leren als je dit boek koopt.

Hoofdstuk 1: De bezoekersmagneet

In dit hoofdstuk leer je hoe je zoveel mogelijk online bezoekers naar je website of webshop kunt krijgen. Het is belangrijk om op Google goed vindbaar te zijn, om je naamsbekendheid te vergroten. Hoe meer mensen over je bedrijf horen, hoe meer mensen een kijkje op je website nemen. Deze mensen kunnen uiteindelijk betalende klanten worden, als je het goed aanpakt! Dit hoofdstuk heeft 7 paragrafen:

online marketing tornado hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2: De rode loper

De rode loper gaat over het aantrekken van de juiste bezoekers op je website of webshop. Dit doe je door je doelgroep steeds beter te leren kennen. In dit hoofdstuk lees je op welke manier je het conversiepercentage kunt verhogen, zodat je meer verkopen genereert. Ook dit hoofdstuk heeft 7 paragrafen:

online marketing tornado hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3: Ultieme checkout

Wanneer je bezoekers op je website krijgt, is het belangrijk dat je ze van bezoeker, tot klant kunt maken. Bezoekers zijn pas klanten als zij je product of dienst ook daadwerkelijk kopen. Hiervoor moet je betaalpagina in orde zijn. De ultieme checkout leert je hoe je dit doet. Dit hoofdstuk heeft slechts 2 paragrafen:

online marketing tornado hoofdstuk 3

Hoofdstuk 4: Affiliate marketing

Affiliate marketing is interessant aangezien je anderen kunt inzetten voor het online promoten van jouw product of dienst. Zij schrijven bijvoorbeeld reviews voor je en verkopen jouw product of dienst via hun affiliate pagina.

In ruil voor hun dienst, betaal jij de affiliate marketeers een deel van de omzet die je behaalt of een percentage van de prijs van het product of de dienst die verkocht wordt. Hierin wordt 5 paragrafen behandeld:

online marketing tornado hoofdstuk 4

Hoofdstuk 5: Memberships

Memberships zijn waardevolle abonnementen die je aan je klanten kunt voorstellen. Op deze manier zorg je ervoor dat klanten per maand, kwartaal, half jaar of jaar een bedrag naar je blijven overmaken om lid te zijn van je community.

Lidmaatschappen zijn erg interessant, omdat je tevreden klanten behoudt en je geld aan hen blijft verdienen. Het gaat hier niet om eenmalige aankopen. Ook dit hoofdstuk heeft slechts 2 paragrafen:

online marketing tornado hoofdstuk 5

Hoofdstuk 6: Community Building

Het hoofdstuk over community building sluit naadloos aan op het hoofdstuk over memberships. Hier lees je hoe jij je members kunt behouden en wat de meerwaarde is van het opbouwen van een waardevolle community, waarin gelijkgestemden elkaar kunnen ondersteunen, samenwerkingen kunnen aangaan en kennis met elkaar kunnen delen. Je leert hier op welke manier je de community actief kunt houden en kunt blijven uitbreiden.

online marketing tornado hoofdstuk 6

Voor wie is dit boek geschikt?

Dit boek is voor iedereen interessant die zich in de wereld van online marketing wil verdiepen. Het maakt niet uit of je voor een baas werkt of dat jij je eigen online bedrijf wil starten. Ben je geïnteresseerd of werkzaam in de online marketingsector? Dan kun je veel waardevolle informatie uit dit boek halen.

Waar kan je dit boek (voordelig) kopen? + Hoogste kortingsgarantie

Online zijn er een aantal pagina’s terug te vinden, die je korting op dit boek aanbieden. Dit zijn affiliate pagina’s, die duidelijke afspraken hebben gemaakt over de verkoopprijs met Tonny en Martijn. Zo nu en dan komen er interessante acties online, met betrekking tot dit boek, dus houdt dat zeker in de gaten. Het boek is vriendelijk geprijsd, voor alle kwaliteit en waarde die het je uiteindelijk oplevert.

Ook geïnteresseerd in het boek ‘Online Marketing Tornado?’

Betaal geen verzendkosten en krijg de hoogste kortingsgarantie op dit boek en krijg voor altijd korting op alles bij IMU!

Ja! Ik ben zeker geïnteresseerd
Online Marketing Tornado
Online Marketing Tornado

Beoordeling door Simon Tol,

08 jul 2022
4

Dit boek is zeker een ‘must-have’ voor iedere online ondernemer. Alleen moet je het wel in praktijk het ervaren. Dit is vooral theorie, maar niet alles is vanzelfsprekend..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *