Phoenix Software Review

Kan je met deze software op nr 1. komen in Google?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Ben je van plan om een website voor je onderneming te bouwen en wil je dit helemaal zelf uitproberen? Dan bespaar je veel geld en moeite als je voor de Phoenix Software van de Internet Marketing Unie (IMU) kiest.


Deze software helpt je om binnen no time een prachtige en professionele website online te zetten. Je hebt er geen technische kennis voor nodig en de software wijst zich vanzelf. Nu hoef je in ieder geval geen webdesigner in te huren.

Wil je meer weten over deze handige software van de IMU? Lees dan vooral de review even door. In deze review wordt beschreven wat Phoenix Software precies is, welke functies het heeft, wat de tarieven zijn en welke voor- en nadelen eraan vastzitten.

‘Phoenix’ software

Wat is de Phoenix Software eigenlijk?

Phoenix Software is een product van de IMU. Dit bedrijf is een aantal jaar geleden opgericht door Tonny Loorbach en hij runt de business tegenwoordig samen met Martijn van Tongeren. Beide heren hebben veel verstand van online marketing en zorgen er samen voor dat ondernemers door heel Nederland meer uit hun online business leren halen.

Deze software is niet het enige product of de enige dienst die de IMU levert. Ze maken ook E-books. Podcasts, doen evenementen, bieden software voor betere betaalpagina’s aan en nog veel meer. Je kunt voor elk aspect van online marketing bij de IMU terecht. Vandaar dat zij ondertussen ook veel verschillende ondernemers helpen en telkens met nieuwe producten, boeken en tools blijven komen.

Lees ook mijn uitgebreide review over de IMU

Phoenix Software begeleidt je in het bouwen van je eigen website of webshop. Alle technische tools, de hosting van je website en marketing trucjes zitten in deze software inbegrepen. Je hoeft alleen een stappenplan te volgen, waarna je website of webshop direct online gezet kan worden. Hebt geen technische achtergrond meer nodig om je website met allerlei coderingen te bouwen. Je kunt direct aan de slag en je kunt alle stappen moeiteloos personaliseren. Check hier de onderstaande video hoe de Phoenix Software eruit ziet:

Welke functies heeft de Phoenix Software?

Wanneer je voor de Phoenix Software van de IMU kiest, kun je zelfstandig een professionele en goed converterende website of webshop bouwen. Het mooie aan deze software is dat je direct online kunt, zodat Google je website of webshop snel kan indexeren en je klanten je op korte termijn online terug kunnen vinden.

Wanneer je de software aanschaft kun je direct aan de slag, je hebt geen website of webshop bouwkennis nodig. Wanneer je de stappen doorloopt, houdt de software er direct rekening mee wat je moet instellen om hoger in Google te scoren en je hebt een hogere conversiescore op het moment dat je de website of webshop live zet.

Je kunt snel en makkelijk goede landingspagina’s maken, zodat de leads die binnenkomen makkelijker omgetoverd kunnen worden in betalende klanten. Heb je weleens van marketing funnels gehoord? Nee, nou die zitten ook in je website of webshop ingebouwd, zodat je meer omzet kunt behalen.

Phoenix Software maakt gebruik van marketingtechnieken waardoor er meer leads bij je binnenkomen, die je tot betalende klanten en uiteindelijk meer omzet kunt omzetten. Daarnaast is de hosting ook door IMU geregeld, je website of webshop wordt op tijd geüpdatet en je kunt altijd voor bepaalde uitbreidingen kiezen.
Alle websites en webshops die je met Phoenix Software bouwt, zijn zowel op desktoppen als mobiele apparaten perfect weergegeven.

phoenix software functies verkleind
De functies binnen de Phoenix software

Phoenix Software Tarieven

Wanneer je overweegt om Phoenix Software aan te schaffen, is het goed om te weten dat je bij de IMU een gratis proefperiode van 14 dagen kunt aanvragen. In die 14 dagen kun je alvast bekijken of de software iets voor je gaat zijn en wat je er allemaal mee kunt doen. Je kunt als het ware even proeven of de software bij je smaak past.

Ben je tevreden, dan kun je zowel voor een maandelijks als voor een jaarlijks abonnement kiezen. Maandelijks betaal je €59 euro en een jaarabonnement kost je €497 euro, let op: dit gaat om de Phoenix Premium variant. De IMU staat erom bekend om je een mooie korting te geven, als je voor het jaarabonnement kiest.

Bij een Premium jaarabonnement krijg je 2 licenties, zodat je 2 websites of webshops kunt bouwen. Heb je meer dan dat nodig? Dan zou je de Phoenix Ultimate Software kunnen kopen. Dat pakket kost maandelijks €197 euro en jaarlijks kom je uit op €1497 euro. Met dit pakket kun je dan wel 4 websites of webshops maken, in plaats van 2. Verder zitten er bij het Ultimate pakket nog wat meer extra’s zoals meer technische tools en mogelijkheden op het gebied van content en SEO.

Het mooie aan Phoenix Software is, dat deze software zowel voor beginnende als ervaren ondernemers geschikt is. Je kunt met deze software van de IMU een eigen website of webshop bouwen. Wanneer je het stappenplan volgt, kun je direct handige marketingtools op je website of webshop installeren, zodat je direct een goed converterende website of webshop online kunt zetten. De Phoenix software is op een bepaalde manier gebouwd, zodat je totaal geen technische achtergrond hoeft te hebben, om je eigen website of webshop te bouwen.

Iedereen kan met deze software aan de slag. Het enige dat je nodig hebt is tijd, gezond verstand en de software zelf. Wanneer je Phoenix Software inzet, kun je ervan op aan dat je website of webshop aan de nieuwste tools, software, ontwikkelingen en trends voldoet. Wanneer je deze software gebruikt, is je website of webshop marketingtechnisch gezien dik in orde, waardoor je er direct meer omzet uit kunt halen.

phoenix software tarieven

De ervaringen van de Phoenix Software

“Uitstekende website software pakket door echte vakmensen! Precies zoals ik dat graag zie. Phoenix is voor mij de fundering van onze marketingmachine geworden. Er is tot in detail nagedacht over SEO, effectief website design en de gebruikersvriendelijkheid. Het is voor mij de ideale oplossing gebleken voor groei in de komende (minimaal) 5 jaar.”

phoenix software ervaringen

“Heb mij veel sterker kunnen positioneren als fotograaf voor website ondernemers en mijn website wordt al veel beter gevonden. Ik heb een e-book geschreven en daarmee een mailinglijst opgebouwd die steeds harder gaat groeien (in de laatste maand had ik al meer dan 300 nieuwe inschrijvingen). Ik ben super blij met mijn Phoenix software website!”

“De Phoenix Software aanschaffen is het beste wat ik gedaan heb. Ik scoor hoog in Google, de website ziet er prachtig uit, maar wat voor mij eigenlijk het allerbelangrijkste is, is de support en klantenservice. Als ik er niet uitkom, kan ik altijd om hulp vragen. En dat is essentieel! Deze website biedt de mogelijkheid om je professioneel te profileren. Ik kan het echt iedereen aan raden!”

De Voordelen van de Phoenix Software

phoenix software voordelen

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, helpt Phoenix Software van de IMU je om snel en makkelijk je eigen website of webshop online te zetten. De software is heel gebruiksvriendelijk, je hebt geen ervaring in het bouwen van een website of webshop nodig. Je kunt uit veel verschillende templates kiezen, die je in hun geheel kunt personaliseren.

Daarnaast zitten er handige tools in de software ingebouwd, waardoor je website en webshop hoger in Google zullen eindigen.
Wanneer je deze software inzet, zal je meer conversies en dus meer omzet uit je website of webshop halen. Dat is uiteindelijk waar het je als klant van de IMU om gaat. Je wil je omzet vergroten en op een simpele manier meer leads en betalende klanten binnenhalen.

Door het toevoegen van slimme content aan je website of webshop, zorg je voor een SEO proof variant, waardoor Google je veel sneller en beter kan indexeren dan normaal. Met uitgebreide en professioneel uitziende landingspagina’s haal je meer klanten over om je product of dienst aan te schaffen of om in ieder geval hun gegevens bij je achter te laten. Je kunt testimonials toevoegen, video’s inladen, aanmeldingen voor een webinar creeren en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en bijna allemaal met een paar klikken op de knop te realiseren.

Heb je problemen waar je tegenaan loopt? Dan kun je de klantenservice 24/7 bereiken. Er zit een handige chatfunctie bij waardoor je alle vragen direct kunt stellen en je vaak ook snel antwoord krijgt. De software wijst zich vanzelf en je vindt ook al veel informatie tijdens het bouwen van je website en webshop, aangezien elke stap duidelijk wordt uitgelicht.

Wil je meer naamsbekendheid opbouwen en mensen in spanning houden voor een nieuwe product- of dienstlancering? Dan kun je een gave countdown pagina maken en ook hier weer uit verschillende standaard templates kiezen, die je volledig kunt personaliseren.

De Nadelen van de Phoenix Software

phoenix software nadelen

Er zitten meer voor- dan nadelen aan Phoenix Software. De IMU heeft het beste met onlineondernemers voor en probeert hun werk zo makkelijk mogelijk te maken. Als je dan toch op zoek moet gaan naar een nadeel, kun je stellen dat veel Phoenix websites of webshops op elkaar lijken. Dit komt doordat je uit een aantal templates kunt kiezen.

De basis van de website of webshop kan dan exact op andere Phoenix sites en shops lijken. Echter kun je alles personaliseren. Pas je eigen huisstijl, logo, foto’s, webtekst, video’s etc. toe, zodat jij je toch van je concurrenten kunt blijven onderscheiden. 

Mijn beoordeling over de Phoenix Software

Ik heb de proefperiode deze software getest en ik kan het je verzekeren dat dit zeker de moeite is. Het ziet er sowieso al veel beter uit dan een wordpress systeem. En bovendien is deze software up-to-date wat betreft binnen Google search console om hoog in de (gratis) zoekresultaten te kunnen komen.

Verder is met deze software je website een stuk sneller, wat Google echt waardeert. Dus wil je beginnen met een simpele blog website? Dan is deze software de ideale voor jou!

Veel succes en mocht je nog vragen hebben, stel ze onderaan de formulier.

PS: Ik heb nog een gratis e-book voor jou waarin je leert hoe jij met zoekwoorden op de nr.1 positie terecht komt.

Ik mag namens IMU een gratis proefperiode van 14 dagen voor elke bezoeker aanbieden vanaf deze pagina.

phoenix software review

Ben je benieuwd naar de Phoenix Software?

Maak 14 dagen gratis gebruik van de Phoenix Software en start vandaag nog!

Ja, ik ben benieuwd!
Phoenix Software beoordeling
Phoenix Software beoordeling

Beoordeling door Simon Tol,

27 mrt 2021
4

Zeker een aanrader om aan te schaffen als je een simpele blog website wilt gaan beginnen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *