Plazatalk.nl Review

Is dit platform te vertrouwen en biedt het kwaliteit?

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Werk je in loondienst en ben je dit zat of weet je even niet welke carrière het beste bij je past? Dan kan het interessant zijn om voor jezelf te beginnen. Ondernemen is spannend, leuk en interessant.

Om je op weg te helpen kun je cursussen volgen. Je zou je ook op een platform kunnen aanmelden om te kijken of ondernemerschap bij je past. In deze review lees je wie de man achter Plazatalk.nl is.

Je maakt kennis met ondernemer Bas Urlings, leert meer over het platform en kunt lezen uit welke cursussen je binnen Plazatalk.nl kunt kiezen.
Verder worden de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt bedenken of Plazatalk.nl ook iets voor jou is!

Je leest meer over de ervaringen van andere mensen, op welke manier je contact kunt opnemen en hoe je kunt inloggen op Plazatalk.nl. Aan het einde van de review wordt toegelicht waarom Plazatalk.nl betrouwbaar is. En ontdek ook de gratis opleiding ‘E-Commerce Marketplace Mastery’

‘E-Commerce Marketplace Mastery’

Wie is de oprichter van Plazatalk.nl?

De man achter Plazatalk.nl is Bas Urlings. Deze ondernemer komt oorspronkelijk uit Heerlen, een plaats in Zuid-Limburg. Toen hij jong was, had Bas al de droom om ondernemer te worden. Bas begon zijn carrière in de horeca en besloot hierna meer van de wereld te willen zien en ging op reis.

Eén van zijn reizen ging naar China, waar hij kennis maakte met de wereld van e-commerce. Dit vond Bas zo interessant dat hij terug in Nederland besloot om verschillende e-commerce bedrijven op te zetten.

In het begin verdiende Bas er weinig geld mee en was hij vooral zijn tijd aan het investeren om zijn bedrijven van de grond te krijgen. De zoektocht naar een zakenpartner wilde niet lukken, maar Bas gaf niet op.

Bas Urlings besloot meerdere webshops te starten en deze begonnen langzaam maar zeker goed te lopen. Dit was het begin van zijn succesvolle periode als ondernemer. Toen de webshops het steeds beter deden, had Bas genoeg geld om kantoorpanden en personeel in te huren.

Eindelijk kwam zijn droom uit en wist hij succesvolle bedrijven te draaien. Doordat de webshops het zo goed deden en het personeel precies wist waar ze mee bezig waren, kon Bas met zijn vrouw een geweldige wereldreis maken.

Twee jaar lang zijn ze onderweg geweest, hij runde zijn bedrijf vanuit zijn backpack en laptop terwijl hij de hele wereld kon ontdekken. Voor Bas kon het bijna niet beter, tot zijn twee kinderen werden geboren.

Het gezin breidde zich uit en de zaken gingen nog steeds goed. Tegenwoordig heeft Bas een werkwijze voor zichzelf gecreëerd, waarmee hij binnen 4 uur werk per dag zijn ondernemingen kan runnen. Zo houdt hij voldoende tijd over voor zijn gezin en het leven.

Lees mijn uitgebreide review over Bas Urlings op deze pagina.

wie is bas urlings eigenlijk?
Bas Urlings

Wat is Plazatalk.nl eigenlijk?

Plazatalk.nl is een online e-learning omgeving van succesvolle ondernemer Bas Urlings. Dit platform is speciaal ontworpen om (beginnende) online ondernemers te leren hoe zij online en op externe kanalen succesvol producten of diensten kunnen verkopen.

Hoe je dit leert? Door de cursussen van Bas Urlings te volgen. Deze ondernemer is een zakenman in hart en nieren en leert je graag hoe je net als hij een bedrijf kunt runnen, zonder er al je tijd aan kwijt te zijn.

Op Plazatalk.nl kom je in een hechte community terecht met andere online ondernemers. Dit is erg waardevol aangezien je samenwerkingen kunt starten en je altijd advies kunt vragen.

In contact staan met anderen en van elkaar leren is erg waardevol en helpt je om de eerste stappen richting een zelf draaiende online onderneming te zetten. Koop losse cursussen die je aanspreken en zorg ervoor dat je kennisniveau steeds meer wordt uitgebreid en opgekrikt.

Welke cursussen kun je zoal volgen op Plazatalk.nl?

Wanneer jij je inschrijft op Plazatalk.nl kun je uit verschillende cursussen van Bas Urlings kiezen. De cursussen waaruit je kunt kiezen zijn onder andere verkopen via Amazon, de crypto mastermind, verkopen via Bol.com, inkopen in China voor je eigen e-commerce onderneming en op welke manier jij je eigen whitelabel merk kunt opzetten.

Eigenlijk staat iedere losse cursus voor een apart businessmodel waar jij je inkomsten uit kunt halen. Je hoeft je niet voor iedere cursus aan te melden. Kies er vooral een die je het meest interesseert en die het beste bij je past.

Ben je benieuwd welke cursussen Plazatalk.nl te bieden heeft? Ga naar deze speciale link met de hoogste kortingsgarantie. Laat dit eventueel niet lopen!

plazatalk.nl voordelen

De voordelen van Plazatalk.nl

Voordat jij je aanmeldt voor Plazatalk.nl wil ja natuurlijk graag weten wat de voordelen ervan zijn. Allereerst is dit platform interessant aangezien je na aanmelding in een community terechtkomt met andere cursisten. Hier kun je vragen stellen, advies vragen, brainstormen en netwerken met andere personen.

Dit is erg waardevol aangezien jullie allemaal met hetzelfde bezig zijn en jullie elkaar kunnen helpen om beter te worden en meer geld te gaan verdienen.

Verder is Bas Urlings een betrouwbare expert die al meer dan 15 jaar ervaring heeft met het maken en verkopen van leerzame cursussen. Wanneer jij je aanmeldt blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends.

Een ander voordeel van Plazatalk.nl is het grote klantenbestand waar je toegang tot krijgt. Hierdoor kun je makkelijk en snel geschikte klanten vinden, benaderen en binnenhalen.

Je kunt deals sluiten, zodat je steeds meer geld gaat verdienen via dit platform. Verder wordt de informatie waar je toegang tot hebt steeds vernieuwd en uitgebreid. Het cursusaanbod volgt de laatste ontwikkelingen, waardoor je kennis up to date blijft.

nadelen van plazatalk.nl

De nadelen van Plazatalk.nl

Er zitten interessante voordelen aan een lidmaatschap bij Plazatalk.nl. Hierdoor is het bijna onmogelijk om een nadeel te bedenken. Als je dan toch iets moet opnoemen dat minder fijn is aan dit platform, kan het zijn dat je het vervelend vindt dat je geen all-inclusive abonnement kunt afsluiten.

Iedere op zichzelf staande cursus dien je apart aan te schaffen. Wanneer je meerdere cursussen wil volgen, kan dit uiteindelijk veel geld kosten. Probeer in ieder geval een top 3 te maken van de cursussen die het beste bij je passen.

Op die manier kun jij je daar volledig op focussen en mocht je in de toekomst nog een andere cursus willen volgen, kun je dat altijd nog doen.

Je zou ook eerst extra geld kunnen verdienen of sparen voordat je weer een volgende cursus koopt. Op die manier houd je jezelf gemotiveerd en kun je de cursussen over de gewenste termijn kopen en volgen. 

De ervaringen van Plazatalk.nl

Wanneer je online naar ervaringen van mensen op Plazatalk zoekt, zie je veel positieve reacties terugkomen. De cursussen zijn bijzonder interessant. Alle informatie die je tot je krijgt wordt mega goed en duidelijk uitgelegd.

Het mooie aan online cursussen is dat je de cursus in je eigen tempo kunt voltooien. Hierdoor maakt het niet uit hoe lang of kort je erover doet.

Het gaat erom dat je nieuwe vaardigheden aanleert, je geïnspireerd raakt om voor jezelf te beginnen en op welke manier je dit het beste kunt aanpakken. Wil je meerdere ervaringen van mensen doorlezen? Kijk dan vooral even op Trustpilot.nl. Heb hieronder wel 3 voorbeelden van echte klantervaringen:

plazatalk ervaringen

”Een Online Business opstarten met Plazatalk.nl”

Bas Urlings leren kennen via ‘Amazon Verkopen’ en nu bezig met Crypto’s. Een zeer relaxte vent. Weet je goed te motiveren. Erg leerzaam om een Online business op te starten!

Crypto-Slipper-Avontuur”

Toegankelijke masterclass, en Bas Urlings blijft sowieso een geweldige speaker.
Eerst al een springplank voor Amazon-sales en nu weer voor de Crypto markt; hulde!

Roel is een goede aanvulling met heldere uitleg 🙂

plazatalk.nl trustpilot reviews

”Plazatalk is goed geweldig tot het op…”

”Plazatalk is goed geweldig tot het op betalen komt .ze zijn overprijst voor wat je krijgt en couching is meer een bijkomst dan echte couching ik vind het zelf zwaar overprijst.”

Contact opnemen met Plazatalk.nl

Wil je in contact komen met iemand van Plazatalk.nl om je vragen te stellen of een probleem met je account te melden? Dan kun je dit makkelijk en snel doen door naar de website te gaan.

Klik op contact en vul direct het contactformulier in. Wanneer je dit hebt gedaan ontvang je zo snel mogelijk een belletje of mailtje om je verder te helpen. Je kunt ook gewoon mailen of bellen naar Plazatalk.nl.

Al deze gegevens vind je ook op de website terug. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Als je naar de contactpagina nu wilt gaan, klik op deze link.

Hoe kan je inloggen op Plazatalk.nl?

Het inloggen op Plazatalk.nl is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken. Dit doe je door naar de website te gaan en je te registreren.

Wanneer je alle persoonlijke gegeven hebt ingevuld, ontvang je een mail om je account te activeren. Zodra je dit hebt gedaan kun je zo vaak je wil inloggen op het platform.

Om het nog makkelijker te maken kun je er ook voor kiezen om met je Facebook op Plazatalk.nl in te loggen!

plazatalk.nl betrouwbaar

Is Plazatalk.nl betrouwbaar?

Hier kan erg kort op geantwoord worden: ja! Bas Urlings en Plazatalk.nl zijn beide betrouwbaar. Bas Urlings is al jarenlang ondernemer en wil anderen helpen om ook meer omzet en winst uit hun eigen business te halen.

Hij deelt zijn kennis en zorgt er ook voor dat andere ondernemers niet dezelfde fouten hoeven te maken, die Bas Urlings zelf wel ooit heeft gemaakt. Verder vindt Bas Urlings het belangrijk dat iedereen zijn kennis kan raadplegen.

Hier zorgt hij voor door zowel gratis als betaalde informatie met andere ondernemers te delen. Twijfel je of de cursussen iets voor je zijn? Dan kun je eerst kijken wat je van de gratis informatie en tips van Bas vindt.

Verder kun je online veel reviews over Plazatalk.nl terugvinden. Hieruit haal je informatie over of de cursussen en het platform bij je passen of niet.

Uiteindelijk bepaal je zelf of je een cursus aanschaft. Weet in ieder geval dat er meerdere opties zijn en dat je waar krijgt voor je geld.

Ontdek de ‘E-Commerce Marketplace Mastery’

In de deze gratis cursus t.w.v. €1997,- ga je van a-tot-z leren wat je moet weten om succesvol te kunnen verkopen in de E-Commerce. Je wordt daardoor persoonlijk geholpen door gecertificeerde E-Commerce coach Bas Urlings. Ontdek voor meer info over deze opleiding op deze pagina.

Ook geïnteresseerd in de gratis E-Commerce cursus?

Voor meer info ga naar de speciale pagina

Ja, ik ben benieuwd!
Plazatalk.nl
Plazatalk.nl

Beoordeling door Simon Tol,

01 nov 2021
5

Bas Urlings legt het je in detail uit hoe je te werk moet gaan. Mocht je niet tevreden zijn, krijg je gewoon netjes je geld terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *