Plug&Pay Review

Kun je met deze software de beste betaalpagina's maken?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Heb je een eigen website of webshop of beheer je er eentje voor een klant en zou je de conversie enorm toe willen laten nemen? Dan zijn er verschillende strategieën die je erop los kunt laten. Het kost je tijd en uiteindelijk geld om de juiste methode voor een converterende website of webshop te implementeren.

Wat nou als er kant en klare software bestaat waarmee je in een handomdraai veel betere converterende betaalpagina’s mee online zet? Laat de Internet Marketing Unie (IMU) nou van dit soort software ontwikkeld hebben. Zij noemen het Plug & Pay. Je zet de pagina letterlijk online en het geld zal direct al sneller bij je naar binnen stromen.

In deze Plug & Pay review lees je alles over de software, welke functies het heeft, wat de tarieven zijn en welke voor- en nadelen eraan vastzitten. Ben je benieuwd of deze tool iets voor je is? Wacht dan niet langer en lees de review door om te kijken of Plug & Pay bij je past.

plug & pay software review
‘Plug&Pay’ software

Wat is Plug&Pay?

Plug & Pay is een handige tool van de IMU, die je helpt om beter converterende betaalpagina’s voor je website of webshop te maken. De IMU is jaren geleden door Tonny Loorbach opgericht om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om meer successen en omzet met hun bedrijf te behalen.

Tonny Loorbach weet alles van online marketing en samen met zijn compagnon Martijn van Tongeren runnen zij een prachtig en succesvol bedrijf. Naast deze specifieke tool heeft de IMU tal van interessante cursussen, E-books, podcasts en nog veel meer op hun naam staan. Wil je meer uit je business halen? Raadpleeg de IMU dan zeker om te kijken wat zij voor je kunnen betekenen.

Lees mijn uitgebreide review over de IMU op deze pagina

Wanneer je Plug & Pay bij de IMU aanschaft, leer je binnen no time hoe je converterende betaalpagina’s aanmaakt voor alle producten of diensten die je verkoopt.

Je leert hoe je meer omzet kunt draaien, terwijl je klanten meer vertrouwen in je krijgen en ze een veel makkelijker betaalproces kunnen doorlopen. Dit zorgt ervoor dat je klanten op je betaalpagina minder snel afhaken en dat je meer producten en diensten kunt verkopen, omdat de betaalpagina technisch veel beter in elkaar zit dan ooit tevoren!

Plug & Pay – Welke functies heb je?

Het mooie aan Plug & Pay van de IMU is dat je er makkelijk en snel erg goed converterende betaalpagina’s mee online kunt zetten. Kies direct ook voor interessante kassakoopjes en one-click upsells voor je klanten, zodat je per verkoop, meer geld in het laadje binnenhaalt.

Daarnaast kun je abonnementen voor je klanten of leden aanmaken, waardoor je maandelijks meer geld zal verdienen, dan wanneer je voor eenmalige aankopen kiest. De facturen worden automatisch opgeslagen en je kunt herinneringen inschakelen zodat je klanten op tijd betalen. Je kunt Plug & Pay ook aan je eigen administratie app of software hangen.

Wist je dat jij je zelfs in de affiliate marketing branche kunt presenteren wanneer je van Plug & Pay gebruikmaakt. Laat affiliates je product of dienst promoten en zorg ervoor dat de commisies goed van je eigen omzet gescheiden kunnen blijven. Op die manier kun je influencers aan je eigen merk koppelen, zonder dat je problemen met je administratie krijgt.

Je kunt zelfs je eigen promotielinks maken, die de affiliates weer op hun kanalen kunnen inzetten. Op die manier wordt je product of dienst bekender bij het grote publieke, neemt je naamsbekendheid toe, vertrouwen klanten je sneller en is de kans om vaste klanten aan je onderneming te binden vele malen groter.

plug and pay functiesHet mislopen van maandelijkse omzet is verleden tijd als je Plug & Pay op je website of webshop inzet. De software is erg gebruiksvriendelijk en wanneer je het stappenplan juist doorloopt, heb je binnen de kortste keren een mega converterende betaalpagina aan je bedrijf gekoppeld.

Lees voor meer functies voor de Plug & Pay software op deze pagina

De ervaringen van de Plug & Pay Software

“Plug&Pay is dé ideale tool om snel aan de slag te gaan en zaken te verkopen via je website zonder dat er een volledige webshop moet aan gekoppeld worden. Zeer duidelijke interface, een aanrader!”

plug&pay ervaringen

“Eindelijk een perfecte oplossing voor een one click upsell in Nederland. De betaalpagina ziet er ook nog eens superstrak uit zonder afleiding voor de bezoeker. Dit gaat heel veel extra omzet opleveren.”

plug en pay ervaringen

“Wat een waardevolle tool om het verkoopproces zo smooth mogelijk te laten verlopen. En eindelijk een simpele oplossing voor betaling in termijnen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!”

Plug & Pay Tarieven

Wil je Plug&Pay aanschaffen zodat je de betaalpagina’s op je eigen website of webshop kunt verbeteren? Dan is het goed om te weten dat je bij Plug&Pay een maandelijks abonnement betaald. Zo lang je de dienst wil gebruiken, blijf je maandelijks hetzelfde bedrag naar de IMU overschrijven.

Je zou ook voor een kwartaal abonnement (3 maanden per keer) of een jaarabonnement kunnen kiezen. Het mooie aan de IMU is dat zij op jaarabonnementen altijd een mooie korting geven, aangezien je dan laat zien dat je minstens een maand klant van hen wil zijn. Denk hier dus even over na voor je het type abonnement kiest dat het beste bij je past.

Het aantal functies waar je met Plug&Pay gebruik van kunt maken, zitten nooit aan een bepaald type abonnement gekoppeld. Als je het product kiest, of je nu maandelijks, per kwartaal of jaarlijks betaald, dan krijg je altijd toegang tot alle functies die de tool je te bieden heeft.

Hier zitten dus geen verborgen kosten aan gekoppeld. What you see, is what you get en je hoeft later niet bij te betalen voor andere functies die je nog moet ontgrendelen.

Of je gaat naar de speciale (kortings)pagina van Plug&Pay om de software uit te proberen!

plug&pay tarieven

De Voordelen van Plug & Pay

plug&pay voordelen

Wist je dat er meerdere geweldige voordelen aan Plug&Pay gekoppeld zitten? Je kunt er bijvoorbeeld automatische facturen mee versturen, wat je erg veel administratieve rompslomp scheelt. Daarnaast kun je uit de beste templates kiezen, waardoor je de basis voor een goed converterende betaalpagina in een handomdraai online hebt staan.

Doe zelf aanpassingen om de betaalpagina helemaal bij je website of webshop te laten passen, zodat er overal consequent één geheel ontstaat. Met deze software kun je abonnementen voor je klanten of leden maken en met een aantal klikken op de knop beheren.

Wil je het geld wat klanten of leden op je website of webshop uitgeven direct ontvagen, laat Plug&Pay dan koppelen aan je Mollie account. Op die manier kun je al het geld wat binnenkomt goed beheren. Verder is het mogelijk om kassakoopjes en one-click upsells aan je nieuwe betaalpagina’s toe te voegen. Daarmee is de kans dat je extra geld met iedere aankoop verdient direct een stuk groter.

Het enige wat je hoeft te doen is Plug&Pay aanschaffen. Nadat je de betaling hebt voltooid kun je een account aanmaken. Volg alle stappen om je account te voltooien, waarna je direct kunt beginnen met het ontwerpen en online zetten van de best converterende betaalpagina’s. Heb je vragen? Dan kun je de snelle en klantvriendelijke klantenservice van Plug & Pay inschakelen.

Een ander groot voordeel is dat dit product volledig in het Nederlands is en je bij de klantenservice ook gewoon in het Nederlands terecht kunt. Dit scheelt je veel gedoe met vertalingen of je problemen proberen uit te leggen in het Engels of een andere taal.

De Nadelen van Plug&Pay

plug&pay nadelen

Wanneer je op onderzoek uitgaat naar een nadeel aan Plug & Pay kom je eigenlijk maar op één nadeel uit. Ben je ondernemer en verkoop je meerdere diensten of producten die je klanten ook met elkaar kunnen combineren? Dan is het helaas niet mogelijk om voor die combinatie de juiste betaalpagina aan te maken.

Je dient dan voor ieder product of dienst een eigen betaalpagina met Plug & Pay aan te maken. Kenners raden Plug & Pay van de IMU ook niet aan, aan ondernemers die een webwinkel runnen. Wanneer je overal een eigen betaalpagina voor moet aanmaken, kost het je veel te veel tijd en geld voordat het geregeld is.

Verkoop je daarentegen één product of dienst per keer? Denk hierbij aan een wisselende cursus of een bepaald product, dan is deze software wel erg handig. Je kunt er dan veel beter converterende betaalpagina’s mee maken. Hierdoor zullen meer mensen die je product of dienst in hun winkelmandje hebben geplaatst, ook daadwerkelijk bij je afrekenen. 

Mijn beoordeling over de Plug&Pay

Deze tool is zeker de moeite waard als je product of dienst meer wilt gaan verkopen! En is het voor jou als ondernemer absoluut een win-win situatie. Want ook andere affiliates kunnen jou product weer promoten. Zelf hoef je geen rekening te houden met betaalpagina’s, want het zijn zeer makkelijke templates die je snel naar je hand kunt toepassen.

De eerste 14 dagen heb je een niet-goed-geld-terug garantie, mocht je er niet tevreden over zijn. Mocht je nog vragen hebben over deze software, stel ze dan onderaan de formulier.

Ik heb eventueel 2 gratis e-books waarin je meer informatie kunt inwinnen over de Plug and Pay software:

Ik mag namens IMU een gratis proefperiode van 14 dagen voor elke bezoeker aanbieden vanaf deze pagina.

Hiermee verzeker je jezelf van de hoogste conversies en kun je per direct gebruik maken van de revolutionaire one-click upsell techniek waarmee je direct meer omzet kunt gaan draaien!

Koppel eenvoudig je bestaande Mollie account en binnen een aantal minuten heb je jouw geoptimaliseerde betaalpagina al live staan!

plug and pay review

Ben je benieuwd naar de Software van Plug and Pay?

Maak 14 dagen gratis gebruik van de Plug and Pay Software en start vandaag nog!

Ja, ik ben benieuwd!
Plug and Pay software
Plug and Pay software

Beoordeling door Simon Tol,

11 mrt 2021
5

De beste templates software om de betaalpagina’s te laten zien aan de bezoeker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *