Affiliate Marketing Revolutie Review

Is dit de beste Affiliate Marketing Cursus van de Benelux? Kun je 10k per maand verdienen?

Hallo beste bezoeker en welkom op de uitgebreide Review van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Waarschijnlijk ben jij op zoek naar ervaringen en beoordelingen over deze cursus?

Dan zit je hier helemaal goed, want jij en ik gaan samen even doornemen wat deze affiliate marketing cursus allemaal te bieden heeft, mijn persoonlijke ervaring en ervaringen van eerdere kopers, en of je echt rijk kan worden met het behulp van deze cursus.

Dus neem rustig de tijd, neem een koffie, fris of een watertje. Je bent misschien 5 a 10 minuten kwijt voor dit artikel.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de auteur en de maker van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’. Hij is al vanaf 2011 al bezig met Affiliate Marketing en vanaf 2014 zelf aanbieder van affiliate producten. Is ook de oprichter van internetsuccesgids.nl

Omdat Jacko zo succesvol is geworden met affiliate marketing besloot hij een cursus te maken waarin hij andere mensen leert hoe je met succes affiliate marketing kunt mee werken en hoe je zijn methodes direct kan toepassen.

Maar waar ik vooral benieuwd naar ben bij het schrijven van een review is dat het product of dienst door een echt bedrijf geleverd wordt. Vooral omdat er diverse garanties worden gegeven vind ik het persoonlijk ontzettend belangrijk dat ik verkoper, in dit geval Jacko Meijaard kan bereiken.

>>>Lees hier meer uitgebreide informatie over Jacko Meijaard<<<

affiliate marketing revolutie video
Bekijk de succesvolle websites van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard Ervaringen (1)

Thijs vertelt over zijn ervaringen over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ tot zover. In de 1e 3 maanden heeft die met een simpel product € 500,- verdiend:

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ is een online/digitale cursus hoe je succesvol kunt worden met affiliate marketing. In deze cursus leer je hoe je andermans producten gaat promoten/verkopen in ruil voor commissies. Makkelijk online geld kunt gaan verdienen waar en wanneer je ook maar wilt, zonder fysieke producten te hoeven inkopen, niks te maken hebben met een klantenservice en geen pakketten hoeven te versturen etc.

Deze (succesvolle?) cursus is ontwikkeld door Jacko Meijaard, die zelf al jaren actief is met affiliate marketing, die websites heeft waarmee hij producten promoot, oa: www.internetsuccesgids.nl en www.fitplek.nl

Stap-voor-stap gaat Jacko Meijaard uitleggen hoe jij je eerste succesvolle affiliate website gaat opbouwen en hoe je daadwerkelijk geld mee gaat verdienen met je website.

Voor deze cursus heb je totaal geen technische kennis nodig te hebben en kan je al meteen beginnen, zelfs vandaag nog. Deze online cursus is bestemd voor iedereen: man, vrouw, student, bejaard of gewoon als extra bijbaantje.

Bekijk hieronder de rondleiding van zijn cursus:

Wat ga je allemaal leren in de ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

De ‘Affiliate Marketing Revolutie’ bestaat uit 16 modules (hoofdstukken) met daarachter 69 pagina (die pagina’s bestaan uit video’s, dat zijn er dus 69). De cursus wordt regelmatig geüpdatet. Er komen dan regelmatig nieuwe video’s op.

affiliate marketing revolutie lessen
Een screenshot hoe het eruit ziet binnen de cursus van ‘Affiliate Marketing Revolutie’.

De ‘Affiliate Marketing Revolutie’ bestaan uit video’s variërend in lengte van 1 minuut tot 30 minuten (is de hoogste).
Je kunt ze wanneer je maar wilt bekijken, voorkeur is wel dat je op een desktop gaat kijken. Vanwege de frequentie van de video’s en je kunt aantekeningen maken. Maar daar ben je zelf vrij in. Je kunt ze dus in je eigen tempo volgen.

Na aanmelding ontvang je gelijk je Login gegevens en kun je direct van start gaan. Je behoudt levenslang toegang tot de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ cursus en alle toekomstige updates via je mail.

Dit is absoluut geen scam of oplichterij, maar je zult er wel geduldig voor moeten zijn, dit is niet een get-quick-rich cursus. Je kan al zelfs na een week al wat aardig centen verdienen.

Jacko Meijaard Ervaringen (2)

Noor Janmaat is ondertussen Video Marketing Strateeg en oprichter van Verdienen met VIDEO, dankzij de cursus van de ‘Affiliate Marketing Revolutie:

Welke lessen krijg je bij de ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

De ‘Affiliate Marketing’ Revolutie bestaat uit 16 Modules/Hoofdstukken

1. Bekijk dit eerst: 1 video

In deze intro laat Jacko een kleine rondleiding zien wat of de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ inhoudt. Ook geeft die aan waar je je alvast aan moet melden, zodat je dat later niet hoeft te doen. En dit zijn gratis tools waarvoor je aanmeldt.
Video’s:
1. Bekijk dit eerst

affiliate marketing revolutie module 1

2. Inspiratie en Motivatie: 10 video’s

In deze module geeft Jacko tips en advies waarop je moet gaan richten om tot een goede stappenplan te komen. Hij spreekt uit zijn eigen ervaring, welke fouten die die gemaakt zodat jij ze niet maakt. Handige tips, Levensadviezen over ondernemen in online marketing.
Video’s:
1. Introductie
2. Het is mogelijk
3. Denk niet in kosten
4. Behoud je focus op 1 site
5. Maak niet de fouten die ik gemaakt heb
6. Nieuwe gewoontes aanleren
7. Maak het jezelf niet te moeilijk
8. Mijn motto
9. Stel regels aan jezelf
10. Onderneem actie!

affiliate marketing revolutie module 2

Let op: Als je dus gaat starten met een website is het handig en aanbevolen dat je begint met een Marketheme (webhosting) website! Lees dus dit goed door!

Module 1: Starten met Affiliate Marketing: 8 video’s

In de 1e module ga je direct aan de slag dus met Affiliate Marketing. Je krijgt dus een overzicht te zien voor welke netwerken je kunt aanmelden. Wat zijn de beste affiliate programma’s? Welke niche kan en kun je nu het beste promoten? Ook laat Jacko zien hoe je een domeinnaam registreren doet, bij de beste hosting, je krijgt een flinke korting van Jacko bij aanmelding. Spoiler: Je gaat je hosting nemen bij Neostrada, 1 van de goedkoopste van Nederland!
Video’s:
1. Introductie
2. Wat is affiliate marketing?
3. Daisycon/Paypro
4. Welk product ga je promoten?
5. Domeinnaam registreren
6. Domeinnaam geregistreerd, wat ga je nu doen?
7. Marketheme
8. Website toevoegen in Marketheme

affiliate marketing revolutie module 1

Module 2: Je website inrichten: 6 video’s

In deze module laat Jacko je stap-voor-stap zien hoe je je website van binnen inricht. Hij leert hoe je een logo toevoegt en hoe je dit kunt aanpassen.
Leert je nieuwe pagina’s aanmaken zoals de: Homepage en de Blogpagina. En Jacko gaat jou leren wat of Marketheme je nog meer te bieden heeft. Menuknoppen aanmaken en de footer bewerken.
Video’s:
1. Introductie
2. Maak er geen kermis van
3. Logo aanpassen
4. Menu knoppen aanmaken
5. Homepage bewerken
6. Footer bewerken

affiliate marketing revolutie module 2

Module 3: Hoog scoren in Google: 9 video’s

In deze module gaat het echte werk beginnen. Naast een mooie website bouwen komt er natuurlijk veel meer kijken. Je moet natuurlijk affiliate links in plaatsen, maar wat dacht je van bezoekers naar je website trekken? Je moet immers in Google hoog proberen in de zoekresultaten te komen, oftewel: SEO. In deze module ga je dat allemaal leren. Jacko laat zien hoe je aan de beste zoekwoorden komt en leert jou hoe je goede blog berichten kunt schrijven en meteen laat optimaliseren. Afbeeldingen verwerken en titels verwerken.
Video’s:
1. SEO Inleiding
2. Zoekwoorden achterhalen
3. Blogbericht aanmaken
4. Eerste blogbericht aanmaken
5. Verdienmodel toepassen
6. Artikel vormgeven
7. Uitgelichte afbeelding toevoegen
8. Berichttitel aanpassen
9. SEO Titel

affiliate marketing revolutie module 3

Module 4: Website live zetten: 3 video’s

Module 4 is een korte module. Jacko gaat je laten zien hoe je in simpele stappen je website live gaat zetten en waarmee je website echt gaat ‘bestaan’.
Video’s:
1. Website live zetten #1
2. Website live zetten #2
3. Website live zetten #3

affiliate marketing revolutie module 4

Module 5: Meten is weten: 1 video

In deze module heb je 1 video, maar is wel een zeer belangrijke video. Hierin ga je zien hoe je je website presteert en kun je zien wat of de bezoekers allemaal doen op je website. Wat doen de concurrenten? In deze module ga je leren hoe je Google Analytics en Google Search Console installeert. Deze 2 diensten zijn ‘gratis’ te gebruiken en bieden enorm veel waarde aan informatie.
Video’s:
1. Google Analyics instellen en Google Search Console

affiliate marketing revolutie module 5
affiliate marketing revolutie module 5

Module 6: Puntjes op de i: 4 video’s

In deze module ga je ontdekken dat je website eigenlijk nooit klaar is en dat er nog veel meer is. Je kunt bijvoorbeeld je thema willen veranderen? Je gaat leren CTA (Call To Action) knoppen aanmaken, maar in welke vorm? Daar ben je zelf helemaal vrij in. Jacko gaat je laten zien dat je ondertussen ook een ‘website expert’ wordt.
Video’s
1. Introductie
2. Je website zelf bepalen welke vorm
3. Categorieën toevoegen
CTA Menu toevoegen

affiliate marketing revolutie module 6

Module 7: Afronding: 2 video’s

In deze laatste module wat betreft met Marketheme gaan we afronden. Hierin wordt verteld door Jacko hoe je berichten kunt aanmaken en waar je nog op moet letten. Ook is er de mogelijkheid om een gratis telefoongesprek te gaan houden met Jacko Meijaard, wat zeker aan te raden is!
Video’s
1. Nieuwe berichten toevoegen
2. Plan je gratis ‘Clarity Call’ in

affiliate marketing revolutie module 7

De volgende module zijn instructies over WordPress

affiliate marketing revolutie module 8

Je kunt dus ook kiezen om met een standaard WordPress (webhosting) website aan de slag te gaan, maar wordt niet aanbevolen omdat de kans klein is dat het niet een succes zal gaan leveren. Maar ben je wel bekend en heb je positieve ervaringen met een WordPress website of van gehoord? Dan moet je het zeker doen!

Instructie 1: Je website zonder Marketheme: 3 Video’s

Eigenlijk kun je dit zien als Module 1 hierboven geschreven nog: je gaat je website registreren op Neostrada en je gaat leren hoe je WordPress installeert. Dit gebeurt ook allemaal binnen Neostrada.
Video”s
1. Domein en hosting
2. Domein geregistreerd
3. WordPress installeren

affiliate marketing revolutie module 9

Instructie 2: WordPress goed instellen: 5 video’s

Ook in deze module laat Jacko Meijaard je stap-voor-stap zien hoe je website van binnen inricht met WordPress thema’s. Hij gaat je verschillende thema’s laten zien wat je het beste kunt gebruiken om affiliate marketing mee toe te passen. Hetzelfde wat in Module 2 is besproken, zie hierboven.
Video’s
1. Algemene instellingen
2. Pagina’s en berichten maken
3. Thema aanpassen
4. Overview
5. Aanmelden bij Daisycon

affiliate marketing revolutie module 10

Instructie 3: Google is je beste vriend: 5 video’s

Wat al ook in Module 3 is besproken, is dat naast een website je ook nog meer te wachten staat: bezoekers. In WordPress wordt iets anders gevraagd dan bijvoorbeeld met Marketheme. Welke plug-in moet je installeren tot een goede website. Voor de rest is alles hetzelfde wat er besproken is.
Video’s
1. SEO Inleiding
2. SEO Principe
3. Zoekwoorden vinden
4. SEO Analyse
Afbeeldingen SEO

affiliate marketing revolutie module 11

Dit is het laatste gedeelte wat er besproken wordt, deze laatste modules kan dus toegepast worden zowel in Marketheme als in WordPress:

affiliate marketing revolutie 12

Instructie 4: Geld verdienen met je website: 2 video’s

Deze module geldt nog wel alleen voor WordPress. Hierin wordt nog uitgelegd hoe je de website tot een ‘verdienmodel’ toepast en hoe je op goede manier ‘berichten toevoegd’.
Video’s
1. Verdienmodel toepassen
2. Nieuwe berichten toevoegen

Instructie 5: ‘The money is in the list’: 4 video’s

Dit is een zeer belangrijke module die zowel toegepast kan worden in Marketheme als in WordPress. In deze module wordt er dus besproken over E-mail Marketing. Hierin laat Jacko zien wat of de beste zakelijke e-mail partner is, hoe je de beste mails gaat maken en hoe je een mailinglijst gaat maken. Het programma heet Enormail. Dit is geen verplichte module om te volgen, maar is wel een krachtige marketingtechniek om meer bezoekers tot een conversie te laten krijgen.
Lees ook mijn uitgebreide review over Enormail
Video’s
1. E-mail marketing introductie
2. Zakelijke E-mailadres aanmaken
3. E-mailadres verifiëren
4. Mailinglijst maken

affiliate marketing revolutie enormail

Instructie 6: Leads scoren: 5 video’s

In deze module ga je leren om ‘bedankpagina’s te gaan maken met het programma Leadpages. Jacko laat je daarin ook stap-voor-stap zien hoe het in ze werking gaat. Waarop moet je letten als de bezoekers zich in laat schrijven, op welke pagina komen ze terecht na de inschrijving.
Video’s
1. Leadpages introductie
2. Leadpages integratie
3. Leadbox maken
4. Leadbox integreren
5. Bedanktpagina

affiliate marketing revolutie leadpages

Module: Teksten uitbesteden: 1 video

En de laatste module heeft betrekking tot website content. Je kan zelf teksten gaan schrijven maar je kan het ook voor een minimum bedrag uit gaan geven aan tekstschrijvers.
Dit is bijvoorbeeld een site waarin je tekst kun aanvragen en laat schrijven voor je. Super tip en video dus!

affiliate marketing revolutie tekstschrijvers

En dit krijg je er dan ook nog bij:

Gratis lid van de Internet marketing forum/community

Als je lid wordt van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ mag je ook gratis deelnemen aan de community van de cursus. In deze forum/community zijn al meer dan 7000 leden en dat aantal groeit steeds door. Er zijn al meer dan een half miljoen berichten geplaatst.

En als je ergens niet uitkomt met je website, product of een ander onderwerp, kan je daar kwijt in een topic. Super handig dus.

affiliate marketing revolutie forum

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen

Hieronder voorbeelden van mensen die de Affiliate Marketing Revolutie hebben aangeschaft en die al aardig succesvol zijn met affiliate marketing:

affiliate marketing revolutie klantervaringen
affiliate marketing revolutie klantervaringen
affiliate marketing revolutie klantervaringen

Affiliate Marketing Revolutie Inloggen

Als je de Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft, krijg je ook per mail de inloggegevens. In deze link ga je naar de speciale ledengedeelte van Affiliate Marketing Revolutie forum.

Handig is als je de link opslaat in ‘favorieten’ zodat je het niet vergeet. Als je per ongeluk de inloggegevens vergeten bent, geen probleem, je krijgt meteen nieuwe inloggegevens.

Mijn persoonlijke ervaring met de ‘Affiliate Marketing Revolutie’

Ik ben dus zelf begonnen op Mei 2018 met de online cursus ‘Affiliate Marketing Revolutie’ nadat ik op zoek was naar online geld verdienen.
Ik kwam al snel achter dat dit om Affiliate Marketing ging. Het promoten van producten van andere mensen/bedrijven in ruil voor commissie.

Als je het aanschaft moet je ook een eigen website maken, met de beste hosting dat is dus waarmee je website vorm en tekst geeft, zoals dit.
Mocht je totaal geen verstand hebben van websites maken, niet getreurd. Jacko legt het stap-voor-stap goed uit hoe je dat doet. Ik heb al zijn videotrainingen gevolgd en moet zeggen dat het zeer makkelijk te begrijpen is. Anders had ik ook deze website niet gemaakt:).

affiliate marketing revolutie mijn ervaring
Mijn Paypro saldo in de maand November 2019

Het duurde dus ook een maand uiteindelijk voordat ik mijn 1e commissie binnenkreeg van Paypro, ik was dus zeer opgelucht kan ik je zeggen. Mede daardoor kreeg ik meer vertrouwen en krijg je een statement van ‘je kan het dus’.
Je krijgt ook toegang tot speciale technieken met het verkopen tijdens de cursus, maar dat kan ik niet verklappen.

Lees meer over Paypro op deze pagina

Moet je de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Ik zelf vind het dat het heel open en betrouwbaar overkomt. De aanpak van Jacko is zeer helder en goed opgebouwd. Ben ook zeer positief hoe die het overbrengt. De ‘Affiliate Marketing Revolutie’ werkt daarom ook zeer zeker.

Je leert tijdens de cursus ontzettend veel nieuwe dingen, die je nooit eigenlijk te weten zou komen. Dat is dus zeer waardevol. En met deze technieken kan je ook bij een leuke marketingbedrijf voor een functie aan de slag als bijvoorbeeld: SEO-specialist, E-mailmarketing specialist tot WordPress specialist.

Voor de aanschaf van dit product hoeft je het zeker niet links te laten liggen. Deze kleine investering betaalt zich dan ook snel terug. Je krijgt meer bonussen waar je zeker niet aan vast zit. Kortom: ‘Affiliate Marketing Revolutie’ is zeker zijn geld waard!

affiliate marketing revolutie niet goed geld terug

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Je hebt bij de cursus van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ 30 dagen bedenktijd of je er verder mee wilt gaan of niet.

Heb jij dus ook interesse in de ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

Nogmaals: Jacko legt (het is een online videocursus) stap-voor-stap- uit hoe je het moet doen en toepast. Alle tips, tools en eerdere fouten die hij gemaakt heeft, deelt die in zijn video’s.

Ook geeft Jacko regelmatig updates over wat er nog meer gebeurd in de wereld van Affiliate Marketing, waarbij de koper van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ ook allerlei nieuwe bonustrainingen krijgt. Dubbele bonus.

Deze cursus is ideaal om naast je baan of studie te doen, ga niet meteen alles afzeggen voor dit. Een website onderhouden is niet gemakzuchtig doen.

Dit is het beste moment om in te stappen, dus mis deze kans niet! Deze cursus wordt niet voor de eeuwigheid gegeven.

Heel veel succes en denk er ook goed over na!

Groet,

Simon Tol

Klik hieronder om naar de Exclusieve Gratis Training van Jacko Meijaard te gaan

Ook nieuwsgierig over Affiliate Marketing?

Ontdek de Geheime Kortingspagina en profiteer van meer dan 85% Korting!

Ja, ik ben benieuwd

Schrijf je in en ontvang Waardevolle Tips en Informatie over de 'Affiliate Marketing Revolutie'

Gratis Rondleiding, Exclusieve Klantervaringen en een Gratis Training! En nog meer Bonussen! Check eventueel Ongewenste/Spam Mailbox na Inschrijving.

Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling door Simon Tol,

25 apr 2020
5

Affiliate Marketing Revolutie is de beste Affiliate Marketing opleiding van Nederland. Jacko legt het heel goed uit en is zeer duidelijk!

Lees ook:
Affiliate Marketing:
Wil jij starten met Affiliate Marketing? Lees dan eerst dit
Wie is Jacko Meijaard nou eigenlijk?
Wil jij de cursus van Jacko Meijaard Gratis proberen? Check deze pagina
E-Commerce:
Lees de uitgebreide Review over de ‘Bol Masterclass’ hier
Wie is Jia Ruan eigenlijk?
SMMB
Lees de uitgebreide Review over de ‘Agency Masterclass’ hier
Bedrijfsinformatie
Wie is Team Unstoppable eigenlijk?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *