Cashcow Academy Review

8 Redenen waarom je dit moet gaan aanschaffen

Ben je online ondernemer of sta je op het punt om voor jezelf te beginnen en ben je op zoek naar manieren om geld via het internet te verdienen? Dan zijn er veel mogelijkheden die je na kunt lopen om te kijken welk verdienmodel het beste bij je past.

In deze review kom je erachter wat de Cashcow Academy is, wie Jelline Brands is, de vrouw achter deze online training en welke ervaringen klanten die je voor gingen met deze online training hebben.

Verder kom je erachter wat de voor- en nadelen van de Cashcow Academy zijn. Als laatste kom je erachter op welke manier jij jezelf kunt aanmelden met de hoogste kortingsgarantie.

cashcow academy review

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is/was een student en is tijdens haar studie een eigen bedrijf begonnen. Zij heeft de Cashcow Academy in november 2020 online gezet en opgericht. Haar verdienmodel is door zo veel mogelijk relevante content op YouTube te uploaden en geld te pakken uit advertentie-inkomsten bij deze filmpjes.

Het levert haar zoveel op dat zij met haar studie is gestopt. Jelline Brands werkt nu fulltime voor zichzelf en heeft de Cashcow Academy online gezet voor iedereen die op dezelfde manier als zij geld wil gaan verdienen met YouTube.

In de Cashcow Academy leert zij je welke aandachtspunten je serieus dient te nemen zonder dat je dezelfde beginnersfouten maakt die zij al achter zich heeft gelaten.

In het verleden heeft Jelline Brands een eigen bedrijf gehad, genaamd Brandsverkopen. Hierbij hielp deze jonge onderneemster andere bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten. Om dit te bereiken zette zij websites, videoadvertenties en productteksten in.

Zoals je merkt is Jelline Brands dus altijd al met online ondernemen bezig geweest. De Cashcow Academy is haar eerste grote doorbraak. Ze is nu gestopt met Brandsverkopen en richt zich alleen nog maar op de Cashcow Academy en haar eigen YouTube kanalen.

Wie is Jelline Brands?
Jelline Brands

Wat is de Cashcow Academy?

Ben je benieuwd of de Cashcow Academy jouw weg naar succes makkelijker voor je maakt? Dan is het eerst belangrijk om erachter te komen wat de Cashcow Academy precies inhoudt.

Als jij je voor deze online cursus aanmeldt, krijg je toegang tot een platform van Jelline Brands, waar je 55 video’s op kunt bekijken. Dit zijn educatieve video’s waarin er aan je wordt uitgelegd hoe je een winstgevend Cash Cow Channel op YouTube kunt opzetten, onderhouden en kunt laten groeien.

Als het goed is weet je na afloop van deze Cashcow Academy dus hoe je geld via YouTube kunt verdienen.

De manier waarop de Cashcow Academy je helpt, is om erachter te komen hoe je online geld kunt verdienen met je YouTube Channel. Het is de bedoeling dat je veel filmpjes over hetzelfde onderwerp maakt en online zet, waarna je met dit kanaal voor een passief inkomen voor jezelf kunt zorgen.

Het geld dat je hiermee verdient komt binnen vanuit de advertentie-inkomsten die automatisch aan je video’s gekoppeld worden. De regel in dit verdienmodel is dat hoe meer video’s je online zet, hoe meer geld je uit de advertenties kunt halen.

Wanneer je naar de inhoud van de Cashcow Academy kijkt, zie je dat de hele online cursus uit 14 verschillende modules bestaat. Kort gezegd is er een introductie, waarna iedere module een eigen onderwerp belicht.

Zo kom je erachter hoe je een winstgevende nichemarkt kunt uitkiezen, op welke manier je überhaupt een YouTube kanaal start, wat de basisprincipes voor goede content zijn en ga zo maar door.

Uiteindelijk wordt goed uitgediept hoe je nou geld verdient op YouTube. Jelline Brands deelt ook graag een aantal geheimen met je waardoor je het kanaal snel kunt laten groeien.

Er zitten ook nog een aantal interessante bonussen bij je lidmaatschap van de Cashcow Academy waar ik later meer over ga vertellen. Zo kun je aansluiten bij de Cashcow Academy voor gevorderden, leer je hoe jij je eigen YouTube kanaal kunt promoten en wat de sleutel tot succes volgens Jelline Brands is.

Verder krijg je toegang tot een speciale Facebook-groep met andere cursisten. Hier kun je van en met elkaar leren en het beste uit jullie online onderneming halen.

Je hebt ook nog de mogelijkheid om groepscoaching te volgen, waardoor je nog dieper op de lesstof ingaat. Maar welke lessen krijg je inhoudelijk nou precies? Dat ga ik hieronder meer over vertellen.

wat is de cashcow academy?
Cashcow Academy

Welke inhoudelijke modules + lessen krijg je bij de Cashcow Academy?

De Cash Cow Academy cursus bestaat (tot dusverre) uit totaal 14 modules en 55 lessen. Daarnaast ontvang je exclusieve waardevolle bonussen, maar daarover vertel ik je later meer. Laten we beginnen!

cashcow academy lessen

Module 1: Introductie

Bij elke cursus en dat geldt ook voor deze, is de eerste module altijd een ‘introductie’. Jelline legt je uit wat je kan verwachten van de ‘Cash Cow Academy’.

In les 2 leer je wat een Cash Cow Channel is en wat er ook zo uniek is aan dit verdienmodel. Je gaat leren hoe je een eigen YouTube kanaal gaat opzetten. Ook worden er verschillende voorbeelden van Cash Cow Channels getoond.

In lesvideo 3 wordt je eventueel aangeraden om lid te worden van de ‘Discord’ community. Helaas mag ik niet hier niet veel info over geven.

De volgende lessen komen aan de orde in Module 1:

cashcow academy module 1

Module 2: Winstgevende nichemarkt kiezen

In deze module ga jij bepalen wat voor jou een geschikte ‘niche’ (onderwerp) is. Een winstgevende nichemarkt voor jou in dat geval. Denk bijvoorbeeld aan sporten, afvallen, geld verdienen, reizen, instrument leren spelen of koken. Wat is nu eigenlijk de ideale nichemarkt voor jou? In les 1 van module 2 ga je de ’30 best betaalde nichemarkten’ bekijken.

Het is belangrijk dat je kiest voor een niche, die dicht bij jou staat. Wat zijn je hobby’s eigenlijk? Wat vind jij leuk om ergens iets over te vertellen? In video ‘Kies de ideale nichemarkt voor jou’ wordt dat goed uitgelegd.

Als jij voor een niche kiest waar je totaal niks over weet en niet in geïnteresseerd bent, dan zal je snel je motivatie verliezen. Jelline gaat het je goed uitleggen in deze module.

Verder legt zij uit waar je allemaal rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het soort doelgroep en de toegankelijkheid van de video’s. Bovendien mag je geen video’s gebruiken die een auteursrecht hebben.

In de les van ‘Specifiek nichemarkt kiezen’ leer je wat een interessant onderwerp is om video’s te gaan maken. Hierin worden er diverse voorbeelden worden getoond. Op deze weg kun je zelf kijken welke niche het beste bij jou past. Het is belangrijk dat je je eigen doelgroep leert kennen.

En tot slot ga je in de laatste lesvideo’s van deze module leren van Jelline wat je ongeveer kunt verdienen met het aantal views van een video. In deze module ga je de volgende lessen krijgen:

cashcow academy module 2

Module 3: YouTube-kanaal opzetten

In module 3 ga je leren hoe je je eigen YouTube kanaal kunt gaan opzetten. Jelline doorloopt met jou de 8 belangrijkste stappen om te beginnen met het opzetten van een youtubekanaal. Ze laat alles van begin tot eind zien. Daarnaast geeft ze een aantal voorbeelden, die jou een helder beeld geven. Die 8 stappen mag ik helaas niet prijsgeven.

In deze module 1 video van 13 minuten:

cashcow academy module 3

Module 4: Basisprincipes voor het maken van content

Als je je eigen Youtubekanaal hebt opgezet, dan zijn er een aantal basisprincipes nodig voor het maken van content. In module 4 wordt hier dan ook aandacht aan besteed. Zo worden er in de eerste (theorie)les een aantal ‘Basisbenodigdheden’ met jou gedeeld, die handig zijn om te gebruiken.

In videoles 2 ga je leren hoe je aan de verschillende onderwerpen voor YouTube-video’s gaat bedenken. En in de andere lessen ga je leren hoe je YouTube video’s kunt maken en hoe je eigen Thumbnails maakt. En wat is het verschil in ‘kwaliteit of kwantiteit’ in bepaalde video’s?

In deze module komen de volgende onderwerpen aan bod:

cashcow academy module 4

Module 5: YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

In module 5 ga je ‘YouTube- video’s optimaliseren en publiceren’. Er wordt wereldwijd enorm veel video’s geüpload op Youtube. Je gaat onder andere aan de slag met YouTube SEO optimalisatie. Zo leer je hoe je op bepaalde zoekwoorden hoog in de zoekresultaten terecht komt, dat wordt in lesvideo 2 uitgelegd in deze module.

En in de laatste video ga je aan de slag met de ‘Gevorderde zoekmachine optimalisatie’. Je gaat leren je wat SEO (Search Engine Optimzation) is en waarom het belangrijk is. Je krijg ook een aantal voorbeelden te zien, hoe je dit het beste kunt gaan doen.

De volgende lessen ga je krijgen in deze module:

cashcow academy module 5

Module 6: YouTube automatisatie

In module 6 ga je leren waarom het eventueel handig is om YouTube zo automatiserend mogelijk te maken.

Je gaat zien hoe je je bepaalde taken uit kunt gaan geven aan ‘freelancer’. Hier staan uiteraard wel (hoge) kosten tegenover. Wanneer jij zelf creatief genoeg bent, kun je al een heel eind komen.

Ook hiermee ga je met Jelline meekijken hoe je dit het beste kunt gaan doen. Ze geeft ook heel veel tips hoe je dit ook het beste kunt besparen.

Deze 7 lessen komen aan bod:

    6.1 Alles zelf doen of uitbesteden?

    6.2 Tekstschrijver inhuren en instructies geven

    6.3 Stemacteur inhuren en instructies geven

    6.4 Video editor inhuren en instructies geven

    6.5 Thumbnail specialist inhuren en instructies geven

    6.6 Compleet team inhuren en instructie geven

    6.7 Team systematiseren en organiseren

Module 7: Geld verdienen met Youtube

Als je ‘Geld wilt verdienen met YouTube’, dan moet je je aanmelden bij het partnerprogramma. Helaas gaat dit niet zomaar. Je moet namelijk aan een aantal voorwaarden voldoen. Denk dan aan het aantal ‘abonnees ‘wat je moet hebben en het aantal kijkuren van bezoekers van je video’s. Dat wordt besproken in video 1.

In video 2 en 3 ga je o.a. alles leren over het adverteren op YouTube, door middel van Google Ads. Ook ga je samen werken met een netwerk. Hoe dit allemaal werkt, ga je leren in deze module.

Als jij op korte termijn snel geld wilt verdienen, dan kun je ook een bestaand YouTube kanaal kopen. Wel zit hier wel een aantal nadelen aan vast. Deze nadelen gaan Jelline met je bespreken.

Verder leer je over advertentiestrategie hoe je het beste kunt gaan adverteren met Google Ads. Je gaat samenwerken met merken en bedrijven, en tot slot hoe je Affiliate Marketing en Dropshipping kunt gaan inzetten voor je doelgroep. De volgende 8 videolessen krijg je:

cashcow academy module 7

Module 8: De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen

In deze module ga je ‘De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen’ ontdekken. De 5 factoren komen uitgebreid aan bod.

Denk aan deze factoren: kijkersloyaliteit, klikfrequentie, sessietijd, de gouden combinatie. Maar ook de belangrijkste: de pareto-regel, oftewel: 80/20. Maar hier mag ik niet veel over vertellen helaas.

Deze 5 factoren worden behandeld in module 8:

Module 9: De magische formule voor een virale YouTube video

In dit gedeelte ga je ‘De magische formule voor een virale YouTube video ontdekken’. Deze worden in 4 verschillende stappen uitgelegd.

Als beginnende Youtuber is het enorm belangrijk om hoog in de zoekresultaten te komen. Hoe je dit kunt creëren vertelt Jelline stap-voor stap deze module.

Deze 4 (video)stappen worden gegeven in deze module:

Module 10: De geheimen om snel te groeien

Binnen deze module komen de verschillende geheimen uitgebreid ter sprake. Wanneer je deze geheimen toepast, zul je merken dat je sneller gaat groeien.

Helaas mag ik die geheimen hier niet delen van Jelline. Maar dit zijn wel ‘succesvolle’ geheimen, al zeg ik het zelf.

Deze module bestaat uit 5 videolessen.

Module 11: Gegevens analyseren

We zijn in module 11 aanbeland en in deze module ga je leren hoe je gegevens kunt analyseren. Welke conclusie(s) ga je trekken uit je gegevens? Er worden een aantal handige tips met je gedeeld, die je kunt gebruiken.

Deze module bestaat uit 2 lessen, ook hierin mag ik niet teveel info delen helaas.

Module 12: Opschalen

Als je eenmaal je eigen YouTube kanaal hebt opgezet en begint een klein beetje te lopen, dan wordt het tijd om op te schalen. Hierbij moet je denken aan het opzetten van een nieuwe Youtube kanaal in een andere of zelfde niche.

Het kan voorkomen dat het ene kanaal succesvoller aanslaat, dan het andere kanaal. Je kunt verschillende niche markten vergelijken en testen.

Ook ga je leren hoe je nichemarkten kunt kiezen bij meerdere YouTube kanalen en waarom je moet kiezen voor speciale nichemarkten.

Deze module bestaat uit 2 videolessen, waarin je leert op te schalen.

Module 13: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Dit geldt eigenlijk voor iedereen die met een cursus begint of opstart, je zult mogelijk tegen een aantal problemen en tegenslagen oplopen. In deze een na laatste module worden ‘De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost’.

Je gaat leren hoe je toegetreden wordt tot het YouTube partnerprogramma. Maar je moet aan een aantal eisen voldoen als je zelf aan de slag gaat met je eigen video’s.

Ook wil je het overschreden van de auteursrecht voorkomen. Ook wordt er ingegaan waar advertenties aan moet voldoen. Wat mag wel en niet?

En tot slot heb je de mogelijkheid om een lijst te lezen vol met woorden, die de kosten per mijl verlagen. Deze lijst staat op alfabetische volgorde. Het is belangrijk dat je deze woorden vermijd binnen jouw video’s.

4 videolessen komen aan de orde binnen deze module. Helaas mag ik het niet verklappen.

Module 14: Langetermijnvisie

We zijn aangekomen bij de laatste module. Het wordt dan duidelijk gemaakt dat een YouTube kanaal bestemd is voor de ‘Langetermijnvisie’.

Als je bijvoorbeeld vandaag of morgen een video publiceert, dan zal je niet direct veel kijkers trekken (afhankelijk van een aantal ‘factoren’). Hoeveel video’s is het gemiddelde, wanneer een video aanslaat?

Net als bij veel andere organisaties en ondernemingen, is consistentie de basis. Het is belangrijk dat je elke dag bezig bent met jouw business. Je zult merken dat je sneller gaat groeien, zeker na het zien van deze laatste video. In deze module maar 1 korte video.

En dit was de inhoud van de lessen.

Ook krijg je bonussen bij de Cashcow Academy, maar welke?

Als je Cashcow Academy aanschaft ontvang je ook een aantal bonussen t.w.v €7000,-. Let wel: extra video’s dus. Maar welke dan? Check ze hieronder:

Bonus 1: Cash Cow Academy voor gevorderden

Deze bonus bestaat uit 3 modules en 5 lessen. Deze sluit eigenlijk goed aan op de lessen die hierboven hebben besproken.

Ook leer je extra inzichten van een andere bekende YouTuber, namelijk Wanner Aerts. Het begint met een kennismaking en verder leer je hoe je YouTube video’s optimaliseert en publiceert. En uiteindelijk meer geld gaat verdienen met YouTube.

Let op: deze bonus bestaat totaal uit meer dan 45 uur aan video materiaal!

Bonus 2: Content maken voor gevorderden

In deze bonus krijg je 5 videolessen. Je gaat namelijk leren hoe je content nóg beter kunt maken en beheren. Deze bonus staat geheel in het teken voor de gevorderden Youtubers in deze cursus

In deze video’s krijg je te maken met YouTuber Noah Morris.

Bonus 3: Thumbnails maken voor gevorderden

Deze bonus bestaat 4 videolessen. Hierin gaan ze het hebben over ‘Thumbnails’. Zo leer je onder andere wat thumbnails zijn en hoe je deze nog beter kan maken.

Deze module is speciaal gemaakt voor gevorderden van deze cursus.

Bonus 4: YouTube kanaal promoten en laten groeien

Deze bonusmodule gaat over het promoten en laten groeien van jouw YouTube kanaal. Daarbij komen verschillende onderdelen aan bod. Ook leer je hoe je social media kunt gebruiken om je kanaal te promoten en laten groeien. In deze bonus vind je 6 videolessen, verzorgd door Wanner Aerts.

Bonus 5: Bonus strategieën

Hierin ga je extra bonus strategieën leren, die in het verleden ook mooie resultaten hebben opgeleverd. Ook leer je stap voor stap om het algoritme te stimuleren.

In deze bonus 1 video over strategie om zelf het algoritme te stimuleren.

Bonus 6: Casestudie

In deze bonus wordt je laten zien hoe ze een compleet nieuw YouTube kanaal van 0 euro naar 10.000 euro per maand hebben opgeschaald in slechts (!) 3 maanden tijd.

Er komen 4 videolessen aan bod. De video’s worden verzorgd door Minou. Zij heeft zelf inmiddels ook een succesvol YouTube Cash Cow Channel.

Bonus 7: De sleutel tot succes

Binnen deze bonus ga jij ook je ‘De sleutel tot succes ontdekken’. Er worden 3 videolessen getoond over mindset. Door middel van het stellen van jouw doelen, zal je sneller succes bereiken.

Verder leer je onder ander hoe je je verlangen omzet in succes. Hoe kun je jezelf ontwikkelen en hoe ontwikkel je je mindset? Het is belangrijk dat je let op de lange termijn visie. Bovendien is falen een illusie, dat ga je ook leren.

Bonus 8: Groepscoaching

Deze bonus bestaat eigenlijk uit video’s van opgenomen coachingssessies. Iedere week vind er een sessie plaats van gastsprekers. Je kunt hierin bijvoorbeeld al je vragen stellen of waarop je vastloopt.

Deze (video)sessies worden opgenomen en geplaatst in deze module. Mocht je er dus onverhoopt een keer niet bij kunnen zijn, dan kan je het altijd terug kijken via deze bonus module.

Bonus 9: Module Financiën

We zijn toegekomen aan de laatste bonus die je er gratis bij krijgt, en die staat volledig in het teken van financiën. Zo ga je onder andere ontdekken wat het financiële aspect is van YouTube. Hierin komen 2 video’s aan bod, wat niet zo heel spannend is, maar wel heel belangrijk!

En dit waren de bonussen.

Wat zijn de ervaringen van de Cashcow Academy?

Wanneer je online naar Cashcow Academy ervaringen zoekt, kom je veel positieve reacties tegen. De meeste mensen vertellen dat de Cashcow Academy makkelijk te volgen is en dat alles heel goed en duidelijk wordt uitgelegd.

Verder komen er voldoende voorbeelden uit de praktijk bij kijken, zodat je echt een voorbeeld hebt van wat jij met je eigen YouTube kanaal kunt bereiken. Het is wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat je niet snel rijk wordt door de Cashcow Academy te volgen en toe te passen.

Geld verdienen op deze manier kost namelijk tijd en is een lange termijn project. Het is dus niet de bedoeling dat je er met te hoge verwachtingen en ongeduld aan begint.

Verder geven anderen aan dat het fijn is dat de Cashcow Academy volledig in het Nederlands te volgen is. Dit is wel zo handig aangezien je dan gewoon in je moedertaal met de cursus aan de slag kunt.

En tot slot wordt deze Cashcow Academy als een shortcut naar succes op YouTube gezien omdat het eigenlijk een kant-en-klare handleiding is naar online succes.

Klantervaringen die de Cashcow Academy hebben aangeschaft

“Ik moest en zou geld moeten verdienen, maar ik kon nergens een baan krijgen. Het was sowieso niet makkelijk om in die tijd aan een baan te kunnen komen. Echter kwam uit het niets de Cash Cow Academy op mijn pad en ben ik er vrijwel meteen met de volle 100% voor gegaan.

Dit was achteraf gezien een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Inmiddels verdien ik 3 keer meer dan in het begin. Ik ben Jelline Brands ontzettend dankbaar, dankzij haar verdien ik nu vanuit huis geld met YouTube, zonder zelf video’s te maken. Beter kan toch niet?”

cashcow academy ervaringen
Rens Arts

“Er zitten zoveel haakjes en oogjes aan Youtube die je nét moet weten om hierin te kunnen slagen. Dankzij de cursus en de hele actieve, open en liefdevolle community, is het me gelukt in zeer korte tijd 2 winstgevende kanalen op te bouwen en streef ik naar 10 kanalen binnen een jaar!

Als je niet weet waar je je geld aan het werk moet zetten, kies echt voor Cash Cow Channels. Het is een perfect laagdrempelige hybride tussen ondernemen en een geautomatiseerd, passief systeem opbouwen wat voor je werkt, letterlijk terwijl je slaapt!

Als drukke ondernemer en mama van een 5-jarig meisje, ideaal te combineren met mijn overvolle agenda. In het begin was ik 30-45 minuten per dag kwijt en dat is nu gedaald naar niet meer dan 1 uurtje per week. Voor mij is dit de toekomst!”

Francis Neslo

Voor nog meer klantervaringen, check dan deze pagina.

De Voor- en Nadelen van de Cashcow Academy

Bij iedere cursus en training zijn er voor- en nadelen. Ik zet ze hieronder even op een rijtje neer:

cashcow academy voordelen

Voordelen


– Duidelijke modules en uitleg
– Leer hoe je een eenvoudige maar interessante inkomstenbron naast je studie of werk kunt creëren
– Je komt in een waardevolle community en Facebook-groep terecht
– Je kunt een passief inkomen voor jezelf creëren, waar je als het eenmaal loopt, weinig tijd aan kwijt bent.

cashcow academy nadelen

Nadelen

– Te hoge verwachtingen, het is niet zo makkelijk als het lijkt en kost meer tijd om succesvol mee te worden dan je van tevoren zou denken
– Na-aperij, anderen kunnen jou na-apen als zij zien dat je met bepaalde content viral gaat op YouTube, waardoor je zelf al je concurrentie creëert

Heb jij ook interesse in de Cashcow Academy?

Wil jij je aanmelden bij de Cashcow Academy? Dan kun je dit makkelijk en snel online regelen. Het enige dat je hoeft te doen is naar de website te gaan en op de knop met; aanmelden te klikken.

Dit zorgt ervoor dat je al je gegevens kunt invullen, je de betaling kunt voldoen en je daarna direct toegang krijgt tot de training.

cashcow academy review

Ben jij ook geïnteresseerd in het starten met een Youtubekanaal?

Meld je Gratis aan voor de Cashcow Academy!

Ja, ik ben benieuwd!
Cashcow Academy
Cashcow Academy

Beoordeling door Simon Tol,

10 jan 2022
5

Als je een succesvolle Youtubekanaal wilt hebben, dan moet je echt met deze cursus gaan starten!