Cloud86 Review

Ontdek deze 10 feitjes over Cloud86

Welkom bij mijn Cloud86 review. Wil jij meer uit de IT-kant van je onderneming halen en ben je op zoek naar een partij die een betrouwbare cloud aanbiedt? Dan ben je bij Cloud86 aan het juiste adres.

In deze review lees je wat Cloud86 precies is, wat het verhaal rondom dit bedrijf is en wat voor diensten zij allemaal in de aanbieding hebben. Verder krijg je informatie over het registreren van domeinen en je webmail via Cloud86.

Er wordt ingegaan op de betrouwbaarheid van deze partij, klantervaringen, de voor- en nadelen en je ontvangt meer informatie over hoe je precies kunt inloggen. Ben je enthousiast geworden? Dan lees je ook op welke manier je contact met dit bedrijf kunt opnemen en hoe je met ze aan de slag kunt gaan.

Wat is Cloud86?

Cloud86 is een professioneel bedrijf dat zich richt op het bieden van cloud-gebaseerde oplossingen voor bedrijven. Wanneer je op hun website kijkt, zie je dat het team zich richt op “het verminderen van de complexiteit en het verhogen van de flexibiliteit” van de IT-infrastructuur voor hun klanten.

Ze bieden oplossingen voor cloud computing, opslag, netwerken, beveiliging en meer. Cloud86 ondersteunt klanten bij het overstappen naar de cloud en het optimaliseren van hun cloud-omgeving.

Cloud86 biedt ook managed services aan, waarmee je als klant je eigen IT-infrastructuur kunnen uitbesteden aan het bedrijf voor een meer geoptimaliseerde en efficiënte werking.

Wanneer je voor Cloud86 kiest, kies je voor een professioneel en ervaren bedrijf dat zich volledig richt op het helpen van bedrijven bij het optimaliseren van de IT-infrastructuur in de cloud.

cloud86 review
Het logo van ‘Cloud86’

Wat biedt Cloud86 allemaal aan? 

Bij Cloud86 kun je uit verschillende handige diensten kiezen voor een scherpe maandelijkse prijs. Hieronder lees je kort waaruit je kunt kiezen en wat je ervan mag verwachten.

Webhosting

Je kunt een compleet hostingpakket afnemen bij Cloud86. Je krijgt er snelle SSD opslag en webmail bij. Je kunt kiezen uit 3 pakketten: ‘Webhosting Start’, ‘Webhosting Medium’ (meest aanbevolen) en ‘Webhosting Unlimited’. Ook krijg je website een gratis SSL certificaat en volledig geautomatiseerde back-ups.

Cloud86 webhosting pakketten

Managed WordPress

Wil je het beheer van je website uit handen geven? Dan kun je voor de managed WordPress dienst kiezen. Binnen enkele minuten staat je WordPress website online.

Verder wordt er telkens gewerkt aan het optimaliseren van je website, waardoor je website beter presteert en er ook nog eens automatische updates en back-ups worden gemaakt. Ook hierbij kun je kiezen uit 3 pakketten: ‘WordPress Start’, ‘WordPress Medium’ (meest aanbevolen) en ‘WordPress Power’.

cloud86 managed wordpress pakketten

Domeinregistraties

Registreer je eigen domeinnamen en/of verhuis je bestaande domeinnaam naar een nieuwe versie. Ook kun je een buitenlandse domeinextensie aanschaffen, mocht je grote ambities hebben. Profiteer van de hoogste kortingsgarantie vanaf hier.

cloud86 domeinnamen registreren

Managed VPS

Je kunt een eigen server krijgen, die door de experts van Cloud86 voor je wordt beheerd. Dit kost je onnodig veel tijd en energie. Dit past het beste bij resellers. Ook is dit maandelijks opzegbaar zonder opzegtermijn, mocht je niet geheel tevreden zijn.

Ook hier kun je kiezen uit 3 pakketten: ‘Managed VPS Start’, ‘Managed VPS Medium’ (meest aanbevolen} en ‘Managed VPS Power’. Bekijk voor meer info op deze pagina over VPS Power.

cloud86 vps power pakketten

Virtual Private Cloud

Bij Cloud86 kun jij je eigen virtuele servers in gebruik nemen. Dit biedt je de mogelijkheid om een platform op maat en volledig naar wens op te bouwen. Het mooie is dat je hierbij alleen betaald voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt. En je gebruikte data worden veilig opgeslagen in een extern datacentrum.

cloud86 virtual private cloud pakket

Domein(en) registreren bij Cloud86

Als je zelf een website wil maken, is het eerste wat je kunt doen een domein registreren. Dit is de unieke naam van je website, denk hierbij bijvoorbeeld aan www.jouwwebsite.nl. Bij Cloud86 kun je eenvoudig een domein registreren.

Je kunt zoeken of de gewenste naam nog beschikbaar is en deze vervolgens direct registreren. Daarnaast biedt Cloud86 ook de mogelijkheid om meerdere domeinen te registreren.

Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld verschillende websites wilt maken onder verschillende domeinnamen, of als je wilt voorkomen dat anderen jouw domeinnaam registreren.

Het registreren van een domein is snel en eenvoudig. Je vult je persoonlijke gegevens in, kiest een betalingsmethode en de registratie is voltooid. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail.

Je kunt ook instellen dat je domein automatisch verlengd wordt, zodat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Cloud86 biedt ook de optie om privé-registratie te kiezen.

Hierbij worden je persoonlijke gegevens niet gedeeld met de publieke WHOIS-database. Dit kan nuttig zijn als je bijvoorbeeld je privacy wilt beschermen. Check of je domeinnaam beschikbaar is, of niet.

domeinen registreren bij cloud86

Webmail Cloud86

Webmail is een manier om je e-mails te bekijken en te versturen via een webbrowser. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van een specifiek e-mailprogramma, zoals Outlook of Apple Mail, om je e-mails te bekijken.

In plaats daarvan kun je gewoon inloggen op een website om je e-mails te bekijken en te versturen. Je hebt webmail nodig als je vaak op verschillende computers of apparaten werkt en je e-mails wilt kunnen bekijken en versturen zonder dat je afhankelijk bent van een specifiek e-mailprogramma.

Bijvoorbeeld wanneer je vaak reist en je e-mails wilt kunnen bekijken vanaf een hotelcomputer, of als je op verschillende locaties werkt en je e-mails wilt kunnen bekijken vanaf een werkcomputer.

Om webmail via Cloud86 in te stellen, hoef je alleen maar in te loggen op je account op de website van Cloud86 en vervolgens je e-mailinstellingen te configureren.

Je kunt ook e-mailadressen aanmaken voor andere gebruikers op je domein. Cloud86 biedt een uitstekende webmail-service, met veel handige functies zoals een gebruiksvriendelijke interface, automatische antwoorden en doorstuur regels.

Bovendien staat Cloud86 bekend om haar betrouwbaarheid en snelheid. Deze webmail is dus een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke webmail-service.

cloud86 webhosting

Inloggen op Cloud86

Inloggen op Cloud86 kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van de gebruikte inlogmethode. De meest voorkomende manier is door gebruik te maken van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Hiermee kun je inloggen op de Cloud86 website. Hierna kun je toegang krijgen tot je eigen bestanden en mappen en deze delen met andere gebruikers. Ook kun je nieuwe bestanden uploaden en bestaande bestanden bewerken of verwijderen.

Als je ingelogd bent op Cloud86, kun je ook gebruik maken van extra functies zoals samenwerken aan bestanden in real-time, back-ups maken van je bestanden en toegang krijgen tot extra opslagruimte.

Als je problemen hebt met inloggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Cloud86 voor hulp. Je kunt ook inloggen met je Google-, Facebook-, of Microsoft-account.

Dit is een andere manier om in te loggen, je hoeft in dat geval niet nog een nieuw wachtwoord te onthouden als je al ingelogd bent op het betreffende account. Als je problemen hebt met inloggen, kun je voor hulp contact opnemen met de klantenservice van Cloud86.

cloud86 inloggen
De inlogpagina van Cloud86

Klantervaringen van Cloud 86

Wanneer je naar klantervaringen op de website van Cloud86 en andere online platformen kijkt, lijkt het erop dat klanten over het algemeen positief zijn over de diensten van Cloud86.

Klanten benadrukken vaak de professionaliteit en ervaring van het bedrijf, evenals hun vermogen om complexe IT-infrastructuurproblemen op te lossen. Veel klanten zijn tevreden over de flexibiliteit en efficiëntie die Cloud86 biedt.

Sommige klanten hebben ook positief gereageerd op de managed services die Cloud86 aanbiedt, waarmee ze hun IT-infrastructuur kunnen uitbesteden aan het bedrijf voor een meer geoptimaliseerde en efficiënte werking.

Er zijn weinig specifieke klantrecensies beschikbaar, dus het is moeilijk om een volledig beeld te krijgen van de ervaringen van klanten. Maar hetgeen dat je erover kunt vinden, is allemaal positief. Dus je kunt stellen dat dit een goede partij is om mee samen te werken. Hier zijn een paar op de website zelf. Voor meer recensies, check de website.

cloud86 klantervaringen

Contact opnemen met Cloud86

Wil je meer over Cloud86 weten? Dan kun je deze professionals zowel telefonisch als per mail bereiken. Je kunt alle vragen die je hebt aan hen stellen. Door in direct contact te komen met Cloud 86, krijg je ook een beter beeld van wat zij voor je kunnen betekenen.

Het is mogelijk om een plan op maat voor je samen te stellen. Doordat Cloud86 zoveel verschillende diensten aanbiedt, die ook nog eens met elkaar gecombineerd kunnen worden, kun je veel verschillende zaken bij hen onderbrengen. Dit maakt het voor jou veel overzichtelijker, aangezien je met één bedrijf werkt, die meerdere zaken voor je kan regelen. Check hier de contactpagina.

contact cloud86

De voordelen van Cloud86

Een belangrijk voordeel aan Cloud86 is dat je hier voor verschillende diensten terecht kunt. Wanneer je de diensten met elkaar combineert, kun je al je IT-gerelateerde zaken die je graag uitbesteedt onder één dak houden.

Daarnaast heeft Cloud86 ruim 20 jaar ervaring in haar vakgebied. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met een betrouwbare en professionele partij te maken krijgt zodra je voor hen kiest.

Verder is het team innovatief, waardoor je altijd van verbeteringen in de software, het platform en de klantenservice mag uitgaan. Persoonlijk advies en een uitstekende service staan centraal, zodat er direct oplossingen voor de problemen waar je tegenaan loopt worden bedacht.

Verder betaal je een scherpe prijs voor de diensten van Cloud86. Je kunt hier dus als startende ondernemer, maar ook als doorgewinterde ondernemer terecht, aangezien het geschikt is voor ieders budget.

voordelen van cloud86

De nadelen van Cloud86

Wanneer ergens voordelen aanzitten, zou het gek zijn als er niet ook nadelen voor te bedenken zouden zijn. Hoewel klanten erg tevreden zijn over Cloud86, kan er natuurlijk altijd wel een verbeterpuntje gevonden worden.

Zoals met elke dienst, zitten er misschien nadelen aan het gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen. Een van de belangrijkste nadelen kan de afhankelijkheid van een internetverbinding zijn.

Als je bedrijf afhankelijk is van cloud-gebaseerde oplossingen en er een storing in de internetverbinding zit, kan dit leiden tot onnodige downtime en verlies van productiviteit.

Daarnaast kan er ook een beveiligingsrisico zijn bij het gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen. Hoewel Cloud86 beveiligingsoplossingen aanbiedt, is het belangrijk voor jou om je ervan bewust te zijn dat gegevens die in de cloud worden opgeslagen, kwetsbaar kunnen zijn voor cyberaanvallen.

Het is daarom belangrijk dat je jouw eigen beveiligingsmaatregelen neemt en jij je gegevens goed beschermt. Verder kan het een nadeel zijn als Cloud86 alleen enterprise-oplossingen aanbiedt. Dit heeft als gevolg dat kleinere bedrijven niet geschikt zijn voor het afnemen van hun diensten.

nadelen van cloud86

Ook beginnen met Cloud 86?

Weet je na het lezen van deze review zeker dat Cloud86 bij je past? Dan kun je ervoor kiezen om jezelf aan te melden. Dit doe je makkelijk en snel door online een aanvraag bij ze in te vullen.

Als je nog vragen hebt, kun je die van tevoren stellen. Je kunt ze zowel telefonisch als per mail bereiken. Verder kun je na betaling meteen gebruikmaken van hun diensten.

Een goede investering in een betrouwbare cloud zorgt ervoor dat je onlinegegevens en documenten in ieder geval op de juiste manier voor je worden opgeslagen.

Het stukje werkzaamheden die Cloud86 bij je uit handen kan nemen, zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt, wat je in het laten groeien van je bedrijf en andere werkzaamheden kunt steken. Dit is op het moment de beste webhosting service. Succes en stel je vragen onderaan de formulier.

cloud86 review

Ook starten met Cloud86?

Start vandaag nog en profiteer van de hoogste kortingsgaranties!

Ja, ik ben benieuwd!
Cloud86
Cloud86

Beoordeling door Simon Tol,

04 feb 2023
5

Een van de beste hosting services van Nederland.