IMU Review

Maak kennis met de IMU en alles wat zij te bieden hebben

Ben je ondernemer en zoek je een manier of strategie waardoor je online meer successen met je onderneming zal gaan boeken? Staak je zoektocht dan direct, want de IMU (Internet Marketing Unie) biedt je alle mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien.

Wanneer je een online cursus, training, e-book of speciaal door de IMU ontwikkelde software aanschaft, leer je meer over hoe je online beter opvalt tussen de concurrentie en kom je erachter op welke manier je ervoor kunt zorgen dat je website hoger in de zoekresultaten zal verschijnen van bekende zoekmachines als Google.

Op deze IMU review pagina lees je wat de IMU precies inhoudt, welke personen er achter dit bedrijf zitten, wat IMU Premium is, welke cursussen ze aanbieden en welke e-books zeker de moeite waard zijn om eens door te nemen. Ben jij er klaar voor om je business naar een hoger niveau te tillen? 

Wat is de IMU?

IMU staat voor de Internet Marketing Unie en is door Tonny Loorbach in het leven geroepen. Het bedrijf is gespecialiseerd in bijna alles wat met online marketing te maken heeft en biedt andere ondernemers de kans om hun skills te verbeteren.

Tegenwoordig is Martijn van Tongeren mede-eigenaar en worden er jaarlijks cursussen, speciaal ontwikkelde software en handige tips met hun klanten gedeeld. De insteek van de IMU is, dat zij ondernemers graag willen helpen om online te groeien en dan vooral gericht op een verdienmodel waar veel succes mee wordt bereikt.

Het mooie is dat de IMU zowel online cursussen, trainingen, bepaalde software en ook e-books lanceert die zowel voor beginnende als ervaren ondernemers interessant zijn. Op die manier bereiken ze een grote doelgroep en kunnen steeds meer ondernemers zich bij de IMU aanmelden.

Wat is de IMU?
Internet Marketing Unie

Wie zijn Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren?

De IMU is in 2010 opgericht door Tonny Loorbach en hij heeft onlangs Martijn van Tongeren mede-eigenaar van het imperium gemaakt. Tonny Loorbach mag zichzelf een online marketing expert noemen en is hard op weg om één van Nederlands meest bekende onlineondernemers te worden.

Hij heeft zich vooral gespecialiseerd op gebied van SEO (Search Engine Optimization) en over dit onderwerp heeft hij ook zijn eerste boek boek geschreven.

Tonny Loorbach groeide op in Groningen en besloot om in zijn tienerjaren commerciële economie te gaan studeren. Toen hij dit afrondde, kwam hij bij Eelco de Boer terecht, die ook een internetondernemer met behoorlijk wat faam is.

Tijdens zijn periode bij Eelco de Boer kwam Tonny Loorbach erachter dat hij internet marketing erg interessant vond en dan met name de SEO kant ervan. Het lag dan ook in lijn der verwachting dat hij zijn eigen strategie ontwikkelde, het Winstmodel.

Tonny Loorbach sprong in het diepe en startte zijn bedrijf, de Internet Marketing Universiteit, om het Winstmodel te verkopen aan andere ondernemers. Dit bleek direct een schot in de roos en in 2010 zorgde hij al voor een hoge omzet.

In de loop der jaren is de IMU flink gegroeid en besloot Tonny Loorbach om zich naast op SEO, op meerdere aspecten van online marketing te gaan richten. Hij bedacht dat leden van de IMU een maandabonnement konden nemen om van de diensten gebruik te maken en dit zorgde ervoor dat de IMU begon te floreren.

In die tijd begon Martijn van Tongeren als medewerker bij de IMU. Door hard te werken en zichzelf aan Tonny te bewijzen, is Martijn van Tongeren nu mede-eigenaar van de IMU geworden. Van deze mannen gaat de online marketing wereld nog veel horen! 

Lees meer info over Tonny Loorbach op deze pagina.

tonny loorbach en martijn van tongeren
De 2 oprichters van IMU

Wat houdt IMU Premium in?

Zoals de naam het al verraad, staat IMU Premium voor vele extra’s, boven op de losse software, cursussen of boeken van de IMU. Wanneer je voor IMU Premium kiest, kun je namelijk persoonlijke coaching verwachten, waardoor je sneller en veel betere resultaten zal bereiken.

Wat is er nou interessanter dan persoonlijke coaching van de specialisten van de IMU zelf te ontvangen? Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn echte leermeesters en helpen je om op social media te adverteren, hoger in Google te scoren en meer producten of diensten te verkopen.

Verder krijg je door IMU Premium automatisch ook toegang tot de IMU Community en de IMU Academy. Dit is erg interessant omdat je op dat moment met andere ondernemers in contact kunt komen en van elkaar kunt leren. Daarnaast kun je direct alle trainingen over verschillende onderwerpen zoals SEO en SEA, copywriting, verkoop psychologie, email funnels en nog veel meer.

Wanneer je voor IMU Premium kiest, kun je zelf bepalen hoeveel tijd je erin steekt, aangezien je onbeperkt toegang hebt tot alle features en bonussen. Het fijne aan dit lidmaatschap is dat je alle belangrijke info om je onderneming online te laten groeien kunt terugvinden.

Wanneer je zelf naar al deze informatie op zoek zou moeten, is de kans groot dat je er minimaal 5 jaar aan studie in moet steken, terwijl je dat door IMU Premium direct binnen handbereik hebt.

IMU Premium
IMU +

Meld je gratis aan voor de community en krijg gratis bonussen!

Welk marketingsoftware biedt IMU eigenlijk aan?

De IMU heeft 4 speciale software pakketten ontwikkeld zodat jij als (internet) ondernemer IN je business gaat werken en niet AAN je business. Aan deze software tools zijn al duizenden ondernemers al aan geholpen, maar welke zijn dat? Ik mag ook namens IMU iedere software pakket een speciale korting aanbieden! Laten we beginnen.

1. The Huddle Software

The Huddle Software: Huddle is één van de successen van de IMU. Dit is vooral interessant voor ondernemers die een bedrijf in de E-learning sector hebben. Je kunt er namelijk je eigen online leeromgeving voor je klanten of leden mee maken. Hier kun je zowel video’s, geschreven lesmateriaal als oefeningen in ontwerpen.

Lees mijn uitgebreide review over ‘The Huddle Software’

Je kunt zelfs je eigen e-books uploaden en pdf-bestanden toevoegen. Huddle biedt je de mogelijkheid om zowel voor smartphones als voor desktopsgeschikte modules klaar te zetten, zodat je leden en klanten altijd en overal van je E-learning gebruik kunnen maken. Het leuke is dat je ieder individu inzicht kunt geven in hun voortgang.

Ik mag namens IMU u als bezoeker een gratis proefperiode van Huddle Software aan je aanbieden. Bekijk het hier

Huddle Software
“The Huddle Software”

2. Plug and pay

Deze handige software zorgt ervoor dat je veel beter genererende betaalpagina’s kunt aanmaken. Hiermee kun je nog meer online producten en diensten verkopen! Het doel van Plug and Pay is om een hogere conversie te bereiken, zodat je steeds meer uit je online onderneming leert te halen.

Wanneer je leert om je cashflow te laten toenemen, zal je merken dat je opeens veel meer mogelijkheden voor de groei van je onderneming ziet. Je leert hoe je een lek kunt dichten, waardoor er meer mensen op je betaalpagina komen en ook daadwerkelijk tot een betaling overgaan.

>Lees mijn review over de Plug&Pay software op deze pagina<

Daarnaast kun je handige upsells en salestriggers in je betaalpagina integreren, zodat je de klant wellicht over kunt halen om net wat meer bij je uit te geven, dan wat op het moment bij het uitchecken in hun winkelmandje zit.

Ik mag namens IMU u als bezoeker een gratis proefperiode van Plug and Pay aanbieden. Bekijk het hier

plug and pay software
“Plug&Pay Software”

3. Phoenix

Phoenix bestaat uit software waar je een eigen website mee kunt bouwen en beheren. Het mooie is dat je niet over technische kennis hoeft te beschikken als je een Phoenix website wil bouwen. De software is zo gebruiksvriendelijk dat je de website binnen no-time online kunt zetten.

Daarnaast zitten er slimme trucjes ingebouwd, waardoor je direct al hoger in de zoekmachineresultaten zal eindigen. Je kunt er verder nog landingspagina’s mee maken, funnels mee opzetten en een hogere conversie mee behalen.

>Lees mijn uitgebreide review over de Phoenix Software op deze pagina<

De IMU heeft erg veel ervaring en heeft daarom ook eigen conversie technieken ontwikkeld, waarmee jij meer uit je website kunt halen. Zo zijn er features die je helpen om sneller aan de mailadressen van je website bezoekers te komen, waarna je email marketing op ze los kunt laten.

Ik mag namens IMU u als bezoeker een gratis proefperiode van Phoenix Software aanbieden. Bekijk het hier

“Phoenix Software”

4. Tornado Masterclass

Eigenlijk is dit geen software, maar dit is de nieuwe aanwinst bij de IMU en het gaat bij de Tornado Masterclass om een online marketing cursus. Niet zomaar een cursus, maar zelfs de meest complete cursus die de IMU ooit heeft uitgebracht. Deze online cursus helpt je om van A tot Z een succesvolle online onderneming op te zetten.

Zowel beginners als ervaren ondernemers kunnen de cursus volgen en leren om veel meer uit hun online business te halen. Er wordt veel aandacht aan de basis van je concept besteedt, waardoor je op een hele goede fundering verder kunt met het uitbouwen van je onderneming.

>Lees mijn uitgebreide review over de Tornado Masterclass op deze pagina<

De cursus is zo compleet, dat ze vrijwel alles omtrent online marketing behandelen. Bedenk het maar en het wordt in de Tornado Masterclass toegelicht. Dit maakt dit concept meteen ook uniek.

Ontvang de hoogste kortingsgarantie op de “Tornado Masterlcass” op deze speciale pagina. Bekijk het hier

Tornado masterclass
“Tornado Masterclass”

Welke IMU online marketing boeken zijn er? En zijn ze de moeite waard?

Tot nu toe heeft de IMU twee betaalde boeken uitgegeven: De Online Marketing Tornado en Doelgerichte SEO. Verder zijn er een aantal gratis e-books die je online kunt downloaden en waar je bij kunt als jij je bij de IMU Academy aanmeldt.

Hieronder lees je welke boeken er geschreven zijn en waarom ze zo interessant zijn:

1. De Online Marketing Tornado

Dit is een geweldig boek die eigenlijk elke online marketeer in ze boekenkast moet hebben staan. Zowel voor ervaren als beginnende ondernemers die vrijer willen leren ondernemen of die een eigen online business willen opbouwen. Lees mijn uitgebreide review over de ‘Online Marketing Tornado’ op deze pagina.

Wanneer je dit boek koopt, kom je erachter hoe je de juiste doelgroep voor je product of dienst kunt vinden. Het gaat vooral om het verzamelen van leads en daarna het proces om die leads om te vormen tot betalende klanten.

Bestel op deze pagina het boek “De online marketing tornado” zonder verzendkosten!

de online marketing tornado boek
De “Online Marketing Tornado” boek

2. Meester in SEO

SEO (Search Engine Optimization) is onmisbaar op het moment dat je hoger in de Google zoekresultaten getoond wil worden met je website.

Wanneer je bovenaan in de zoekresultaten verschijnt bouw je meer naamsbekendheid op en kun je boven al je concurrentie uitstijgen. Deze cursus/boek bevat 12 jaar gebundelde kennis van Tonny Loorbach en helpt je om meer uit je online onderneming te halen.

Ontvang de cursus voor een spotprijs op deze speciale pagina

meester in seo cursus
Meester in SEO cursus

3. Winnen in Google

Dit e-book helpt je om de code te kraken voor meer bezoekers op je website, die ook nog eens je product of dienst bij je bestellen. Je kunt de nieuwste SEO-trends hierin terugvinden en je leert zowel de basis als de meer gevorderde technieken om SEO succesvol voor je onderneming in te zetten.

Check hier de pagina waar je de e-book gratis kan downloaden

winnen in google
e-book: “Winnen in Google”

4. De conversie code

Een e-book over hoe je de resultaten van je Google Ads advertenties kunt leren lezen. Voordat je dit kunt doen, dien je een conversiecode op je bedankpagina te integreren en hoe je dat doet, dat krijg je in dit e-book te horen!

Check hier de pagina waar je de e-book gratis kan downloaden

de conversie code
e-book “De conversie code”

5. De ultieme checkout

Wil je ervoor zorgen dat de (potentiële) klanten die uiteindelijk op je betaalpagina terecht komen, ook echt tot een betaling overgaan? Dan is dit e-book perfect voor je. Kom erachter op welke manier je meer verkopen kunt binnenhalen en hoe je een upsell of kassakoopje aan je betaalpagina kunt toevoegen.

Na het lezen van dit e-book weet je precies welke factoren een negatieve invloed hebben op je betaalproces en leer je deze te elimineren of te verbeteren tot ze niet meer schadelijk zijn.

Check hier de pagina waar je de e-book gratis kan downloaden

e-book “De ultieme checkout”

6. Affiliate Marketing

Dit e-book is geweldig omdat je er snel doorheen kunt lezen. Je leest wat Affiliate Marketing is, hoe het werkt en op welke manier je dit succesvol kunt toepassen.

Wanneer je een goede commissie pakt, is deze vorm van marketing zeker interessant. In dit e-book leer je zowel het proces als affiliate maar ook als je zelf affiliates voor jezelf wil inhuren.

Check hier de pagina waar je de e-book gratis kan downloaden

imu affiliate marketing
e-book “Affiliate Marketing”

7. Online Memberships

cWist je dat je online memberships in kunt zetten als prachtig maandelijks terugkerend verdienmodel? Dit e-book laat je kennis maken met succesvolle voorbeelden, maar ook hoe je dit verdienmodel voor jezelf kunt laten werken, in plaats van andersom.

Check hier de pagina waar je e-book gratis kan downloaden

online memberships
e-book “Online Memberships”

8. Community Building

Wanneer je een waardevolle community om je merk heen weet op te bouwen, kun je een grotere fanbase opbouwen en zelfs met ambassadeurs gaan samenwerken om meer naamsbekendheid te krijgen.

Engagement is everything en leer vooral hoe je dat kunt inzetten om het geluk van je klanten te vergroten, zodat ze makkelijker in vaste klanten zijn om te toveren. 

Check hier de pagina waar je de e-book gratis kan downloaden

community building
e-book “Community Building”

IMU Event

Jaarlijks geeft IMU een event uit waarin de nieuwste online marketing strategieën onthuld wordt. Elk jaar komen er verschillende sprekers die hun kennisexpertise met het publiek wil delen. Op dit evenement worden geen producten of diensten aangeboden. Ik zelf ben er nog niet geweest, maar ben wel van plan als het weer gehouden wordt om er naar toe te gaan. Bekijk hieronder een voorbeeld:

IMU Klantervaringen

Heel veel cursisten hebben iets aangeschaft bij de IMU en zijn over het algemeen heel tevreden over! Ik zie bijna tot geen negatieve beoordelingen over de IMU. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:

Lees hier voor meer klantervaringen

imu klantervaringen
 imu klantervaringen

IMU Inloggen

Op deze pagina, als je eenmaal ingeschreven hebt bij de IMU, kan je inloggen. Sla hem op in je favorieten, zodat je volgende keer hem niet meer vergeet! Hieronder zie je hoe het eruit ziet:

IMU inloggen

Ga naar de Inlogpagina van de IMU

Voordelen IMU

  • IMU is momenteel een van de beste op het gebied van online marketing in Nederland. Tonny en Martijn weten zeker waar ze het over hebben. Dagelijks wordt je op de hoogte gehouden op het gebied van online marketing. Zowel nationaal als internationaal.
  • Geeft zeker resultaat, mits je erin gelooft en doorzet.

Nadelen IMU

  • Prijs per product kan nog wel eens van de hoge kant zijn! Vooral de software kan niet iedereen betalen, vandaar dat het ook uniek is. Wel zijn de boeken betaalbaar en e-books gratis, alleen is het theorie. Uiteindelijk moet je producten (dure) aanschaffen om uiteindelijk tot topresultaat te willen komen met je website/onderneming.
  • Klantenservice zijn nog wel een laks in het antwoorden van bepaalde vragen. Ook kun je nog eens lang wachten op antwoord per e-mail. Maar dat ervaart ieder op z’n eigen manier.

Mijn beoordeling over de IMU

Ik ben al inmiddels een tijdje lid van de IMU. Heb ook de Online Marketing Tornado (boek) aangeschaft, wat ik elke beginnende of gevorderde marketeer zeker kan aanbevelen! Daar staat alles van de basis in hoe jij het beste voor je onderneming kan verzorgen. Ook ben ik lid van de Plug and Pay, waarbij ik vooral producten promoot van derden. Ben ook van plan om in de toekomst een eigen product op de markt te gaan zetten. Maar dat hou ik nu nog geheim.

Maar over het algemeen is de Internet Marketing Unie een goed bedrijf. Ze weten waar ze over praten en geven de eerder gemaakte fouten toe. Dus als je geïnteresseerd moet je het ook zeker doen!

imu review

Interesse in de IMU?

Je hebt gelezen wat en hoe de IMU inhoudt. Ik mag namens de Martijn en Tonny op alle producten binnen de IMU een flinke korting weggeven. Je hebt al boven gezien dat bij elke product een speciale kortingspagina te zien is.

Op dit moment hebben ze software beschikbaar die voor jou onderneming een enorme boost kan geven. Dus laat dat niet liggen.

Denk er goed over na. Als je nog vragen hebt over de IMU, stel ze onderaan de formulier.

Groet,

Simon Tol

imu beoordeling

Ontdek de alle mogelijkheden binnen IMU Premium+

Ontdek alle Cursussen en Boeken voor de hoogste korting op deze speciale pagina!

Ja, ik ben benieuwd
IMU
IMU

Beoordeling door Simon Tol,

14 feb 2021
5

Elk toekomstig Online Marketeer moet wel iets te maken hebben gehad met de Internet Marketing Unie!

Ga terug naar de homepage