SMMB Masterclass Review (2022)

Hoe jij Succesvol een SMMB kunt Starten! Lees dit echt voordat je weggaat

smmb masterclass review + ervaringen

Hallo en welkom op de uitgebreide Review van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Hallo, mijn naam is Simon Tol en waarschijnlijk ben jij op zoek of geïnteresseerd in de SMMB Masterclass van Boyd Hoek, of niet?

Dan zit je hier op de juiste pagina want ik ga samen even met jou doornemen wat of de SMMB Masterclass allemaal te bieden heeft:

smmb masterclass cursusinhoud

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek, je komt deze gast vast met zijn advertenties tegen op Youtube, Facebook of Instagram. Maar wie is hij? Boyd Hoek (geboren op 28 april 1999) woont afwisselend in Nederland, Bali of Los Angeles. Is sinds 2018 Online ondernemer die andere mensen helpt om een SMMB (Social Media Marketing Bureau) op te zetten.

Hij doet dit met een complete videotraining, de SMMB Masterclass, en live-sessies op verschillende Social Media Kanalen.

Is hij te vertrouwen? Jazeker, het is geen scam of oplichting. Lees hieronder meer voor meer informatie over de cursus SMMB Masterclass.


”Ik ben vanaf mijn 18e begonnen met Online ondernemen en heb de SMMB Masterclass gemaakt om andere mensen te inspireren net als ik te doen wat zij echt willen en ook echt praktisch advies te geven over hoe je je eigen succesvolle social media marketing bureau kan oprichten, ook zonder diploma’s, ervaring of zonder enorm kapitaal” – Boyd Hoek
>>>Lees meer over Boyd Hoek op deze pagina<<<

boyd hoek digital agency

Boyd Hoek Ervaringen (1):

Sam Posthuma: 19 jaar, is ook met de SMMB Masterclass begonnen en heeft €10.000,- winst binnen 3 maanden gehaald:

sam posthuma smmb klantervaring

Lees op deze pagina meer informatie over Sam Posthuma

Wat is de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is een 6-weekse videocursus, waarbij je van begin tot eind leert hoe je een eigen Social Media Marketing Bureau gaat oprichten.

Boyd gaat je stap-voor-stap uitleggen met video’s hoe je dit het beste aanpakt, waar je rekening moet houden en hoe je met de beste (internationale) bedrijven in contact komt.

>>>Lees ook eventueel mijn uitgebreide Review over de ‘Agency Masterclass'<<<

Maar wat houdt nou de SMMB Masterclass in?

Hieronder zie je de inhoud:

Inhoud SMMB Masterclass

smmb masterclass inhoud

De ‘SMMB Masterclass’

Waarde: € 2997,-

De SMMB Masterclass leert exact hoe je een winstgevende SMMB start en hoe je je eerste ‘High-Ticket’ klant krijgt binnen 30 dagen tijd. Dit bewezen en geteste 6-weken systeem heeft al een hoop mensen geholpen die de ‘SMMB Masterclass’ hebben aangeschaft.

De trainingen van Boyd Hoek zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar (Dashboard omgeving). Hierdoor kan jij ze op jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop, tablet of smartphone, overal wanneer het jouw uitkomt.

Het maakt helemaal niet uit of je handig bent met social media, technologie of eerdere business ervaring hebt. Alles wat je gaat leren wordt stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus.

groepscoaching boyd hoek

Wekelijkse Groepscoaching van Boyd Hoek zelf

Waarde: €1997,-

Elke week valt er een groepscoaching sessie met Boyd Hoek en de andere leden van de SMMB Masterclass. Je kan hier elke week 1 op 1 spreken met Boyd Hoek en al je vragen stellen.
Je wordt dus letterlijk elke week persoonlijk gecoached door Boyd Hoek, als jij dat wilt tenminste.

smmb masterclass cursusinhoud

Kant-en-klare Funnels & Ads

Waarde: €997,-

Boyd heeft inmiddels tienduizenden euro’s besteed in de Ad manager voor allereerst zijn klanten en daarnaast zijn persoonlijk merk.

In de ‘SMMB Masterclass’ geeft hij al zijn best werkende funnels en ads kant-en-klaar weg, zodat jij direct goede resultaten voor je klanten kunt behalen!

smmb masterclass cursus

Levenslang toegang tot de Exclusieve Mastermind Facebook en WhatsApp Groep

Waarde: €997,-

Als je de ‘SMMB Masterclass’ aanschaft kom je ook automatisch in het social media netwerk terecht. Maak nieuwe vrienden, netwerken, en werk samen en verhoog je resultaten. Iedereen staat in deze community klaar voor je.

smmb masterclass klantervaringen

Live Meetups & Exclusieve Uitnodigingen

Krijg exclusieve toegang tot de maandelijkse meet-ups, alleen geschikt voor cursisten van de ‘SMMB Masterclass’.

Hierbij krijg je de kans met elkaar en met Boyd te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten. Je komt hier samen met een hechte groep van leuke mensen die jou met enthousiasme zullen ontvangen.

Locaties zijn centraal gelegen in Nederland, zodat het voor iedereen bereikbaar is.

smmb masterclass cursus

Ultieme Sales Scripts

Als je de SMMB Masterclass aanschaft, gaat Boyd je laten zien hoe je een klant binnen haalt met een ‘sales script’.

smmb masterclass sales

Boyd Hoek’s Live Sales Calls

Je hebt een ‘sales script’, nu moet je het in de realiteit brengen. Nu moet je proberen om de ‘klant’ binnen te halen. Boyd laat je dan voorbeelden zien hoe die dat doet.

smmb masterclass cursus

Kant-en-klaar Contract

Als je klanten binnenhaalt heeft moet je een contract opstellen, in de ‘SMMB Masterclass’ kun je Boyds contractformulier overnemen.

smmb masterclass digital agency

Kant-en-klare Website

Ook hier hoef je geen zorgen te maken. Met 1 klik op de knop krijg je van Boyd een professionele website die je voor jouw SMMB kunt gebruiken. Je moet alleen je eigen gegevens invullen.

smmb masterclass kvk

KVK & Ondernemersloket Cheatsheet

Ook krijg je een cheatsheet hoe je stap-voor-stap inschrijft bij de Kamer van Koophandel (KVK) in Nederland en bij het Ondernemersloket voor alle Belgische cursisten.

Ook geeft Boyd praktische tips mee wanneer het handig is en ook sluit dit aan bij de Financiën & Boekhoud-advies die je er bij krijgt.

boyd hoek kvk

Persoonlijke Accountability Coach

Omdat er al aardig wat cursisten de ‘SMMB Masterclass’ aangeschaft hebben, heeft Boyd ook een aantal coaches in zijn business toegevoegd.

De accountability coach chat 1-op-1 met je, zal vragen hoe de cursus verloopt voor je & houdt je verantwoordelijk. Er wordt veel persoonlijk aandacht aan je gesteld, dat is geen verplichting als je het niet wilt.

boyd masterclass geld terug

De 14 dagen proef 1e Klant Methode

Je krijgt van Boyd direct alle tips en tactieken om ervoor te zorgen dat je je 1e klant binnenhaalt binnen 2 weken. Heel veel studenten hebben hun 1e klant binnen 14 dagen gehaald. Zo niet, krijg je je geld terug, dat is dan de belofte van Boyd.

Certificaat van Deelname

Als je de ‘SMMB Masterclass’ volledig afrond krijg je een officieel SMMB certificaat wat je aan de klanten kunt laten zien, ook naar je dierbaren en familie toe.

Volgens Boyd is deze certificaat veel meer van waarde dan dat je een papiertje laat zien via de schoolbanken.

Zo, dit krijg je als je SMMB Masterclass aanschaft…maar je krijgt ook nog 3 commitment-bonussen!

smmb masterclass youtube

Bonus 1: Youtube Marketing

Boyd Hoek laat je ook zien in Live Video calls hoe je ’terugtrekkende’ klanten terug kunt winnen. En laat die nog meer scenario’s zien wat of er fout kan gaan als je een klant wilt binnenhalen.

smmb masterclass financien

Bonus 2: Financien en Boekhouding Training

Als je begint met ondernemen van je eigen SMMB, heb je natuurlijk ook te maken met de belasting. Volgens Boyd hoef je daar geen zorgen over te maken, want hij geeft alle basisinformatie weg over zijn financiën en boekhouding formule. Inclusief alle softwares en klant-en-klare templates waarmee je alle financiën goed overzichtelijk houdt.

smmb masterclass software

Bonus 3: SMMB Audit Software

Ook met deze bonus is Boyd in samenwerking gegaan met Bob van Buul aangegaan, eigenaar van Social Audify – een auditing software voor SMMB. Hiermee kun je met een paar klikken een bedrijf volledig scannen en alle belangrijke gegevens onder de loep nemen.

Dankzij de connectie met Bob krijg je deze software gratis en kan je vele malen gemakkelijker audits (marketing rapporten) van bedrijven maken.

Totale waarde: € 10.482,-

Normale prijs € 3000,-

Ontdek de gereduceerde prijs van de SMMB Masterclass:

Boyd Hoek Ervaringen (2):

Peter Jansen: begon op zijn 16e en heeft al €1750,- winst gemaakt met zijn SMMB

smmb masterclass klantervaring

Welke Lessen krijg je bij de ‘SMMB Masterclass’?

smmb masterclass lessen

De ‘SMMB Masterclass’ bestaan uit video’s variërend in lengte van 10 minuten t/m tot anderhalf uur. Je kunt ze in je eigen tempo volgen.
Na aankoop van de ‘SMMB Masterclass’ ontvang je gelijk je Login gegevens en kun je direct van start gaan.

Je behoudt levenslang toegang tot de ‘SMMB Masterclass’ cursus en alle toekomstige updates via je mail.
En dit is geen oplichterij of scam, maar je zult er wel voor moeten inspannen. Dat is bij elke onderneming zo.

De ‘SMMB Masterclass’ bestaat uit 7 modules:

Module 1: Je fundering leggen

In de 1e module begin je met de opbouw van je SMMB, en ga je zelf bepalen in welke richting je wilt. Samen met Boyd ga je met zijn businessmodel de markt verkennen waarin jij de bedrijven gaat kiezen waarvoor jij wilt gaan adverteren. En deze module wordt afgesloten met een Mindset training, in deze training wordt je eigenlijk compleet veranderd van ‘ondernemend denken’.
Lessen:
1. Je fundering leggen (30:19 minuten)
2. Het business model (18:26 minuten)
3. Je markt, service en aanbod (42:22 minuten)
4. Je markt leren kennen (36:08 minuten)
5. Mindset (48:46 minuten

Module 2: Resultaten behalen

In module 2 leer hoe je door middel van social media marketing, denk daarbij aan adverteren op Facebook, Youtube en Instagram, de vind en zichtbaarheid van bedrijven gaat verbeteren. Je leert hoe je het verkoopproces gaat opzetten, hoe je de beste advertenties maakt en hoe je sales funnels gaat creëren en hoe je hier echt goed in wordt. In deze module worden de meeste lessen gegeven:
Lessen:
1. Het Facebook Algoritme (28:31 minuten)
2. Het sales proces (17:45 minuten)
3. De opzet (business manager & pixel) (18:55 minuten)
4. SMM voor lokale bedrijven (27:02 minuten)
5. Ads opzetten: van A tot Z (1:01:27 minuten)
6. Clickfunnels: van A tot Z (14:58 minuten)
7. Zapier: van A tot Z (14:19 minuten)
8. Competities runnen (12:55 minuten)
9. Skeletsysteem restaurants (29:53 minuten)
10. Skeletsysteem tandarts (16:39 minuten)
11. Skeletsysteem fitness industrie (29:55 minuten)

Module 3: Je eerste klant

In deze module ga je leren hoe je je 1e klant gaat benaderen en waarin je rekening moet gaan houden, in deze module wordt er maar 2 lessen gegeven:
Lessen:
1. Je eerste klant (34:40 minuten)
2. Proefperiode resultaten (10:23 minuten)

Module 4: Sales

Deze module is de moment van de waarheid, in deze module ga je leren hoe je dus gesprekken gaat voeren met potentiële klanten, leren hoe je afspraken maakt en hoe je het bedrijf overtuigt van je waarde.

Verder ga je een communicatiescript krijgen hoe je een gesprek goed uit gaat voeren. Boyd gaat zelf 2 voorbeelden geven waarvan 1 een slecht scenario is en de 2e weer wel. Dit is een hele belangrijke module:
Lessen:
1. Meetings zetten – Cold calls (48:26 minuten)
2. Meetings zetten – Facebook en LinkedIn (1:16:27 minuten)
3. De close formule (59:27 minuten)
4. Het sales script (1:18:42 minuten)
5. Boyd’s live sales calls #1 (40:48 minuten)
6 Boyd’s live sales calls #2 (59:32 minuten)

Module 5: Systemen & Processen

In module 5 leer je alles over het zoveel mogelijk automatiseren van je SMMB. Denk aan automatisch facturen van bedrijven en herinneringen versturen. Je gaat leren hoe je contracten opstelt en verstuurt naar je contacten + je gaat leren hoe je klanten gaat registreren voor je bedrijf.
Lessen:
1. Automatisch betalingen & facturen (12:05 minuten)
2. Het magische contract (15:31 minuten)
3. Klanten on-boarden (20:37 minuten)

Module 6: Passief maken & schalen

Hierin ga je leren hoe je freelancers vindt, inhuurt en meteen aanstuurt. Je gaat leren wat freelancers zijn en waarom ze gebruikt worden en waar je de beste vindt. In deze module is er maar 1 les:
Lessen:
1. Top freelancers vinden, inhuren & managen (1:00:23 minuten)

Module 7: Bonus

In deze laatste module krijg je coaching calls uit het verleden. Deze calls is een aanbeveling om naar te kijken. Boyd beantwoord hierop vragen van de community en wellicht ook jouw vraag + je krijgt alle opnames van de Mastermind:
Lessen:
1. Opnames coaching calls
2. Opnames Mastermind

SMMB Masterclass Inloggen

Als je de SMMB Masterclass hebt aangeschaft, krijg je ook meteen de inloggegevens per mail. In deze link ga je naar de Dashboard omgeving van de SMMB Masterclass.

Het is slim als je de link opslaat in je ‘favorieten’, zodat je het niet meer vergeet. Als je per ongeluk de inloggegevens kwijt bent, is geen probleen, stuur gewoon een mailtje en je krijgt meteen de nieuwe inloggegevens!

Boyd Hoek Ervaringen (3)

Tom Lulofs: Tienduizenden € winst omgezet met de SMMB

smmb masterclass klantervaring

Gratis les van de SMMB Masterclass

In deze Gratis training van de SMMB Masterclass vertelt Boyd Hoek over het Algoritme van Facebook, wat moet je allemaal weten voordat je begint met Adverteren op Facebook.

SMMB Masterclass Ervaringen

Boyd Hoek deelt regelmatig de resultaten van zijn cursisten. In zijn leden gedeelte van de ‘SMMB Masterclass’ zijn er genoeg positieve resultaten en recensies te lezen. Hieronder zijn er een paar voorbeelden:

smmb masterclass klantervaringen
smmb masterclass klantervaringen
smmb masterclass klantervaringen
smmb masterclass klantervaringen

Mijn persoonlijke ervaring van de SMMB Masterclass

Onlangs heb ik ook de ‘Agency Masterclass’ een paar lessen meegekeken van Mitchell Weijerman, lees mijn uitgebreide Review nogmaals, en mijn mening is: als jij een social media marketing bureau wilt gaan starten raad ik je aan om met de SMMB van Boyd Hoek aan de slag te gaan!

En ja, deze cursus is zeker eerlijk en betrouwbaar (heb ook een aantal lessen bekeken) en is deze cursus veel meer praktisch gericht dan de SMMA. Maar wil jij beginnen met een Social media marketing bureau, dan moet je wel aan de slag gaan en 100% voor geven. Het is niet even gemakzuchtig doen, wil jij resultaten gaan behalen. Je kan natuurlijk veel hulp aan Boyd vragen als je een klant binnen wil halen, maar het gaat wel vanuit dat je het zelf doet en initiatief toont!

Deze cursus heb je serieus veel meer aan dan dat je een HBO-studie gaat volgen op de schoolbanken. Deze cursus is zeer uitgebreid, je krijgt veel hulp en ontvangt regelmatig nieuwe bonussen zelfs van Boyd. En het is een zeer nuttige investering als je het aan mijn vraagt

smmb masterclass niet goed geld terug

Je krijgt van Boyd 14 dagen bedenktijd of dit wel wat voor jou is, als je niet tevreden bent krijg je gewoon netjes je geld terug!

Wil jij ook de SMMB Masterclass kopen?

Je hebt nu mijn uitgebreide review gelezen over de SMMB Masterclass, heb je nog ergens vragen, mail dan naar mijn. Je kunt deze cursus kopen, ook al heb je geen kennis of ervaring, MBO of HBO niveau? Geen probleem. De SMMB Masterclass is nu op dit moment zeer populair en absoluut de moeite waard.

Zet hem op!

Groet,

Simon Tol

smmb masterclass

Schrijf je in voor de Exclusieve Gratis Training van de SMMB Masterclass

Klik op de knop hieronder en ga naar de Exclusieve Gratis Training + Facebook Ads Cheatsheet van Boyd Hoek en ontvang de Hoogste Kortingsgarantie van de SMMB Masterclass

Ga direct naar de Exclusieve Gratis Training van Boyd Hoek

Schrijf je in en ontvang de Beste Tips en Belangrijke Informatie over de 'SMMB Masterclass'

Exclusieve Gratis Training + Facebook Ads Cheatsheet, Geheime Verrassing en een Cursusles van Boyd Hoek zelf! Negeer deze Info niet

SMMB Masterclass
SMMB Masterclass

Beoordeling door Simon Tol,

04 jun 2020
5

Boyd Hoek legt het fantastisch uit hoe je een eigen Social Marketing Bureau kunt mee beginnen!

Lees ook dit:

Affiliate Marketing:
Wil jij Starten met Affiliate Marketing? Ontdek de Nr.1 Opleiding van Benelux
Lees mijn uitgebreide Review over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’
Wie is Jacko Meijaard?

E-Commerce
Wil jij ook starten met E-Commerce? Lees dan eerst dit
Ontdek de ‘Bol Masterclass van Jia Ruan
Wie is Jia Ruan eigenlijk?

SMMA
Lees ook de Uitgebreide Review over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

Bedrijfsinformatie
Wie is Team Unstoppable?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *