Tibor.nl – Review

Is dit voor de 'startende ondernemer' interessant?

Ben je beginnend of een ervaren ondernemer en ben je op zoek naar een professional die je kan coachen om meer uit jezelf en je bedrijf te halen? Dan zou je businesscoach Tibor Olgers kunnen benaderen. Op zijn website Tibor.nl vind je allerlei informatie over businesscoach meetings, retreats, online trainingen en nog veel meer.

Soms is het enige dat je nodig hebt om te groeien een duwtje in de juiste richting of een steuntje in je rug. Wanneer je met vragen rondloopt of je tegen steeds terugkerende problemen aanloopt, zou een online cursus of traject met een businesscoach je over het dode punt kunnen helpen.

In deze review lees je meer over businesscoach Tibor Olgers. Je leert de man achter meerdere trainingen, retreats en boeken zoals operatie doorbraak, antivirus en buitengewoon leven kennen. Na het lezen van deze review weet je wellicht of je een training of traject van Tibor.nl zou willen volgen.

Bekijk hieronder de korte introductievideo over het trainingsprogramma ‘Het Antivirus’:

Wie is Tibor Olgers?

Tibor Olgers is de man achter Tibor.nl en hij heeft in de afgelopen jaren verschillende trainingen, boeken, events, retreats en nog veel meer georganiseerd voor zijn mede-ondernemers.

Het verhaal van Tibor Olgers is uniek. Hij was ooit teamleider van de speciale politie-eenheid en probeerde of de principes van deze sterke groep mensen, ook op ondernemers over te brengen was. Uiteindelijk bleken zijn strategieën en principes zo succesvol, dat hij steeds vaker door bedrijven en startups werd gevraagd als businesscoach. Uiteindelijk kwam hij erachter dat zelfs zzp’ers gebaat waren bij zijn coaching.


Ondertussen heeft Tibor Olgers een mooie lijst aan bedrijven en ondernemers geholpen om meer successen te behalen en meer winst te boeken met de ondernemingen. Uiteindelijk helpt hij ondernemers ook aan een beter leven.

Op dit moment groeit hij steeds verder met zijn social mediakanalen en kun je op YouTube bijvoorbeeld interessante video’s bekijken. Zo nu en dan is hij ook te gast in een podcast en geeft hij interviews over het werk dat hij doet.

wie is Tibor Olgers eigenlijk?
Tibor Olgers

Wat is Tibor.nl voor een website?

Tibor.nl is de main website van Tibor Olgers. Hier komen eigenlijk al zijn cursussen, de retreat en meer informatie over zijn werk als businesscoach samen. Via de website kun je bijvoorbeeld doorlinken naar Operatie Doorbraak, Antivirus en Buitengewoon Leven.

Ben je geïnteresseerd in begeleiding van Tibor Olgers en zijn team? Dan kun jij je opgeven voor één van de retreats of de online training. De website biedt je de mogelijkheid om een intake te doorlopen, waarna je aan de slag kunt om je onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Verder kun je er meer informatie vinden over de belangrijkste strategie die Tibor Olgers andere ondernemers aanleert, namelijk tactische bedrijfsvoering. Dit houdt in dat je meer succes kunt behalen als je de juiste mensen, een winnende strategie en een effectieve uitvoering van die strategie weet te creëren.

Dit doe je door aan je eigen mindset en die van je personeel te werken, zodat alle neuzen dezelfde kant op komen te staan. Waarna je de beste strategie voor je onderneming kiest en je die perfect leert toepassen voor geweldig financieel resultaat.

Tibor Olgers neemt je graag mee op een ontwikkelingsreis, waardoor je beter leert begrijpen op welk punt in de ondernemerscyclus jij je bevindt en hoe je door kunt groeien naar de volgende fase. Als ondernemer is het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, zodat je leert wat er nodig is om een succes van je onderneming te kunnen maken.

wat is tibor.nl?

Tibor.nl – Contactgegevens

Tibor.nl Consultancy Group
Nieuwendammerkade 28 C2
1022 AB Amsterdam
E-Mail: hallo@tibor.nl
Tel: 020-2101082
Wil je direct een mail of formulier versturen? Ga dan naar deze pagina.

Voor wie is Businesscoach Tibor bedoelt?

Tibor werkt zowel met zzp’ers, hele teams bij bedrijven als 1-op-1. Het ligt er maar net aan waar jij als ondernemer of werkgever voor kiest. Doordat je uit verschillende manieren van begeleiding kunt kiezen, is er een strategie die bij iedereen past.

Ga je liever op een driedaagse business retreat met andere zzp’ers, lees je liever zijn boek, doe je een online training of wil je een event van Tibor Olgers bijwonen? Het kan allemaal!

Op zijn website Tibor.nl kun je de data voor bijeenkomsten in de gaten houden en vind je meer informatie over hoe je de online training kunt volgen of 1-op-1 business begeleiding kunt aanvragen.

Tibor Olgers businesscoach
Tibor Olgers als Businesscoach

Maak kennis met Tibor.nl – Operatie Doorbraak

Wist je dat Tibor Olgers eens in de zoveel tijd ook een driedaagse business retreat voor zzp’ers organiseert? Ben je al enige tijd zzp’er en kun je voor jezelf een stabiel inkomen verzorgen, maar zou je meer uit je onderneming willen halen? Dan is Operatie Doorbraak zeker iets voor je!

Wanneer jij je hiervoor aanmeldt, zal je drie dagen lang al je energie en aandacht in je businessmodel, copy, strategie, website en je doelen op de lange termijn steken.

Ondernemers die aan Operatie Doorbraak hebben deelgenomen lieten weten dat zij in de opeenvolgende kwartalen tussen de 30% en zelfs 100% meer omzet draaiden, na alle tips en tricks die zij tijdens de drie daagse retreat hebben aangeleerd.

tibor.nl operatie doorbraak
Tibor Olgers met zijn operatie ‘Doorbraak’


Wanneer jij je aanmeldt voor Operatie Doorbraak, word je gedurende de drie dagen niet alleen door Tibor Olgers gecoacht. Er staat namelijk een heel team van experts voor je ter beschikking, die allemaal in andere zaken zoals marketing, strategie of communicatie zijn gespecialiseerd.

Je volgt verschillende Masterclasses en hebt gedurende de retreat de tijd om alle vragen te stellen die je hebt. Daarnaast krijg je ook voldoende 1-op-1 begeleiding, zodat je gericht met je eigen onderneming aan de slag kunt gaan.

Verder is het natuurlijk erg interessant om ook met andere deelnemers van Operatie Doorbraak te connecten. Wissel tips met elkaar uit en luister naar de verhalen van anderen.

Samen kun je meer dan alleen en het is alleen maar leuk om contacten te leggen, zodat er misschien nog mooie samenwerkingen op de lange termijn uit kunnen komen. Bekijk hieronder de video voor een voorbeeld.

Tibor.nl – Antivirus

Antivirus is de online training van Tibor Olgers. Wanneer je deze training volgt leer je hoe je een verdienmodel voor jezelf kunt opbouwen, waardoor je uiteindelijk tot de top 10% mensen met het meeste vermogen zou kunnen behoren.

Tijdens de training het Antivirus leer je om de regie over je eigen leven en je business te pakken. Je leert vooral jezelf beter kennen en patronen te herkennen die je tegenhouden om persoonlijk en zakelijk naar volgende niveaus te groeien.

Wanneer je leert wat je dromen en doelen in het leven zijn, heb je veel meer energie om je voor het behalen daarvan in te zetten. Een duidelijk plan werkt altijd beter dan maar wat aanklooien en zien waar je uitkomt.

Het ‘Antivirus’ trainingWanneer je voor deze online training kiest, heeft Tibor Olgers ook nog een aantal interessante bonussen voor je! Je kunt namelijk direct gebruik maken van een coachtraject als je startende ondernemer bent. Daarnaast krijg je toegang tot honderden artikelen en video’s met interessante informatie waarmee jij je onderneming steeds succesvoller kunt maken.

De extra opdrachten zorgen ervoor dat je direct belangrijke strategieën in de praktijk leert brengen. En als laatste krijg je toegang tot het affiliate programma van Tibor Olgers. Je kunt het Antivirus namelijk aanbevelen bij anderen en als zij de online training via jouw link kopen, krijg je hier een percentage voor.

Hieronder bespreek ik eerst de bonussen als je de Antivirus aanschaft, daarna de lesinhoud.

Tibor.nl – Antivirus Bonussen

Bonus 1:
Start Sterk Manifesto
Een compleet coachtraject Tibor Olgers voor startende ondernemers (of mensen die willen gaan starten) volledig uitgeschreven inclusief praktijkvoorbeelden en concrete opdrachten. Als starter zal je met dit raamwerk rap naar je eerste €1.000/mnd groeien. Als ervaren ondernemer zul je gegarandeerd de boel flink kunnen aanscherpen.

Bonus 2:
Extra curriculum
Inmiddels zijn er honderden video’s en artikelen gepubliceerd waarvan er meerdere 1000+ keer zijn gedeeld. Ze zijn alleen verspreid over alle platformen. In Het Antivirus programma krijg je gestructureerd extra content voor de onderwerpen waar je echt de diepte in wilt.

Bonus 3:
Deelname affiliate programma
Je zal al schrikken van de belachelijke prijs van het Antivirus. Maar met een heel klein beetje moeite heb je dat bedrag direct weer terug verdiend, dankzij ons simpele affiliate programma. Terwijl je ondertussen helpt om het antivirus te verspreiden en zo onze samenleving weerbaarder te maken tegen de tentakels van het systeem.

Welke lessen krijg je bij de Antivirus Training?

Zodra je de training hebt aangeschaft krijg je direct de inloggegevens verstuurd per mail en kun je de lessen volgen in een online dashboard omgeving. Onlangs hebben we de bonussen al eerder besproken, maar hoeveel lessen krijg je in deze training? PS: Helaas mag ik van Tibor.nl niet alle lessen binnen de modules verklappen.

tibor.nl antivirus training
Voorbeeld hoe het van binnen uitziet binnen het trainingsprogramma

Module 1: Het doel van het leven

Je krijgt eerst een introductie hoe het allemaal in ze werk gaat bij deze cursus. Maar in de eerste module ga je leren hoe je beter gaat leven, en ga je doelen voor jezelf opschrijven en proberen te bereiken. In deze module ga je de balans opmaken. Zodat je kunt zien welke beperkingen je jezelf hebt opgelegd en wat daar de gevolgen van zijn.

Module 2: Het Virus

In deze module wordt je meegenomen waarmee je vastloopt, dagelijks in het leven als ondernemer. De 4 (dagelijkse) symptomen van het virus die je dagelijks treft. En de 3 verleiders van de weg van de minste weerstand (nummer 3 is de werkelijk echt een dromenkiller) en hoe het komt dat zo veel mensen en jij deze weg volgen?

Module 3: Het Antivirus

In deze lessen ga je dat bestrijden tegen dat ‘virus’. Wat is het geheim van het leven? En wat zijn de vier essentiële “vitamines”? Welke 3 dingen moet je doen om koers te houden bij verleiding en door te gaan bij tegenslag (dat laatste is de grootste succesvoorspeller die er bestaat).

Module 4: Vitaliteit

In deze module ga je een 7 dagen challenge (als je de voorgaande modules goed hebt bestudeerd en hebt doorlopen) doen. Hoe dan ook, wat je huidige niveau nu ook is, ga je je vitaliteit een enorme boost geven. Super simpel, bangmakend effectief als je wel de 7 dagen volmaakt natuurlijk.

Module 5: Vermogen

Hierin ga je de diepte in over je vermogen. Ontdek de 3 wetten van geld en de 3 mythen die voor financiële ellende zorgen (waar vooral mannen in geloven). Versterk je grip op geld en maak een concreet plan voor het opbouwen van je vermogen.

Module 6: Vertrouwen

In deze module wordt er aandacht besteed over je ‘zelfvertrouwen’. De nr.1 killer van gebrekkig zelfvertrouwen en hoe je dat concreet voorkomt. Welke 2 dingen voor onverwoestbaar zelfvertrouwen zorgen. De challenge die bij deze module hoort is kort maar zal voor jou en de meeste mensen onhaalbaar zijn.

Module 7: Verbinding

Aandacht voor het verbinden van ‘mensen en klanten’. Één simpele verschuiving in je communiceren voor direct meer invloed en aantrekkingskracht. En een concreet raamwerk voor betere verbinding in al je relaties.

Module 8: Weerbare vrijheid

Dit is de laatste module en breng je alles samen. Hoe weet je messcherp wat je wilt? En zorg je dat je zowel in het oog van verleiding als in het oog van tegenslag koers houdt, trouw blijft aan de mens die je wilt zijn en krijgt waar je naar verlangt.

Tibor.nl – Buitengewoon Leven

Wil je een buitengewoon leven leiden? Volg dan vooral de training Buitengewoon Leiderschap van Tibor Olgers. In deze training leer je vooral wat jij in het leven wil bereiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je gedrag daarmee te maken blijft houden. Wie wil je zijn, wat wil je doen en wat wil je hebben?

Deze vragen worden tijdens de Buitengewoon Leiderschap training allemaal beantwoord. Leer helderheid creëren, oefen hoe jij altijd gefocust kunt blijven op je doelen en zorg ervoor dat je tijd en moeite in structuur steekt, zodat je al snel meetbare resultaten kunt behalen.

Deze training wordt ook weer door een interessant team van Tibor Olgers gegeven. Zodat je van meerdere experts en specialisten kunt leren, hoe jij de grip op je leven krijgt en je kunt toewerken naar je droomleven!

tibor.nl buitengewoon leiderschap
Tibor Olgers met een toespraak over ‘Buitengewoon Leiderschap’

Tibor.nl – Ervaringen

Over het algemeen zijn er alleen maar positieve reviews te vinden. Ik heb hieronder 3 gevonden:

“Tibor Olgers en zijn team zijn to the point en werken met hart en ziel om alles te geven dat ze in huis hebben. Het levert mij enorme versnelling op en helpt mij keuzes maken die ik al jaren uitstel.”

tibor.nl ervaringen

Ik heb afgelopen maanden enorm gelachen en gehuild en ben gevallen en opgestaan. Mijn omzet is drastisch verhoogd, mijn takenlijst is drastisch verlaagd en mijn werkplezier is nog nooit zo groot geweest. Ik had deze groeiprocessen voor geen goud willen missen, omdat het me een berg goud heeft opgeleverd. Deels op mijn bankrekening, maar vooral in mezelf.

tibor.nl ervaringen

“Bevlogenheid en recht voor zijn raap. Zet je in beweging om vervolgens te gaan voor het goede leven.”

tibor.nl ervaringen

Inloggen op Tibor.nl

Als je training ‘Het Antivirus’ aangeschaft hebt, dan krijg je direct de inloggegevens via de e-mail toegestuurd. In deze link ga je naar de speciale ledengedeelte van de ‘Antivirus.

Handig is als je de link opslaat in je ‘favorieten’ zodat je het niet meer vergeet of kwijt bent. Mocht je per ongeluk de gegevens helemaal kwijt zijn, geen probleem, je krijgt meteen de nieuwe inloggegevens verstuurd per mail!

tibor.nl inloggen
Voorbeeld hoe het ‘inlogscherm’ eruit ziet

Tibor.nl opzeggen

Als je op wilt zeggen voor de training moet je naar deze pagina waar de algemene voorwaarden opstaan. Dat verschilt nog wel eens namelijk.

Mijn persoonlijke ervaring

Ik heb ook de training van Tibor Olgers aangeschaft en ik moet zeggen dat het wel een zeer sterke en goed uitgelegde cursus is!

Je krijgt echt als je eenmaal de video’s en cursussen volgt, vanzelf meer energie. Dus als je aan de slag wilt gaan kan ik je dit zeker aanbevelen!

Maar! Het is niet een training die je even klakkeloos moet gaan volgen, want dat levert uiteindelijk totaal geen resultaat op!

Ik mag namens Tibor Olgers jou als bezoeker een geweldige korting aanbieden voor het ‘Antivirus’ programma. Dus check de link hieronder!

persoonlijke ervaring met tibor.nl
tibor.nl antivirus

Heb je ook interesse in het ‘Antivirus’ training?

Ontdek de speciale Kortingspagina van de training!

Ja, ik ben benieuwd!
Tibor.nl
Tibor.nl

Beoordeling door Simon Tol,

10 mei 2021
5

Een aanrader voor de startende ondernemer!