Vastgoed Academy Review

Is dit een succesvolle vastgoed cursus? Lees alles over de inhoud en lessen

In deze uitgebreide review gaat we het hebben over de ‘Vastgoed Academy’ van Martijn van den Berg. Die de oprichter is van deze cursus. Ik heb ook meegekeken bij deze cursus en waarschijnlijk ben jij ook op zoek of heb je eventuele interesse in de ‘Vastgoed Academy’, of niet?

Ik ga alles belichten over deze cursus, wat krijg je allemaal binnen de ‘Vastgoed Academy’? Welke lessen/modules krijg je binnen de cursus, klantervaringen en mijn beoordeling.

Ook mag ik namens Martijn van den Berg de hoogste kortingsgarantie aanbieden voor de ‘Vastgoed Academy’. Dus laat die eventuele korting niet lopen!

Wie is de bedenker Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg is een passievolle vastgoedbelegger en is een spreker op publiekelijke evenementen. Hij geeft enorm veel tips & tricks over vastgoedbeleggen, mindset en persoonlijke ontwikkeling.

Hij helpt mensen om meer uit het leven te halen. Door het inspireren over beleggen in vastgoed op de Nederlandse markt en om mensen financieel vrij te krijgen.

Lees meer over Martijn van den Berg op deze pagina

martijn van den berg vastgoed academy

Wat is de ‘Vastgoed Academy’?

De Vastgoed Academy is op dit moment de meest praktische en complete vastgoed cursus van de Benelux. Op dit moment weet ik geen betere als deze, en als je het weet geef maar een reactie onderaan de pagina. In verschillende modules en tijdens meer dan 20 uur aan beeldmateriaal leer je stap voor stap, van A tot Z alles wat je moet weten om te kunnen beginnen als vastgoedbelegger in Nederland/België of als je al wat vastgoed hebt verder te kunnen bouwen aan je vermogen. 

Al meer dan 750-+(!) cursisten volgen deze cursus. Het mooie aan deze cursus is dat het voor iedereen die de kennis toepast en die de juiste mindset heeft en actie onderneemt werkt, ook wanneer je nu nog geen enkele kennis van vastgoed hebt en zelfs wanneer je nu een klein of geen startkapitaal hebt.

De trainingen worden van tevoren opgenomen en zijn online beschikbaar in Dashboard omgeving. Hierdoor kan jij de video’s op jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop, mobiel of tablet, wanneer het jou uitkomt. Ook kan je ze oneindig terug kijken. 

Maar wat krijg je allemaal binnen de ‘Vastgoed Academy’?

Vastgoed Academy logo

‘Vastgoed Academy’ ervaringen (1)

Orbejinto & Pascal: “Deze cursus is de perfecte start om met vastgoed te gaan beleggen. Bij deze training leer je echt de basis wat je eigenlijk wel moet weten voordat je hieraan begint.”

vastgoed academy ervaringen

‘Vastgoed Academy’ inhoud

Of je nu een beginner, gevorderd, man of vrouw bent, het maakt helemaal niks uit. Martijn legt het je in detail uit hoe het in de vastgoedwereld aan toe gaat.

Als je de ‘Vastgoed Academy’ aanschaft krijg je de volgende 7 onderdelen inbegrepen:

  • De ‘Vastgoed Academy’
  • Wekelijkse groepscoaching
  • Community Membership
  • De ‘Cashflow Calculator’
  • De ‘Hefboom Roadmap’
  • De Kennisbank
  • Meetups & exclusieve uitnodigingen

    De onderdelen ga ik stap-voor-stap doornemen:

De ‘Vastgoed Academy’

De Vastgoed Academy geeft jou alle kennis en middelen om succesvol te worden. In de Vastgoed Academy ga je alles leren om een uitstekende vastgoedbelegger op de Nederlandse markt van ‘Buy to Let‘ vastgoed te worden.

‘Buy to Let’ betekent vastgoed voor de lange termijn verhuur. Let wel: vastgoed is geen manier om snel rijk te worden, maar wel op de lange termijn.

Je krijgt een videocursus. 12 modules met 48 videolessen, die je allemaal in je eigen kunt gaan volgen. De lessen vinden plaats in een ‘Dashboard’ omgeving, de cursus wordt regelmatig geüpdatet dus het kan zijn dat er in de toekomst meer video’s bijkomen. De lessen belicht ik verderop op deze pagina.

Alleen dit onderdeel is al €2997,- waard…

vastgoed academy inhoud
De ‘Vastgoed Academy’ cursus

Wekelijkse groepscoaching

Als je de cursus aanschaft en je gaat beginnen, heb je natuurlijk een mentor en hulp nodig. Om de cursisten te motiveren en te inspireren hebben ze wekelijkse groepscoaching calls/ontmoetingen zodat jij altijd jouw vragen kunt stellen en op de hoogte bent van de laatste strategieën en tactieken. Ook delen en vieren de cursisten elkaars successen.

Martijn van den Berg nodigt daarnaast zeer regelmatig gastsprekers uit omtrent diverse onderwerpen zoals crowdfunding, taxaties, mindset, financiering, belastingen, financiële vrijheid en nog veel meer. De calls worden altijd opgenomen, mocht je er niet bij kunnen zijn of ze nog een keer terug willen zien. 

Waarde: €1997,-

vastgoed academy groepscoaching

Community Membership

Als je cursus aanschaft krijg jij ook toegang tot de exclusieve support community ‘De Vastgoed Academy Family Members‘. Deze (facebook)groep staat bekend als de #1 vastgoed community van de Benelux, boordevol positieve en like minded mensen die elkaar het succes gunnen en elkaar verder willen helpen.


In deze groep kan jij 24/7 jouw vragen stellen en beantwoord zien door Martijn van den Berg en/of de andere cursisten en kan je connecten met like-minded mensen die jou naar een volgend niveau tillen. 

Waarde: €1997,- (volgens Martijn)

vastgoed academy community

De ‘Cashflow Calculator’

Deze exclusieve middel van de ‘Vastgoed Academy’ bespaart jouw enorm veel tijd en geeft jou alle info die jij moet weten om maximaal rendement te halen uit jouw (toekomstig) vastgoed. Hiermee kun je heel snel zien wanneer je een huis wel of niet moet kopen en waarom.

Je beslissing is daarmee onderbouwd en gebaseerd op cijfers en je hebt goed je huiswerk gedaan. Je kan snel en makkelijk zien hoeveel winst je zal gaan maken. Wat is de BAR? De NAR? Het rendement op eigen vermogen? Hoeveel is de maandelijkse huuropbrengst? Wat zijn uiteindelijk de kosten? En nog veel meer vragen waar het antwoord op gaat geven. 

Waarde: €1997,-

vastgoed academy cashflow calculator
De ‘Cashflow Calculator’

De ‘Hefboom Roadmap’

De tool ‘Hefboom Roadmap‘ ga je makkelijk zien welke vorm van financiering het beste bij jou en een bepaald pand past. Hoeveel Loan To Value (LTV) zal je nemen? Welk rentepercentage hangt daar aan vast? Welke looptijd? Een lineaire of annuïtaire hypotheek? Hoeveel eigen middelen heb ik nodig?

Zo heb je de financiering goed in overzicht en zie je welke gevolgen dat heeft voor je maandelijkse cashflow, maar ook voor je vermogensopbouw door aflossing op de lange termijn. Het scheelt je heel veel kostbare energie en zorgt voor een maximaal rendement op je eigen vermogen.

Waarde: €997,-

vastgoed academy hefboom roadmap
De ‘Hefboom Roadmap’

De Kennisbank

De “Kennisbank” heeft meer dan 70 unieke en waardevolle documenten. En daar komt steeds meer bij. Alleen deze documenten zijn de investering al zeker waard. Denk aan checklisten, stappenplannen, formules, begrippenlijsten, Koopaktes, joint venture overeenkomsten, huurcontracten en nog veel meer.

Alle kennis die de ‘Vastgoed Academy’ heeft, wordt gedeeld met jou. Met deze documenten vergeet je geen enkele stap binnen het proces en zorg je dat je alles volgens de wet en regelgeving doet waardoor de kans op succes zo groot mogelijk is. 

Waarde: €997,-

vastgoed academy kennisbank
Vastgoed Academy Kennisbank

Exclusieve uitnodigingen & Meetups

Ook als je investeert in de ‘Vastgoed Academy’ krijg jij ook gratis uitnodigingen voor exclusieve meetups en events.

Tijdens deze meetups & events kan je netwerken met andere cursisten, nodigen ze soms gastsprekers uit over bepaalde onderwerpen, krijgen cursisten hun reward T-shirts als ze 1 of meerdere panden hebben gekocht en ga je Martijn van den Berg in het echt ontmoeten en wie weet, vragen stellen. Deze events zijn zo’n 4 (misschien in de toekomst meer?) keer per jaar, meestal op verschillende plekken.

Waarde: €497,-

Bekijk hieronder een event van de ‘Vastgoed Academy’

Dit alles heeft een totale waarde van €11.479,-. Denk niet dat je deze prijs gaat betalen, wel mag ik namens Martijn van den Berg de hoogste kortingsgarantie geven voor de cursus! Bekijk de speciale kortingspagina

‘Vastgoed Academy’ ervaringen (2)

Jedidja: “Deze cursus is een enorme investering in mijzelf en voor in de toekomst. Deze cursus helpt mijn van het leven te genieten en mentaal goede keuzes te maken”

vastgoed academy ervaringen

De Vastgoed Academy videotraining

De ‘Vastgoed Academy’ videotraining bestaat uit 14 modules, 50 lessen + video’s, E-book en een aparte module waar je vragen kunt stellen. En nogmaals: je kunt het volgen wanneer het jou uitkomt!

Laten we beginnen met Module 1:

vastgoed academy lessen

Module 1: Introductie

In de 1e module gaat Martijn je uitleggen hoe de cursus in elkaar steekt en wat je van de ‘Vastgoed Academy’ kan verwachten. Je krijgt 3 videolessen in dit hoofdstuk.

vastgoed academy module 1

Module 2: Bouwgrond

In deze module ga je de basis leren over vastgoed. Wat kun je allemaal investeren in vastgoed? Wat zijn op dit moment de kansen binnen vastgoed? De trends en de actualiteiten. Hier worden 7 videolessen gegeven.

vastgoed academy module 2

Module 3: Een goede fundering

In module 3 ga je leren om je ‘mindset’ aan te passen binnen het vastgoed wereldje. Welke typen vastgoed zijn er? Geldzaken binnen vastgoed. Je gaat ook je persoonlijke doelen stellen. Wat wil jij uiteindelijk bereiken? Best wel veel informatie. 4 videolessen en 1 paragraaf komt in dit hoofdstuk voor.

vastgoed academy module 3

Module 4: Vind je eigen goudmijn

De naam zegt het al: waar wil jij in gaan investeren? In welk pand/object? Waar staat de locatie? Zijn die panden het kopen waard, of niet? Je gaat ook het leren bezichtigen. En wat zijn de beste prijzen? Dit is een hele belangrijke module. 5 super interessante videolessen.

vastgoed academy module 4

Module 5: Deal or no deal

Je laat leren om te onderhandelen. Hoe sluit je de beste deals? Wanneer maak je geen deal? Martijn is natuurlijk succesvol en gaat je ook leren om brochures en flyers te gaan maken. Ook deze module wordt dat veel besproken binnen de community. 5 videolessen worden hier behandeld.

vastgoed academy module 5

Module 6: Show me the money

In deze module wordt er vooral aandacht gegeven over geldzaken. Misschien niet leuk om te volgen, maar wel zeker verplichte kost! Hoe ga je leren om goed te financieren? De wet-en regelgeving leren binnen vastgoed. Belastingzaken. En hoe je panden winstgevend gaat maken! 6 verplichte en belangrijke video’s die je moet volgen.

vastgoed academy module 6

Module 7: Slim zijn

Module 7 ga je leren om waarde toe te voegen aan je vastgoed objecten. Voor de rest ga je leren om slimmer te handelen als je meerdere vastgoed gaat krijgen. Ook verplichte kost om naar te kijken, al is dit ook niet even spannend. Hier komen 5 videolessen aan bod.

vastgoed academy module 7

Module 8: Verhuren zonder hoofdpijn

Als je eenmaal vastgoed objecten hebt, ga je leren om het beste te gaan verhuren. Want verhuren levert altijd meer op dan verkopen op de lange termijn. Martijn gaat in een lesvideo hier heel uitgebreid op in waarom dat zo is. Ik mag helaas geen beelden uitdelen. Wat levert het meeste op als je wilt gaan verhuren? Welke huurders zijn goed? Je gaat leren om verhuurders te overtuigen waarom ze het moeten gaan nemen. In deze module 4 lesvideo’s en 1 paragraaf (leesdocumenten).

Module 9: Bouw je eigen stad

Vanaf hier ga je leren om op te schalen. Je gaat meerdere vastgoed objecten opkopen. Hoe ga je dat doen financieel? Hoe ga je dat automatiseren? Ook gaat Martijn belichten wat hij hier allemaal fout heeft gedaan vooraf. Fouten die hij gemaakt heeft, zodat jij ze niet hoeft te maken! Dit is dan ook eigenlijk de laatste module om waarin je les krijgt. Hierin zijn 4 videolessen.

vastgoed academy module 9

Module 10: De Kennisbank

Hierin kan je alle begrippen en documenten downloaden die er besproken werden tijdens de cursus. Templates en bonussen zijn er ook te vinden. 1 paragraaf met alle documenten.

vastgoed academy module 10

Module 11: FAQ en Succeswens

In deze ene video gaat Martijn je uitleggen wat je nu allemaal moet gaan doen en in de toekomst met je vastgoed projecten.

Module 12: Een steengoede Mindset

De laatste module van deze cursus. Op zich is dit geen bijzondere, maar je gaat leren om je mindset op de langere termijn sterker te maken. Wat als er tegenslagen zijn? De markt veranderd met de tijd, hoe pas je daarop aan? Dat ga je nog leren in 1 lesvideo.

vastgoed academy module 12

Coaching Calls

De wekelijkse coaching calls, die meestal op maandag worden gegeven, kun je hierin terugkijken, mocht je dat eventueel gemist hebben van de voorgaande keren. Elke week is er een coaching call waarin je kan deelnemen. Vragen stellen en met andere cursisten je kennis en ervaringen delen.

vastgoed academy coaching calls
Voorbeeld van een Coaching Call

Vastgoed Academy Boek

Ook is er een E-Book die je gratis krijgt. Genaamd: ‘Vastgoed: De 5 simpele stappen’. In dit E-book lees de geheimen van de rijke mensen in de wereld van vastgoed.

Het (gratis) boek van Martijn van den Berg

Vastgoed Academy inloggen

Op deze pagina kun je inloggen op de Vastgoed Academy. Hieronder zie je hoe het eruit ziet:

vastgoed academy inloggen

‘Vastgoed Academy’ ervaringen (3)

Tim: “Mijn visie is na deze cursus compleet veranderd. De cursus is goed verzorgd en zeer professioneel ingericht, en een zeer leuke groep!

vastgoed academy ervaringen

Mijn persoonlijke ervaring met de cursus

Ik heb ook een maand meegekeken, en ik vind dit een zeer overzichtelijk en duidelijk uitgelegde cursus. Heb zelf ook enorm veel nieuwe dingen geleerd en sta ik wel voor open om in de toekomst ook dit te gaan doen. En Martijn weet zeker waar die over praat, legt de voor- en nadelen uit in de wereld van vastgoed. De fouten die die gemaakt heeft, om jou dat te laten voorkomen is echt super van hem. Ik ben er van overtuigd dat dit wel de beste vastgoed cursus is van dit moment in de Benelux.

Interesse in de ‘Vastgoed Academy’?

Je hebt gelezen wat en hoe de ‘Vastgoed Academy’ inhoudt.

Ik mag namens Martijn van den Berg de hoogste kortingsgarantie geven om voor jou als bezoeker, de cursus aan te schaffen. Martijn legt het stap-voor stap uit hoe je vanaf het begin tot eind het beste kunt uithalen in de wereld van vastgoed.

Momenteel is er een tijd waar nu enorm veel kansen ligt binnen de vastgoedwereld. Dus mis het niet, als je geïnteresseerd bent.

Let wel: voor deze cursus is wel discipline vereist! Het is niet even ‘snel’ rijk worden. Op de langere termijn is de kans zeker aanwezig!

Dus denk er goed over na. Als je nog vragen hebt over de cursus, stel ze onderaan de formulier.

Groet,

Simon Tol

Profiteer van de Maximale korting van de Vastgoed Academy

De Hoogste Kortingsgarantie vindt je hier!

Profiteer van de maximale korting!
Vastgoed Academy
Vastgoed Academy

Beoordeling door Simon Tol,

31 jan 2021
5

Als je met Vastgoed wilt gaan beginnen, is deze cursus een must om aan te schaffen!