Vastgoed Community Review

Wie zijn de bedenkers van de Vastgoed Community?

Investeren in vastgoed wordt steeds populairder. Heb je spaargeld over wat je stof laat happen op de bank? Overweeg dan serieus om dit in vastgoed te investeren. Door je geld te laten rollen, kun jij je vermogen op de lange termijn flink laten toenemen.

Weet je niet zo goed wat de wereld van investeren in vastgoed inhoudt? En zou je het fijn vinden om van de beste vastgoedbeleggers te leren hoe je hiermee kunt beginnen? Overweeg dan om je bij de Vastgoed Community aan te sluiten. Zij bieden je de mogelijkheid om een cursus te volgen en bieden je toegang tot een groeiende community van vastgoedbeleggers.

In deze review lees je wie de personen achter de Vastgoed Community zijn, wat deze community inhoudt en wat je allemaal kunt leren en uit welke onderdelen de community bestaat. Verder lees je meer over de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk en de Before-Market Deals. Als laatste lees je hoe jij je bij deze community zou kunnen aansluiten.

vastgoed community review

Wie zijn de bedenkers van de Vastgoed Community?

De breinen achter de Vastgoed Community zijn Thierry Stokkink en Lia de Bruyn. Beiden hebben ervaring met vastgoed en hebben er hun missie van gemaakt om startende vastgoedbeleggers op weg te helpen.

De Vastgoed Community biedt je veel mogelijkheden om kennis omtrent investeren in vastgoed op te doen. Verder kun je met andere vastgoedbeleggers connecten, cursussen volgen en masterclasses bijwonen.

Is de wereld omtrent beleggen in vastgoed nieuw voor je? Dan helpt de Vastgoed Community je graag op weg. Hieronder lees je meer over de oprichters en wat hun achtergrond in vastgoed precies is.

thierry stokkink & lia de bruyn
Thierry Stokkink (links) & Lia de Bruyn (rechts)

Wie is Thierry Stokkink?

Thierry Stokkink is eigenaar van Thuiz Hypotheken en adviseert startende beleggers of succesvolle ondernemers op het gebied van investeren in vastgoed. Daarnaast helpt hij deze doelgroep om vastgoed aan te schaffen en hier dan het best mogelijke rendement op te behalen.

Thierry Stokkink weet waar hij het over heeft en kan je veel over beleggen in vastgoed leren. Hij gelooft heilig in wederkerende inkomsten en heeft de Vastgoed Community opgezet om meerdere startende vastgoedbeleggers tegelijk te kunnen coachen.

Mensen helpen zit in zijn bloed en hij heeft zelf 13 panden in beheer. Thierry Stokkink is vakkundig, behulpzaam en beschikt over de nodige ervaring op het gebied van investeren in vastgoed.

Thierry Stokkink

Wie is Lia de Bruyn?

Lia de Bruyn is architect en actief vastgoedbelegger. Deze powervrouw heeft tot 2011 een eigen ontwerpstudio gehad en heeft vele woon- en werkomgevingen gecreëerd. In 2010 is zij gestart met het kopen van beleggingspanden.

Zij werd hiertoe geïnspireerd doordat haar kinderen wilden studeren in Amsterdam. Ze kocht een appartement en heeft op die manier gezorgd dat haar kinderen van de perfecte studeer- en woonplek gebruik kunnen maken.

Door het succes dat zij uit haar beleggingen in vastgoed haalt, kan ze van de huurinkomsten van haar vastgoed leven en heeft ze de vrijheid en ruimte om anderen op dit gebied te coachen. Daarnaast reist ze graag en gunt ze iedere vastgoedbelegger een zorgeloos en vrij leven.

vastgoed community lia de bruyn
Lia de Bruyn

Wat is de Vastgoed Community?

De Vastgoed Community is een community vol startende en ervaren vastgoedbeleggers die van elkaar willen leren. De community helpt om de juiste keuzes te maken en zo veel mogelijk rendement uit je investeringen te kunnen halen.

Wanneer je op de correcte manier investeert in vastgoed, kun je er een passief inkomen voor jezelf mee genereren. Dit zorgt ervoor dat je met je tijd en leven kunt doen wat jij wilt. Denk aan reizen, vrijwilligerswerk doen of je op andere fronten verdiepen.

Hoe fijn zou dat zijn? Ben je benieuwd hoe de Vastgoed Community eruitziet? Lees dan snel verder!

Wat ga je allemaal leren in de Vastgoed Community?

Wil je de online cursus Investeren in Vastgoed inclusief groep coaching aanschaffen? Dan is het wel zo fijn om van tevoren te weten wat je gedurende deze cursus zal leren. De cursus is vooral geschikt voor startende vastgoedbeleggers.

Dus echt voor personen die graag in vastgoed willen investeren, maar geen idee hebben waar en hoe zij hiermee kunnen beginnen. De cursus bestaat uit 61 losse modules, en er komt steeds vanzelf nieuwe modules erbij.

Je leert onder andere hoe je de mooiste vastgoedpanden herkent, hoe je kansen kunt inzien, op welke manier je een powerteam om jezelf heen verzameld en hoe je een winstgevende vastgoedportefeuille op kunt bouwen.

vastgoed community review
De modules van de ‘Vastgoed Community’

De gehele cursus bestaat uit 158 pagina’s boordevol onmisbare informatie om je een vliegende start te bieden in de vastgoed beleggingswereld. Ga er niet vanuit dat je de cursus binnen een paar dagen afrondt.

Om er echt alles uit te halen wat erin zit, dien je tijd en moeite te investeren. Je dient belangrijke informatie eigen te maken en te leren toepassen in de praktijk. Wanneer je de cursus koopt, kun je maandelijks masterclasses en videoseries volgen. Hier krijg je meer uitleg over hoe jij je opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. De cursus kun je in één keer, 6 maanden of 12 maanden afbetalen.

Naast de online cursus voor startende vastgoedbeleggers, kun je ook voor de online cursus Toekomstbestendig Investeren in Vastgoed kiezen. In deze cursus staat investeren in vastgoed op de lange termijn centraal. Deze cursus helpt je om gerichter naar je financiële vrijheid toe te werken.

Uit welke onderdelen bestaat de Vastgoed Community?

De Vastgoed Community bestaat uit verschillende onderdelen. Wanneer jij je aanmeldt, krijg je toegang tot de community en kun je masterclasses volgen.

Verder kun je uit verschillende online cursussen zoals de cursus Investeren in Vastgoed of Toekomstbestendig Investeren in Vastgoed kiezen. Houd er rekening mee dat je sommige onderdelen en cursussen los bij je lidmaatschap van de Vastgoed Community dient aan te schaffen.

Je hebt wel gratis toegang tot het forum en kunt je aanmelden bij verschillende mastermind groepen. Verder kun je de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk aanschaffen of je aanmelden voor de Before-Market Deals.

Je kunt onderdeel zijn van verschillende ‘mastermind groepen’

Wat is de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk?

De Vastgoed & Vermogen Blauwdruk biedt je de mogelijkheid om erachter te komen welke mogelijkheden je als startende vastgoedbelegger hebt. Wanneer je de Vastgoed & Vermogen blauwdruk aanschaft, krijg je een gesprek met een hypotheekadviseur van Thuiz Hypotheken.

Dit gesprek helpt je om de juiste keuzes voor je vastgoedbelegging te maken. Voordat je zelf aan de slag gaat, is het handig om dit gesprek in te plannen, zodat je een duidelijker plan zal hebben.

Dit zorgt ervoor dat je vastgoedbeleggingsavontuur een vliegende start krijgt. De hypotheekadviseur vraagt allerlei gegevens bij je op. Wanneer je deze aanlevert, kun je direct een gesprek inplannen en van start gaan.

vastgoed community blauwdruk

Ontdek de pagina en kijk wat je allemaal kunt krijgen.

Meld jij voor de Before-Market Deals aan?

Wanneer je vastgoedbelegger bent, is het belangrijk dat je op de juiste momenten toehapt op deals. Wanneer jij je via de Vastgoed Community aanmeldt voor de Before-Market Deals, kom je in een luxepositie terecht en kun je van een ultra handige tool gebruik maken, waarmee je de nieuwste woningen direct kunt bekijken.

Met deze tool kun je nieuwe woningen op het spoor komen, nog voordat ze überhaupt op Funda komen te staan. Hierdoor krijg je het unieke voordeel om huizen eerder dan andere vastgoedbeleggers te kunnen bekijken.

Je betaalt een jaarlijks bedrag om je bij de Before-Market Deals aan te melden. Wees er snel bij, want een klein aantal van alle leden van de Vastgoed Community kunnen zich hiervoor aanmelden.

Let op: dit is maar beperkt beschikbaar deze ‘Before Market Deals’.

Volg de meest interessante masterclasses van vastgoed experts

Voordat je kunt investeren in vastgoed, is het belangrijk dat jij je kennis op dit gebied uitbreidt. Zonder de juiste kennis, kun je namelijk veel geld verliezen en dat is het laatste wat je wil. Om van de beste experts te kunnen leren, organiseert de Vastgoed Community masterclasses.

Wanneer je lid bent van de community, kun je de masterclass gratis volgen. Je krijgt veel informatie over beleggen in vastgoed, maar ook over de wetten- en regelgeving omtrent dit onderwerp. Op die manier kun je de keuzes die je maakt op kennis baseren, waardoor je veiliger kunt investeren.

Wanneer je de tips van de experts tijdens de masterclasses opvolgt, zal je beduidend meer rendement weten te behalen.

Vastgoed Community ervaringen

Ik heb een aantal ervaringen opgezocht over deze cursus en een videorecensie. Voor meer ervaringen check dan hier.

”Het vastgoedcafé is gezellig en leerzaam.”

‘Mooi platform. Brengt erg veel transparantie in de vastgoed / beleggingsmarkt. Mooie interviews met mensen met veel kennis en ervaring op allerlei disciplines. Goede interactie tussen de leden. Vastgoed café is op ontspannen manier informeel op een hele gezellige manier kennis uitwisselen.”

Andre Janssen

Het netwerk is flink gegroeid en kennis vergroot. Aanrader!

Super fijne, actieve community, waar wekelijks super goede masterclasses, Q&A’s en mastermindgroepen worden georganiseerd. Je merkt echt dat er een professioneel en betrokken team achter zit.
De waarde van de groep zit hem in de diversiteit aan beginnende en ervaren vastgoedbeleggers, architecten, makelaar, deal sourcers etc.

Mark Soons

Erg nuttig voor de startende vastgoedbelegger

Zeer laagdrempelig voor startende vastgoedbeleggers. Je kan alles vragen en je zal antwoord krijgen. Iedereen in deze community is behulpzaam.”

Rajesh Jadoenath

Heb jij interesse in de Vastgoed Community?

Nu je exact weet wat de Vastgoed Community inhoudt, welke voordelen eraan zitten en wat je er precies aan hebt, kun je de knoop doorhakken. Wil je meer weten over het lidmaatschap of de cursus? Neem dan gerust contact met de community op.

Weet je al dat je lid wil worden en de cursussen en masterclasses over investeren in vastgoed wil gaan volgen? Dan kun jij je online aanmelden. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is je gegevens invullen, betalen en hierna kun je direct aan de slag.

Wanneer jij je aanmeldt, kun je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks voor je lidmaatschap betalen.

Houd er ook rekening mee dat je voor losse onderdelen en bepaalde cursussen los dient te betalen, dit zit niet bij de prijs voor je lidmaatschap van de community inbegrepen.

Ontdek de Vastgoed Community voor de beste prijs!

Pak de hoogste korting om lid te worden van de Vastgoed Community

Ja, ik ben benieuwd!
Vastgoed Community
Vastgoed Community

Beoordeling door Simon Tol,

10 jul 2021
4

De beste cursus om te starten in de wereld van Vastgoed!