Sophia Meijer Review

Deze 7 feitjes moet je echt weten over Sophia!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Welkom op de pagina van de Sophia Meijer review. Zit je veel op TikTok en zou je met je eigen account online geld willen verdienen? Dan kun jij je aanmelden bij de Viral Academy van Sophie Meijer. Deze succesvolle TikTokker heeft haar eigen cursus ontwikkelt, waarin je leert op welke manier jij van je hobby je werk kunt maken.

Leer op welke manier je een winstgevend TikTok account opzet, uitbreidt en onderhoud. Je leert vanaf A tot Z hoe je ermee kunt beginnen, waar je op dient te letten, wat wel of niet werkt en op welke manier je geld kunt gaan verdienen. De cursus bestaat uit meerdere modules en video’s. In deze review lees je er meer informatie over!

Wie is Sophia Meijer?

Sophia Meijer is een jonge online onderneemster, die haar eigen cursus heeft gemaakt en verkoopt aan personen die geïnteresseerd zijn. Met haar Viral Academy leert ze anderen op welke manier zij met het sociale platform TikTok geld kunnen verdienen.

In Nederland is Sophia Meijer bekend als pionier op TikTok. Een aantal jaar terug zette zij filmpjes online, die uiteindelijk viraal zijn gegaan. Dit betekent dat zij veel views en volgers heeft, waardoor ze een waardevol publiek heeft weten op te bouwen.

Door zo succesvol te zijn op TikTok, kun je er geld mee verdienen. Zij leert haar eigen ontwikkelde technieken graag aan anderen aan, zodat meer mensen online geld kunnen verdienen.

Sophia meijer review
Sophia Meijer

Maak kennis met de Viral Academy

De Viral Academy van Sophia Meijer bestaat uit het aanleren op welke manier je geld met TikTok kunt verdienen. Zij leert je verschillende handige tactieken die je kunt inzetten om online geld te verdienen op dit specifieke social media platform.

De cursus bestaat uit 12 verschillende modulen en stap voor stap leer je op welke manier je jouw TikTok business het beste kunt aanpakken, opbouwen en onderhouden.

De video’s zijn informatief, duidelijk en ook nog eens leuk om te bekijken aangezien Sophia Meijer er humor in gebruikt. In totaal kun je 61 lessen volgen en kun je alle kennis die je opdoet direct in de praktijk brengen. Ik mag namens Sophia voor jou als bezoeker de cursus voor maar liefst 80% korting aanbieden! Benieuwd? Check het dan hier.

viral academy sophia meijer
De ‘Viral Academy’
viral academy korting

Wat zijn de voor- en nadelen van de Viral Academy?

Voordat jij je aanmeldt bij de Viral Academy, wil je natuurlijk wel weten welke voor- en nadelen eraan verbonden zitten. Over de nadelen kun je kort zijn, aangezien er bijna geen nadelen aan vastzitten. Sommige modules zijn wat kort, waardoor je er snel doorheen gaat.

voordelen viral academy

Als je kritisch wil zijn, zou je dus kunnen zeggen dat Sophia Meijer de cursus wat uitgebreider kan maken, dan hij nu is. Houd er rekening mee dat je levenslang toegang krijgt en Sophia Meijer maandelijks bezig is om nieuwe modules aan de Viral Academy toe te voegen.

Een ander nadeel is dat je om geld te verdienen op TikTok veel geduld moet hebben. Je dient veel filmpjes te maken, te bewerken en te uploaden. Voordat je er een passief inkomen uit weet te halen, dien je er eerst bloed, zweet, tranen en veel tijd in te steken.

viral academy voordelenDe voordelen van de Viral Academy zijn de toegankelijkheid van de cursus, iedereen die in online geld verdienen via TikTok geïnteresseerd is, kan deze cursus namelijk volgen. Verder wordt de informatie die in de cursus wordt gedeeld op een laagdrempelige en leuke manier gebracht.

De uitleg is duidelijk, er worden veel praktijkvoorbeelden besproken en je kunt veel van Sophia Meijer leren. Een belangrijk voordeel is de levenslange toegang die je krijgt.

Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt inloggen en je ook toegang blijft behouden tot extra modules die later worden toegevoegd. Verder krijg je toegang tot de community en kun je een wekelijkse coachingsessie inplannen.

Tot welke bonussen krijg je toegang als jij je aanmeldt bij de Viral Academy?

Op het moment dat jij je aanmeldt bij de Viral Academy krijg je toegang tot de Viral Community. Dit is een interessante bonus, aangezien je direct in een groep terecht komt met andere cursisten, waar je al je vragen aan kunt stellen, waar je mee kunt brainstormen en waar je ervaringen mee kunt uitwisselen.

Een andere bonus is de mogelijkheid om groepscoaching te volgen van Sophia Meijer. Tijdens deze sessies kun je Sophia Meijer persoonlijk benaderen en vragen aan haar stellen. Andere bonussen zijn video’s over dropshippen via TikTok en geld verdienen op het platform door je eigen gezicht wel of niet te tonen. Bekijk op deze pagina wat voor bonussen je nog meer staat te wachten.

viral academy bonussen
Bonus: TikTok: meer verkopen

Het vermogen van Sophia Meijer

Het exacte vermogen van Sophia Meijer is online niet terug te vinden. Wel heeft zij in interviews aangegeven dat zij ruim €10.000 euro per maand met TikTok verdient.

Dit zijn bizarre bedragen, waardoor je ervan uit kunt gaan dat zij erg goed verdient en goed kan sparen. Sophia Meijer heeft de code voor geld verdienen via TikTok gekraakt en leert je graag op welke manier jij hetzelfde kunt doen.

De klantervaringen van Sophia Meijer

Sophia Meijer is erg actief op TikTok, waar zij veel gratis waarde met haar volgers deelt. Verder komt zij zelf op events van andere bekende online ondernemers zoals Jelline Brands.

Online kun je de passie voor haar Viral Academy er al vanaf zien spatten. Zodra je toegang hebt tot de Academy merk je meteen dat zij alles op alles heeft gezet om haar cursisten zo goed en duidelijk mogelijk te helpen op hun eigen ondernemersreis.

Verder kun je op Trustpilot zien dat anderen de cursus met een hoge 4.1 van de 5 sterren beoordelen. Cursisten delen dat de cursus waardevol, uitgebreid en duidelijk is.

sophia meijer ervaringen
sophia meijer ervaringen
sophia meijer ervaringen

Is Sophia Meijer betrouwbaar?

Sophia Meijer is een succesvolle online onderneemster en zij is zeker te vertrouwen! Online vind je veel positieve reviews over haar en haar Viral Academy terug. Je kunt de betrouwbaarheid van Sophia Meijer toetsen aan de hand van tevreden cursisten die je voorgingen en de Viral Academy hebben doorlopen.

Op Trustpilot zijn veel goede recensies te vinden. Daarnaast is Sophia Meijer transparant op haar socials en kun je zelfs persoonlijk in contact komen met haar. Haar bedrijf staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zij verbindt haar naam en gezicht aan haar eigen cursus, wat laat zien dat zij er alles aan doet om haar cursisten op weg naar succes te ondersteunen.

sophia meijer betrouwbaar

Ook geïnteresseerd in de Viral Academy van Sophia Meijer?

Ontdek snel de kortingspagina en ga vandaag nog aan de slag met de cursus!

Ja, ik ben benieuwd!
Viral Academy
Viral Academy

Beoordeling door Simon Tol,

02 dec 2022
4

Als je succesvol wilt zijn op TikTok raad ik je zeker aan om deze cursus te gaan volgen! Alleen ben ik wel sceptisch hoelang TikTok populair blijft in de toekomst..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *