Starten met Daytraden

Deze 7 Punten moet je lezen voordat je gaat beginnen met Daytraden!

Ben je op zoek naar een manier om online geld te verdienen, waardoor je meer tijd in je eigen onderneming steekt, je meer geld verdient dan bij een baas en je locatie onafhankelijk kunt werken? Dan is daytraden wellicht iets dat bij je past.

Om te leren op welke manier je winstgevend kunt daytraden, is het belangrijk om je in dit werk te verdiepen. Dit kun je doen door online informatie op te zoeken, of door bijvoorbeeld een online training te volgen op dit gebied.

Op deze pagina lees je meer over daytraden én de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer.

Wat houdt Daytraden in?

Daytraden betekent dat je tijdens de Amerikaanse daguren, in aandelen gaat handelen op de Amerikaanse beurs. Het is de bedoeling dat je aandelen met een lage waarde scoort aan het begin van je werkdag, waarna je ze met winst verkoopt aan het einde van je werkdag.

Je maakt dus winst per dag en hierdoor kun je wekelijks en maandelijks mooie bedragen verdienen. Je kunt dagelijks van kleine koersschommelingen gebruikmaken, waardoor het uiteindelijk in jouw voordeel werkt.

wat houdt daytraden in?

Hoe werkt Daytraden?

Daytrading, in Nederland ook wel daghandel genoemd is niet lastig, als je weet waar je mee bezig bent. Daghandel is een stukje risicovoller dan handelen op de lange termijn, maar wanneer je weet wat je doet en hoe het precies werkt, kun je er mooie winsten mee pakken.

Daytraden kost veel tijd en energie, zorg dus dat je dit ervoor over hebt. Koop aandelen met een lage waarde in en probeer deze aan het einde van de dag met winst te verkopen. Bekijk deze onderstaande video van Kevin Timmer hoe Daytrading werkt:

Ontdek de cursus ‘Daytrading Masterclass’ van Kevin Timmer

Ben je op zoek naar een uitgebreide, duidelijke en interessante online cursus over daytrading? Dan is de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer zeker iets dat bij je past.

Kevin Timmer draait al heel wat jaren mee in de wereld van het daytraden en heeft in 2,5 jaar tijd bereikt dat hij zich full-time met traden kan bezighouden, zonder er een baan in loondienst of eigen bedrijf op een ander gebied naast te moeten behouden.

Het is zijn droom om andere geïnteresseerden te leren op welke manier zij full-time traders kunnen worden.

Vandaar dat hij als zijn kennis, tips en tricks in een online cursus heeft gegoten, zodat jij kunt leren op welke manier je online geld kunt verdienen, terwijl je van je vrijheid geniet.

De Daytrading Masterclass bestaat uit verschillende modules, die je kunt volgen. Je leert onder andere welke vier strategieën op het gebied van daytraden winstgevend zijn.

De cursus heeft 12 uur lang aan videomateriaal voor je klaarstaan, waardoor je makkelijk en snel kunt leren op welke manier je zelf ook een fulltime-daytrader kunt worden.

ontdek day trading

Wie is de bedenker Kevin Timmer van deze cursus eigenlijk?

Kevin Timmer is een jonge ondernemer die zich vooral bezighoudt met geld verdienen door op de Amerikaanse aandelenmarkt actief te zijn. Dit doet hij door te daytraden. Dit gaat hem zo goed af, dat hij zich hier al sinds 2014 mee kan bezighouden.

Kevin Timmer is altijd werkzaam geweest in de IT. Tijdens deze periode kwam hij erachter dat hij online geld kon verdienen met zijn eigen YouTube kanaal. Na dit avontuur, heeft hij zich in het daytraden verdiept.

Hier is hij in de loop der jaren zo goed in geworden, dat hij hier mooie winsten mee weet te behalen. Doordat Kevin Timmer een manier had gevonden om online geld te verdienen, besloot hij om te gaan reizen.

Wanneer je online geld verdient, krijg je namelijk de vrijheid om te werken van waaruit jij maar wil. Je kunt makkelijk een aantal maanden gaan reizen. Het enige dat je nodig hebt om geld te blijven verdienen is je laptop, goede wifi, een telefoon en de wil om je werkdag in balans te brengen met je reis.

Kevin Timmer kreeg door dat meerdere personen dromen van een levensstijl zoals die van hem. Vandaar dat hij besloot om alles wat hij zichzelf aangeleerd heeft, met andere te gaan delen. Dit doet hij in de vorm van een uitgebreide online cursus.

Wanneer je de Daytrading Masterclass volgt, leer je op welke manier je online geld kunt verdienen, je veel van de wereld kunt zien en je (financiële) vrijheid leert creëren voor jezelf.

Kevin Timmer starten met daytraden
Kevin Timmer

(Klant)ervaringen met de Daytrading Masterclass

Online zie je veel positieve reviews terug. Het mooie is dat Kevin Timmer al veel cursisten heeft geholpen om te leren op welke manier zij het meeste uit hun daytrading avontuur kunnen halen.

Je leert op welke manier je winstgevend kunt traden op de Amerikaanse beurs, op welke manier je een passief inkomen voor jezelf kunt genereren en op welke manier je reizen met werken kunt combineren. De cursus is makkelijk te volgen, bevat een duidelijke uitleg en je kunt je zelfs aansluiten bij live trading sessies, zodat je de meester aan het werk kunt zien.

Klanten vinden dit een erg waardevolle extra, die je bij de aanschaf van de cursus ontvangt.
Kevin Timmer wordt online als een betrouwbare coach weggezet, die je veel bijleert over daytraden op de Amerikaanse stockmarkt.

Wanneer je een duidelijke, uitgebreide cursus op dit gebied wil volgen, is de Daytrading Masterclass zeker iets dat bij je past. Lees hier alle reviews over de Daytrading Masterclass.

De voor- en nadelen van Daytraden

De voordelen van daytraden zijn de mogelijkheid om er snel veel winst mee te behalen. Je kunt per dag nieuwe trades plaatsen en deze met succes aan het einde van de dag afsluiten.

Een nadeel is dat het heel intensief is, je dient constant boven op je handel te zitten, waardoor het veel tijd en moeite kost. Verder is het een nadeel dat je soms risico’s dient te nemen met je geld, zonder dat je zeker weet of je er geld mee verdient, of er geld mee gaat verliezen. Bekijk dan eens anders de onderstaande video:

Wil jij ook starten met Daytraden? Ontdek dan de Daytrading Masterclass!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze review? Dan kun jij je direct aanmelden voor de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer. Op die manier leer je hoe jij van daytraden je fulltime job kunt maken en op welke manier je meer vrijheid voor jezelf creëert, door online werkzaam te zijn.

Je kunt de cursus makkelijk aanvragen door je gegevens en e-mail achter te laten. Na de betaling, ontvang je direct toegang tot de cursus en kun je er op je eigen tempo mee aan de slag.

Hoe gaaf is het om locatieonafhankelijk en voor jezelf te kunnen werken? Wie weet ziet jouw leven er over een paar maanden totaal anders uit! 

Ben jij ook geïnteresseerd in Daytraden?

Ontdek de Daytrading Masterclass van Kevin Timmer en Start vandaag nog!

Ja, ik ben benieuwd!