Starten met een Youtubekanaal

Ontdek de 7 stappen hoe jij succesvol kunt worden met Youtube

Ben je creatief of heb je iets interessants met andere mensen te delen? Ook leren starten met een youtubekanaal?

Wanneer je meer naamsbekendheid en abonnementen op YouTube vergaart, kun je daar namelijk best wel een lekker zakcentje mee verdienen.

Op deze pagina lees je onder andere wat een YouTube kanaal is, hoe je er eentje voor jezelf kunt gaan starten met een youtubekanaal.

Wat de voor- en nadelen hiervan zijn en verder kom je erachter waarom het opzetten van je eigen YouTube kanaal financieel gezien interessant voor je kan zijn.

Als laatste maak je kennis met de Cashcow Academy van Jelline Brands.

Wat is een Youtubekanaal?

Een YouTube kanaal is niets anders dan een persoonlijk account op YouTube waar jij je videocontent op kunt plaatsen. Dit kun je zowel persoonlijk als zakelijk doen. Maak je bijvoorbeeld vlogs over je dagelijkse leven of voor je bedrijf? Dan is het een goed idee om deze vlogs op YouTube te plaatsen.

Dit platform is wereldwijd bekend en biedt je de mogelijkheid om je merk of naam viraal te laten gaan. Een YouTube kanaal bevat al je videocontent en zorgt ervoor dat mensen zich op je kunnen abonneren.

Hoe meer abonnees je hebt, hoe interessanter je kanaal voor anderen wordt en hoe meer geld je er uiteindelijk mee kunt verdienen.

Wanneer je een YouTube kanaal aanmaakt, is het belangrijk dat je weet wat voor type content je graag met je kijkers wil gaan delen. Wil je succesvol worden op YouTube? Kies dan van tevoren voor een interessante strategie en wijk hier de eerste periode niet vanaf.

Om naamsbekendheid op YouTube op te bouwen, is leuke content en tijd nodig. Probeer zoveel mogelijk mensen te boeien en zorg dat zij zich op je kanaal abonneren.

Wanneer dit je lukt, kun je geld via je YouTube kanaal gaan verdienen. Hoe meer je dit uitbouwt, hoe meer geld je verdient.

starten met een youtubekanaal

Hoe start je een Youtubekanaal?

Wist je dat je een YouTube account kunt maken met je Google-account? Als je ingelogd bent met je Google-account, kun je zelf op kanalen abonneren, duimpjes omhoog doen op video’s van anderen en alle content bekijken.

Wil je dat anderen jouw videocontent bekijken? Dan dien je eerst een YouTube-account aan te maken. Dit kun je makkelijk doen door jezelf te registreren op YouTube.

Wanneer dit gelukt is, kun je content uploaden, reageren op video’s en kun je zelf YouTube playlists samenstellen. Heb jij je smartphone bij de hand? Dan kun je op de mobiele versie van YouTube ook een account aanmaken.

Hoe start je een YoutubekanaalWanneer je een YouTube kanaal aanmaakt, is het belangrijk om een duidelijke en unieke naam voor je eigen kanaal te kiezen. Gebruik hier je eigen naam, je Instagramnaam of je bedrijfsnaam voor.

Op die manier kunnen je fans je makkelijker vinden. Voordat je YouTube kanaal live gaat, dien jij jezelf aan te stellen als kanaalbeheerder. Dit is erg belangrijk, aangezien je als kanaalbeheerder volledige toegang tot je YouTube-account krijgt.

voordelen van een youtubekanaal

De voordelen van een Youtubekanaal

Allereerst is het interessant om jezelf of je bedrijf op YouTube een podium te geven, aangezien YouTube naast Google de grootste zoekmachine ter wereld is.

Hoewel je in eerste instantie misschien niet snel aan een zoekmachine zal denken bij YouTube, wordt het platform dagelijks door tenminste 1,3 miljoen mensen gebruikt.

YouTube is dus niet alleen maar een videoplatform, je kunt er namelijk ook advertenties op laten draaien. Stel je eens voor dat al die miljoenen mensen de advertenties voor jouw bedrijf of product krijgen te zien! Dat zou tot veel meer naamsbekendheid leiden.

Wil je zelf geen YouTube kanaal bouwen? Dan zou je de advertenties aan andere grote kanalen kunnen hangen, zodat meer mensen je advertenties op YouTube krijgen te zien. Verder is bewegend beeld vaak erg fijn om je klanten uit te leggen wat je product of dienst inhoudt.

Door middel van filmpjes kun je hen aan je merk binden. Wanneer je de juiste video’s online plaatst, weet je in één klap direct een groot deel van je publiek te bereiken.

Verder kun je kijkers van je filmpjes blijven volgen, zodat je ze op een later moment eventueel nog kunt retargeten. Een ander voordeel is dat je video’s op andere grote kanalen kunnen worden gedeeld.

De nadelen van een Youtubekanaal

Wil je eerst weten wat de nadelen van een eigen YouTube kanaal kunnen zijn, voor je de stap zet om er wel of niet eentje aan te maken? Dan is het in ieder geval goed om te weten dat je niet per se een YouTube kanaal nodig hebt om online marketing zijn werk te laten doen.

Er zijn nog veel meer andere platformen waar je ook meer publiek voor je bedrijf, product of dienst kunt bereiken. Verder is de customer journey via een YouTube kanaal vaak niet voldoende inzichtelijk.

Past YouTube wel bij je ideale klant, of maken zij bijvoorbeeld niet zo snel gebruik van dit platform?
Verder kan het ook erg lastig zijn om mooie content voor YouTube te schieten. Je dient namelijk een goede camera, creativiteit en kennis over video’s monteren in huis te hebben.

Verder kost een professionele video voor op je YouTube kanaal meer geld, dan je zou denken. Zeker als je sommige taken aan anderen uitbesteedt. Wanneer je bijvoorbeeld met je iPhone wil gaan filmen, is de kwaliteit van je video’s al te laag.

Een video online plaatsen moet je als het uitdelen van je visitekaartje zien. Als dit niet volledig weergeeft waar je onderneming voor staat, kun je hem beter niet met anderen delen.

wil jij ook starten met een youtubekanaal?

Wil je ook starten met een Youtubekanaal?

Weet je nog niet zo goed waar je kunt beginnen als jij je eigen YouTube kanaal wil opzetten? Dan kun je online alvast veel informatie terugvinden.

Het is belangrijk dat je bereid bent om research te doen en alles wat je voor een rendabel YouTube kanaal over hebt, in de praktijk te brengen.

Wanneer je net begint, is het wel zo fijn om in ieder geval op weg geholpen te worden. Dit zorgt ervoor dat je een vliegende start kunt maken en je binnen no time direct aan de weg naar een passief inkomen via YouTube timmert.

Hieronder lees je welke meerwaarde de Cashcow Academy van Jelline Brands bijvoorbeeld voor je kan hebben.

Cashcow academy van Jelline Brands

Ontdek de Cashcow Academy van Jelline Brands

Wil je meer geld verdienen en ben je niet cameraschuw? Zet dan vooral je eigen YouTube kanaal op. Dit platform is één van werelds meest populaire websites waar jij als je persoonlijke of zakelijke content op kunt plaatsen. Het mooie aan YouTube is dat wanneer je het juist aanpakt, je er veel geld mee kunt verdienen.

Het leuke is dat iedereen geld kan verdienen met YouTube. Zelfs als je geen persoonlijke filmpjes op het platform online zet. Dit is een onontdekte manier van verdienen aan YouTube en de Cashcow Academy van Jelline Brands legt je uit hoe je van een investering van €50 euro, al snel €1500 euro kunt maken.

Je hoeft maar één goedlopende video te maken, of te laten maken, waarna je er maanden tot jarenlang geld mee kunt blijven verdienen. Dit wordt ook wel een passief inkomen genoemd.

Het geld blijft binnenkomen, zonder dat je er zelf al die tijd actief mee bezig hoeft te zijn. Wanneer je de Cashcow Academy van Jelline Brands volgt, leer je hoe je voor jezelf een passief inkomen via YouTube kunt opbouwen.

De ‘Cashcow Academy’

Je kunt op dat moment werken wanneer het je uitkomt en dit kan je ook vanuit het buitenland doen. Verder is opschalen geen hogere wiskunde en kun je sommige werkzaamheden goedkoop uitbesteden aan anderen.

De vrouw achter de Cashcow Academy is de 20-jarige onderneemster Jelline Brands. Zij heeft haar bedrijf in 2020 naast het volgen van haar studie opgezet. De resultaten die zij behaalt met haar eigen YouTube kanaal, zijn bizar goed en ze legt je graag uit hoe jij ditzelfde kunt bereiken.

Jelline Brands leert je bepaalde technieken aan, waardoor jij je eigen YouTube kanaal zo snel mogelijk winstgevend kunt maken. Wanneer je haar aanpak kopieert, kun je door het bekijken van 80 video’s uit haar cursus meteen geld gaan verdienen. Het mooie is dat je geen technische kennis hoeft te hebben, voordat je geld met YouTube kunt verdienen.

Jelline Brands

Een passief inkomen is voor iedereen en op elk moment te creëren door je eigen YouTube kanaal ervoor in te zetten. Lidmaatschap voor de Cashcow Academy van Jelline Brands kun je online aanschaffen. Waar wacht je nog op?

Heb jij ook interesse in het starten van een Youtubekanaal?

Nu je meer weet over de voordelen en mogelijkheden van je eigen YouTube kanaal, is het interessant om binnenkort voor jezelf van start te gaan. Het mooie aan YouTube als passief inkomen is dat je maar één keer alle moeite en tijd dient te investeren, waarna het zichzelf in geld zal terugbetalen.

Voordat je op dit punt komt, kan het lastig zijn en kan het zijn dat je liever een andere manier zoekt. Wie doorzet, kan hele mooie winsten pakken. Heb je tijd over en wil jij je volledig op een winstgevend YouTube kanaal storten? Begin vandaag dan nog aan een cursus of de eerste stappen naar je eigen YouTube kanaal.

Ben jij ook nieuwsgierig naar het opstarten van een Youtubekanaal?

Ontdek dan de Cashcow Academy wat het voor jou kan betekenen.

Ja, ik ben benieuwd!
Cashcow Academy
Cashcow Academy

Beoordeling door Simon Tol,

11 sep 2021
5

Jelline Brands gaat jou stap-voor stap uitleggen hoe jij het beste uit kunt halen met een Youtubekanaal!