Starten met TikTok

Hoe je binnen korte tijd enorm veel online geld kan verdienen!

Ben je op zoek naar mogelijke manieren om online geld te verdienen? Dan kun je dit op verschillende manieren aanpakken. Op deze pagina kom je erachter op welke manier je winstgevend kunt zijn op social media platform TikTok.

Je komt erachter wat TikTok is, hoe het werkt en welke voor- en nadelen eraan zitten. Verder lees je op welke manier je zelf kunt beginnen met geld verdienen via TikTok.

Aan het einde krijg je meer informatie over een waardevolle online training van Sophia Meijer. Met haar Viral Academy leert ze andere online ondernemers hoe je geld met je eigen TikTok account kunt verdienen. Lees ook mijn uitgebreide review over Sophia Meijer op deze pagina.

starten met tiktok
Gebruik de kortingscode ‘onlinegeld200’ voor de hoogste kortingsgarantie!

Wat is TikTok?

TikTok is een groot, bekend en populair platform, waar vooral jongeren (lees millenials en Gen Zers) gebruik van maken. Het idee van TikTok is dat je korte muziekvideo’s kunt maken, zodat jij je eigen talent, grapjes of verhaal online kunt laten zien en vertellen.

Je deelt je eigen video’s op je account, waarna je video’s op het platform aan anderen worden getoond. Wanneer anderen je video’s leuk vinden, kunnen zij een like geven. Het is ook mogelijk om een reactie onder video’s achter te laten.

TikTok is een platform waarop je ineens viraal kunt gaan, dit betekent dat je ineens heel veel views, likes en comments kunt krijgen, waarna je in één klap bekend bent onder heel veel mensen.

wat is tiktok

Hoe werkt TikTok?

TikTok wordt gezien als een plek waar je online je creativiteit kunt laten zien. Je kunt de korte filmpjes ook wel als een elevator pitch zien. Wanneer je een product of dienst verkoopt, kun je deze op TikTok onder de aandacht proberen te brengen.

Je kunt zelfs adverteren op TikTok. Het is dus een tool die je kunt inzetten voor de marketing van je product, dienst of merk. Om een succes te worden op TikTok dien je unieke filmpjes te maken, die aanslaan bij het grote publiek. Zorg ervoor dat je veel post, veel maakt en ook veel op anderen reageert en liked.

Net zoals op Instagram, kun je hashtags inzetten om beter gevonden te worden op TikTok. Om geïnteresseerden van je TikTok account door te sluizen naar je eigen website, kun je jouw website aan je TikTok account koppelen.

Hoe meer bekendheid je op TikTok krijgt, hoe beter je eraan zou kunnen verdienen. Als influencer kun je deals met grote merken binnenhalen als zij je account van waarde vinden voor hun bedrijf.

De voordelen van TikTok

Nu je weet wat TikTok precies is en je erachter bent gekomen dat je er geld mee kunt verdienen, is het interessant om de voordelen van dit social media platform uit te pluizen.

Wanneer je TikTok inzet voor je bedrijf en je bijvoorbeeld veel tijd en moeite steekt in het uploaden van unieke en creatieve filmpjes, kun je jouw klantenkring enorm laten toenemen.

Het platform is mega populair en wereldwijd zitten er miljoenen mensen op. Vooral jongeren gebruiken deze app, dus als je producten of diensten voor deze doelgroep maakt of verkoopt, is dit het ideale kanaal om het op te promoten.

Verder kun je makkelijk en snel een account aanmaken en heb je direct vanaf het begin bizarre groeimogelijkheden voor je account. Op TikTok krijgt iedereen de eerlijke kans om bekend en groot te worden, dat is bij Instagram en Twitter een ander verhaal.

Een ander belangrijk voordeel van TikTok is dat je filmpjes gewoon met je smartphone kunt maken en bewerken. Je hoeft hier dus geen dure camera’s of apparatuur voor te kopen.

Wanneer je het professioneler aanpakt en je aantal volgers groeit, kun je daar altijd nog voor kiezen om de kwaliteit van je content op te schroeven. 

voordelen van tiktok

De nadelen van TikTok

Wanneer ergens voordelen aan vastzitten, is de kans groot dat er ook een aantal nadelen bestaan. Allereerst is TikTok niet per se een marketingapp. Mensen melden zich er niet op aan om online te shoppen of tot de aanschaf van online producten of diensten over te gaan.

Aan de andere kant bereik je wel een groot publiek als je voor TikTok kiest. Zeker wanneer je een brand en naam wil opbouwen, kan het handig zijn om TikTok voor jezelf of je bedrijf in te zetten.

Een ander nadeel aan deze app is dat je geen feedback krijgt op de content die je plaatst. Er is namelijk geen analysetool beschikbaar. TikTok is eerder een trial and error platform waarbij je met een beetje geluk opeens viral kunt gaan.

nadelen van tiktok

Ontdek de Viral Academy van Sophia Meijer

Sophia Meijer is één van de meest bekende Nederlanders op TikTok. Zij heeft de code van dit social media platform gekraakt en verdient maandelijks meer dan €10.000 euro met haar TikTok account. Lees mijn uitgebreide review over Sophia Meijer op deze pagina.

Aangezien Sophia Meijer precies weet op welke manier zij op dit punt is gekomen, besloot zij om haar tips en tricks in een online training te gieten. Met de Viral Academy leer je op welke manier jij een winstgevend account op TikTok kunt maken.

Doordat Sophia Meijer zoveel waarde in haar training deelt, leer je van A tot Z op welke manier jij het voor jezelf het beste kunt aanpakken.
De training bestaat uit meerdere modules en veel interessante filmpjes waarin je van alles over TikTok wordt uitgelegd.

Wanneer jij je aanmeldt bij de Viral Academy krijg je direct toegang tot de TikTok Premium Community. Dit is erg waardevol, aangezien je dan met gelijkgestemden in contact kunt komen, vragen kunt stellen en misschien wel samenwerkingen aan kunt gaan.

Het mooie aan verdienen via TikTok is dat je geen startkapitaal nodig hebt, er hoge winstmarges mogelijk zijn en je geen ervaring nodig hebt om je eerste centen eruit te kunnen halen.

cursus viral academy sophia meijer
Gebruik de kortingscode ‘onlinegeld200’ voor de hoogste kortingsgarantie!
viral academy kortingscode

Wil jij ook beginnen met geld verdienen met TikTok?

Voordat je geld uit je TikTok account kunt halen, is het belangrijk dat je een bekend account weet op te zetten. Het ligt aan het aantal volgers, views en likes of je er een winstgevende business van kunt maken of niet.

Wil je zo goed mogelijk beginnen met verdienen op TikTok? Dan is het aan te raden om een online training over dit onderwerp te volgen. Een waardevolle training die je leert op welke manier je geld kunt verdienen op TikTok is de Viral Academy van Sophia Meijer. Hieronder lees je wat je van deze online training kunt verwachten.

Wil jij ook starten met geld verdienen via TikTok?

Ontdek de Viral Academy van Sophia Meijer en gebruik de kortingscode ‘onlinegeld200’ voor de hoogste kortingsgarantie!

Ja, ik ben benieuwd!