Starten met Vastgoed

Ontdek hoe jij de eerste stappen kunt gaan zetten in de wereld van vastgoed!

Ben je geïnteresseerd in het starten met vastgoed en wil je weten op welke manier je hier het beste mee kunt beginnen? Dan kun je in deze review handige en belangrijke informatie doorlezen.

Je komt erachter hoe investeren in vastgoed werkt, welke voor- en nadelen eraan zitten en je maakt kennis met een waardevolle training die je helpt om te starten met beleggen in vastgoed. En ontdek je de beste vastgoed cursus van dit moment.

Wat is vastgoed?

Een ander woord voor vastgoed is onroerend goed. Je kunt vastgoed kopen, waarna het op jouw naam komt te staan en je het kunt verhuren, opknappen en/of doorverkopen of zelf kunt betrekken.

Onder vastgoed vallen koopwoningen, fabrieken, winkels en bedrijfspanden. Los van de gebouwen die je koopt, hoort het stuk grond waarop je gebouw staat ook bij het vastgoed dat je op je naam laat zetten.

wat is vastgoed

Hoe werkt investeren in vastgoed?

Wil jij je vermogen uitbreiden en ben je geïnteresseerd in beleggen in vastgoed? Dan wil je natuurlijk eerst weten op welke manier je dit het beste kunt aanpakken.

Wanneer je in vastgoed belegd, kun je zelf panden kopen, maar je zou ook kleinere stukjes van panden op je naam kunnen zetten. Op dat moment koop je een obligatie, aandeel of participatie in een bepaald fonds.

Dit fonds verzamelt investeringen van meerdere mensen en belegt dit bedrag in het geheel in de aanbouw van een pand of de aankoop van kantoren, winkelcentra of woningen. Wanneer je voor die manier van investeren in vastgoed kiest, kun je met kleine bedragen beginnen.

Kies je ervoor om zelf panden te kopen en deze vervolgens te verhuren of op te knappen en met winst te verkopen? Dan kun je er een uiteindelijk een passief inkomen uit halen.

Dit houdt in dat de huurders van je panden je maandelijks betalen, waardoor je elke maand geld binnen blijft krijgen zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen.

De voordelen van vastgoed

Wanneer je ervoor kiest om in vastgoed te investeren, zorg je ervoor dat jij jezelf en je financiële vermogen beschermd tegen de inflatie. Opbrengsten die je uit de verhuur van je panden verdient, passen zich telkens aan op het moment dat er sprake is van inflatie.

Daarnaast zijn panden waardevast en kan je pand in de loop der jaren zelfs flink in waarde stijgen. Een ander voordeel is dat je relatief weinig zorgen hebt als je in vastgoed belegd. Zodra je een pand of een deel van een pand op jouw naam zet, kun je het direct verhuren en op die manier voor een passief inkomen zorgen.

voordelen van vastgoed

De nadelen van vastgoed

Nu je weet wat de voordelen van investeren in vastgoed zijn, is het logisch om ook na te gaan of er bepaalde nadelen aan vastzitten. Wanneer je wil leren investeren in vastgoed, dien je hier veel tijd, geld en moeite in te steken.

Het kost je iets, voordat je weet op welke manier het je iets gaat opleveren. Dit kan als een nadeel worden gezien, aangezien mensen om die reden kiezen om toch van de investeringen in vastgoed af te zien.

Verder ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je vastgoed als eigenaar van een pand. Er zijn mogelijkheden om dit aan anderen uit te besteden, maar dit kost je extra geld.

Verder is investeren in vastgoed pas interessant als je meer dan €1000 euro te besteden hebt. Bij hoge bedragen die je inlegt, zal het je ook veel meer opleveren. Dit dien je wel in je achterhoofd te houden.

nadelen van vastgoed

Ontdek de ‘Vastgoed Community’ van Thierry Stokkink

Thierry Stokkink is een bekende zakenman in de wereld van vastgoed. Hij heeft zijn eigen bedrijf, dat Thuis Hypotheken heet. Daarnaast leert hij startende vastgoedbeleggers op welke manier je het beste een vastgoedportefeuille kunt opbouwen.

Thierry deelt al zijn pieken en dalen en maakt je bewust van de fouten waar je voor dient te waken als je begint met beleggen in Vastgoed. Zijn online training heet de Cashflowboost en daarnaast heeft hij de Vastgoed Community opgestart.

Zodra je toegang koopt tot de training, kun je direct lid worden van de Vastgoed Community. Dit is erg waardevol, aangezien je hier met andere vastgoedbeleggers in contact kunt komen. Lees ook mijn uitgebreide review over Thierry Stokkink op deze pagina.

Wanneer je het investeren in vastgoed op de juiste manier aanpakt, kun je jouw vermogen flink laten groeien. Hoe fijn is het dan om een leermeester te ontmoeten, die je helpt bij het starten met je vastgoed avontuur?

De online reviews over de Cashflowboost en de Vastgoed Community zijn lovend. Mensen zijn mega enthousiast en erg positief. Het is je investering dus zeker waard, door eerst aan deze waardevolle training deel te nemen, voordat je in vastgoed investeert.

wat is aansprakelijkheidsverzekering

Wat kun je van de cursus verwachten?

De Cashflowboost training van Thierry Stokink bestaat in totaal uit 8 verschillende modules. Je leert van A tot Z hoe je kunt beginnen met beleggen in vastgoed, welke stappen je daarvoor dient te zetten, welke veel gemaakte fouten je moet proberen te voorkomen, op welke manier je aan geld komt om te investeren en nog veel meer.

De inhoud van de training is compleet, makkelijk te begrijpen en het mooie is dat je de training online en dus op ieder gewenst moment kunt doorlopen. Los van alle kennis die Thierry Stokkink met je deelt, is hij ook nog eens zo vrij om je een aantal interessante bonussen aan te bieden. Lees ook mijn uitgebreide review over de Vastgoed Community.

Eén van de interessante bonussen is het gedocumenteerde verhaal van Thierry, uit de praktijk, over op welke manier hij in 4 maanden tijd aan 12 panden wist te komen. Het is bizar hoeveel je van praktijkervaringen van experts zoals Thierry Stokkink kunt leren.

Verder krijg je met de bonus toegang tot de Cashflow Rekentool. Hiermee kun je jouw mogelijke rendement op je investeringen berekenen. De derde en laatste bonus is toegang tot de Masterclass Vastgoed Financieren, waardoor je nog meer inzichten vergaart uit de wereld van beleggen in vastgoed.

Wil jij ook beginnen met beleggen in vastgoed?

Beginnen met beleggen in vastgoed is niet eenvoudig, maar voor iedereen met een gezonde portie doorzettingsvermogen en leergierigheid zeker mogelijk!

Voordat je begint, is het aan te raden om een cursus of training te volgen, waardoor je meteen op de juiste manier leert om in vastgoed te beleggen. Start vandaag nog met de cursus ‘Cashflowboost’ van Thierry Stokkink, hier lees je meer informatie over de community van Thierry Stokkink.

wat is aansprakelijkheidsverzekering

Wil jij ook starten in vastgoed?

Ontdek dan de ‘Vastgoed Community’ van Thierry Stokkink!

Ja, ik ben benieuwd!