Talent First Review

Deze 6 punten moet je weten over Talent First

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Ben je op zoek naar een manier om meer uit je werkleven te halen? Wil jij jezelf laten omscholen of ben je benieuwd naar wat je verborgen talenten zijn? Soms kan het zijn dat je niet zo goed weet wat voor type zakelijke functie het beste bij je past. Om meer uit jezelf en je baan te halen, kun je trainingen, programma’s of coaching uitproberen.

Door jezelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied, kun je uiteindelijk meer uit je carrière en leven halen. Talent First is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en uitdagen van werkende personen, die meer uit hun carrière willen halen, een carrière switch willen maken of willen uitzoeken op welke gebied zij carrière willen maken.

Talent First is opgericht door Huub van Zwieten

Huub van Zwieten is de man achter het bedrijf Talent First. Huub houdt jaarlijks lezingen en verzorgd seminars om bedrijven, instellingen en organisaties uit te leggen wat hij allemaal doet. Het is een inspirerende ondernemer, die hard werkt voor zijn eigen bedrijf.

Hij helpt anderen om hun unieke persoonlijkheden en talenten in te zetten op de werkvloer, voor het behalen van maximaal resultaat. Huub gelooft erin dat wanneer alle werknemers hun talenten volledig benutten, het team doelen en dromen waar kan maken die eerst onmogelijk leken.

huub van zwieten review
Huub van Zwieten

Wat is Talent First eigenlijk?

Talent First is een bedrijf van Huub van Zwieten. Het is een coaching organisatie, die in het talent van medewerkers geloofd. Talent First helpt medewerkers om functies te betrekken, waar zij daadwerkelijk in geïnteresseerd zijn en naartoe willen werken.

Zo wordt voorkomen dat personeel zonder er blij mee te zijn, in allerlei functies terecht komt, waar hun passie of kracht uiteindelijk niet lijkt te liggen. Talent First helpt personeel om erachter te komen wat hun talent is en welke functie daar het beste bij past. Verborgen talenten worden aan het licht gebracht, waardoor personeel beter weet op welke functie zij wel of niet willen solliciteren.

Verder ontdekken de deelnemers bij Talent First nieuwe talenten, waarmee zij misschien wel een heel ander carrière pad kunnen gaan bewandelen dan zij op dit moment doen. Lees op deze pagina welke opleidingen zoal Talent First aanbieden.

Daarnaast krijgen deelnemers een beter inzicht in een bedrijf en team op zichzelf en leren zij dat zij onderdeel zijn van het grote geheel. Hierdoor durven zij eerder hun plek in het bedrijf in te nemen, omdat zij zien dat ze wel degelijk nodig en waardevol zijn. Als je werk doet, wat je ook nog eens leuk vindt, leer je gelukkiger in het leven te staan en balans te behouden in wat je zakelijk en privé allemaal doet.

wat is talent first?

De missie en visie van Talent First

Talent First is ruim 20 jaar geleden opgericht en heeft als hoofddoel om personeel te begeleiden naar hun ideale functie binnen een zakelijke organisatie. In de beginjaren ging Talent First op zoek naar passend personeel voor openstaande functies bij bedrijven.

Nu is dit uitgebreid met het bieden van trainingen aan personeel en het bieden van inzicht, zakelijke groei en leren hoe men zichzelf kan blijven ontwikkelen in en naar bepaalde functies bij het bedrijf waar zij werken of werkzaam willen zijn.

Talent First doet het zo goed, dat zij drie kantoren verspreid over Nederland hebben geopend. De kantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Je kunt hier terecht om de cursussen, trainingen, programma’s en events van Talent First bij te wonen. Ontdek de gratis boek van Huub van Zwieten: ‘Lekker werken’.

huub van zwieten boek
huub van zwieten gratis

Welke programma’s biedt Talent First eigenlijk?

Talent First biedt allerlei verschillende coaching pakketten, evenementen, programma’s en trainingen aan. Als je coaching wil krijgen via Talent First, kun je uit een cursus voor starters, professionals, executives en leidinggevenden kiezen.

Verder kun jij je aanmelden voor programma’s als een onweerstaanbare CV, all-you-can-learn training, het FutureFit Learning Programma, een Disc Test, het Grijze Muizen Bevrijdingsprogramma en nog veel meer.

Je kunt uiteraard eerst contact opnemen met Talent First, om na te gaan welk programma het beste bij je past. Online kun je meer informatie terugvinden over wat elk programma precies inhoudt. Meld je gratis aan voor de webinar van Huub van Zwieten.

talent first gratis

Volg een gratis opleiding met behulp van het STAP Budget!

Wist je dat je door gebruik te maken van het STAP budget, een gratis opleiding naar keuze kunt volgen? Het STAP-budget maakt het voor iedere Nederlander mogelijk om jaarlijks €1000 euro subsidie in een opleiding naar keuze te investeren.

Het Nederlandse kabinet heeft hiervoor gekozen aangezien zij het erg belangrijk vinden dat de persoonlijke ontwikkeling van Nederlanders voorop staat en door de regering mogelijk wordt gemaakt. Het STAP-budget wordt dan ook ingezet om ervoor te zorgen dat professionele en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Houd er wel rekening mee dat je het STAP-budget maar tot een bepaalde dag kunt verzilveren.

Je kunt uit allerlei cursussen, opleidingen en trainingen kiezen, zo lang de prijs maar rond de €1000 euro ligt. Kost de opleiding, cursus of training die je kiest meer dan €1000 euro? Dan betaal je het overige bedrag uit eigen zak.

Door ervoor te kiezen om jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je carrière, zorg je voor grotere kansen op het behouden van je baan of het vinden van een baan die bij je persoonlijke interesse past.  Er is niets mis met een leven lang blijven leren en ontwikkelen.

Uiteindelijk kun je alle diploma’s en certificaten die je behaalt op je CV zetten, waardoor je iedere keer weer meer waard bent voor je (toekomstige) werkgever. Daarnaast is het een goed gevoel om nieuwe dingen te leren en jezelf uit te blijven dagen. Bekijk hieronder de video hoe je kunt aanmelden.

Laat je gratis omscholen bij Talent First

Het mooie aan de programma’s van Talent First is, dat veel programma’s gratis gevolgd kunnen worden door de intrede van het STAP-budget. Wanneer je bij Talent First voor een bepaalt programma kiest dat maximaal €1000 euro kost, kun je dit programma gratis doorlopen.

Het grote voordeel hiervan is dat je gratis omscholing voor jezelf kunt regelen. Het kan nooit kwaad om bepaalde diploma’s of certificaten aan je cv toe te voegen, die ervoor zorgen dat je op bepaalde functies kunt solliciteren, die je erg interessant lijken.

Door je goed voor te bereiden op je droomfunctie, is de kans groot dat je de functie op de korte termijn bekleed. Voor als je nog meer vragen hebt over deze opleidingen, stel de vragen onderaan de formulier. Succes!

Ook geïnteresseerd geraakt in de opleidingen van Talent First?

Ontdek de alle gesubsidieerde opleidingen en start vandaag nog!

Ja, ik ben benieuwd!

 

Talent First
Talent First

Beoordeling door Simon Tol,

13 jul 2022
4

Voor ieder wat wils! De opleidingen zijn zeker van goede kwaliteit, zowel voor werkende als werklozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *