The Huddle Software Review

Kun je een goede community bouwen met deze software?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Ben je op zoek naar software waarmee jij je onderneming naar het volgende niveau kunt tillen? Zie jij het wel zitten dat bepaalde werkzaamheden voor je worden geautomatiseerd? Dan ben je bij de Internet Marketing Unie (IMU) aan het juiste adres. Met hun Huddle Software kun je bijvoorbeeld een professionele en hele moderne e-learning omgeving opzetten.

Dit is ideaal wanneer je online lesmateriaal met leden of klanten wil delen. In deze review kom je erachter wat The Huddle Software precies inhoudt, wat de functies ervan zijn, welke tarieven eraan gekoppeld zitten en wordt er dieper op de voor- en nadelen van deze software ingegaan.

Wat is ‘The Huddle Software’ eigenlijk?

Ben je een (online) ondernemer en heb je een eigen community of wil je een e-learning module opzetten? Dan komt The Huddle Software van de IMU zeker van pas. De IMU is een aantal jaar geleden opgericht door Tonny Loorbach. Hij was één van de eerste grote en succesvolle online marketing experts van Nederland. Door de jaren heen heeft hij veel kennis op het gebied van online marketing opgedaan.

Tonny Loorbach besloot dat al die kennis gebundeld veel voor andere ondernemers zou kunnen betekenen. Vandaar dat hij besloot om alles wat hij wist, aan andere ondernemers aan te leren, zodat zij sneller en makkelijker op hetzelfde niveau als Tonny Loorbach terecht zouden kunnen komen.

tonny loorbach huddle software
Tonny Loorbach

Onlangs heeft hij de IMU van een mede-eigenaar voorzien, namelijk Martijn van Tongeren. Samen veroveren ze de onlinemarketingwereld in Nederland. Ze geven cursussen, schrijven meerdere E-books en hebben zelfs een eigen podcast opgericht.

The Huddle Software is één van de diensten die de IMU aanbiedt. Wanneer je dit pakket koopt, kom je in een online omgeving terecht, waar jij je eigen online platform, e-learning of community mee kunt bouwen. Dit komt vooral van pas als jij als ondernemer bijvoorbeeld online lessen of cursussen aanbiedt. De software maakt het voor jou veel makkelijker om al je online modules te maken of om je community met elkaar te linken.

Het leuke aan The Huddle Software is dat je er een interactief online platform mee kunt bouwen, waardoor je met je klanten of leden kunt chatten en direct allerlei vragen kunt beantwoorden of mensen aan elkaar kunt voorstellen en koppelen. Dit is erg waardevol!

 

the huddle software review
‘The Huddle Software’

‘The Huddle Software functies’

Wanneer je besluit om The Huddle Software van de IMU te kopen, kun je de software direct op je laptop of computer installeren. Ben je van plan om er je eigen e-learning platform mee te bouwen, een community vorm te geven of om een forum te starten over een bepaald onderwerp? Dan kun je uit verschillende templates kiezen, zodat je niet met een lege pagina hoeft te beginnen.

Bouw je eigen Community binnen ‘The Huddle Software’

Wanneer je een template kiest die bij je past, kun je vaak ook gelijk je eigen huisstijl binnen de template doorvoeren. Upload je logo en zie direct hoe je online omgeving tot leven komt en meer gepersonaliseerd raakt.

Voorbeeld van een ‘Community’

Creëer je eigen forum binnen ‘The Huddle Software’

Zelfs het inlogmenu dat je klanten of leden te zien gaan krijgen kun je personaliseren. Je hebt dus veel mogelijkheden om alles aan je eigen smaak aan te passen.

Het mooie is dat je leden of klanten een eigen account kunt laten maken. Dit kunnen zij met een mailadres en zelfgekozen wachtwoord doen, maar je kunt ze ook de mogelijkheid geven om met hun Facebook-account in te loggen.

Dit is vooral handig op het moment dat je Facebook zelf ook ooit als marketingplatform voor je eigen onderneming wil inzetten. Verkoop je een online cursus? Dan ontvangen je klanten direct na het aanschaffen van je cursus een mail met inloggegevens zodat ze bij je online cursus terecht kunnen komen.

huddle software forum verkleind
Voorbeeld van een Forum

Maak je liever een forum? Dan kun je dit helemaal stijlen alsof het je eigen social media app of omgeving is. Het leuke hieraan is dat je deelnemers of leden makkelijk topics kunnen starten en onderling met elkaar over bepaalde onderwerpen kunnen chatten of reageren.

Het mooie aan de forummogelijkheid is dat je die ook SEO-proef kunt maken en het later ook door Google kunt laten indexeren. Dan dien je er wel voor te kiezen om je forum openbaar te maken. Wanneer je alleen leden toegang tot het forum wil geven, moet je het afschermen en kan Google er verder ook niets mee.

Wanneer je e-learning verzorgd kun je een cursus maken, content toevoegen, verschillende modules opstellen, een automatische slideshow van alle lesstof instellen en je kunt een leuke quiz toevoegen om de oplettendheid van je cursisten te testen.

The Huddle Software bevat ook leuke en interessante extra’s zoals een challenge opstellen, trofeeën ontwerpen en door de beste cursisten laten winnen, groepen maken via Facebook en je kunt je online leeromgeving zelfs in een app omgieten.

Ik mag namens IMU voor jou gratis het E-Book ‘Community Building’ aanbieden voor je.

huddle software ebook

‘The Huddle Software’ tarieven

Net zoals je Huddle kunt inzetten als maandelijks abonnement voor je klanten, cursisten of leden, betaal je voor het gebruik van The Huddle Software van de IMU een maandelijks bedrag. Je kunt het abonnement opzeggen wanneer je het niet meer nodig hebt, je zit er geen bepaalde tijd aan vast. Je dient er wel rekening mee te houden dat het om een maandelijks opzegbaar abonnement gaat.

Ben je ervan verzekerd dat je deze Huddle software het hele jaar gaat gebruiken? Dan zou je ook voor een jaarlijkse betaling kunnen kiezen. Wanneer je dat doet, ontvang je een mooie korting op het totaalbedrag. Je kunt niet maandelijks opzeggen als je voor een jaarabonnement hebt gekozen. Het tarief wat je voor Huddle betaald is €70 euro per maand of €695 euro per jaar.

Ik mag namens IMU voor jou als bezoeker de hoogste kortingsgarantie aanbieden, dus check de link.

De voordelen van ‘The Huddle Software’

huddle software voordelen

Wanneer je online de recensies van The Huddle Software leest, kom je veel tevreden klanten tegen. Dit komt doordat er veel voordelen aan deze software gekoppeld zitten. Wanneer je toegang hebt tot de software, kom je er al snel achter dat het mega gebruiksvriendelijk is. De software is makkelijk te gebruiken en je kunt het ook aan bestaande websites koppelen, zodat je klanten of leden overal tegelijk gebruik van kunnen maken.

Daarnaast zit er een bepaalde strategie achter Huddle. Het is niet alleen ontworpen zodat jij makkelijk de mooiste forums of e-learning omgevingen kunt maken. Het is er ook op ingericht dat de aandacht van je cursisten, leden of klanten altijd vastgehouden blijft worden.

De nadelen van ‘The Huddle Software’

nadelen huddle software

Er zitten oprecht weinig nadelen aan The Huddle Software. Het enige wat je als vervelend kunt ervaren is het feit dat je het lidmaatschap voor de software maandelijks moet betalen. Al krijg je tegenwoordig de optie om direct een jaarabonnement te nemen. Je betaalt net zo lang voor je online leeromgeving of forum, tot je er uiteindelijk niets meer mee wil doen.

Wanneer je het abonnement opzegt, kun je de leeromgeving en het forum niet meer gebruiken. Verder zijn er vaak ook makkelijke en gratis manieren om een forum mee op te zetten. Begin je net met je onderneming, dan is deze software aan de prijzige kant, dus dan kun je wellicht beter eerst met een gratis versie beginnen.

Wanneer je geen uitgebreide mogelijkheden en functies nodig hebt, kun je met een basisprincipe uit de voeten. Op het moment dat je meer uit je e-learning wil halen of wanneer je graag een prachtig online platform bouwt, kun je gerust voor The Huddle Software kiezen.

Al kunnen grote videobestanden niet geüpload worden, hiervoor dien je YouTube of Vimeo in te zetten, wat je dan wel weer heel makkelijk met Huddle kunt koppelen.

‘The Huddle Software’ ervaringen

Het aantal leden van de slimste belegger groeit enorm snel. Inmiddels hebben we meer dan 1.000 leden. Blijkbaar is er veel behoefte aan het uitwisselen van kennis over beleggen. Dat hadden we niet gekund zonder team Huddle. We doen het ook goed in Google!

Best wel trots, vandaag de 500 leden bereikt in mijn gratis Sterrekind Community. En dat alles in mijn uppie naast mijn drukke praktijk…pff ff pittig soms, maar zo leuk en wie weet waar we naar toe gaan ;-). En ja, natuurlijk niet helemaal alleen…thanks team Huddle voor alle support!

Gisteren heb ik mijn huddle gelanceerd, de Zakenmeisje Members Club. De stand staat nu op 32 betalende members, super blij mee! Ik ben ook onwijs blij met Nathalie Pijls en team, die ervoor hebben gezorgd dat alles op tijd af was voor de lancering. Bedankt!

Mocht je nog meer vragen hebben over ‘The Huddle Software’, stel ze dan onderaan de formulier!

Ook benieuwd naar de ‘Huddle software’?

Probeer de eerste 30 dagen gratis uit!

Ja, ik ben benieuwd!
The Huddle Software
The Huddle Software

Beoordeling door Simon Tol,

16 apr 2021
5

Bewijst dat het een goede software is waarin je een community kan opbouwen. Ook de support is klasse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *