Thierry Stokkink Review

Deze 8 feitjes moet je weten over hem!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Wil je geld investeren en ben je geïnteresseerd in vastgoed? Dan kun je met je spaargeld een mooi vermogen opbouwen, als je leert op welke manier je aan vastgoed kunt verdienen.

Je zou bijvoorbeeld de overwaarde op je eigen woning kunnen gebruiken om in ander fysiek vastgoed te beleggen. Als beginnend vastgoedbelegger is het belangrijk dat je een goede basis opbouwt, waaruit je door kunt groeien.

Thierry Stokkink, eigenaar van Thuiz Hypotheken heeft een uitgebreide vastgoedtraining ontwikkeld, die je op weg kan helpen. Zijn training de Cashflowboost – met je overwaarde in vastgoed is geschikt voor beginnende beleggers en personen die 0 tot 3 panden op hun naam hebben staan. In deze review lees je meer informatie over Thierry, zijn bedrijf en de training.

Wie is Thierry Stokkink?

Thierry Stokkink is een succesvolle hypotheekadviseur. Met zijn eigen onderneming helpt hij personen bij het aanschaffen van woonhuizen, het uitbreiden van vastgoedportefeuille en het kopen van bedrijfspanden.

Hij werkte jarenlang in loondienst als hypotheekadviseur en financieel adviseur, maar besloot in 2017 voor zichzelf te beginnen. Hij is geboren in 1984, heeft een vrouw en 3 kinderen en wil vandaag de dag mensen helpen om vastgoedbeleggers te worden.

Thierry Stokkink heeft een waardevolle training gemaakt, dat Cashflowboost heet. Hij is terug te vinden op YouTube, Facebook, LinkedIn en Instagram. Op YouTube deelt hij waardevolle gratis content, waardoor je kunt kijken of zijn manier van uitleggen bij je past.

wie is thierry stokkink
Thierry Stokkink

De kijk van Thierry op vastgoed

De training Cashflowboost heeft hij in 2021 gebouwd. Hierin heeft hij zijn eigen ervaringen rondom beleggen in vastgoed uitgebreid uitgelegd. De training is compleet, makkelijk te begrijpen en je kunt er op je eigen tempo doorheen gaan.

Je leert op een makkelijke manier hoe je het beste kunt beginnen met beleggen in vastgoed. In de training kom je veel praktijkervaringen tegen én kun je video’s terugkijken van interviews met bekende mensen die in vastgoed investeren en hoe zij dit aanpakken.

De training is erg waardevol en wanneer je de kennis die je opdoet in de praktijk brengt, kun je binnen no time starten met het bouwen aan je eigen vastgoedportefeuille. Bekijk de video over de Cashflowboost hieronder:

thierry Stokkink cashflowboost

Eigenaar van Thuiz Hypotheken

Thierry Stokkink heeft in 2017 zijn eigen eenmanszaak Thuiz Hypotheken opgestart. De zaken liepen direct al zo goed, dat hij in 2019 heeft besloten om er een BV van te maken.

Nu hij zelf een interessante vastgoedportefeuille heeft opgebouwd en steeds meer mensen helpt om hetzelfde te doen, heeft hij besloten om een online training te verkopen, waarin jij hetzelfde kunt leren. Hieronder lees je meer informatie over de Cashflowboost en de Vastgoed Community. Lees ook mijn uitgebreide review over de Vastgoed community.

thierry stokkink vastgoed community

Vastgoed Community & Cashflowboost

De training Cashflowboost biedt je toegang tot 8 uitgebreide modules én een aantal interessante bonussen. Je leert in iedere module steeds meer over hoe je kunt starten met beleggen in vastgoed en waar je allemaal op dient te letten om dit tot een groot succes te maken.

Je leert op welke manier jij je vastgoeddoelen kunt opstellen, je eigen financiële situatie inventariseren, hoe je erachter komt of er overwaarde op je koopwoning zit, welke beginnersfouten je dient te voorkomen en nog veel meer. De training is opgebouwd uit theorie in de vorm van tekst, video’s, opdrachten en bijlagen.

De drie bonussen zijn de mogelijkheid om aan zijn affiliate programma deel te nemen, toegang tot een masterclass Vastgoed Financieren & Cashflow Rekentool. En hij heeft als bonus zijn hele persoonlijke vastgoed reis laten documenteren, waardoor je daar heel veel van kunt leren.

cashflowboost - thierry stokkink
De training ‘Cashflowboost’

Welke voor- en nadelen zitten eraan de Cashflowboost?

Ook bij elke cursus zijn er voor- en nadelen inbegrepen, laten we eerst bij de voordelen gaan beginnen van de Cashflowboost:

Voordelen

De Cashflowboost is een interessante training voor je op het moment dat je een beginnend vastgoedbelegger bent. De training kost je relatief weinig geld en kan je uiteindelijk veel geld opleveren als je de kennis die je opdoet op de juiste manier in de praktijk weet te brengen.

Ook is het makkelijk te volgen, laagdrempelig en de uitleg die je ontvangt is goed te begrijpen. De training bevat veel waarde en heeft ook nog 3 bonussen voor je in de aanbieding. Online vind je veel tevreden cursisten terug, die een positieve ervaring hebben met de training en Thierry Stokkink.

thierry stokkink voordelen

Nadelen

Om eerlijk te zijn en ook de nadelen te benoemen, is het belangrijk om te weten dat je de training alleen online kunt volgen. Je gaat niet op locatie bij Thierry Stokkink langs.

Verder zijn er trainingen met betrekking tot vastgoed terug te vinden, die nog een stapje uitgebreider zijn dan de Cashflowboost. Wanneer je net in de wereld van vastgoed komt kijken, is deze training zeker voldoende om een start met je eigen vastgoedportefeuille te kunnen maken. Als je er op termijn beter in wordt en je meer wil leren, kun je altijd nog een uitdagendere training volgen.

thierry stokkink nadeel

Het vermogen van Thierry Stokkink

Online is er niets over het exacte vermogen van Thierry Stokkink terug te vinden. Wel kun je aan zijn manier van zichzelf presenteren en de successen die hij boekt opmaken dat hij voldoende geld verdient.

Hij woont zelf in een prachtig huis met zijn gezin. Verder is hij zelf succesvol in beleggen in vastgoed en wil hij anderen een stukje succes meegeven, door al zijn kennis met hen te delen.

De klantervaringen van Thierry Stokkink

De ervaringen van klanten met Thierry Stokkink zijn erg positief. De training is compleet, makkelijk te begrijpen en helpt je op weg in de wereld van vastgoedbeleggingen. De kennis die je opdoet, kun je direct in de praktijk brengen.

Hierdoor hoef je niet te wachten tot je de cursus hebt afgerond. Je kunt direct voor jezelf aan de slag en proberen om je vermogen te laten groeien door geld te beleggen in vastgoed.

Soms zijn er mooie online aanbiedingen te vinden, waardoor je de training tegen een lage prijs kunt volgen. Houd dat dus vooral in de gaten. Bekijk hieronder de video over de ervaringen met Thierry Stokkink:

Is Thierry Stokkink betrouwbaar?

Thierry Stokkink is absoluut betrouwbaar! Hij is een hardwerkende succesvolle zakenman, die anderen graag helpt om succesvol te worden in de branche waarin hij al jaren actief is. Als je online research naar hem doet lees je goede recensies en positieve verhalen.

Daarnaast kun je zijn bedrijf Thuiz Hypotheken in de Kamer van Koophandel terugvinden. Hij staat sinds 2017 ingeschreven bij de KvK en heeft zijn eenmanszaak in 2019 laten omzetten naar een BV. Verder kun je op Google zien dat Thuis Hypotheken hoog wordt beoordeeld en een nette 4,7 uit 5 sterren scoort. 

is thierry stokkink betrouwbaar?

Ook interesse in een training van Thierry Stokkink?

Ontdek de hoogste kortingsgaranties op de trainingen van Thierry Stokkink

Ja, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *