Tibor Olgers Review

Wie is die man achter zijn business?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Ben je op zoek naar een life- en business coach die je vanaf het eerste moment direct weet uit te dagen en te boeien? Wil je grip krijgen op je leven en er alles uithalen wat erin zit?

Dan is Tibor Olgers wellicht de juiste persoon voor je! In deze review lees je in ieder geval wie hij precies is, kom je te weten wat zijn vrouw Lisa voor hem betekent en wat zijn vermogen is. Verder wordt er ingezoomd op zijn online cursus Antivirus, zijn boek én podcast.

In de review lees je ook wat de ervaring van anderen met de cursus, het boek of de podcast van Tibor Olgers zijn.

Wie is Tibor Olgers nou eigenlijk?

Tibor is de man achter Tibor.nl, hij is een succesvolle life- en business coach die trainingen, retraits, online cursussen en nog veel meer verzorgd. Tibor Olgers werkt met een team aan specialisten, waardoor je als klant bij hem alles uit je traject kunt halen.

Ooit was Tibor teamleider bij een speciale politie-eenheid. Hier heeft hij zijn ijzersterke mindset ontwikkeld en wil hij het meegeven aan zijn klanten. Die het behalen van zijn succes wilt leren kennen. Hij is een echte motivational speaker, eerlijk en oprecht.

Hij heeft alle principes en methoden uit zijn tijd bij de speciale eenheid omgevormd tot een succesvolle preach over ondernemerschap. Nu helpt hij ondernemers om geluk en succes in hun leven te verwelkomen.

En volgens Tibor werkt dat het beste door je op alle facetten uit je leven te focussen en niet je business als enige op nummer 1 te zetten.

wie is tibor olgers?
Tibor Olgers

Tibor Olgers zijn vrouw: Lisa

Tibor Olgers en Lisa zijn een powerkoppel. Beiden staan aan het hoofd van een succesvol bedrijf en doen er alles aan om hun ondernemerschap te blijven uitbreiden. Lisa heeft een eigen dansschool: Ameliaslatin. Zij geeft salsa les aan vrouwen en wil de dames daarbij in hun kracht zetten.

Tibor helpt ondernemers om hun bedrijven succesvol te maken. Eigenlijk zijn ze allebei dus erg met de medemens bezig en willen zij anderen helpen om hun eigen geluk en succes te vinden.

Hoe mooi is het als je als koppel andere mensen kunt inspireren en andere mensen nuttige zaken kunt bijleren? Het ervaren van geluk, vrijheid en het verzamelen van inzicht in zichzelf en anderen staat bij dit koppel centraal! 

Zijn vrouw

Tibor Olgers en zijn cursus Antivirus

Tibor Olgers heeft een eigen online cursus opgezet, Antivirus genaamd. De naam is gebaseerd op het voorgoed gedag zeggen tegen je onzekerheden, verleden en alles wat je tegenhoudt om gelukkig en succesvol te worden.

Je krijgt handvatten aangereikt waardoor je meer uit je leven leert halen. Je ontdekt wat je intrinsieke drijfveren zijn en wat jij kunt doen om je toekomstplannen werkelijkheid te laten worden.

Wat vind jij nou echt belangrijk in je leven? Naast je onderneming is er namelijk nog veel meer uit je leven te halen. Je hoeft niet alles los te laten en je volledig op je onderneming te storten om succesvol te worden.

Je kunt blijven genieten, jezelf ontwikkelen, relaties onderhouden en naar een hoger niveau tillen én je financiën op orde brengen. Leer tijdens de online cursus vooral jezelf beter kennen.

Doordat de training online is, kun je zelf bepalen wanneer je de modules voltooid. Met iedere stap die je dichterbij het einde van de cursus brengt, zet je een stap in de juiste richting voor het leven van de rest van je leven.

Aanmelden gaat makkelijk en snel, na de betaling heb je direct toegang tot de online cursus.

Lees ook mijn uitgebreide review over deze cursus op deze pagina.

De cursus ‘Antivirus’

Het vermogen van Tibor Olgers

Het exacte vermogen van Tibor Olgers is online niet terug te vinden. Wel kun je ervan uitgaan dat hij in ieder geval niet krap bij kas zal zitten.

Hij is al zijn hele leven een harde werker geweest en heeft door zijn werk bij de speciale eenheid van de politie een sterke mentaliteit opgebouwd.

Hij is er in de loop der jaren achter gekomen dat alleen geld en een succesvol bedrijf niet het belangrijkste in het leven zijn. Het gaat erom dat je op ieder front in je leven uitblinkt.

Denk aan je relaties met mensen, jezelf en je gezin, je gezondheid, je bedrijf én je financiën.

Deze professionele Bullet Proof Life- en Business coach draait nergens zijn handen voor om en ziet kansen als geen ander voor zich ontpoppen.

Hierdoor zal zijn vermogen steeds blijven groeien en zal hij zijn business ook steeds verder kunnen uitbreiden.

Bekijk hieronder een inkijkje in het leven Tibor en Lisa:

De ervaringen over Tibor Olgers

Wanneer je naar reviews over Tibor Olgers op zoek gaat, kom je erachter dat de meeste mensen erg tevreden over hem zijn. Feit is dat je veel van deze man kunt leren. Zijn sterke karakter, mindset en de drive om anderen iets bij te leren, zorgen ervoor dat je geïnspireerd raakt.

Er is te lezen dat je de trainingen, het boek of de podcasts kunt raadplegen als je wil groeien als mens, als partner, als ondernemer en nog veel meer. Geluk nastreven is mogelijk!

Doordat Tibor Olgers je in meerdere stappen meeneemt op een reis op zoek naar je eigen succes en geluk, is de kans dat je dit uiteindelijk zal vinden erg groot.

Vind op deze pagina alle ervaringen over Tibor Olgers.

Het boek van Tibor Olgers

Tibor Olgers heeft samen met vriend en collega Mark Soons een boek geschreven. Dit deden de twee heren niet in een paar maanden of jaren. Nee, zij hebben een challenge bedacht waarin zij het boek in slechts 4 dagen moesten schrijven.

Het belangrijkste was om zichzelf gedurende 4 dagen van de wereld af te sluiten en zich volledig op het schrijven van het boek te focussen. Stop met verkopen, start met helpen is een interessant boek waarin je meer over de COACH methode te weten komt.

Deze methode helpt allerlei type coaches om meer uit hun bedrijf te halen. Verder is het boek uiterst geschikt voor iedere coach die graag meer klanten zou willen werven. Check deze pagina over het boek.

tibor olgers boek
Het boek ‘Stop met verkopen, start met helpen”

De podcast van Tibor Olgers

Tibor Olgers heeft een eigen podcast, waarin hij allerlei interessante onderwerpen bespreekt. Hij bespreekt onder andere thema’s als ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, mindset en nog veel meer. Wanneer je naar Tibor luistert, kom je erachter dat hij zijn eigen code heeft gekraakt.

Hij heeft geleerd op welke momenten, manieren en met welke mindset hij op alle fronten in zijn leven succes kan behalen. Het mooie is dat je veel van hem kunt leren. Hij heeft zoveel kennis opgedaan gedurende zijn leven, dat je bij hem moet zijn als je een vraag hebt over je onderneming, relatie, financiën, gezondheid en nog veel meer.

De podcast is bedoeld als laagdrempelige stap om meer over Tibor en zijn principes te weten te komen. De podcast is gratis, voor iedereen toegankelijk en wanneer je meer te weten wil komen, kun je zijn boek kopen of je aanmelden voor de online cursus. 

Ook interesse in het ‘Antivirus’ training?

Ontdek de speciale Kortingspagina van de training!

Ja, ik ben benieuwd!
Tibor Olgers
Tibor Olgers

Beoordeling door Simon Tol,

01 jul 2021
4

Tibor Olgers is op dit moment de juiste man als je nog wat wilt maken met je eigen business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *