Tornado Masterclass Review

Kun je met deze cursus een goede business starten?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Ben je een (online) ondernemer en wil je graag online marketing toepassen? Dan kun je online veel verschillende informatie over strategieën en tools terugvinden. Wanneer je het serieus en in één keer goed wil aanpakken, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en dat je overspoelt raakt door te veel informatie.

De Internet Marketing Unie (IMU) heeft nu een interessante en complete online cursus samengesteld, waarin alle onderwerpen met betrekking tot online marketing aan bod komen. Op die manier hoef je zelf niet meer op zoek naar de beste informatie en volg je een duidelijk schema en stappenplan, waardoor jij je kennis in behapbare stukken eigen kunt maken.

In deze review lees je wat de Tornado Masterclass is, wat de inhoud ervan is, welke bonussen er bijgeleverd worden, wat je ervoor betaald en welke voor- en nadelen eraan gekoppeld zitten. Na het lezen van deze review weet je in ieder geval of je deze online cursus wel of niet interessant vindt en weet je wat de IMU voor je kan betekenen op het gebied van online marketing.

Wat is de Tornado Masterclass?

De Tornado Masterclass is door de IMU opgezet, om een online cursus als aanvulling op het boek aan te kunnen bieden. Tonny Loorbach is al jaren de man achter de IMU en sinds kort runt hij de business met Martijn van Tongeren. Beide heren zijn experts op het gebied van online marketing en willen hun kennis graag met andere ondernemers delen.

De Tornado Masterclass is de meest complete cursus op het gebied van online marketing. Je leert er meer over SEO, funnels, betaalpagina’s opstellen en eigenlijk alles wat erbij komt kijken om een succesvolle en winstgevende online business te kunnen runnen. Daarnaast biedt de IMU veel extra’s aan en kun je de cursus op je eigen tempo volgen.

Lees mijn uitgebreide review over IMU op deze pagina

Het lesmateriaal blijft altijd online staan en wordt steeds bijgewerkt naar de meest recente en belangrijke informatie. Op die manier heb je er op de lange termijn erg veel aan en kun je bepaalde modules opnieuw volgen. In totaal vind je 20 uur aan videomateriaal terug, verdeelt over 47 interessante video’s die je meer uitleg over online marketing geven, dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Ben je van plan om een eigen online onderneming op te starten of wil je over het algemeen meer over online marketing te weten komen? Dan is de Tornado Masterclass zeker iets voor je!

tornado masterclass review
De ‘Tornado Masterclass’

Inhoud Tornado Masterclass

De Tornado Masterclass bestaat uit verschillende modules, om precies te zijn 12. Er worden een aantal belangrijke tools, strategieën en marketingvormen uitgelegd. Denk hierbij aan je eigen onlinestrategie leren bepalen, hoe je SEO kunt inzetten voor je eigen onderneming, je leert hoe je klanten kan overtuigen om je product of dienst aan te schaffen, conversie optimalisatie staat centraal en nog veel meer.

Hieronder vind je de titels van de 12 modules terug:
1. Strategie
2. Zoekmachine optimalisatie (SEO)
3. Content Marketing
4. Conversie optimalisatie
5. Betaalprocessen
6. E-mailmarketing
7. Adverteren
8. Sales
9. Affiliate Marketing
10. Memberships
11. Community building
12. Tornado Challenge

modules tornado masterclass
Een screenshot van de modules

Iedere module heeft een aantal video’s, sheets en voorbeelden, waardoor je stap voor stap door de lesstof heen kunt bladeren. Het is aan te raden om deze onlinecursus op je eigen tempo te volgen. Overhaast niks, want dan kan je belangrijke informatie over het hoofd zien.

Daarnaast heb je levenslang toegang tot de lesstof, dus je kunt achteraf altijd de lastigere lessen opnieuw volgen. Wanneer je basis goed is, kun je daar ultiem op verder bouwen. Het kost tijd om een betere ondernemer te worden, dus neem alle tijd die je nodig hebt. 

De Tornado Challenge aan het einde van de Masterclass helpt je om je doelgroep beter te leren kennen. Je leert je klanten beter begrijpen, bepaalt waarom je product of dienst voor hen juist zo interessant is en hoe jij je onderneming kunt leren opschalen, zodat je uiteindelijk meer omzet zal gaan draaien.

Naast deze 12 modules zitten er ook nog een aantal bonussen bij de Tornado Masterclass. Hierover kun je hieronder meer lezen.

Wat voor bonussen krijg je allemaal bij de Tornado Masterclass?

De IMU is gek op het aanbieden van bonussen bij ieder product en elke dienst die zij aan hun klanten kunnen leveren. Hierdoor onderscheiden zij zich van hun concurrenten en zorgen zij ervoor dat jij als klant nog meer uit hun product of dienst kunnen halen. Dat is toch geniaal?

De Tornado Masterclass komt ook met interessante bonussen. Je krijgt namelijk 7 E-books bij de online cursus meegeleverd. Hierin staat erg veel informatie, wat je allemaal weer voor het optimaliseren van je online business kunt gebruiken.

Daarnaast kun je gratis hand-outs en checklists downloaden zoals een SEO-checklist of een Facebook marketing blauwdruk. Er worden ook allerlei voorbeelden en templates met je gedeeld, zodat je leert hoe je een salespagina moet vormgeven en hoe je de userflow van je website of webshop kunt verbeteren.

>Bekijk voor nog meer recente bonussen en informatie op deze pagina<

tornado masterclass bonussen
Voorbeeld bonussen binnen de ‘Tornado Masterclass’

Tornado Masterclass ervaringen

“Ik volg IMU al vanaf hun begin (2011) en heb Tonny Loorbach zien groeien. Vanaf de eerste versie van Winstmodel met de eerste klanten aan de keukentafel in zijn eigen huis, tot de laatste 5 daagse challenge waarin Tonny en Martijn enorm veel waarde weggeven. IMU is zeer vakkundig als het gaat om internet marketing, met name SEO. Niet meer dan lof!”

tornado masterclass ervaringen

“Top content voor een zacht prijsje!”

tornado masterclass ervaringen

“Bizar hoeveel waarde Tonny en Martijn geven! Ze geven een kijkje in hun eigen keuken en helpen je daarmee om je eigen business te laten groeien! Hiernaast stimuleren ze je om niet meteen in de “hoe” vraag, of “maar bij mij werkt dat niet, want..” houding te gaan zitten. Kijk goed hoe de IMU het doet en kijk hoe jij dit in jouw business kan gebruiken.”

tornado masterclass ervaringen

De Tornado Masterclass Prijs

Hoewel de Tornado Masterclass veel kennis, tips en bonussen bevat, hebben de heren van de IMU ervoor gekozen om de Masterclass voor iedereen betaalbaar te houden. De waarde van de cursus wordt op meer dan €2000 euro geschat, maar je betaalt er €350,- euro voor en dan heb je direct levenslang toegang tot al het lesmateriaal, alle tips en de interessante bonussen die de Tornado Masterclass je te bieden heeft.

Door de prijs zo laag te houden, hopen Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren dat ze meer ondernemers kunnen helpen. De drempel om de Tornado Masterclass aan te schaffen is hierdoor laag en zelfs beginnende ondernemers met een kleiner budget kunnen daardoor instromen. Het is een koopje, gezien het feit wat je er allemaal voor terugkrijgt.

PS: Ik mag namens IMU de hoogste korting weggeven van de cursus, check hier de kortingspagina van de Tornado Masterclass.

tornado masterclass prijs

De voordelen van de Tornado Masterclass

voordelen tornado masterclass

Wanneer je een beginnende (online) ondernemer bent, is de Tornado Masterclass 100% zeker geschikt voor jou. Je leert namelijk stap voor stap en in je eigen tempo hoe je een eigen online onderneming kunt gaan opzetten. Daarnaast laten veel deelnemers aan de Masterclass weten dat de informatie rustig en duidelijk door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren wordt verteld.

De lesstof is interactief en je kunt naast sheets met tekst ook korte filmpjes of ander bewegend beeld zoals voorbeeld websites bekijken. Wanneer jij je aanmeldt voor de Tornado Masterclass kun je op een online training van A tot Z rekenen. Alle belangrijke onderdelen komen aan bod en er zitten ook nog een aantal interessante extra’s in de Tornado Masterclass verwerkt.

Daarnaast zitten er ook veel waardevolle tips in de Tornado Masterclass verwerkt, waar je direct iets aan hebt en wat je voor jezelf in de praktijk kunt brengen. De verschillende onderwerpen worden stuk voor stuk met veel aandacht en zorg behandelt. Zodat je meer diepgang ontwikkeld en je de verschillende strategieën beter leert begrijpen, zodat je ze ook succesvoller kunt toepassen.

De nadelen van de Tornado Masterclass

nadelen tornado masterclass

Wanneer er voordelen aan een product of dienst zitten, kunnen er ook een aantal nadelen aan gekoppeld zitten. De Tornado Masterclass is eigenlijk alleen op ondernemers gericht. Niet zo zeer op werknemers van een bedrijf, die zich ook op de onderwerpen uit de Tornado Masterclass focussen.

Sommige delen zijn interessant voor werknemers, maar veel hoofdstukken kunnen ook overgeslagen worden, omdat die alleen voor ondernemers van meerwaarde kunnen zijn. Daarnaast laten sommige gebruikers weten dat de Tornado Masterclass soms ook op een reclame strategie voor andere producten en diensten van de IMU lijkt.

De namen Plug & Pay, Huddle en Phoenix komen meerdere keren in de Masterclass naar voren en dat kan soms een beetje irritant zijn.
Aangezien de IMU de basis bij iedere deelnemer aan de Masterclass er goed in wil krijgen, leer je niet direct hoe je een goede website bouwt. Je leert vooral hoe je beter in Google kan scoren. Dus houdt daar rekening mee als jij jezelf aanmeldt.

Als je nog meer vragen hebt over de Tornado Masterclass, stel ze dan onderaan de formulier!

Mocht je interesse hebben in de cursus, ik mag namens de IMU de hoogste kortingsgarantie aanbieden voor jouw als bezoeker. Dus laat die kans niet liggen!

tornado masterclass beoordeling

Wil jij succesvol starten met je online business?

Ontdek de Tornado Masterclass!

Ja, ik ben benieuwd!
Tornado Masterclass
Tornado Masterclass

Beoordeling door Simon Tol,

06 apr 2021
5

Dit is de beste en bewezen cursus om succesvol te starten met je online business!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *