Unique Label Review

Deze 10 feitjes over Unique Label moet je eerst weten!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Ben je op zoek naar jouw droombaan en wil je graag meer over jezelf leren om erachter te komen wat voor type werk het beste bij je past? Dan helpt Unique Label je graat tijdens deze zoektocht. In deze review kom je erachter wat Unique Label voor bedrijf is, wie de oprichters zijn, waar zij voor staan en welke doelgroepen zij aanspreken.

Verder worden zowel de voor- als nadelen van Unique Label uitgelicht. Je komt erachter wat anderen over Unique Label denken en welke ervaringen zij met dit bedrijf hebben. Ben je enthousiast geworden? Dan lees je in deze review meteen op welke manier jij je bij Unique Label kunt aanmelden.

De betrouwbaarheid van het bedrijf wordt besproken en je leest op welke manier je het STAP budget van de overheid kunt inzetten om een gratis training bij Unique Label te volgen. 

Wie zijn de oprichters van Unique Label en waar staan ze voor?

De personen achter Unique Label zijn Mariëlle Sonneveld en Delano Cronie. Mariëlle vindt het geweldig om de intrinsieke kracht van mensen te ontdekken, waardoor zij hun sterke punten in het werkveld kunnen gebruiken.

Wanneer je blij bent met het werk dat je doet, kun je er energie van krijgen en is het geen straf om dagelijks uren met je werk bezig te zijn. Mariëlle en Delano geloven erin dat iedereen een baan kan vinden, waar hij of zij gelukkig van wordt.

Zij helpen je om je wensen en dromen op het gebied van je carrière duidelijk voor ogen te krijgen. Dit doen zij door je loopbaan coaching en verschillende trainingen aan te bieden.

Mariëlle heeft ervaring met Human Resource Management en Delano begon ooit als leerkracht, waarna hij voor een baan als fysiotherapeut koos. Hij heeft zich in de afgelopen jaren verdiept in loopbaan coaching, zodat hij anderen kan helpen om een baan te vinden die goed bij hen past.

Naast loopbaan coaching en verschillende trainingen, kun je bij Unique Label ook gratis webinars bijwonen.

delano en marielle unique label
Delano en Mariëlle, oprichters van Unique Label

Wat is Unique Label en waar staan ze voor?

Unique Label is een bedrijf van Mariëlle en Delano, die beide loopbaan coaches zijn. Zij halen energie en vreugde uit het begeleiden van personen die op zoek zijn naar welke baan het beste bij hen past. Unique Label geeft zowel trainingen, gratis webinars als loopbaan coaching.

Zodra jij je bij hen aanmeldt, ga je op zoek naar wat jouw sterke punten zijn, welke wensen je hebt voor het vinden van een passende baan en uit welke mogelijkheden je allemaal kunt kiezen.

Er is niets fijner dan erachter komen welke baan het beste bij je past. Zodra je werk doet, dat je leuk vindt, voelt werken niet langer als een straf. Hierdoor ga jij je beter voelen en kun je burn-outs of depressies voorkomen.

unique label review

Voor wie is Unique Label geschikt?

Ben je benieuwd of je waarde voor jezelf uit de cursussen van Unique Label kunt halen? Dan is het handig om te weten tot welke doelgroepen dit bedrijf zich richt. Het mooie aan de trainingen en cursussen van Unique Label is, dat het veel verschillende personen aanspreekt.

De doelgroepen die zich het meest aanmelden bij Unique Label zijn bijvoorbeeld young professionals die op zoek zijn naar een baan die bij hen past, nadat zij zijn afgestudeerd. Andere personen die zich bij dit bedrijf aanmelden zijn zelfstandig ondernemers (ZZP’ers), hoger opgeleiden, medewerkers die van baan willen wisselen of die zich zelfs willen laten omscholen, maar ook 40-plussers en hoog sensitieve personen (HSP’ers).

Unique Label past het beste bij je als je er klaar voor bent om erachter te komen wat voor werk het beste bij je past. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om meer over jezelf te leren en duidelijk te krijgen wat jouw wensen en eisen zijn op het moment dat je naar een passende baan gaat zoeken. Herken jij jezelf in één van de doelgroepen? Dan kun jij je met een gerust hart inschrijven bij Unique Label.

De voordelen van Unique Label

Unique Label biedt je een passend en persoonlijk traject aan om je droombaan te vinden. Je leert wat je wel of niet leuk vindt, op welke manieren je carrière kunt maken, welke omscholingsopties je hebt en nog veel meer. Je richt je op het bewust worden van je eigen kwaliteiten en in wat voor baan jij deze het beste zou kunnen inzetten.

voordelen unique label

De nadelen van Unique Label

Iets dat je als een nadeel kunt zien, is dat je er klaar voor dient te zijn om loopbaan coaching te nemen. Je dient open te staan voor het ontdekken van je eigen sterke punten, behoeften en interesses. Voel je dat het nog te vroeg voor je is om zo’n traject in te gaan? Dan kun je beter nog even wachten.

nadelen unique label

Klantervaringen van Unique Label

De klantervaringen van Unique Label zijn erg positief. Op Google scoort dit bedrijf zelfs een 4,9 out of 5 sterren. Dit is een hele hoge score en de klanten die ervaring hebben met Unique Label zijn stuk voor stuk erg positief en tevreden.

Je leest bijvoorbeeld dat de trajecten van Mariëlle en Delano hen aan een perfect passende baan hebben geholpen. Je leert veel over jezelf, maar ook over wat je wel en niet leuk werk zou vinden. Hierdoor ga je meer mogelijkheden zien. Bekijk hieronder 3 klantervaringen van die het programma doorlopen hebben:

unique label klantervaringen
unique label klantervaringen

Hoe kan ik contact opnemen met Unique Label

Op de website kun je jouw gegevens achterlaten, waarna er contact met je wordt opgenomen. Ga naar de contactpagina van Unique Label.

unique label contact

Is Unique Label wel betrouwbaar?

Ja, dit bedrijf scoort erg goed op Google en de reviews zijn stuk voor stuk lovend. De website geeft je een duidelijk beeld over wat je van Unique Label kunt verwachten. Van tevoren weet je precies waar je aan begint en uiteindelijk is de kans groot dat je jouw droombaan vindt en beter weet wat jij van je werk verwacht.

unique label betrouwbaar

Ontdek de gratis STAP Budget opleiding ‘Vind jouw droombaan’ mede mogelijk gemaakt door Unique Label

De Nederlandse overheid stelt voor alle personen van 18 jaar en ouder, die werkzoekend zijn, een baan hebben of die zich willen laten omscholen €1000 euro ter beschikking, dat aan een opleiding, cursus of training kan worden besteed.

Unique Label heeft voor dit STAP budget een speciale training samengesteld, die je dus gratis bij hen kunt volgen. Ben jij er klaar voor om je droombaan te vinden? Zodat je plezier uit je werk kunt halen en je gerichter met je carrière aan de slag kunt gaan? 

Wil jij ook je droombaan realiseren?

Ontdek dan de gratis opleiding ‘Vind jouw droombaan’ van Unique Label

Ja, ik ben benieuwd!
Unique Label
Unique Label

Beoordeling door Simon Tol,

26 aug 2022
4

Is een zeer goed beoordeelde opleiding. Let wel: je staat er wel uiteindelijk als je klaar bent er alleen voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *