Wat is de beste Crypto Exchange van Nederland?

Deze 5 Crypto Exchanges Bureau's zijn de best van Nederland!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Wanneer je geld wil investeren in crypto’s, kun je dit op verschillende manieren doen. Het is wel belangrijk dat je met een broker of een exchange werkt, aangezien dit soort platformen ervoor zorgen dat je geld kunt omzetten in crypto’s. Wil je weten welke exchange de beste van Nederland is?

Dan kun je op deze pagina korte reviews van de meest gebruikte exchanges doorlezen. Om je goed voor te bereiden op het kiezen van je persoonlijke exchange, kom je erachter wat dit precies is en waar je op moet letten als je een betrouwbare keuze wil maken. Je komt erachter welke exchanges de beste opties zijn om in Nederland uit te kiezen.

wat is de beste crypto exchange van Nederland

Wat is een Crypto Exchange?

Wil je binnenkort starten met het traden in crypto’s? Dan kun je dit alleen via een broker of een exchange doen. Een exchange is een platform, waar je in crypto’s kunt investeren. Je moet een account hebben, voordat dit mogelijk wordt. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld in Bitcoins, Ethereum of andere coins te gaan handelen.

De coins die je koopt en die je op de exchange hebt staan, kun je veilig bewaren in je eigen wallet. Dit verkleint de kans dat je gehackt wordt en je coins en dus geld verliest. In Nederland kun je uit verschillende exchanges kiezen, er bestaan zowel Nederlandse als internationale exchanges die de moeite waard zijn om te leren kennen. De grootste (en tevens de beste in mijn ogen) van Nederland is Bitvavo!

wat is een crypto exchange?

Op welke punten moet je op letten bij het kiezen van een Crypto Exchange?

Wil je een eigen crypto exchange gaan uitzoeken, zodat je kunt beginnen met het investeren en handelen in crypto’s? Dan kun je uit veel verschillende mogelijkheden kiezen. Voordat je een definitieve keuze maakt, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je voor een betrouwbare partij kiest.

Kies alleen voor exchanges die online goed worden aangeschreven, waar positieve reviews over te vinden zijn en die misschien media-aandacht hebben gekregen. Dit soort exchanges zijn namelijk betrouwbaar en veilig. Stap nooit zomaar in een exchange waarover je online niets kunt vinden.

De kans is groot dat het dan om oplichters gaat, die er vandoor gaan met je geld. Zoek dus vooral uit of meerdere mensen gebruik maken van de exchange en of je er online goede verhalen over kunt lezen. Bekijk hieronder de video waar je op moet gaan letten bij het kiezen van Crypto Exchange:

Wat is op dit moment de beste Crypto Exchange van Nederland?

De beste exchange van het moment kan per periode verschillen. Het ligt er maar net aan welke exchange op dit moment het meest wordt gebruikt en welke exchange dus het meest populair is. Door je ogen en oren open te houden, kun je online al veel signalen oppikken over wat nou écht de beste exchange is om te gebruiken.

Om je een beeld te geven van betrouwbare, veilige én gebruiksvriendelijke opties, lees je hieronder een samenvatting van de beste exchanges van dit moment terug. Er wordt aandacht besteed aan Bitvavo, Binance, Coinmerce, Litebit en Coinbase. Je kunt uiteindelijk zelf bepalen welke exchange het beste bij je past.

1. Bitvavo

Bitvavo is wereldwijd misschien wel de meest bekende en meest gebruikte exchange. Online wordt dit de meest veilige, de best verzekerde, de goedkoopste en ook wel de beste exchange van Nederland genoemd.

Bitvavo is ooit in Amsterdam opgericht en is dus een exchange van oer-Hollandse bodem. Je kunt er zowel als beginnende als ervaren trader aan de slag met je crypto’s. Er is een groot aanbod aan munten waarin je kunt investeren, waardoor dit platform nooit saai wordt.

Bitvavo is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, waardoor deze exchange een veilige en verantwoorde keuze is. Houd wel altijd een wallet bij de hand om je coins veilig te stellen voor hackers. >Lees ook mijn uitgebreide review over Bitvavo<

Bitvavo review

2. Binance

Binance is een heel bekende en daarmee ook populaire exchange. Deze exchange komt oorspronkelijk uit China, maar wordt in veel Westerse landen door de meeste traders gebruikt. De voordelen van traden via Binance is, dat je bij hen zowel uit de meest populaire coins, als de altcoins kunt kiezen.

Je kunt hier dus voor een groot aanbod aan cryptomunten terecht. Verder is dit zowel voor beginnende als gevorderde traders een goede en betrouwbare exchange om mee te werken. Je kunt je geld hier zo vaak als je wil opnemen en opnieuw investeren. >Lees hier mijn uitgebreide review over Binance<

3. Coinmerce

Het mooie aan Coinmerce is, dat dit een volledig Nederlandse exchange is. Je kunt hun platform en app dan ook in het Nederland gebruiken. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt ervoor dat je de klantenservice zelfs in het Nederlands om hulp kunt vragen.

Wanneer je op zoek bent naar een exchange van Nederlandse bodem voor beginners of meer ervaren traders, is Coinmerce zeker een partij die je kunt overwegen. Het plarform is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is zowel via je laptop, computer of smartphone te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je altijd en overal bij je beleggingen kunt. >Lees ook mijn uitgebreide review over Coinmerce<

4. Litebit

Litebit is een platform waar zowel beginnende als ervaren traders terecht kunnen voor het handelen in crypto’s. Dit is een betrouwbare exchange, aangezien er online veel positieve reviews over terug te vinden zijn.

Litebit heeft naast een platform op de desktop, ook een handige en gebruiksvriendelijke app uitgebracht voor Apple- en Androidgebruikers. Zo kun je altijd en overal bij je cryptomunten komen, zelfs als je een keer onderweg bent en je een trade wil maken. Op die manier kun je snel handelen en zorg je ervoor dat de kans dat je winst pakt nog groter wordt. >Lees mijn uitgebreide review over Litebit op deze pagina<

5. Coinbase

Coinbase is een gebruiksvriendelijke exchange, waar je geld kunt investeren in crypto’s. Dit platform bestaat al sinds 2012 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote naam in de branche. Het doel van Coinbase is om de cryptomarkt toegankelijker, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken.

Dit bedrijf streeft ernaar dat iedereen toegang krijgt tot crypto’s, waardoor zowel de beginnende en ervaren traders een eerlijke kans krijgen om geld aan crypto’s te verdienen. Wanneer je voor deze exchange kiest, kun je zelfstandig met het handelen in crypto’s aan de slag. Coinbase is een betrouwbare partij, aangezien zij meer dan 89 miljoen tevreden gebruikers hebben. >Lees mijn uitgebreide review over Coinbase<

Als je nog meer vragen hebt over een crypto exchange bureau, stel ze dan onderaan de formulier!

Bitvavo review

Ook interesse met het starten in Crypto?  

Ontdek de beste Crypto Exchange bureau van Nederland: Bitvavo! Krijg €1000,- Welkomstbonus zonder dat je Handelskosten hoeft te betalen!

Schrijf je in en Krijg een Welkomstbonus!
Beste Crypto Exchange's van Nederland
Beste Crypto Exchange's van Nederland

Beoordeling door Simon Tol,

27 mei 2022
4

De beste is met afstand Bitvavo! De rest loopt er stilletjes achteraan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *