Jacko Meijaard Review

Wat is zijn vermogen? Welke websites heeft die nog meer? Lees het allemaal hier!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Wil jij een online affiliate marketing cursus/training volgen? Dit is een van de beste en goedkoopste affiliate marketing cursus van de Benelux! Maar wie is de bedenker van deze cursus eigenlijk? Jacko Meijaard is de naam.

Op deze uitgebreide Jacko Meijaard review lees je wie hij is, zijn cursus de ‘Affiliate Marketing Revolutie’, wat is zijn vermogen? Zijn er mensen die opgelicht zijn? En waar is die te vinden op de socials?

Wie is Jacko Meijaard?


Jacko Meijaard is op 14 februari 1991 ter wereld gekomen en komt uit Yerseke in Zeeland. Hij begon in 2009 aan een opleiding in de ‘journalistiek’ waardoor die via via in Affiliate Marketing terechtkomt. Jacko besloot om na 1 jaar te stoppen met zijn studie om zich vervolgens volledig fulltime te gaan ondernemen via internet.

Hij begon met commissies die opliepen tot € 0,10 a 0,80 centen. Vervolgens meer ging verdiepen waardoor die (duurdere) cursussen ging promoten met veel meer commissiewaarde, die wel opliepen tot € 30 a 80 euro.

Jacko had 1 doel voor ogen: ”Hoe zou het zijn als je elke dag meer dan €250,- kunt verdienen per dag!?” Binnen een jaar had die het al bereikt en ging daarna meteen zijn grenzen verleggen.

Nu inmiddels vandaag de dag verdient Jacko Meijaard al een paar duizenden euro’s per dag!
Momenteel is Jacko de oprichter van de website Internetsuccesgids.nl en maker van de cursus ‘Affiliate Marketing Revolutie‘, die al meer 8000x verkocht is.

jacko meijaard review
Jacko Meijaard

Jacko Meijaard in het AD

Bekijk hieronder de video over zijn interview in het Algemeen Dagblad. In deze video legt die onder andere uit over: affiliate marketing, geld verdienen op het internet en zijn dagelijkse lifestyle:

De ‘Affiliate Marketing Revolutie’ van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is de eigenaar en bedenker van de affiliate marketing cursus: ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ en is tevens oprichter van de website Internetsuccesgids.nl. Hierin deelt hij zijn kennis en inzichten over rondom de ‘Affiiate Marketing’, ook hierin kun je je mening of vraag kwijt in zijn forum.

Maar wat houdt dan kort de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ in? In deze (online)cursus laat Jacko zien in een videoserie hoe je stap-voor-stap een succesvolle en winstgevende afilliate website tot aan het begin opbouwt.

Alle geheimen en (duurzame) fouten die die al gemaakt heeft deelt Jacko ook in zijn videoserie. Je gaat het eigenlijk kopieren en nadoen.

Lees mijn uitgebreide Review over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’. Je gaat het volgende lezen:
– Inhoud ‘Affiliate Marketing Revolutie’
– Welke lessen krijg je tijdens de cursus?
– Echte Klantervaringen
– Mijn persoonlijke ervaring
– Garantie
– Hoogste Kortingsgarantie

De cursus ‘Affiliate Marketing Revolutie’

Welke websites heeft Jacko Meijaard eigenlijk?

Jacko’s bekendste affiliate website die hij heeft is Internetsuccesgids.nl. Op deze website wordt behandeld hoe je o.a. geld kunt verdienen online, wat zijn de laatste trends op het gebied van online geld verdienen en volop zijn eigen cursus promoten.

De websites die Jacko heeft zijn de volgende: Fitplek.nl, Geldkanon.nl en Klusronde.nl

Wat is Jacko Meijaard zijn Vermogen?

Jacko gaat natuurlijk niet in het openbaar zijn verdiensten bloot leggen, maar heeft laatst een vrijstaand huis gekocht. Momenteel wordt er gezegd en gesuggereerd dat die wel zeker meer dan € 1 miljoen euro heeft verdiend.

Al een kleine indicatie: Jacko heeft al meer dan 7000 mensen die zijn cursus ‘Affiliate Marketing Revolutie’ hebben aangeschaft, dat komt al op een snelle rekeningsom: 7000x € 47,- = € 329.000.

Buiten de upsells al weer buitengehouden, want je kunt tijdens zijn cursus ook lid worden van zijn club: 10K.

Jacko heeft tientallen affiliate websites zoals: Internetsuccesgids.nl en Fitplek.nl waarmee die zijn geld verdient. Het meeste verdient met de Affiliatenetwerken Paypro en Daisycon.
Lees meer over het affiliate netwerk van Paypro op deze pagina
Dus hij verdient echt duizenden euro’s per dag. Kijk maar eens op zijn LinkedIn account.

Jacko gaat wel 5x per jaar ‘even’ tussenuit om op vakantie te gaan. Niet alleen voor de rust, maar ook om tot nieuwe ideeën te komen.

Momenteel beheert hij zijn geld in beleggingfondsen en gaat op deze manier slim met zijn vermogen om.
Dus op dit moment hoeft Jacko geen zorgen te maken over zijn financiën. Helaas wil hij (en begrijpelijk) niet teveel daarover kwijt. Bekijk hieronder de videointerview met Bas Urlings:

Zijn er mensen opgelicht door Jacko Meijaard?

Ik zelf heb ook de cursus aangeschaft, maar ben ik opgelicht? NEE! Alleen moet je wel als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft wel discipline en doorzettingsvermogen moet hebben, wil je succes hebben!

jacko meijaard opgelicht?

Jacko Meijaard en de (social) media

Jacko is behoorlijk actief in de (social) media. Hij wil natuurlijk op deze manier om meer nieuwe potentiële klanten naar zijn websites toe te krijgen. Jacko wil heel graag mensen helpen met het opbouwen van affiliate websites en succesvol laten worden. Lees hieronder meer:

Jacko Meijaard Youtube

Jacko post regelmatig een video op zijn Youtubekanaal, zijn kanaal heeft al inmiddels meer dan 1900 volgers! Verschillende video’s van hem zijn al meer dan duizend keer bekeken.
Ga naar zijn Youtubekanaal

jacko meijaard youtube
Jacko laat veel voorbeelden en geheimen zien in Affiliate Marketing. Ook casestudys en eerdere gemaakte fouten in zijn business worden belicht.

Jacko Meijaard Instagram

Jacko is ook te vinden op Instagram. Hij post elke dag wel over zijn:
– Foto’s van zijn privéleven
– Updates over zijn business en affiliate marketing
– Levenslessen en quotes van Jacko zelf
– Succesvolle cursistervaringen van de ‘Affiliate Marketing Revolutie’

Ga naar zijn (echte!) Instagram account

jacko meijaard instagram

Jacko Meijaard Facebook

Jacko is ook al jarenlang actief op Facebook, alleen post die niet heel veel meer op. Hij post heel vaak nog blogberichten die hij ook schrijft op zijn website.


Je kunt nog video’s zien, maar die zijn ook op zijn Youtubekanaal te vinden. En geeft nog adviezen over persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk hier zijn Facebookpagina

jacko meijaard facebook

Jacko Meijaard LinkedIn

Jacko post vooral op zijn LinkedIn account zijn zakelijke successen. Ook geeft hij weer hierop inspirerende quotes of citaten van zichzelf en van bekende succesvolle mensen.

Ook post hij op LinkedIn zijn dagelijkse inkomsten en blogberichten, die ook weer terug te lezen valt op zijn website.

Ga naar zijn LinkedIn account

jacko meijaard linkedin

Wat zijn de klantervaringen met Jacko Meijaard?

Voor de klantervaringen verwijs ik je graag naar mijn uitgebreide review over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’. In de video hieronder ontdek wie Jacko Meijaard verder is, en over zijn besloten 10K club. De 10K club is een besloten groep die allemaal een passief inkomen willen verdienen aan de hand van ‘Affiliate Marketing.’ Waarin ik dus zelf ook in zit:

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik zelf heb ook de cursus ‘Affiliate Marketing Revolutie’ aangeschaft en ik moet zeggen dat ik geen negatieve beoordeling kan geven. Voornamelijk als je de cursus hebt gekocht zijn er veel mogelijkheden om met affiliate marketing geld te verdienen.

Ik verdien zelf ook al een paar € 100,- extra. Voornamelijk met Social Media en Google. Maar ben ook pas een jaar begonnen.
Voor de prijs van hoef je het echt niet te weigeren.

Als je wilt beginnen met Affiliate Marketing is dit de beste cursus wat je maar kunt wensen. Lees mijn uitgebreide review over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’

Je kunt altijd na 30 dagen je geld terug vragen. Maar de kans is vrijwel nihil dat dat gebeurt. Met deze cursus kun je ook later bij bedrijven aankloppen om als SEO, SEA of een Social Media medewerker aan de slag te gaan.

Veel succes!

Simon Tol

is jacko meijaard betrouwbaar?

Ook interesse in de ‘Affiliate Marketing Revolutie’?

Schrijf je Gratis in en mis deze kans dus absoluut niet!

Ja ik ben benieuwd en wil zeker me inschrijven!
Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling door Simon Tol,

25 mei 2020
5

De Affiliate Marketing Revolutie is de beste Affiliate Marketing opleiding van Nederland! Jacko legt het heel duidelijk uit.

Lees ook dit:

Affiliate Marketing
Uitgebreide Review over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’
Wil jij starten met een Affiliate Marketing? Lees dan eerst dit
Gratis de ‘Affiliate Marketing Revolutie’ uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *