Jia Ruan Review

Wat is zijn vermogen? En wie is zijn vriendin?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Op deze uitgebreide pagina gaan we Jia Ruan onder de loep nemen over wie hij is, wat hij doet en waar die uiteindelijk vandaan komt.

jia ruan leeftijd

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is in Nederland opgegroeid en meegekomen door zijn Chinese ouders. Zijn ouders hebben/hadden 3 Chinese restaurants en waren eigenlijk al met 1 ding bezig: ondernemen. Zelf is Jia Ruan niet begonnen bij hun ouders, maar als pizzakoerier en het verkopen van krantenabonnementen.

Totdat die het internet ontdekt heeft wat of je daar allemaal kan doen als je (online) geld wilt verdienen. Hij ging heel veel spirituele boeken lezen en lezingen bijwonen van bekende mensen zoals Warren Buffet en zijn grootste voorbeeld: Michael Pilarczyk. Hij was ook enorm geïnteresseerd in om voor je eigen succesvol te worden, en zat er niet anders op dan zijn eigen pad te bewandelen.

Jia Ruan Leeftijd

Jia Ruan is geboren in mei 1996. Helaas de dag is onbekend.

“Ik heb iedere dag geblowd toen ik zeventien was, elke dag in het park, elke dag gamen. Als ik het kan [veranderen], dan kan écht iedereen het. Dat is de message die ik wil overbrengen.” – Jia Ruan

jia ruan quote

Waarom begon Jia Ruan met ondernemen bij Bol.com?

Jia Ruan wilde dus ook 1 ding: hetzelfde als zijn ouders bereiken: (die inmiddels zoveel geld hebben verdiend) Financieel onafhankelijk zijn, maar wel dat die de maximale vrijheid voor terugkrijgt, dus niet een 9 tot 5 job. Om die reden heeft hij dus E-Commerce ontdekt op Bol.com. Het inkopen van spullen in zijn geboorteland China om ze vervolgens met dikke winst door te verkopen op Bol.com Vervolgens wat of die met de winst deed, is weer nieuwe producten inkopen en weer doorverkopen. Nu verdiend die meer dan een miljoen omzet per jaar(!)

Hij was hier in 2017 mee gestart en verdiende al na 1 jaar al genoeg om niet meer naar een job te hoeven zoeken. Nadat het zo goed liep met zijn bedrijf, heeft hij dus besloten om deze geheimen wat of die nu doet, te delen in een online cursus, en waar we hem nu allemaal van kennen: de ‘Bol Masterclass‘.

jia ruan bol.com

„Een paar keer ging ik op mijn bek, maar met e-commerce lukt het ondernemen wél. Ik kocht huishoudelijke producten in op Alibaba, zoals veiligheidshoekjes voor tafels. Als ze op Bol.com staan voor 15 euro, verkoop ik ze voor 14 euro. Inmiddels heb ik een bedrijf met tal van trouwe partners. We verkopen cursussen en boeken, maken vlogs en organiseren evenementen.” – Jia Ruan

jia ruan bol masterclass

De ‘Bol Masterclass’ van Jia Ruan

Hij is de eigenaar van alom bekende (niet te missen van zijn vele advertenties) ‘Bol Masterclass’. Je had hem ook kunnen kennen via BNN VARA of van Vice. Wat houdt kort de Bol Masterclass in? In zijn (Gratis) training leer je dus zelf een E-Commerce Webshop op te zetten en dus te verkopen via Bol.com/Amazon.nl
Lees hier mijn uitgebreide Review over de ‘Bol Masterclass’ van Jia Ruan of
Bekijk meteen zijn Gratis Training over de Bol Masterclass

jia ruan bol masterclass
jia ruan bol masterclass

Unstoppable Lifestyle is ontstaan en is member van ‘Team Unstoppable:

Tijdens een Marketing event interviewde Mitchell Weijerman allerlei miljonairs en miljardairs in zijn grote Facebook Community ‘Digital Nomad Accelerator’, waar Jia Ruan ook lid van was. Mitchell en Jia konden elkaar niet, maar besloten dus om meer kennis te maken. Waarna ze besloten hebben om samen een bedrijf op te richten die ‘Unstoppable Lifestyle’ heet.

Mitchell is ook net Jia een specialist in online ondernemen, Mitchell is gespecialiseerd in adverteren op Facebook. (vandaar dus dat je veel Jia tegenkomt ;)) en samen met Virgil Brewster die ook een member is van Unstoppable Lifestyle, ze noemen zichzelf ‘Team Unstoppable’

jia ruan team unstoppable
De Kennismaking met Mitchell Weijerman en Virgil Brewster

Lees ook mijn uitgebreide pagina over ‘Wie is Team Unstoppable’
En maak ook kennis met Mitchell Weijerman, lees mijn uitgebreide Review over de Agency Masterclass of
Ga direct naar de Gratis Training van de ‘Agency Masterclass’ van Mitchell Weijerman

jia ruan team unstoppable
Team Unstoppable, van links naar rechts: Virgil Brewster, Mitchell Weijerman en Jia Ruan

Jia Ruan Vermogen?

Het is niet echt te bewijzen hoeveel die heeft, maar met zijn E-Commerce verdient hij ongeveer €50.000 per maand. Maar E-Commerce heeft die op dit moment op een lager pitje gezet en heeft meer z’n zinnen gezet op zijn business trainingen en zijn mindset training. Daar verdient hij ongeveer € 300.000,- per maand mee(!)

„Ik zie geld als een vergrootglas. Slechte mensen zullen met veel geld meer slechte dingen doen. Uitgeven aan drugs, schade aanrichten. Maar goede mensen zullen meer hebben om te geven aan anderen mensen. Daarom koop ik vaak eten voor zwervers op het station of geef ik een deel van mijn inkomen aan goede doelen.” – Jia Ruan

jia ruan vermogen

Kanttekening: maar wat die daarmee verdiend komt natuurlijk niet allemaal bij hem terecht. Eerst moet die al zijn advertentiekosten betalen van alle social media kanalen, en moet die de winsten delen met zijn business partners. Maar dan nog houdt die wel een leuk bedrag over per maand.

Jia Ruan en de (social) media

Jia is ook behoorlijk aanwezig op (social) media. Hij wil natuurlijk via zijn kanalen nieuwe potentiële klanten naar zijn cursus te krijgen. Jia wil ook dat mensen succes gaan krijgen met het starten van een E-commerce. Bekijk hieronder waar die op actief is:

Jia Ruan Instagram

Jia is het meest aanwezig op Instagram. Hij post dagelijks met video’s en foto’s over zijn bedrijf Unstoppable lifestyle, klantsuccessen en sneak-peeks over wat er komen gaat binnen zijn cursus Bol Masterclass.

jia ruan instagram

Jia Ruan Youtube

Jia Ruan zet regelmatig een video op zijn Youtubekanaal, waar die meer zijn aankondigingen en presentaties geeft over zijn cursussen. Handige tips bij het opzetten van een e-commerce. Hij heeft meer dan 33.000 volgers op zijn Youtubekanaal en het groeit iedere dag!

Jia Ruan Youtube

Jia Ruan Wikipedia

Ik heb zelf even op Wikipedia gekeken, maar Jia Ruan is nog niet legendarisch genoeg om er nog op te staan. Zie hieronder mijn afbeelding bij de resultaten:

jia ruan wikipedia

Jia Ruan Vriendin

Ja, Jia Ruan heeft een vriendin, en haar naam is……..Quincy Vogelsangs, geboren op 14 november 1996. Zij is een spirituele succes coach en ze heeft een eigen website. Bekijk hier op deze link. Jia en Quincy hebben elkaar ontmoet tijdens een event.

jia ruan vriendin

Beoordeling over Jia Ruan

Jia Ruan is een ondernemer van deze generatie die vol over de grenzen heen gaat! Hij heeft een filosofische/Amerikaanse manier van verkopen en mensen benadert en toespreekt. Hij is een enorme harde werker. Veel mensen denken dat hij een oplichter is, maar is die niet. Totaal niet zelfs. Alleen als je het op zijn manier de cursus wilt gaan aanschaffen betekent wel 1 ding: HARD WERKEN!

De trainingen van hem zijn wel daadwerkelijk om jou en de mensen te helpen. En dat gaat verder dan ondernemen, ook met je mindset gaat die met jou aan de slag. Want met een goede mindset wordt je pas een top ondernemer.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Nogmaals lees mijn overige Reviews op de website en maak gratis kennis met de cursussen.

Veel Succes!

Volg hier de Gratis Training van de ‘Bol Masterclass’
Volg hier de Gratis Training van de ‘Agency Masterclass’ van Mitchell Weijerman
Volg hier de Gratis Training van ‘Unstoppable Mindset’ van Jia Ruan

jia ruan team unstoppable
Bol Masterclass
Bol Masterclass

Beoordeling door Simon Tol,

17 apr 2020
5

Bol Masterclass van Jia Ruan is de beste E-Commerce opleiding van de Benelux!

Lees ook dit:
E-Commerce
Uitgebreide Review over de ‘Bol Masterclass’
Wil jij starten met E-Commerce? Lees dan eerst dit
Ga direct naar de ‘Gratis’ training van de ‘Bol Masterclass’

Social Media Marketing Agency
Uitgebreide Review over de ‘Agency Masterclass’
Ga direct naar de ‘Gratis Training van de ‘Agency Masterclass’

Mindset
Ga direct naar de Gratis Training van de ‘Unstoppable Mindset’

Wie is Team Unstoppable?

Ga terug naar HomepageGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *