Wie is Mitchell Weijerman?

Is Mitchell een goede Mentor?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Op deze pagina gaan we het hebben over Mitchell Weijerman, wie is hij eigenlijk? Wat is Team Unstoppable waar hij deel van neemt? Wat is zijn vermogen? Mitchell Weijerman en de media, en over zijn succesvolle cursus. Lees het allemaal op deze pagina.

Wie is Mitchell Weijerman eigenlijk?

Mitchell Weijerman is al op jonge leeftijd uiterst succesvol. Hij is mede-eigenaar van het florerende bedrijf Unstopable Lifestyle B.V. Dit bedrijf zette hij samen met de Chinese Jia Ruan op.

Het eerste jaar haalden ze al meer dan een miljoen omzet. Unstoppable Lifestyle is gespecialiseerd in mindset en online business trainingen. Je leert hoe je je eigen business opstart, waarmee je in alle vrijheid een passief inkomen opbouwt. Mét de juiste mindset.

wie is mitchell weijerman?

Mitchell Weijerman Leeftijd

Mitchell Weijerman is geboren op 23 september 1993. Al voor zijn dertigste is hij een succesvol ondernemer met een groot vermogen. Dat is het resultaat van hard werken en een duidelijke visie: mensen helpen om succesvol te worden.

Mitchell Weijerman Cursus ‘Agency Masterclass’

In de cursus Agency Masterclass van Mitchell Weijerman leer je hoe je een Social Media Marketing Agency start. De afkorting daarvan is SMMA. Een SMMA is een bedrijf dat de marketing op social media verzorgt voor andere bedrijven.

Je kunt hier per maand behoorlijk wat geld mee verdienen, gewoon van achter je laptop. Met je eigen SMMA heb je alle vrijheid, niet alleen financieel, maar ook wat betreft je dagindeling. Die financiële vrijheid is trouwens al binnen een paar maanden mogelijk.

Lees ook mijn uitgebreide review over de Agency Masterclass

mitchell weijerman cursus

Mitchell Weijerman en Team Unstoppable

Team Unstopable werd in 2018 opgericht door Jia Ruan, Mitchell zelf en Virgil Brewster. Inmiddels is het team uitgegroeid tot meer dan 10 personen. Daarnaast doen er meer dan 3000 studenten deel aan hun cursussen.

Unstopable Lifestyle verzorgt mindset en online business trainingen en wordt beschouwd als een echte marktleider op dit gebied.

Lees meer over Team Unstoppable op deze pagina.

mitchell weijerman unstoppable
Team Unstoppable

Mitchell Weijerman en zijn vermogen

Het is niet bekend wat het vermogen van Mitchell is. In elk geval kan hij door zijn succesvolle business uitermate genieten van het leven. Hij reist de wereld rond en komt op de prachtigste plekken.

Want dat is het grote voordeel van een SMMA: je kunt overal ter wereld werken, op de momenten dat het jou uitkomt. Dat gunt Mitchell anderen ook. En zeg nou zelf: wie wil er niet zo’n heerlijk leven!

Mitchell Weijerman en de media

Ook Mitchell staat niet stil en is regelmatig te zien in (social) media. Natuurlijk promoot die de cursussen van Unstoppable Lifestyle om zo meer klanten te kunnen overhalen. Maar waar is Mitchell regelmatig actief?

Mitchell Weijerman Instagram

Hij is het meest aanwezig op Instagram. Hij post regelmatig wel iets over zijn zakelijke successen, persoonlijke ervaringen en over het bedrijf Unstoppable Lifestyle bv.

Mitchell Weijerman’s Instagram profiel

Mitchell Weijerman LinkedIn

Hij is niet veel aanwezig op deze social media kanaal. Je kunt zijn loopbaan, vaardigheden en onderschrijvingen zien die hij behaald heeft. Het is wel interessant bij welke bedrijven die gewerkt heeft.

Mitchell Weijerman op LinkedIn

Beoordeling

Zelf heb ik destijds een maand de cursus uitgeprobeerd en getest. Ik moet wel zeggen dat het een pittige cursus is waar je wel 100% voor moet gaan. Mitchell legt het in de video’s het zeer goed en professioneel uit!

Dus wil jij de cursus van Mitchell gaan doen, waarbij je geen financiële problemen wil hebben en op een goede manier een onderneming starten, kan ik je dit zeker aanbevelen. Je kunt altijd na 30 dagen je geld terugvragen.

Maar ga deze cursus aanschaffen als je er wel echt 100% voor gaat!

Ik mag namens Mitchell en Unstoppable Lifestyle een flinke korting aan je geven, mocht je geïnteresseerd voor de ‘Agency Masterclass’.

Dus denk er goed over na.

Heb je nog vragen over deze persoon, stel ze onderaan de formulier!

Veel succes.

Ontdek de Gratis Training van de Agency Masterclass

Hoe je binnen een maand al een Topinkomen kunt opbouwen.

Schrijf je Gratis in voor de Training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *