Wie is Sam Posthuma?

Hoe is hij zo Succesvol geworden?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Sam Posthuma

Op deze pagina gaan we het hebben over Sam Posthuma. Binnen een jaar van tijd is zijn leven volledig veranderd, maar wat doet hij precies? En is het wel allemaal betrouwbaar? En aan wie heeft die zijn succes te danken?

Wie is Sam eigenlijk?

Sam heeft zijn examens afgerond en uiteindelijk zijn HAVO diploma gehaald op de middelbare school. Hij wist eigenlijk totaal niet wat die wilde. Hij wilde ook geen standaard leven. Toen ontdekte hij op aanraden van vrienden de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Die kwam hij tegen via een advertentie. In eerste instantie enorm sceptisch en wantrouwend. Maar toch heeft die de stap genomen en de cursus aangeschaft. Het bleek voor Sam een gouden zet te zijn geweest.

Sam verdiende al na een paar maanden €10.000,- door SMMB klanten, en is nu momenteel heel erg aan het groeien.

Bekijk z’n ervaring over de eerste paar maanden van de SMMB Masterclass hieronder:

Sam Posthuma leeftijd

Sam is geboren in het jaar 2001, de precieze geboortedag en maand is niet te achterhalen.

Sam Posthuma vermogen

Sam is ruim een jaar bezig met zijn eigen online marketing bureau. Hij verdiende al in zijn eerste 3 maanden al €10.000,-. Sam is nog jong en komt eigenlijk net kijken!

Bekijk hier z’n filmpje hoe dat verging:

Sam Posthuma bedrijf

Daarnaast is Sam eigenaar van de website Future Labs > www.future-labs.org. Hoe jij dus een vanaf het startpunt een E-commerce bureau kunt gaan starten. Heeft al meer dan 20 mensen (succesvol?) geholpen.

Sam Posthuma in de media (AD)

Er stond een artikel van het AD over Sam P. op de website. Omdat het AD veel kritiek kreeg voor het verhaal en omdat het te eenzijdig is en te weinig naar waarheid wordt gezegd, heeft het AD besloten om het artikel offline te zetten. Ik had nog een klein stukje nog bewaard destijds…

sam posthuma ad

Sam Posthuma en Social Media

Sam is ook veel aanwezig op social media. Hij wil natuurlijk via zijn kanalen nieuwe potentiële klanten krijgen. Hij wil ook dolgraag mensen helpen die dezelfde droom hebben: VRIJHEID!

Sam Posthuma heeft de volgende kanalen:

Sam Posthuma op Youtube

Hij heeft nog niet veel video’s op zijn kanaal, maar wat die laat zien is over zijn privé-leven, ondernemen en reizen. Hij heeft al meer dan 1000 abonnees en zijn video’s worden goed bekeken.
Ga naar zijn Youtubekanaal

sam posthuma youtube

Sam Posthuma op Instagram

Sam is het meest aanwezig op Instagram. Hij post regelmatig video’s en foto’s over zijn leven. Heeft meer dan 20.000 volgers op zijn account.

Ga naar zijn Instagram account

sam posthuma instagram

Sam Posthuma op LinkedIn

Sam is wel eens aanwezig op LinkedIn en laat meer zijn zakelijke informatie op kwijt. Je kunt zien wat die allemaal behaald heeft en hoe zijn loopbaan momenteel loopt.
Ga naar zijn LinkedIn account

Beoordeling over Sam Posthuma

Ik heb Sam Posthuma een mail verstuurd en wilde graag meer wat over hem weten, helaas wacht ik nog steeds op die mail. Sam is een leerling van Boyd Hoek die eigenaar is van de SMMB Masterclass. De cursus is helder uitgelegd door Boyd. Hoe je vanaf het begin tot eind een succesvolle online marketing bureau kunt gaan starten.

Dus wil jij net als Sam succesvol zijn? Lees dan mijn uitgebreide review over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.
Je kunt het altijd proberen, want de eerste 14 dagen heb je een ‘niet-goed-geld-terug garantie.

sam posthuma vergoed

Bedenk heel goed of dit misschien wat voor je is. Anders zeg ik tegen: bekijk op deze website voor nog meer relevante cursussen om veel geld te verdienen!

Veel Succes!

Simon Tol

sam posthuma training

Schrijf je in voor de Exclusieve Gratis Training van de SMMB Masterclass

Schrijf je gratis en ontvang ook een gratis Facebook Ads Cheatsheet!

Meld je Gratis aan voor de SMMB Masterclass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *