Wie is Sanne van Paassen?

Is Sanne van Paassen een goede Peak performance coach?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Op deze uitgebreide pagina gaan we het hebben over Sanne Paassen. Wie is Sanne Paassen eigenlijk? Over haar boek: ‘Het leven, dat is pas topsport.’ en over haar Peak performance bootcamp.

sanne van paassen
Sanne van Paassen als Peak performance coach

Wie is Sanne van Paassen?

Sanne van Paassen is een jonge, bruisende vrouw die in haar leven een hoop obstakels heeft overwonnen. De grootste overwinning in haar leven is wel het overwinnen van haar onzekerheid. Ze heeft haar hele leven lang altijd een visie gehad met dromen die ze wilde verwezenlijken. Ze heeft er altijd hard aan gewerkt om deze dromen waar te maken, hier is ze altijd voor gegaan.

Toch heeft ze een periode van haar leven niet op die visie durven vertrouwen. Door het overwinnen hiervan, kan zij tegenwoordig alles met vertrouwen aan. Niets houdt haar langer tegen. Zo heeft zij als ex-topsporter het wereldbekerklassement veldrijden gewonnen. Daarna heeft ze de drive gevonden, om anderen te helpen te motiveren in het leven, door verschillende aspecten van het leven met elkaar te verbinden en in balans te brengen.

Sanne van Paassen: Peak performance coach

Als Peak performance coach weet zij jou te helpen, door te breken naar ’the next level’. Niet alleen privé, maar ook zakelijk weet zij mensen te motiveren, ondersteunen en te coachen. Haar coach sessies vinden in de buitenlucht plaats; wandelend of fietsend. Door samen in beweging te zijn, komen er letterlijk en figuurlijk vragen los, waar zij jou kan helpen om antwoord op te vinden.

De combinatie van fysieke en geestelijke uitdaging, zorgen ervoor dat je in een korte periode groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Wil jij een coachsessie aanvragen bij Sanne? Meld je dan aan voor een intake op deze pagina De intake is een kennismaking.

De peak performance bootcamp

Voor échte actie en een boost in je prestaties, kan je je opgeven voor de bootcamp. Door de groei in je energie, zal je ook groeien in je succes. Door de extra energie die loskomt dankzij de bootcamp, zal je een betere balans tussen privé en werk kunnen creëren. Sanne helpt jou geestelijk, maar ook fysiek om tot doorbraken te komen tijdens de peak performance bootcamp. Door de mentale ondersteuning, kom je erachter waar jouw krachten liggen en welke behoeften je hebt in het leven.

Wanneer je erachter bent gekomen wat nu echt belangrijk is voor jou en waar jouw krachten liggen, helpt ze jou om hier daadwerkelijk voor te kiezen. Het weten is één ding, maar het daadwerkelijk doen is net zo goed een proces. Ze zal jou ondersteunen in alle processen die je tegenkomt. Je komt steeds een stap verder, je gaat je doelen bereiken.

Uiteindelijk gaat het om de reis ernaartoe en de lessen die je onderweg leert, die je je hele leven met je meeneemt.
De verandering in mindset en je richten op de juiste focus, zorgen ervoor dat je sterker in het leven staat en alle ballen hoog weet te houden. Wil je je opgeven voor de bootcamp? Meld je dan aan via deze pagina.

Sanne van Paassen boek: ‘Het leven, dat is pas topsport!’

Naast de veelzijdige coaching die Sanne aanbiedt, heeft zij ook een fantastisch boek geschreven: ‘Het leven, dat is pas topsport!’, waarin zij al haar tips met je deelt. Door dit boek te lezen, kun je zelf aan de slag gaan, om jouw leven te verbeteren. ‘Zakelijk winnen zonder privé te verliezen, wie wil dat nou niet?’, is de sleutelvraag die Sanne regelmatig gebruikt, om te omschrijven wat zij jou kan bij brengen.

Om te voorkomen dat je in een burn-out raakt of in een zwart gat valt, is het belangrijk om je zakelijke topprestaties goed te balanceren met je topprestaties privé. In dit boek geeft zij jou de tools en strategieën om te groeien in je carrière én in je privéleven. Ook helpt dit boek jou om je op de juiste dingen te focussen en je mindset bij te stellen wanneer dit nodig is. Het boek is te koop bij deze exclusieve kortingspagina.

Ervaringen met Sanne van Paassen

Dit zijn echte ervaringen van mensen die met Sanne van Paassen gewerkt hebben:

Sanne van Paassen ervaringen
sanne van paassen ervaringen
Sanne van paassen ervaringen

Sanne van Paassen: Podcast

Sanne heeft verschillende interessante podcasts om naar te luisteren. Deze zijn informatief en erg fijn om naar te luisteren. Het voordeel van podcasts vind ik, dat je deze onderweg kunt beluisteren, maar ook tijdens het sporten, of bijvoorbeeld voor het slapen gaan. De interessante levensvragen komen, samen met verschillende gasten, aan de orde. De tips die je hierin kunt meepakken, kunnen levensveranderend zijn. Hieronder lees je stukjes over de podcasts van mijn persoonlijke top 3;

In de podcast met Linda en Nikki staan vooral liefde en dankbaarheid centraal. Niet alleen liefde voor anderen, maar ook liefde voor jezelf. Liefde en dankbaarheid zijn Universele krachten. Wanneer deze groeien, kan je manifesteren in je leven, waar jij gelukkig van wordt. Ook helpt het enorm om meer in het NU te leven, hoe je dit doet, wordt ook besproken in de podcast.

Gezondheid, zoals plantaardig eten, komt ook aan bod. In het interview met Floris Wouterson, leer je dat slapen net zo belangrijk, al dan niet belangrijker is, dan eten. Zij legt hierin ook uit hoe je de kwaliteit van jouw nachtrust kunt verbeteren, wat de voordelen hiervan zijn en de invloed van eten op jouw nachtrust.

In de podcast met Femke Hogema, ontdek je hoe je een boek kunt schrijven in drie weken, waar uitstelgedrag vandaan komt en HOE je begint. Ben je nieuwsgierig geworden naar de podcasts van Sanne? Klik op de volgende link, en beluister ze zelf; https://www.sannevanpaassen.nl/category/podcast/ 

Beoordeling over Sanne van Paassen

Ook ik heb een dag meegelopen met Sanne van Paassen en je kunt deze bootcamp zeker gebruiken als je de beste prestaties wil gaan leveren in je leven, werk en in sport.
Sanne weet natuurlijk als geen ander hoe het werkt in de ’top’ en wat er allemaal komt kijken. Ze gaat je leren hoe je het beste kunt presteren, wat je moet doen om die prestatie te gaan leveren en wat je ervoor moet laten.

Als jij de ambitie hebt om te presteren in de ’top’ raad ik je het zeker aan! Deze bootcamp cursus is heel intensief en is echt geschikt voor mensen die echt ‘winnen’ willen.

Bedenk dus heel goed of je hier mee wilt gaan beginnen, veel succes en als je nog vragen hebt hoor ik het graag!

Veel succes,

Simon Tol

sanne paassen boek

Zakelijk winnen, zonder te verliezen?

Start meteen met de 40 dagen online Peak Performance Bootcamp van Sanne Paassen!

Inclusief Gratis Boek: ‘Het leven, dat is pas Topsport!’

Ja! Ik doe mee!
Sanne van Paassen
Sanne van Paassen

Beoordeling door Simon Tol,

27 aug 2020
5

Deze Bootcamp is alleen geschikt voor de ‘echte winnaar!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *