Team Unstoppable Review

De bedenkers van de Bol Masterclass, Agency Masterclass en Unstoppable Mindset

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
team unstoppable logo
Het logo van ‘Team Unstoppable’

Wie is Team Unstoppable?

Team Unstoppable zijn de 3 mensen die Unstoppable Lifestyle hebben opgericht, namelijk: Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Momenteel is de Unstoppable Lifestyle uitgegroeid tot 10 personen en hebben meer dan 4000 studenten al 1 van hun online business trainingen aangeschaft.

Vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van mindset en online business trainingen.

wie is team unstoppable

Hoe is Team Unstoppable opgericht?

Op dat moment interviewde Mitchell Weijerman allerlei miljonairs en miljardairs in zijn grote Facebook Community ‘Digital Nomad Accelerator‘ met tienduizenden leden. Mitchell en Jia konden dus elkaar nog niet, maar besloten om eens kennis te maken. Samen besloten ze dus om de handen ineen te slaan en een test te draaien om tientallen personen ook te helpen om een online business te runnen.

Dit resulteerde in een groot succes, want net als Jia Ruan verdienden alle studenten ook duizenden euro’s per maand. Daardoor kwam het besef dat iedereen kan leren hoe je een online winstgevende start als je het juiste stappenplan volgt en actie blijft ondernemen.

In de tussentijd kwam Mitchell via dezelfde Facebook Community ook in aanraking met Virgil Brewster. Ook al kenden ze elkaar toen nog niet, ze wisten wel dat dit een legendarische impact ging maken.

team unstoppable opgericht

De missie van (Team) Unstoppable Lifestyle?

Hun missie? De meest resultaatgerichte (online) Business school worden van Benelux. De oprichters van Team Unstoppable vinden dat het traditionele educatiesysteem niet meer van deze tijd is en dat zeker niet het maximale uit het leven haalt. Om dat te bereiken geven ze (online) mindset en business trainingen om er voor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt en je dromen echt waarmaakt!

Team Unstoppable Youtube

Jia Ruan neem je even mee in zijn villa in Bali en laat zien wie Team Unstoppable is. Als je naar de Youtubekanaal van Team Unstoppable wilt gaan, ga dan naar deze link.

En dit zijn de meest succesvolle online businessen en mindset cursus van Unstoppable Lifestyle dit moment:

Bol Masterclass’ van Jia Ruan

team unstoppable bol masterclass

Het begon eigenlijk allemaal bij Jia Ruan toen hij begon met het verkopen van producten via het platform van Bol.com. Via een mentor ontdekte hij stap-voor-stap wat werkt om zelf een winstgevende online E-Commerce business te starten. Zelfs zonder enige kennis, ervaring of een groot startkapitaal.

Hij begon met populaire knuffels te verkopen waarmee hij in zijn 1e maand al direct € 1200,- verdiende! Het verdiende geld investeerde hij direct door om meer producten in te kopen. Het bleek uitstekende te werken. In de 2e maand behaalde hij al een omzet van € 6000,- en dit groeide daarna al snel door tot minimaal €20.000,- per maand. Anno nu verdient die miljoenen met zijn business.

Ben je ook benieuwd? Lees hier mijn uitgebreide Review over de Bol Masterclass van Jia Ruan

Wil je al kennis maken met de Bol Masterclass? Schrijf je hieronder in voor de Exclusieve Gratis Training van de Bol Masterclass

team unstoppable bol masterclass

Agency Masterclass’ van Mitchell Weijerman

team unstoppable agency masterclass

Mitchell Weijerman begon zijn loopbaan als Online Consultant in Sillicon Valley en heeft meerdere bedrijven online opgericht, waaronder ‘Digital Nomad Accelerator’, een Facebook Community van 18.000 leden.

Sindsdien is Mitchell een eigen SMMA (Social Marketing Marketing Agency) begonnen, oftewel een online advertentiebusiness waarmee hij nu bakken met geld verdiend!

Ook benieuwd? Lees hier mijn uitgebreide Review over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman

Wil je meteen kennis maken met de Agency Masterclass? Schrijf je hieronder voor de Exclusieve Gratis Training van de Agency Masterclass:

team unstoppable agency masterclass

‘Unstoppable Mindset’ van Jia Ruan

Unstoppable Mindset is de meest recente cursus van Jia Ruan. Deze cursus is gericht op jouw persoonlijke mindset en de ontwikkeling hiervan.
Zonder de juiste mindset ga je het helaas niet halen wat je vooraf graag zou willen. Jia had zelf veel moeite met het vinden van de juiste lesstof voor de mindset. Hij heeft alles zelf gecreëerd en heeft enorm geïnvesteerd aan persoonlijke ontwikkeling.

Volgens Jia was dat zijn beste investering ooit, omdat je op lange termijn enorm veel terugkrijgt. Met name in de Verenigde Staten volgt hij regelmatig trainingen over mindset. Een goede mindset gaat je niet alleen helpen met het ondernemen van een online business, maar ook op persoonlijk gebied ga je het enorm veel aan hebben!

Lees mijn uitgebreide review over de ‘Unstoppable Mindset’ op deze pagina

team unstoppable mindset

Kennis maken met de Unstoppable Mindset? Download dan gratis het E-Book en Audioboek t.w.v. € 27,-

team unstoppable mindset knop

Wat kan je verwachten van Team Unstoppable?

Voor Team Unstoppable is geen enkele uitdaging te groot. Niets is onmogelijk, ook al denk je nu misschien: ”Het kan niet, voor mij is dit onmogelijk.” Ook jij kan jouw maximale potentieel benutten.

Team Unstoppable zoekt voortdurend nieuwe uitdagingen op. Dat doen ze niet alleen. Samen sta je sterker en daarom brengen ze duizenden ambitieuze ondernemers samen om elkaar te inspireren, kennis te delen en uit te dagen om te groeien naar de ’the next level’!

Van Team Unstoppable krijg je een enorme grote stok achter de deur waarin jouw leven weer tot bloei komt. Je gaat in staat zetten waar anderen stoppen. Bij Team Unstoppable is opgeven geen optie. Ook jij kan het. Je hebt meer in je dat je denkt..

Dus denk gewoon goed na wat je met je leven gaat doen!

team unstoppable

Team Unstoppable Contact

Voor algemene vragen over bepaalde cursussen, ga je naar support@unstoppable.nl. De helpdesk zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 geopend, ze proberen binnen 1 werkdag je te beantwoorden. Dus heb een beetje geduld.

Team Unstoppable Inloggen

Als je 1 van de cursussen hebt aangeschaft kun je hier inloggen. Misschien wel handig als je deze link opslaat in je favorieten!

Bol Masterclass
Bol Masterclass

Beoordeling door Simon Tol,

11 apr 2020
5

Bol Masterclass is de beste E-Commerce van de Benelux!

Affiliate Marketing:
Lees hier de uitgebreide Review over de ‘Affiliate Marketing Revolutie’
Wie is Jacko Meijaard eigenlijk?

E-Commerce:
Lees hier de uitgebreide Review over de ‘Bol Masterclass’
Wie is Jia Ruan eigenlijk?
Starten met E-Commerce?
Hoe start je met verkopen op Bol.com?

Social Media Marketing Agency:
Lees hier de uitgebreide Review over de ‘Agency Masterclass’
Lees hier de uitgebreide review over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek

E-mail marketing
Lees mijn uitgebreide review over Enormail

Google Ads
Lees hier de uitgebreide review over de SEA Masterclasses van Matthijs Beumer
Wil je weten wat Google Ads is? Lees het hier

Overig:
Wie is Team Unstoppable?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *